Home » » Όλοι κάτω, όλοι στο κέντρο της Αθήνας!

Όλοι κάτω, όλοι στο κέντρο της Αθήνας!

Από askordoulakos , Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 | 3:41 μ.μ.


Οι Πελοποννήσιοι σπάνε  όπου να'ναι το μπλόκο του Χαιδαρίου και οδεύουν προς το Κέντρο. Το ίδιο κι οι αγρότες των Μεσογείων, που έσπασαν πριν λίγο το μπλόκο του Κορωπίου. Οι Θεσσαλοί, κραδαίνοντας λάβαρα με την εικόνα του Μαρίνου Αντύπα βρίσκονται στη Μαλακάσα κι οσονούπω μπαίνουν στην Αθήνα!

Οι Κρητικοί έχουν στήσει αντίσκηνα στο Σύνταγμα και δε λένε να το κουνήσουν, περιμένοντας την έλευση των υπολοίπων. Πλήθος απλών πολιτών συρρέει προς το Σύνταγμα και την Ομόνοια, προκειμένου να συμπαρασταθούν στους μαχόμενους και ηρωικούς αγρότες. . 

Η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον από τον έλεγχο της κατοχικής κυβέρνησης και των μηχανισμών καταστολής.

Ενωνόμαστε με τους αγρότες και τον υπόλοιπο εργαζόμενο λαό. Δίνουμε παλλαϊκή δημοκρατική, πατριωτική απάντηση στους ιμπεριαλιστές δανειστές και στο ντόπιο καθεστώς τους.

 Όλοι κάτω, όλοι στο κέντρο της Αθήνας! 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
12 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:58 μ.μ.

Αφήστε τα παραμύθια με τις δήθεν κατοχικές κυβερνήσεις και τους κακούς ξένους ιμπεριαλιστές που πάτε να βγάλετε αθώα την Αστική τάξη της χώρας η οποία συνειδητά συμμετέχει στις Διεθνής Ιμπεριαλιστικές ενώσεις στα πλαίσια της ανισόμετρης ανάπτυξης με σχέσεις Αληλεξάρτησης και ενδιάμεση θέση στην Ιμπεριαλιστική πυραμίδα. Ενισχύουμε παντού την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που όσο θα δυναμώνει θα αποσπά προσωρινά μέτρα ανακούφισης με στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Επιστροφή στον Εθνικό καπιταλισμό και στην Ιμπεριαλιστική Ρωσία αποτελεί καταστροφή για τον λαό το επιδιώκουνε ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ολοι Ενωμένοι.

Ανώνυμος
13 Φεβρουαρίου 2016 στις 2:53 μ.μ.

10.58
ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ολοι Ενωμένο!
κνιτοβλακα το υπολοιπο κεφαλαιο στην ελλαδα τι υποστηριζει εξοδο απο το ευρω; τρομαρα σου!

Ανώνυμος
13 Φεβρουαρίου 2016 στις 9:53 μ.μ.

Προφανώς κάποιοι το υποστηρίζουν και βρίσκουν φωνή στα αποφορια της ψευτοαριστερας. Κάτι Γιαννακοπουλοι και Αγγελοπουλοι και λοιποι απόγονοι. Το ποιοί είναι με το λαό και τσακίζουν τους φασίστες έχει φανεί περίτρανα τις τελευταίες μέρες. Ασε λοιπόν τις εξυπνάδες με τους κνιτοβλακες.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger