Home » , , » To NATO... «ναυαγοσώστης»!

To NATO... «ναυαγοσώστης»!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 | 6:25 μ.μ.

Πηγή: Νίκος Μπογιόπουλος - Realnews

TO NATO το 2014 έκανε δεκτά τα Σκόπια στη σύνοδό του ως «Μακεδονία». Στο ΝΑΤΟ ο σύμμαχος Ερντογάν μίλησε για «δυο κράτη» στην Κύπρο. Το ΝΑΤΟ το 1974 διευκόλυνε την τουρκική εισβολή και έκτοτε συνηγορεί στο κατοχικό έργο του «Αττίλα». Πρώτο αυτό -και δη από το 1960- αμφισβητεί το εύρος του ελληνικού εναέριου χώρου και ταυτίζεται με τη θέση της Τουρκίας για περιορισμό του ελληνικού εθνικού εναέριου χώρου από τα 10 στα 6 μίλια. Το ΝΑΤΟ κάνει πλάτες στην Τουρκία για το «γκριζάρισμα» του Αιγαίου.
Το αφεντικό του, οι ΗΠΑ, αμέσως μετά την κρίση των Ιμίων το 1996 απέσυραν τους θαλάσσιους χάρτες που έδειχναν την ελληνικότητα των βραχονησίδων και έκτοτε τηρεί στάση υποτιθέμενης «ουδετερότητας» αν τα Ιμια είναι Ιμια ή... «Καρντάκ». Στη νατοϊκή σύνοδο της Μαδρίτης ήταν που υπεγράφη το 1997 εκείνο το κατάπτυστο κείμενο όπου αναγνωρίζονται «νόμιμα και ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο».

Αυτό είναι το ΝΑΤΟ. Που σπέρνει «ανθρωπισμό» από Γιουγκοσλαβία και Ιράκ μέχρι Αφγανιστάν. Κι όμως, ιδού πού φτάσαμε: Μια ελληνική κυβέρνηση, που παριστάνει μάλιστα την «αριστερή» (!), καλωσορίζει τη νατοϊκή απόβαση στο Αιγαίο. Και προσπαθεί να μας παραστήσει το ΝΑΤΟ περίπου σαν... «ναυαγοσωστικό» οργανισμό! Που θα σώζει πρόσφυγες. Δηλαδή οι νατοϊκοί, αυτούς που μετέτρεψαν σε πρόσφυγες βομβαρδίζοντάς τους στη στεριά, στις πατρίδες τους, τώρα θα τους σώζουν στη θάλασσα! Και ετούτη η τουρκικής (και γερμανικής) έμπνευσης νατοϊκή απόβαση, λέει η «αριστερή» κυβέρνηση, δεν εγκυμονεί κινδύνους για τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας...

Γρηγορείτε! 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger