Home » , » "Αδιάβαστο" έστειλε τον Λοβέρδο ο Παφίλης. (Βίντεο)

"Αδιάβαστο" έστειλε τον Λοβέρδο ο Παφίλης. (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016 | 9:12 μ.μ.

Απόλαυση ήταν να παρακολουθείς το «χουνέρι» που εισέπραξε σήμερα στην βουλή ο στυγνός εξουσιαστής και εξόφθαλμα ψεύτης Αντρέας Λοβέρδος.
Στην προσπάθεια του να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση και συγκεκριμένα στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά για το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες απέδωσε στην κυβέρνηση ότι λειτουργεί βάσει «Σταλινικού παρασυντάγματος».

Φυσικά όταν πήρε το λόγο ο, Θανάσης Παφίλης, αυτή την παπαριά του ΠΑΣΟΚου βουλευτή δεν την προσπέρασε. Εμπειρος  και με γνώσεις, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, έστειλε «αδιάβαστο» το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Του ανέφερε τι έλεγε το Σοβιετικό σύνταγμα τότε, ενώ όσο αφορά το ελληνικό σύνταγμα, που υπερασπίζεται ο Λοβέρδος,  απέδειξε ότι δεν ισχύουν τίποτα από όσα γράφει.

Σχετικά με την συζήτηση που γίνεται για τις τηλεοπτικές άδειες την θεώρησε κοροϊδία, εκτιμώντας ότι και με το νέο νομοσχέδιο πάλι τα τηλεοπτικά κανάλια θα ανήκουν και θα εξυπηρετούν επιχειρηματικά συμφέροντα ενώ παράλληλα θα υπερασπίζονται το πολιτικό σύστημα, δηλαδή τον καπιταλισμό.
Σε κάθε περίπτωση τόνισε, πάλι οι τηλεοπτικοί δίαυλοι  θα βρεθούν στην ιδιοκτησία της ντόπιας οικονομικής ολιγαρχίας και φυσικά το προϊόν που θα προβάλλουν θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα της.
 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

Ανώνυμος
11 Φεβρουαρίου 2016 στις 9:42 μ.μ.

Σύνταγμα ΕΣΣΔ (1936).
Άρθρο 10. Η ατομική ιδιοκτησία των πολιτών πάνω στα έσοδα της δουλειάς και τις αποταμιεύσεις τους, την κατοικία και τη βοηθητική οικιακή περιουσία, τα αντικείμενα του σπιτικού νοικοκυριού και χρήσης, καθώς και στα αντικείμενα της προσωπικής χρήσης και ευμάρειας, προστατεύεται από το νόμο.
Άρθρο 118. Οι πολίτες της Ε.Σ.Σ.Δ. έχουν δικαίωμα στην εργασία, δικαίωμα να πάρουν εργασία ασφαλισμένη και αμειβόμενη ανάλογα με την ποιότητα και την ποσότητά της...
Άρθρο 119. Οι πολίτες της Ε. Σ Σ.Δ. έχουν δικαίωμα στην ανάπαυση. Το δικαίωμα στην ανάπαυση εξασφαλίζεται με τον περιορισμό της εργάσιμης ημέρας σε7 ώρες, για την συντριπτική πλειοψηφία των εργατών, με τη χορήγηση ετησίων αδειών με πλήρεις αποδοχές σε υπαλλήλους και εργάτες, με το πλατύ δίχτυ των σανατορίων, σπιτιών ανάπαυσης, λεσχών στην διάθεση των εργαζομένων.
Άρθρο 120. Οι πολίτες της Ε.Σ.Σ.Δ. έχουν δικαίωμα στις υλικές ασφαλίσεις για τα γηρατειά, ή σε περίπτωση ασθένειας ή απώλειας της ικανότητας για δουλειά...
Άρθρο 121. Οι πολίτες της Ε.Σ.Σ.Δ. έχουν δικαίωμα στην εκπαίδευση. Το δικαίωμα αυτό εξασφαλίζεται με την γενική υποχρεωτική εκπαίδευση πρώτου βαθμού, δωρεάν, συμπεριλαμβανομένης και της ανώτερης εκπαίδευσης με το σύστημα της παροχής υποτροφιών απ’ το Κράτος στην συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών των ανωτέρων σχολών, με τη διδασκαλία στα σχολεία στην μητρική γλώσσα, με την οργάνωση στα εργοστάσια, σοβχόζ, σταθμούς αγροτικών μηχανικών και τρακτέρ και στα Κολχόζ της πραχτικής τεχνικής και αγρονομικής διδασκαλίας δωρεάν στους εργαζόμενους.
Άρθρο 122. Η γυναίκα χαίρει στην Ε.Σ.Σ.Δ. ίσα δικαιώματα με τον άνδρα σε όλες τις περιοχές της οικονομικής, δημόσιας, εκπολιτιστικής, κοινωνικής και πολιτικής ζωής...
Άρθρο 123. Η ισότητα των δικαιωμάτων των πολιτών της Ε.Σ.Σ.Δ. χωρίς διάκριση εθνικότητας ή φυλής σε όλες τις περιοχές, της οικονομικής, δημοσίας, εκπολιτιστικής, κοινωνικής και πολιτικής ζωής αποτελεί απαράγραπτο νόμο Κάθε περιορισμός άμεσος ή έμμεσος δικαιωμάτων ή αντίθετα παροχή άμεσων ή έμμεσων προνομίων στους πολίτες σύμφωνα με τη φυλή ή την εθνικότητα που ανήκουν καθώς και κάθε προπαγάνδα για αποκλειστικότητα μιας φυλής ή εθνικότητας ή η προπαγάνδα μίσους ή περιφρόνησης για τις άλλες φυλές τιμωρείται απ' το νόμο.
Άρθρο 125. Προς το συμφέρον των εργαζομένων και για τη στερέωση του σοσιαλιστικού καθεστώτος εξασφαλίζονται στους πολίτες της Ε.Σ.Σ.Δ. :1) Η ελευθερία του λόγου. 2) Η ελευθερία του τύπου. 3) Η ελευθερία συνελεύσεων και συγκεντρώσεων. 4) Η ελευθερία παρελάσεων και διαδηλώσεων στους δρόμους...
Άρθρο 127. Εξασφαλίζεται το απαραβίαστο του ασύλου στους πολίτες της Ε.Σ.Σ.Δ...
Άρθρο 128. Το απαραβίαστο του ασύλου των πολιτών και της αλληλογραφίας, προστατεύεται απ’ το νόμο...
Και πολλά άλλα Σταλινικά... mitsos175.

12 Φεβρουαρίου 2016 στις 3:30 μ.μ.

Μπραβο στον Παφιλη και στο ΚΚΕ!!!Οαση στη βουλη.ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΡΓΑΤΙΑ-ΑΓΡΟΤΙΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!!!

Ανώνυμος
12 Φεβρουαρίου 2016 στις 4:30 μ.μ.

Το ερώτημα είναι τι υλοποιήθηκε από τα παραπάνω.

Ανώνυμος
12 Φεβρουαρίου 2016 στις 6:47 μ.μ.

4.30 Ολα υλοποιήθηκαν οσο ήτανε στην εξουσία οι Μπολσεβίκοι μέχρι το 1956......Απο εκεί και μετά με την Σταδιακή εφαρμογή νόμων του Καπιταλισμού γίνανε όλα μπάχαλο ΣΤΑΔΙΑΚΑ.

Ανώνυμος
12 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:30 μ.μ.

6.47. Ολα αυτά μετα το 56 με τη δική σας βοήθεια βέβαια. Πουλήστε τρελίτσα τώρα

Ανώνυμος
15 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:52 μ.μ.

11.30 Εσυ πουλάς τρελίτσα. Η Ηγεσία καθαιρέθηκε στην 6η Ολομέλεια και διορίστηκε ο Παρτσαλίδης. ΚΚΕ δεν υπήρχε απο το 1958 μέχρι το 1974 όλα μέσα στο Οπορτουνιστικό μπάχαλο της ΕΔΑ.Ξεκίνησε απο το μηδέν το 1974 χωρίς Στελέχη.......και με το πρόγραμα στα Πολιτικά μέτωπα και τα Στάδια του 20ου Σύνεδρίου. Παίξε με κατι άλλο........

Ανώνυμος
15 Φεβρουαρίου 2016 στις 3:23 μ.μ.

τα χουρτσωφικα γουρουνια ...... αλλαξαν το συνταγμα και εφεραν κολιγιανιδες και παρτσαλιδιδες ...και σια

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger