Home » , , » Ο Νίκος Μπογιόπουλος για τον εγκληματικό ρόλο του ΝΑΤΟ και τις προβληματικές εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα (Ηχητικό)

Ο Νίκος Μπογιόπουλος για τον εγκληματικό ρόλο του ΝΑΤΟ και τις προβληματικές εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016 | 3:25 π.μ.

Μια είδηση που πέρασε στα «ψιλά» της ειδησεογραφίας, ενώ κατά την άποψη μας θα έπρεπε να είναι από τα καίρια σημεία της επικαιρότητας, είναι η διαφαινόμενη μόνιμη παρουσία στρατιωτικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο –υπό Γερμανική μάλιστα διοίκηση- με πρόσχημα την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών.

Το πώς ακριβώς διαμορφώνεται η κατάσταση όσο αφορά την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας, το ακούμε στο ηχητικό που παραθέτουμε, από τον κομμουνιστή δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο. Ο ίδιος κάνει και μια σύντομη ανασκόπηση ποιος ήταν ο ρόλος του ΝΑΤΟ, με την παρουσία του στην Ελλάδα.

Εξίσου σημαντική όμως είναι η αποκάλυψη που κάνει το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί σήμερα και την οποία τηλεγραφικά περιγράφει ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας του Δελατόλα στο ίδιο ηχητικό. Εχει σχέση με την δραστηριότητα του ΝΑΤΟ μετά το θερμό επεισόδιο των Ιμίων. Η τελευταία εξέλιξη είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρουσα και την μαθαίνουμε τώρα από το δημοσίευμα του «Ποντικιού».

Ετσι ακούμε τον Δημήτρη Μηλάκα να μας λέει ότι στις 28 του Γενάρη ο υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος πήγε με ελικόπτερο στα Ιμια για να τιμήσει τους 3 νεκρούς στρατιωτικούς της βραδιάς του γνωστού επεισοδίου. Την επόμενη μέρα ο Ελληνας πρεσβευτής στην Τουρκία κλήθηκε από του υπουργείο Εξωτερικών της γειτονικής χώρας, όπου του δόθηκε γραπτό διάβημα διαμαρτυρίας, γιατί σύμφωνα με την Τουρκική εκδοχή τα Ιμια είναι Τουρκικό νησί! Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά. Ποτέ μέχρι σήμερα οι Τούρκοι δεν είχαν ισχυριστεί γραπτός ότι τα Ιμια – που οι ίδιοι αποκαλούν Καρντάκ- ανήκουν στην Τουρκία!

Ακούστε λεπτομέρειες στο παρακάτω ηχητικό γι’ αυτό το γεγονός καθώς επίσης και για την στάση που κρατάει το ΝΑΤΟ.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 81 σχόλια

11 Φεβρουαρίου 2016 στις 8:41 μ.μ.

Ο Μπογιόπουλος ξεφεύγει από τη γραμμή του Κόμματος και μιλά για προβληματικές εξελίξεις στα εθνικά θέματα; Περίεργο...

Ανώνυμος
11 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:29 μ.μ.

@Γιάννης
Ποια είναι η γραμμή του κόμματος κκεδολόγε γιαννάκη;

Ανώνυμος
12 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:11 μ.μ.

Είχαν "επενδύσει" πολλοί σε φανταστικά σενάρια αποχώρησης του Μπογιόπουλου από το ΚΚΕ, διαγραφής του κτλ.
Το έγραφαν, το έλεγαν, το είχαν σίγουρο, το διατυμπάνιζαν, πανηγύριζαν. Όταν βγήκε ο ίδιος και το διέψευσε κατάπιαν την γλώσσα τους επειδή εκτέθηκαν αλλά δεν πτοήθηκαν:
Σιγά σιγά ξεκίνησαν να "βγάζουν τρελό" τον ίδιο τον Μπογιόπουλο (!), περίπου λένε, υπονοούν ή διαδίδουν θεωρίες συνομωσίας του τύπου π.χ. ότι μάλλον έχει αποχωρήσει από το ΚΚΕ αλλά δεν το παραδέχεται (!), ότι τον έχουν διαγράψει αλλά δεν του το έχουν πει ακόμη (!), ότι έχει φύγει από το ΚΚΕ αλλά μάλλον δεν το ξέρει (!), ότι διαφοροποιείται από τη γραμμή ΚΚΕ επειδή αρθρογραφεί ή έχει εκπομπή στη REAL και στο REAL FM λες και είναι δυνατόν ως δημοσιογράφος σε αστικό ΜΜΕ να αναπαράγει επακριβώς, αποκλειστικά και αυτολεξεί μόνον τη θέση του ΚΚΕ και τίποτε άλλο, ούτε βεβαίως προσδιορίζει ο @Γιάννης 8:41 σε τί διαφοροποιείται ο Μπογιόπουλος από τη γραμμή του ΚΚΕ ως προς τον ρόλο των δολοφόνων του ΝΑΤΟ στην περιοχή. Να δεις που στο τέλος, εκεί που όλοι οι άλλοι πανηγυρίζουν για την ωμή επέμβαση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο ως χωροφύλακα το οποίο μόνον δεινά θα προκαλέσει και στο οποίο από τα κόμματα της Βουλής μόνον το ΚΚΕ είναι κάθετα αντίθετο, θα φτάσουν να πουν ότι το ΚΚΕ και ο Μπογιόπουλος είναι κρυφοφιλονατοϊκοί και το ανέχονται!!!

Ανώνυμος
12 Φεβρουαρίου 2016 στις 3:30 μ.μ.

10.29 Ας δείξουμε λίγο κατανόηση. Εχουνε υποσχεθεί απο το 2012 οτι θα καταφέρουνε να ρίξουνε το ΚΚΕ μέσα στον Οπορτουνιστικό τους βόθρο ωστε πηγαίνοντας μαζί με τον Σύριζα να συμμετέχει σε κυβέρνηση με τους Καπιταλιστές στην εξουσία. Σπάσανε τα μούτρα τους τους βάλανε και αγριο χέρι τα αφεντικά τους και τώρα ΣΚΟΥΖΟΥΝΕ...........

12 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:07 μ.μ.

Όλα τα τρολ εδώ μέσα που παριστάνουν τους κκεδες μας έχουν πρήξει ότι δεν τίθεται σήμερα θέμα εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας γιατί ούτως ή άλλως καπιταλισμό έχουμε.Έτσι π.χ. δεν έχει σημασία αν είμαστε στο ευρώ ή πάμε σε εθνικό νόμισμα αφού δε θα έχει επέλθει η πολυπόθητη "λαϊκή εξουσία" και θα συμπράττουμε απλώς με την εθνική αστική τάξη. Γι' αυτό άλλωστε δεν παραβλέπουν να φτύνουν το ΕΑΜ και τον εθνικοαπελευθερωτικό του αγώνα ως παράδειγμα προς αποφυγή. Υπό αυτό το πρίσμα δεν κολλάει και πολύ ο ισχυρισμός ότι ο σύντροφος Μπογιόπουλος μίλησε για "προβληματικές εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα". Τι σημασία έχουν τα "εθνικά μας θέματα" αφού έχουμε καπιταλισμό; Αν η Ελλάδα φύγει απ' το ΝΑΤΟ θα πάψει να είναι καπιταλιστική; Α...και κάτι τελευταίο: ο 12.11 υπονοεί ότι ο Μπογιόπουλος τρώει λογοκρισία στα μέσα που δουλεύει; Γιατί ο ίδιος ισχυρίζεται το αντίθετο, απ' ότι νομίζω...

Ανώνυμος
13 Φεβρουαρίου 2016 στις 1:10 μ.μ.

11.07 Το γνωρίζουμε οτι είσαι οπορτουνιστικό τρολ δεν χρειάζεται να το φωνάζεις συνέχεια. Αν νομίζεις οτι σε Καπιταλιστικό Μ.Μ.Ε μπορείς να πεις σαν εργαζόμενος ακριβώς την θέση του κόμματος άλλαξε πλευρό γιατί πιάστηκες. Η Ελλάδα είναι Ιμπεριαλιστική Χώρα απο το 1919 οταν συμμετείχε στην εκστρατεία στην ουκρανια για να πάρει μερίδιο απο την λεια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Η Αστική τάξη συμμετέχει συνειδητά στις Ιμπεριαλιστικές συμμαχίες στα πλαίσια της Ανισόμετρης ανάπτυξης με σχέσεις αληλεξάρτησης και ενδιάμεση θέση στην Ιμπεριαλιστική πυραμίδα σύμφωνα πάντα με τον ΛΕΝΙΝ και οχι με τους Ζηνόβιεφ Μπουχάριν Τρότσκι.....Κανείς δεν φτύνει τον λαό που πολέμησε και θυσιάστηκε το 1941 1944 και εγκλωβισμένοι μέσα στο ΕΑΜ δεν πήρανε την Εξουσία τον Οκτώβρη του 1944 μετατρέποντας τον Πόλεμο σε ταξικό την στιγμή που το 1943 είχανε διαλύσει την Κ.Δ λόγο Εθνικών ιδιομορφιών..........ΟΙ Ευθύνες είναι βαρύτατες για τους Σιάντο Παρτσαλίδη Νεφελούδη που το 1937 κάνανε κουρελόχαρτο το πρόγραμμα της 6ης ολομέλειας του 1934 που μιλούσε για ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ Θεωριτικοποιώντας τον Ελιγμό των Λαικών Μετώπων και αγνοώντας το 2ο και 3ο Γράμμα Ζαχαριάδη που μιλούσε για ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. Και τα κάνανε συνειδητα έχωντας τον ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΕΤΟΙΜΟ απο το 1944. Ηρθε ο Ζαχαριάδης και τους τα χάλασε όλα.Ποιός το λέει αυτό ο Κύριος ΚΡΙΚΚΑΣ με αναφορές στον Παρτσαλίδη σε συγκέντρωση το 2008 του Συνασπισμού για να τιμήσουνε τα 40 Χρόνια του Εσωτερικού.......

Ανώνυμος
13 Φεβρουαρίου 2016 στις 1:34 μ.μ.

Γιάννης. Εγω φίλε είμαι σίγουρος οτι έχεις κάνει τραγικό λάθος λόγο σύγχησης και παραπληροφόρησης. Δεν μπορεί να ταυτίζεις τον ευατό σου με τα συμφέροντα Εφοπλιστών Βιομηχάνων Ξενοδόχων και της Χρυσής Αυγής που επιδιώκουνε επιστροφή στον Εθνικό Καπιταλισμό και αλλαγή ιμπεριαλιστικού οργανισμού με Ρωσία Κίνα. Είμαι σίγουρος οτι αργά η γρήγορα θα καταλάβεις το λάθος σου και θα συναντηθούμε στο ΠΑΜΕ οπου έχει θέση κάθε εργάτης σε Ταξική βάση χωρίς να χρειάζεται να είναι Κομμουνιστής οπως εσυ.Φιλικά ΧΑΙΡΕΤΩ.

Ανώνυμος
13 Φεβρουαρίου 2016 στις 3:17 μ.μ.

Αύριο 14 Φλεβάρη στην Φλώρινα εκδήλωση μνήμης και τιμής στους ήρωες της ΕΠΟΠΟΙΙΑΣ ΤΟΥ ΔΣΕ στην μάχη της Φλώρινας του 1949.Σε μια περίοδο που ο ΤΙΤΟ είχε κλείσει τα σύνορα στον ΔΣΕ επιτρέποντας στον Μοναρχοφασιστικό στρατό να χρησιμοποιεί το Γιουγκοσλαβικό έδαφος όπως επίσης πισώπλατα χτυπούσανε και οι Ιδιοι. Σε αυτή την Μάχη δολοφονηθήκαν Αιχμάλωτοι και τραυματίες του ΔΣΕ απο τους Μοναρχοφαίστες.Αυτούς τους Δολοφόνους τίμησε πέρυσι αντιπροσωπεία του Στρατού με Υφυπουργό άμυνας τον Κύριο Ησυχο της ΛΑΕ.Πως το άντεξε η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ. Τιμούμε τους Ηρωες του ΔΣΕ κορυφαία στιγμή της Ταξικής Πάλης στην χώρα μας ΑΘΑΝΑΤΟΙ.

Ανώνυμος
13 Φεβρουαρίου 2016 στις 6:07 μ.μ.

11.07 Θα μας πεις κατι και για την παρουσία των Αγγλων για 5 χρόνια στην Ελλάδα 1944 1949 με την υπογραφή του ΕΑΜ σε ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ απο τους Σβώλο Τσιριμώκο Αγγελόπουλο Μ.Κύρκο τον Μενσεβίκο Πασαλίδη.Τι σόι Απελευθερωτικός αγώνας ήτανε αυτός......Μη βάλεις πάλι τον λαό στην μέση για ξεκάρφωμα.Μιλάμε για αυτούς τους Ανθρώπους..................

Ανώνυμος
13 Φεβρουαρίου 2016 στις 6:56 μ.μ.

Σε ΚΟΜΕΠ του 1942 υπάρχει το 3ο Γράμμα του ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ που μιλάει για Ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Στην ίδια ΚΟΜΕΠ υπάρχει άρθρο του Γ.Σιάντου...που βγάζει το γράμμα Σεχταριστικό...ενω στην πραγματικότητα ο ίδιος ήτανε Σοσιαλσωβινιστής. Ντοκουμέντο.Και όλος ο λαός να μας πει πάρτε την εξουσία και κάντε σοσιαλισμό δεν γίνεται....Πρέπει πρώτα να μεσολαβήσει ένα Αστικοδημοκρατικό Στάδιο....λύσης των Εσωτερικών ζητημάτων και μετά με ομαλές δημοκρατικές διαδικασίες να πάμε στον σοσιαλισμό....Γ.Σιάντος ΠΕΕΑ λίγο πριν το έγκλημα στην Καζέρτα. ΟΙ Συμφωνίες του Λιβάνου και της Καζέρτας δεν ήτανε λάθος........ήτανε μέσα στην πολιτική μας της Εθνικής ενότητας.....το ίδιο ισχύει και για την Βάρκιζα.......Γ.Σιάντος Εισήγηση στο 7ο Συνέδριο τον οκτώβρη του 1945.

13 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:46 μ.μ.

1.10 Το ξέρουμε ότι είσαι φασιστικό τρολ που παριστάνει τον κομμουνιστή. Άρα διαψεύδεις τον ίδιο το Μπογιόπουλο που λέει ότι μιλάει ελεύθερα εκεί που δουλεύει και δεν τον περιορίζει η εργοδοσία. Εκτός εάν παρεκκλίνει συνειδητά από τη γραμμή. Αφού η Ελλάδα είναι "ιμπεριαλιστική χώρα" τότε γιατί ένας κομμουνιστής εκφράζει ανησυχίες για τα εθνικά θέματα. Τα υπόλοιπα της κασέτας με το κακό ΕΑΜ τα ξέρουμε.
1.34 Ευχαριστώ για τις συστάσεις, αλλά εγώ δεν ταυτίζω τα εθνικά θέματα με τη ΧΑ και τους Βιομηχάνους. Εσύ;
6.07 Απελευθερωτικό αγώνα έκανε ο λαός 1941-1944 μέσα από το ΕΑΜ το οποίο δεν ήταν μόνο αυτοί οι άνθρωποι. Εσύ πας να βγάλεις έξω το λαό για να δικαιολογήσεις τη σημερινή καιροσκοπική στάση της ηγεσίας του ΚΚΕ, αλλά δε σε παίρνει...

Ανώνυμος
14 Φεβρουαρίου 2016 στις 1:25 π.μ.

11.46 Απόλυτα φυσιολογικό να βρίσκεσαι σε αδιέξοδο μπροστά σε τόσα ντοκουμέντα που δείχνουνε το έγκλημα με τον λαό εγκλωβισμένο στο ΕΑΜ να μη παίρνει την εξουσία τον Οκτώβρη του 1944 οταν είχανε διαλύσει την Κ.Δ λόγο εθνικών ιδιομορφιών όλοι αυτοί οι καιροσκόποι σαν και εσένα. Και έρχεσαι με θράσος και μας ζητάς να γίνουνε ξανά τα ίδια. Μη φας σου έχουμε κότα λυράτη με ΜΠΑΜΙΕΣ......

Ανώνυμος
14 Φεβρουαρίου 2016 στις 1:43 π.μ.

Γιάννης.Εγω πάντως φίλε πιστεύω οτι θα το ξεπεράσεις. Είναι απο παραπληροφόρηση και σύγχηση. Θα το καταλάβεις και μόνος σου οτι αυτά που λες τα λένε και οι Φασίστες. Ταξική ενότητα χρειάζεται για να ανατρέψουμε τον Καπιταλισμό. Και στο ΠΑΜΕ χωράμε όλοι δεν πειράζει που δεν είσαι Κομμουνιστής Συναγωνιστή Φιλικά ΧΑΙΡΕΤΩ.

Ανώνυμος
14 Φεβρουαρίου 2016 στις 8:34 π.μ.

1.43 Εχεις δίκιο. Αυτό πιστεύω και εγω. Τους παραμυθιάζουνε το Κεφάλι με κουτόχορτο και μετά ενω καταλαβαίνουνε το λάθος απο εγωισμό λένε όχι. Ετσι και με τον φίλο μας τον Γιάννη. Εχει αρχίσει και το καταλαβαίνει απλά θέλει τον χρόνο του ο φίλος μας.

Ανώνυμος
14 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:20 π.μ.

11.46 Πες μου κάτι εσύ πρέπει να ξέρεις. Ποιές ήτανε οι Εθνικές ιδιομορφίες.....που κάνανε απαραίτητη την διάλυση της Κ.Δ το 1943 ωστε κάθε Κ.Κ και Λαικό Μέτωπο...να δει μόνο του τι θα κάνει. Και αφού μόνο του έκανε οτι ήθελε γιατί δεν πήρανε την εξουσία τον Οκτώβρη του 1944 μετατρέποντας τον πόλεμο σε Ταξικό και μετά σαν γνήσιοι τυχοδιώκτες τους έφταιγε η ΕΣΣΔ αφου για αυτό ακριβώς τον λόγο διαλύσανε την Κ.Δ..... Θα είχανε απόλυτο δίκιο να κατηγορήσουνε την ΕΣΣΔ αν είχανε πάρει την εξουσία και ερχόντουσανε οι Αγγλοι χωρίς να τους βοηθήση η ΕΣΣΔ. Για τον Οκτώβρη μιλάμε......Με ενδιαφέρει η γνώμη σου γιατί βλέπω οτι γνωρίζεις καλή ιστορία. Φιλικά ΧΑΙΡΕΤΩ.

Ανώνυμος
14 Φεβρουαρίου 2016 στις 1:48 μ.μ.

1.43 Συμφωνώ και εγώ μαζί σου.Εχει αρχίσει και το καταλαβαίνει το λάθος του. Απλά είναι φυσιολογικός εγωισμός που τον παραμυθιάσανε. Θέλει το χρόνο του και θα συνέλθει.Ενας παρασυρμένος άνθρωπος είναι.

14 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:02 μ.μ.

1.25 Το ξέρω ότι έχετε κότα λυράτη, τόσες είσαστε μαζεμένες εκεί. Και ΜΠΑΜΙΕΣ βεβαίως....
1.43 Οι κομμουνιστές δικαιολογούνται να ανησυχούν για τα εθνικά θέματα μιας "ιμπεριαλιστικής χώρας" ή όχι; Απλή ερώτηση αλλά αν δεν ξέρεις να μου απαντήσεις δεν πειράζει. Αν ψάχνεις για φασίστες μπορείς να ρωτήσεις κάποια στελέχη του ΠΑΜΕ όπως το Σιφωνιό στη Χαλυβουργία. Κάτι θα ξέρει να σου πει...
10.20 Άσε την Κ.Δ. και πες μου εσύ αν μπορείς να απαντήσεις σε αυτά που ρωτάω για το ΚΚΕ ΣΗΜΕΡΑ... Παρεμπιπτώντως την Κ.Δ. τη διαλύσανε γιατί η ΕΣΣΔ τα έβρισκε με τους δυτικούς... Θέλει και ρώτημα;

Ανώνυμος
15 Φεβρουαρίου 2016 στις 8:51 π.μ.

11.02 Φίλε Γιάννη άλλο σε ρώτησα. Απο την στιγμή που η Κ.Δ διαλύθηκε λόγο Εθνικών ιδιομορφιών.......... το 1943 τότε το ΕΑΜ γιατί δεν πήρε την Εξουσία τον Οκτώβρη του 1944 μετατρέποντας τον πόλεμο σε Ταξικό και αν χτυπούσανε οι Αγγλοι τότε θα είχε δίκιο να φωνάζει αν δεν βοηθούσε η ΕΣΣΔ. Σε ρωτάω επείδη γνωρίζεις καλή ιστορία να μου δώσεις τα φώτα σου Φιλικά Χαιρετώ.

Ανώνυμος
15 Φεβρουαρίου 2016 στις 9:18 π.μ.

11.32 Οταν σταματήση να σου δίνει Χαρτιλίκι ο Πατέρας σου και πας για δουλειά θα καταλάβεις κατά πόσο μπορεί ο Κομμουνιστής να λέει ακριβώς την αποψη του ΚΚΕ και τι σημαίνει να κάνεις 9 μήνες απεργία θα μπορέσεις να κρίνεις τον σ.Σιφωνιό. Μέχρι τότε συνέχισε να τρως τα λεφτά του μπαμπά

Ανώνυμος
15 Φεβρουαρίου 2016 στις 9:30 π.μ.

11.02 Δυστυχώς για εσένα τα Ντοκουμέντα της Κ.Δ υπάρχουνε και είναι Καταπέλτης.Είναι καταγραμένες οι Απόψεις Κ.Κ για Εθνικές ιδιομορφίες.....το 1943 τις οποίες είδαμε στην πράξη....Ταξική συνεργασία και Ευρωκομμουνιστικός δρόμος έτοιμος αρνούμενοι να μετατρέψουνε τον πόλεμο σε Ταξικό την ώρα που αποχωρούσανε οι Γερμανοί απο την χώρα τους ΕΑΜ Οκτώβρης του 1944. Και είναι απόλυτα φυσιολογικό οταν προτείνεις στον Παππατζή την αρχηγία στο ΕΑΜ......ΑΠΛΆ ΑΡΝΗΘΗΚΕ.Και στην συνέχεια πας μαζί με Σβώλο...Τσιριμώκο....Κύρκο....Αγγελόπουλο.....και τον Μενσεβίκο Πασαλίδη ΥΠΕΞ το 1921 με τους Μενσεβίκους.....που πολέμησε ενάντια στους Μπολσεβίκους.Με τέτοιο ΕΑΜ απόλυτα φυσιολογικά ήρθε η καταστροφή ΧΑΙΡΕΤΩ.

Ανώνυμος
15 Φεβρουαρίου 2016 στις 9:58 π.μ.

Μέσα στο 2016 θα κυκλοφορήση ο 1ος τόμος 1918 1949 συμπληρωμένος σε σχέση με το λεηλατημένο αρχείο του ΚΚΕ το 1968 στην Ρουμανία. Θα ακολουθήσει η μέλετη σε σχέση με την διαπάλη με τον οπορτουνισμό μέσα στην Κ.Δ απο το 7ο Συνέδριο του 1935 μέχρι την διάλυση της το 1943 λόγο ΕΘΝΙΚΩΝ ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΩΝ..........και στην συνέχεια ο 3ος Τόμος 1968 1991. Τα ψέμματα τελειώσανε.Η Οπορτουνιστική σκουριά του 20ου Συνεδρίου πάνω στην ιστορία μας τελείωσε το 1991. Τα παραμύθια για Εθνική αστική τάξη και δήθεν εξαρτήσεις σε μια Ιμπεριαλιστική Ρλλάδα απο το 1919 μας τελείωσαν.

Ανώνυμος
15 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:57 π.μ.

Το μάθαμε και αυτό. ΟΙ Ελιγμοί της ΕΣΣΔ για να διασπάσει το ενιαίο Καπιταλιστικό μπλοκ που ετοιμαζε επίθεση εναντίον της μαζί και με την 5η Φάλαγγα μαζί σημαίνει για κάποιους οτι τα έβρισκε με τους Δυτικούς.Αντίθετα Κ.Κ στην Δύση οπως της Γαλλίας Ιταλίας Αγγλίας που θεωρούσανε τις χώρες τους εξαρτημένες.......... ωστε να μπούνε στην Αστική διαχείρηση αυτό δεν είναι τα βρίσκω με τον καπιταλισμό αλλά Σοσιαλισμός με Στάδια........που είναι άραγε αυτά τα Κ.Κ.Ελα ντε.........Οπότε προδότης....και Ο Λένιν για το Μπρεστ Λιτοφσκ και την συμφωνία με τον ΚΕΜΑΛ το 1921 γιατί τάχα τα έβρισκε με τους Καπιταλιστές.Το Αντικομμουνιστικό μένος έχει οδηγήσει τα ΟΠορτουνιστικά ρετάλια στην παράνοια.Τίποτα παράξενο.

Ανώνυμος
15 Φεβρουαρίου 2016 στις 1:22 μ.μ.

Ακούμε εκπληκτικά πράγματα. Ανθρωποι που κοπροσκυλιάζουνε όλοι την ημέρα με το λεφτά του Μπαμπά τους θα σχολιάσουνε Χαλυβουργους με 9 μήνες απεργία και γιατί στο χώρο δουλειάς δεν λεει απόλυτα την άποψη του κόμματος.Ο Αντικομμουνισμός και η αλητεία πάνε πακέτο ΑΞΙΟΙ.

Ανώνυμος
15 Φεβρουαρίου 2016 στις 2:07 μ.μ.

11.02 Φίλε Γιάννη τώρα είδα το σχόλιο σου. Αφου διαλύσανε την Κ.Δ επειδή η ΕΣΣΔ πήγαινε με τους Δυτικούς καπιταλιστες αρα τα Κ.Κ στην δυση διαφωνήσανε σε αυτό και σωστά.Τότε όμως τα Κ.Κ γιατί δεν πήρανε την εξουσία ωστε να εκθέσουνε την ΕΣΣΔ που οπως λες τους πουλησε αλλά οδηγηθήκανε στον Ευρωκομμουνισμό.Συγνώμη που σε κουράζω φίλε αλλά έχεις τρομερές γνώσεις και θέλω να μάθω Χαιρετώ.

Ανώνυμος
15 Φεβρουαρίου 2016 στις 2:44 μ.μ.

11.02 Φίλε Γιάννη βλέπω οτι πας να αποφύγεις τα ερωτήματα του 10.20 που ζητάει την βοηθειά σου λόγο των γνώσεων που έχεις. Είναι καίρια ερωτήματα ουσίας που δεν πρέπει να αφήνεις αναπάντητα γιατί μένει η εντύπωση οτι δεν γνωίζεις την στιγμή που ξέρεις καλή ιστορία. Περιμένω με ενδιαφέρον Φίλε

Ανώνυμος
15 Φεβρουαρίου 2016 στις 9:18 μ.μ.

Παιδιά μια παράκληση. Δείχτε μια κατανόηση στο Οπορτουνιστικό τρολ. Τον γνωρίζω προσωπικά. Απο την Κουμουνδούρου τον έχουνε Στρατολογήση του έχουνε υποσχεθεί μια θέση στο Δημόσιο και είναι αναγκασμένος να γράφει οτι του δίνουνε. Ας γράφουμε τα σχόλια που θέλουμε και μη του απαντάτε να μπορεί να παίρνει το μεροκάματο γιατί τον έχουνε χέσει. Ευχαριστώ όλους.

15 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:17 μ.μ.

9 σχόλια πάλι μόνο για μένα. Σας έχω βάλει να τρέχετε και να μη φτάνετε πάλι. Μεγάλη ταλαιπωρία ρε παιδιά, ε;
Τα είπαμε για την Κ.Δ. μπλα μπλα μπλα μπλα. Αυτή η ανάγνωση της ιστορίας είναι πολύ ελαστική: όπου μας βολεύει είναι "ελιγμός" και όπου δε μας βολεύει "οπορτουνιστική προδοσία". Το ΕΑΜ εξέφρασε το γνήσιο εθνικοαπελευθερωτικό αντιστασιακό ήθος του λαού και δεν ακυρώνεται από τις πολιτικάντικες σκοπιμότητες και αντιπαραθέσεις. Εμένα δε με ενδιαφέρει να δικαιολογήσω κανένα. Άλλα ρωτάω και απ'ότι καταλαβαίνω η απάντηση είναι ότι η Ελλάδα είναι ιμπεριαλιστική χώρα κλπ κλπ, οπότε ο κομμουνιστής δε δικαιολογείται να ανησυχεί για εθνικά θέματα. [Όσο παίρνω απάντηση]
Τον επαγγελματία επαναστάτη με τα λεφτά του κόμματος δεν τον έχω κάνει. Βρέστε εσείς μια πραγματική δουλειά και τα λέμε. Ο σ. Σιφωνιός είναι σε βίντεο να χειροκροτεί τους χρυσαυγίτες οπότε τι να λέμε...
Το ποιος κοπροσκυλιάζει όλη μέρα φαίνεται από τα δεκάδες σχόλια που φυτρώνουν μόλις εμφανιστώ... Επαγγελματική δουλειά...
Για τον 9.18 μ.μ. μπορούμε να πούμε πολλά για το μεροκάματο που κάνουν συγκεκριμένοι συγγενείς του αλλά θα μας φάει η λογοκρισία. Ξέρει αυτός...

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2016 στις 9:12 π.μ.

Είναι εμφανές ο πανικός και τα αδιέξοδα μπροστα στην ιστορία που είναι καταπέλτης μπροστά στα εγκλήματα του οπορτουνισμού. Ο Λαός πολέμησε και θυσιάστηκε εγκλωβισμένος στο ΕΑΜ χάνοντας την Εξουσία τον Οκτώβρη του 1944 απο το ΕΑΜ πολιτικό μέτωπο επειδή είχανε τον Ευρωκομμουνιστικό δρόμο έτοιμο. Την στιγμή που το 1943 διαλύσανε την Κ.Δ λόγο ΕΘΝΙΚΩΝ ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΩΝ. Αποτελεί απύθμενο θράσος ανθρωποι που δεν έχουνε κάνει μεροκάματο και ζούνε με τα λεφτά του μπαμπά τους να μιλάνε για τον σ.Σιφωνιό και τους Χαλυβουργούς με 9 μήνες απεργία. Οπως και το γιατί δεν λένε καθαρά την γνώμη τους μέσα στα εργασιακά κάτεργα.

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2016 στις 9:35 π.μ.

11.17 Φίλε Γιάννη δεν μου απάντησες και με μια περίεργη λογική με μπερδεύεις με άλλους. Πες μου λοιπόν επειδή ξέρεις καλή ιστορία. Η Κ.Δ διαλύθηκε λόγο Εθνικών ιδιομορφιών.....το 1943. Αρα το ΕΑΜ μπορούσε ανετα την ώρα που φεύγανε οι Γερμανοί να πάρει την Εξουσία μετατρέποντας τον πόλεμο σε ταξικό αλλά οδήγησε τον λαό στην σφαγή. Και τότε αν ερχόντουσαν οι Αγγλοι και δεν βοηθούσε η ΕΣΣΔ θα εφταιγε. Ετσι όμως οπως το κάνανε φταίει 100% το ΕΑΜ. Γιατί έγινε έτσι Γιάννη εσύ που ξέρεις Φιλικά ΧΑΙΡΕΤΩ.

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:03 π.μ.

11.17 Οταν λες οτι το ΕΑΜ εξέφρασε το γνήσιο απελευθερωτικό πνεύμα του λαού υπάρχει μια αντίφαση. Πως έγινε αυτό απο τους Σβώλο Κύρκο Τσιριμώκο Αγγελόπουλο Πασαλίδη Σιαντο Παρτσαλίδη Νεφελούδη όταν με τις υπογραφές τους παραδώσανε τον λαό δεμένο χειροπόδαρα απο τους Γερμανούς στους Αγγλους και βοηθώντας την Αστική Τάξη να σταθεροποιήση την εξουσία της σε μια στιγμή που ήτανε Σμπαράλια.Και όλα αυτά την στιγμή που είχανε διαλύσει την Κ.Δ το 1943.........λόγο Εθνικών Ιδιομορφιών. Περιμένω.

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:53 π.μ.

11.17 Μη κάνεις την παλαβή αφου γνωριζόμαστε. Μόνος σου είχες παραδεχτεί μπροστά και σε άλλους οτι σου έχουνε υποσχεθεί διορισμό απο την Κουμουνδούρου και σου δίνουνε έτοιμα τα ραβασάκια για να κάνεις το τρολ στα μπλοκ. Μη με αναγκάσεις να πω περισσότερα.

17 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:01 π.μ.

Το ΕΑΜ και η σημασία του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα δεν ταυτίζεται με τα εκάστοτε πρόσωπα στην ηγεσία του (στην οποία συμπεριλαμβάνεται το ΚΚΕ), οπότε δεν έχει σημασία η περαιτέρω ανάλυση. Κανείς δεν είπε ότι έγιναν όλα τέλεια. Για το σημερινό ΚΚΕ και τη σεχταριστική του στάση - που τη δικαιολογεί φτύνοντας τους αγώνες του λαού στο ΕΑΜ - δεν βλέπω κουβέντα. Για το Σιφωνιό που κοίταζε τον Κασιδιάρη να μοιράζει τρόφιμα με το αυτοκόλλητο "ψηφίστε ΧΑ για να ξεβρομίσει ο τόπος" κουβέντα - λες και δεν έγινε ποτέ.
10.53 Ξέρεις πολύ καλά τι θα είχες πάθει αν γνωριζόμασταν φασιστάκο. Ακόμα θα έτρεχες.... και το μεροκάματο δε θα σου έφτανε για τα ράμματα...

Ανώνυμος
17 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:44 π.μ.

12.01 Ασφαλώς και ταυτίζεται γιατί αυτοί ήτανε η ηγεσία που οδήγησε στην ήττα.Η Συμμετοχή σε Πολιτικό Μέτωπο και κυβέρνηση μέσα στον Καπιταλισμό λέγεται οπορτουνισμός και κανείς δεν φτύνει τον λαό μην προσπαθείς να κρυφτείς πίσω του. Ο Λαός σφαγιαστηκε απο την ηγεσία του ΕΑΜ.

Ανώνυμος
17 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:46 π.μ.

12.01 Με τους Φασίστες εσείς κάνατε παρέα στις Πλατείες με τους Αγανακτισμένους.Αντιμνημονιακοί είναι και οι Φασίστες.

Ανώνυμος
17 Φεβρουαρίου 2016 στις 1:49 π.μ.

12.01 Ασε τα κόλπα. Το ξέρεις οτι γνωριζόμαστε και τι έχεις πει για τον διορισμό απο την Κουμουνδούρου στο δημόσιο. Θα εκτεθείς......

Ανώνυμος
17 Φεβρουαρίου 2016 στις 2:21 π.μ.

12.01 Φίλε δεν μου απάντησες στο ερώτημα μου. Αφού Κ.Δ δεν ύπηρχε απο το 1943 λόγο Εθνικών ιδιομορφιών.....γιατί το ΕΑΜ δεν πήρε την εξουσία τον Οκτώβρη του 1944. Βοήθησε να καταλάβω.

Ανώνυμος
17 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:02 π.μ.

12.01 Μετά απο τέτοια εμπειρία καταστροφής που δημιούργησανε ΕΑΜ ΕΔΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ τι σε κάνει να πιστεύεις οτι θα ήτανε μαζοχιστές οι Κομμουνιστές να φτιάξουνε ξανά πολιτικό μέτωπο με τον Οπορτουνισμό. Αυτό απο την φύση του είναι ο ορισμός της καταστροφής. Οπορτουνισμός είναι ο ταξικός αντίπαλος με προβιά φίλου..........

Ανώνυμος
17 Φεβρουαρίου 2016 στις 1:47 μ.μ.

12.01 Γιατί μας το λες οτι στην ηγεσία του ΕΑΜ ήτανε και οι Σιάντος Νεφελούδης Παρτσαλίδης. Το γνωρίζουμε.Χτυπημένο το ΚΚΕ απο την δικτακτορία του Μεταξά με τον Ζαχαριάδη απο το 1936 σε Κέρκυρα και μετά στο Νταχάου βρήκανε χώρο να αναλάβουνε την ηγεσία κάνοντας κουρελόχαρτο το 1937 το πρόγραμμα της 6ης ολομέλειας του 1934 που μιλούσε για δικτακτορία του προλεταριάτου να βγάλουνε δήθεν σεχταριστικά το 2ο και 3ο Γράμμα του Ζαχαριάδη για τον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο ενω αυτοί ήτανε Σοσιαλσωβινιστές να φτιάξουνε το ΕΑΜ με Σβώλο...Πασαλίδη....Κύρκο.....Αγγελόπουλο....Τσιριμώκο....να προτείνουνε την ηγεσία στον Παπαπατζή......και παρα το ότι η Κ.Δ το 1943 είχε διαλυθεί λόγο Εθνικών ιδιομορφιών......να υπογράψουνε τις Εγκληματικές συμφωνίες ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΖΕΡΤΑ στερώντας απο τον λαό την εξουσία τον Οκτώβρη του 1944 οδήγώντας τον στην σφαγή δεμένο χειροπόδαρα έχωντας τον Ευρωκομμουνιστικό δρόμο έτοιμο.Ποιός τα λέει αυτά...Εκδήλωση του Συνασπισμού το 2008 για να γιορτάσει τα 40 χρόνια του Εσωτερικού με αναφορές στον Παρτσαλίδη. Για αυτά τα Εγκλήματα του ΕΑΜ με χαρακτήρα πολιτικού μετώπου δεν βγάζεις αχνα. ΛΟΓΙΚΟ.......................................

17 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:04 μ.μ.

Βλέπω 6 σχόλια εναντίον μου τώρα... ενισχύθηκε η βάρδια.
Ο λαός σφαγιάστηκε από τους Άγγλους και τους συνεργάτες των Γερμανών αλλά εσάς σας φταίει το ΕΑΜ και ξεχνάτε τους πραγματικούς εχθρούς του λαού, που έπεσε με τη σημαία του ΕΑΜ. Αλλά όταν καλύπτετε το χειροκροτητή της ΧΑ Σιφωνιό γιατί να έχετε πρόβλημα με τους ταγματασφαλίτες; Σας έτσουξε που ο λαός κατέβηκε αυθόρμητα στις πλατείες χωρίς face control και καθοδήγηση από το ΠΑΜΕ και άλλους ινστρούκτορες σαν τα πρόβατα, ε; Το ΕΑΜ έκανε λάθη αλλά τουλάχιστον τότε πήγε κάτι να γίνει, όχι όπως τώρα που το ΚΚΕ κάθεται στην άκρη και περιμένει να έρθει η δευτέρα παρουσία από τον Κουτσούμπα...Ταξικός αντίπαλος (θα έπρεπε να) είναι πρωτίστως το κεφάλαιο και όχι τα κόμματα που δεν υποτάσσονται στη σοφία του ιερατείου του Περισσού.Για το σήμερα όμως δεν παίρνω απάντηση... Εθνικές ευαισθησίες έχουν οι κομμουνιστές ή όχι;
1.49 Που να έρθω να δώσω βιογραφικό για τον Περισσό; Έμαθα ότι πληρώνει καλύτερα από το δημόσιο...τώρα που έκανε εισπράξεις από την πώληση του 902...

Ανώνυμος
17 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:51 μ.μ.

11.04 Ο Λαός σφαγιάστηκε απο τις Εγκληματικές συμφωνίες του ΕΑΜ ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ που στερήσανε απο τον λαό την Εξουσία τον Οκτώβρη του 1944 ΚΑΙ παραδόθηκε δεμένος στους Αγγλους Χειροπόδαρα. Είχανε τον Ευρωκομμουνιστικό δρόμο έτοιμο την ώρα που είχανε διαλύσει την Κ.Δ το 1943 λόγο Εθνικών ιδιομορφιών.........Σε αυτό το έγκλημα του ΕΑΜ πολιτικό μέτωπο βλέπω μούγκα... Παρέα ήσουνα με τους Χρυσαυγίτες στις πλατείες.... ΟΙ Κομμουνιστές παλεύουνε μέσα απο το ΠΑΜΕ μαζί και με άλλους ανθρώπους που δεν είναι κομμουνιστές σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής.Αντίπαλος είναι η Αστική Τάξη μαζί με όλα τα κόμματα της κάθε απόχρωσεις. Περίμενω απάντηση γιατί το ΕΑΜ δεν πήρε την Εξουσία τον Οκτώβρη του 1944. Ελα ντε............

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:09 π.μ.

11.04 Φίλε δεν διαφώνησα οτι ο λαός σφαγιάστηκε απο την Αστική Τάξη Αγγλόφιλη και Γερμανόφιλη συμφωνούμε.Σε ρωτάω όμως γιατί το ΕΑΜ με τις Συμφωνίες ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΈΡΤΑ δεν πήρε την εξουσία τον Οκτώβρη του 1944 και να μην οδηγήση τον λαό στην σφαγή την στιγμή που είχανε διαλύση την Κ.Δ λόγο Εθνικών Ιδιομορφιών........ και κάτι ακόμα λες οτι το ΚΚΕ πρέπει να συνεργαστεί με τα κόμματα......Μα συνεργάστηκε. ΕΑΜ καταστροφή. ΕΔΑ καταστροφή Συνασπισμός Καταστροφή τι ενοείς λοιπόν να συνεργαστεί αφού όποτε το έκανε πάντα προσπαθήσανε να το διαλύσουνε Συγνώμη που σε κουράζω απλά επειδή ξέρεις ΧΑΙΡΕΤΩ

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:30 π.μ.

11.04 Εσυ καμάρωνες και έλεγες οτι θα σε διορίσουνε σε διοικητική θέση στο δημόσιο και οτι σε πληρώνουνε καλά να κάνεις το Επαγγελματικό Τρολ του Οπορτουνισμού. Εχω και άλλον δίπλα μου που τα άκουσε.Ασε λοιπόν πάρε το μεροκάματο γιατί αν μιλήσουμε θα τρέχεις να κρυφτείς.

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:55 π.μ.

11.04 Δεν μπορείς να αποφύγεις το Ερώτημα. Γιατί την στιγμή που διαλύσανε την Κ.Δ λόγο Εθνικών Ιδιομορφιών......το ΕΑΜ με χαραχτήρα πολιτικού μετώπου υπόγραψε τις Εγκληματικές συμφωνίες ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΖΕΡΤΑ με αποτέλεσμα να μη πάρει ο λαός την εξουσία υπο ιδανοκότατες συνθήκες μετατρέποντας τον πόλεμο σε Ταξικό. Οδηγώντας τον λαό στην σφαγή και δίνοντας 52 μέρες στην Αστική τάξη και τους Συμμάχους της να φέρουνε Στρατό και να χτυπήσουνε σε χρόνο που διαλέξανε αυτοί. Τα Ντοκουμέντα είναι καταπέλτης. Και μάλιστα με δικά σας λόγια στην εκδήλωση του Συνασπισμού για τα 40 ΧΡΌΝΙΑ ΤΟΥ Εσωτερικού με αναφορές στον Παρτσαλίδη......Λοιπόν γιατι΄δεν πήρανε την εξουσία τον Οκτώβρη του 1944. Γιατί διαλύσανε την ΟΚΝΕ το 1943 μέχρι το 1968. Γιατί διαλύσανε της Κ.Ο μέσα στο Οπορτουνιστικό μπάχαλο της ΕΔΑ 1958 1974.Και μετά θελεις και συνεργασία κομμάτων. Δεν σφάξανε για 4η φορά...........

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2016 στις 1:09 μ.μ.

11.04 Οτι η Αστική τάξη με τους συμμάχους της θα έσφαζε τον λαό οταν θα την βόλευε ο συσχετισμός για τους κομμουνιστές είναι δεδομένο. Γιατί λοιπόν και το ΕΑΜ με χαραχτήρα πολιτικού μετώπου δεν το θεώρησε δεδομένο ωστε να πάρει την εξουσία τον Οκτώβρη του 1944 που είχε τον συσχετισμό σφάζοντας αυτός την αστική τάξη αλλά της έδωσε την δυνατότητα για 52 μερες να φτιάξει τον συσχετισμό. Την στιγμή μάλιστα που είχανε διαλύσει την Κ.Δ λόγο ΕΘΝΙΚΩΝ ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΩΝ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

18 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:39 μ.μ.

Το ΚΚΕ την όποια απήχηση απέκτησε στην κοινωνία, στο πλαίσιο του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα, την οφείλει στο ΕΑΜ. Μέσα από το ΕΑΜ ήρθε σε επαφή με το λαό, με την ευρύτερη κοινωνία. Φυσικά η κατάσταση δεν εκτιμήθηκε σωστά, και έγιναν λάθη και εσφαλμένες προσεγγίσεις, αλλά αυτό δε δικαιολογεί το σημερινό φτύσιμο της ιστορίας των αγώνων του λαού για να δικαιολογηθεί η σεχταριστική στάση του ΚΚΕ. Το βόλεμα και η μονοκρατορία της ηγεσίας του κόμματος πάνω απ' όλα.
11.51 Χρυσή Αυγή, επίσημα με σύμβολα, δεν υπήρχε στις πλατείες. Υπήρχε όμως στη βοήθεια που πήγε στους χαλυβουργούς και την έλαβε ο Σιφωνιός, αν θυμάσαι...
12.30 Προς το παρόν κρύβεσαι εσύ σαν τη θρασύδειλη κότα πίσω από το πληκτρολόγιο. Γιατί ξέρεις τι θα πάθαινες...αν τα έλεγες live αυτά, φασιστάκο..

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:56 π.μ.

11.39 Πάλι δεν απαντάς. Το ΚΚΕ απο την ιδρυσή του το 1918 αντιμετώπιζε συνεχής διώξης του Αστικού κράτους. Ετσι στην δικτακτορία του Μεταξά με την εξόντωση της ηγεσίας του βρήκανε χώρο οπορτουνιστικά στοιχεία ΣΙΑΝΤΟΣ ΠΑΡΤΣΑΛΙΔΗΣ ΝΕΦΕΛΟΥΔΗΣ κάνοντας κουρελόχαρτο το πρόγραμμα του 1934 και το 2ο και 3ο γράμμα του Ζαχαριάδη για τον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο φτιάξανε το ΕΑΜ σε Σοσιαλσωβινιστική βάση υπογράψανε τις Εγκληματικές συμφωνίες ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΖΕΡΤΑ παραδίνοντας τον λαό δεμένο χειροπόδαρα αρνούμενοι να πάρουνε την εξουσία τον Οκτώβρη του 1944 έχωντας τον Ευρωκομμουνιστικό δρόμο έτοιμο απο το 1944. Και έχωντας διαλύση την Κ.Δ το 1943 λόγο Εθνικών ιδιομορφιών. Αυτά είναι εγκλήματα .Θα μας πεις κατι για αυτά.

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2016 στις 1:06 π.μ.

11.39.Το φτύσιμο είναι για τους Σιάντο Παρτσαλίδη Νεφελούδη Πασαλίδη Αγγελόπουλο Κύρκο Τσιριμώκο Σβώλο και τιμή για τον λαό που σφαγιάστηκε απο τις Εγκληματικές τους ενέργειες.Γιατί συνειδητά σαν Σοσιαλσωβινιστές δεν θέλανε Σοσιαλισμό.Ολόκληρη η ανάρτηση είναι γεμάτη με ντοκουμέντα. Μετά απο τέτοια εγκλήματα στο ΕΑΜ ΕΔΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ το να ελπίζεις οτι θα αυτοκτονήσουμε για 4η Φορά με τα κόμματα που φτιάχνει ο καπιταλισμός εχει πολύ γέλιο. Αλλαξε πλευρό πιάστηκες. Τα συμπεράσματα είναι καταπέλτης.Ουτε βήμα πίσω απο την 25 χρονη πορεια μας απέναντι στον Καρκίνο. Εκανες καλή παρέα με χρυσαυγίτες και ψεκασμένους στις πλατείες. Να τους χαίρεσαι.

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2016 στις 1:21 π.μ.

11.39 Εσυ φταις που καμάρωνες οταν σου τάξανε την θέση στο δημόσιο και τον μισθό του Επαγελματικού τρόλ της Κουμουνδούρου. Είναι εδώ ο φιλαράκος σου και τον κρατάω με το Ζόρι να μη γράψει το Επώνυμο σου. Μη ξύνεσαι......

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2016 στις 3:22 μ.μ.

11.39 Μάλιστα. Λάθος το ότι το 1937 Σιάντος Παρτσαλίδης Νεφελούδης αλάξανε το Πρόγραμμα του ΚΚΕ.Λάθος το οτι βγάλανε το 2ο και 3ο Γράμμα του Ζαχαριάδη για τον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο σεχταριστικό...Λάθος η διάλυση της ΟΚΝΕ το 1943........Λάθος η διάλυση της Κ.Δ το 1943 λόγο Εθνικών ιδιομορφιών..........Λάθος η συμφωνία Μυριόφυλου Πλάκας με τον Ζέρβα Λάθος ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ. Λάθος η καταδίκη της ΑΣΟ ως τυχοδιώκτες Λάθος το οτι δεν πήραμε την εξουσία τον Οκτωβρη του 1944 Λάθος η Βάρκιζα........ΜΑΛΙΣΤΑ..Το άλλο με τον ΤΟΤΟ το ξέρεις........

21 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:53 π.μ.

Κάποτε έστελναν τον κόσμο στην εξορία και στα εκτελεστικά αποσπάσματα για να αποκηρύξει το ΕΑΜ, και τώρα το κάνει το ΚΚΕ με προθυμία για να προασπίσει τη μονοκρατορία της ηγεσίας. Τι να περιμένει κανείς από επαγγελματίες επαναστάτες που δεν έχουν κάνει καμία πραγματική δουλειά στη ζωή τους.
Στις πλατείες ήταν όλος ο λαός χωρίς κομματική ταυτότητα και υπήρχαν πολλές πλατείες και ομάδες. Στη Χαλυβουργία ήταν η Χρυσή Αυγή με σύμβολά και ονοματεπώνυμα παρέα με το Σιφωνιό.
Μέτα τα βρισίδια, τις συκοφαντίες και χυδαιολογίες και την αδυναμία να μου σβήσουν σχόλια (όπως στο σφυροδρέπανο) φτάσαμε στην ύστατη γραμμή άμυνας: την ευθεία απειλή παραβίασης της προσωπικού μου δικαιώματος στην ανωνυμία του σχολιασμού, δηλαδή στην ελευθερία της έκφρασης επί της ουσίας, υπονοώντας εμμέσως πλην σαφώς (στο χαβαλέ πάντα) ότι έχουν υποκλέψει (παράνομα φυσικά) προσωπικά μου στοιχεία. Το επόμενο βήμα φαντάζομαι θα είναι η απειλή να δημοσιοποιήσουν τη διεύθυνσή μου και να στείλουν τα ΚΝΑΤ (ή οποιοδήποτε τάγμα εφόδου) να δείρουν εμένα και την οικογένειά μου. Τύφλα να έχει ο Στόχος και η Χρυσή Αυγή.

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2016 στις 9:45 π.μ.

12.53 πάλι δεν απάντησες. Γιατί το ΕΑΜ δεν πήρε την εξουσία τον Οκτωβρη του 1944 μετατρέποντας τον πόλεμο σε ταξικό την στιγμή που είχανε διαλύσει την Κ.Δ λόγο Εθνικών Ιδιομορφιών....................με αποτέλεσμα να οδηγήσει τον λαό δεμένο στην αγκαλιά του Καπιταλισμού και στην Σφαγή. Αυτό είναι το αμίλεικτο ερώτημα για το ΕΑΜ με χαραχτήρα πολιτικού μετώπου.Στις πλατείες ήσουνα παρέα με Εθνικιστές και χρυσαυγίτες αγκαλιά. Περιμένω απάντηση.

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2016 στις 9:55 π.μ.

12.53 Εσυ καμάρωνες οταν σου τάξανε την θέση απο την κουμουνδούρου στο δημόσιο και σε βάλανε και Επαγγελματικό τρολ. Ετσι λοιπόν άσε τα μαθήματα για ξεκάρφωμα. Φιλαράκια είμαστε με ξέχασες. Μη ξύνεσαι λοιπόν και προκαλείς.

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:30 π.μ.

12.53 Τα ερωτήματα το 3.22 είναι πολύ συγκεκριμένα και πρέπει να απαντήσης. Το κόλπο να βάζεις μπροστά τον λαό για να κρύψεις τα Εγκλήματα του ΕΑΜ πολιτικού μετώπου που τον οδήγησε στην σφαγή δεν πιάνει. Λοιπόν γιατί το ΕΑΜ δεν πήρε την Εξουσία τον Οκτώβρη του 1944 την στιγμή που η Κ.Δ διαλύθηκε λόγο ΕΘΝΙΚΩΝ ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΙΩΝ......... Τα εγκλήματα δεν είναι λάθη.........με 100% υπεύθυνη την 5η Φάλαγγα που λέγεται ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΣ

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:28 π.μ.

12.53. Τώρα διάβασα όλα τα σχόλια.Μια ερώτηση. Σου είναι τόσο δύσκολο να παραδεχτείς οτι το ΕΑΜ δεν ήθελε την εξουσία τον Οκτώβρη του 1944. Μόνο απο εμπάθεια δεν το βλέπεις επειδή δεν θέλεις Σοσιαλισμό και προσπαθείς απεγνωσμένα να μας πεις οτι το ΚΚΕ δεν πρέπει να βγάλει κανένα συμπέρασμα απο την ιστορία ωστε να γίνουνε ξανά τα ίδια εγκλήματα σαν του ΕΑΜ. Εγω φιλικά στα λεω γιατί Εκτίθεσαι ΧΑΙΡΕΤΩ.

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:57 π.μ.

12.53 Οταν θα κάνεις απεργία 9 μήνες τότε θα έχεις δικαίωμα να μιλήσεις. Μέχρι τότε συνέχισε να κάνεις παρέα με Χρυσαυγίτες στις πλατείες. Εμαθα οτι ανέλαβες προχτές την Διευθυντική θέση που σου υποσχέθηκε ο Σύριζα. Καλορίζικος λοιπόν. Πάντα οι Καπιταλιστές προσέχουνε τα Σκυλάκια τους. Μόνο μη ξύνεσαι.........

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:17 μ.μ.

12.53 Ασε πονηρίδη δεν τσιμπάμε. Ο Λαός πήγε φυλακές και Εξορίες γιατί πολέμησε για την δική του Εξουσία για Σοσιαλισμό. Και το ΕΑΜ τον πρόδωσε τον Οκτώβρη του 1944. Είχανε προτείνει την ηγεσία στον Παπατζή χοχοχοχοχοχοχο. Τελικά βάλανε ΣΒΩΛΟ ΚΥΡΚΟ ΠΑΣΑΛΙΔΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΤΣΙΡΙΜΩΚΟ. Η Απόλυτη προδοσία. Στην τρύπα σου γρήγορα Ρετάλι.

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:50 μ.μ.

Το 2008 ο Συνασπισμός γιόρτασε τα 40 χρόνια του Εσωτερικού.......Λέει ο Κρίκκας με αναφορές στον Παρτσαλίδη.....είχαμε έτοιμη την μετατροπή του ΚΚΕ σε Ομόσπονδο απο το 1943...αλλά ήρθε ο Ζαχαριάδης και μας τα χάλασε όλα ΤΟΜΠΟΛΑ. Συνεχίζει.Η ΕΔΑ ήτανε η σύνδεση με το ΕΑΜ που μας καθυστέρησε ο Ζαχαριάδης. ΜΠΙΓΚΟ. 1943 Διάλυση Κ.Δ λόγο ΕΘΝΙΚΩΝ ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΩΝ...1943 Διάλυση ΟΚΝΕ....Αναφέρει ο σ.Βαβούδης σε τηλεγραφήματα του απο τον ασύρματο. Μετά το 1948 Οπορτουνιστικές δυνάμεις με την βοήθεια της Γιουγκοσλαβικής πρεσβείας και την ανοχή του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ προσπαθούσανε για την διάλυση του ΚΚΕ και την δημιουργία καινούργιου κόμματος.....δηλαδή της ΕΔΑ.Και μετά απο τέτοια υπονομευτική διαβρωτική δουλειά έρχεται η 5η Φάλαγγα να μας πείσει να μη βγάλουμε κανένα συμπέρασμα για τα εγκλήματα τους ωστε να τα κάνουνε ξανά. Αλλάξτε πλευρό και χέρι γιατί μουδιάσατε. Θα φάτε Καλά...

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2016 στις 1:31 μ.μ.

12.53.Επειδή άρχισες το παιχνίδι της λάσπης ο Μιχάλης είμαι που καμαρωτός μου έλεγες μπροστά και σε άλλους τον διορισμό σου απο τον Σύριζα. ΑΥΤΑ......

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2016 στις 2:51 μ.μ.

Διαβάζω τα Σχόλια και βλέπω την λυσσασμένη Αντικομμουνιστική προσπάθεια απο την 5η Φάλαγγα του Οπορτουνισμού οτι δήθεν ποστατεύει την μνήμη του λαού μας που θυσιάστηκε το 1941 44 για να καλύψει τα Εγκλήματα της ηγεσίας του ΕΑΜ Σιάντος Παρτσαλίδης Νεφελούδης Πασαλίδης Κύρκος Αγγελόπουλος Τσιριμώκος που με τις Προδοτικές συμφωνίες ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ δέσανε τον λαό χειροπόδαρα κάτω απο την Σημαία της Αστικής Τάξης και των Αγγλων συμμάχων της με αποτέλεσμα να μην πάρει την εξουσία τον Οκτώβρη του 1944 την στιγμή που το 1943 είχανε διαλύση την Κ.Δ λόγο Εθνικών ιδιομορφιών. Ολη αυτή η Αντικομμουνιστική λύσσα και απόγνωση βρίσκεται στο ότι το ΚΚΕ μετά το 1991 μελέτησε την ιστορία του και του Δ.Κ.Κ βγάζοντας πολύτιμα συμπεράσματα.Αιτία της καταστροφής ήτανε σε όλες τις περιπτώσεις τα Πολιτικά Μέτωπα και οι κυβερνήσεις με τους Καπιταλιστές στην εξουσία.Για τους Κομμουνιστές είναι ξεκάθαρο.Ο Οπορτουνισμός σε καμμία περίπτωση δεν είναι διαφορετική άποψη.Είναι η συνειδητή έκφραση του Καπιταλισμού μέσα στις γραμμές του Εργατικού και Κ.Κ. με προβιά φίλου με αποστολή να καταστρέφει τα πάντα.Ανάλογη πρέπει να είναι και η αντιμετώπιση απο την Εργατική Τάξη. Τους αφήνουμε στην λύσσα τους.Είναι η πυξίδα μας οτι βαδίζουμε σωστά. Μέσα στο 2016 έρχεται ο 1ος τόμος και ακολουθεί ο 3ος.

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2016 στις 3:17 μ.μ.

Το 2011 το ΠΑΜΕ δέχτηκε δολοφονική επίθεση απο το παρακράτος των πλατειών οπου ήτανε αγκαλιασμένοι Φασίστες με Κουκουλοφόρους μπαχαλάκηδες με συγκεκριμένη αποστολή. Να κάψουνε το Αστικό Κοινοβούλιο στήνοντας νεο Ράιχσταγκ. Οταν τους χαλάσε τα σχέδια το ΠΑΜΕ τα παιδιά λυσσάξανε.Δεν πειράζει αυτό το ποτήρι θα το ρουφήξετε ολόκληρο Ορντινάτζες του καπιταλισμού.

21 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:18 μ.μ.

Βλέπω έπεσε πολύ δουλειά Κυριακάτικα: 10 σχόλια μόνο για μένα, γεγονός που δείχνει τον πανικό και την αναστάτωση που έχω προκαλέσει. Το σημερινό ΚΚΕ κάνει επιλεκτική αντιδιαλεκτική "ανάλυση" και "ερμηνεία" της ιστορίας, βλέποντας παντού "εχθρούς του λαού" και "πράκτορες οπορτουνιστές" - χωρίς να εξετάζει τις συνθήκες της κάθε εποχής και αποδίδοντας τα γεγονότα σε πρόσωπα - για να δικαιολογήσει τη σημερινή σεχταριστική του στάση με την οποία διατηρεί και αναπαράγει μια σταθερή εκλογική πελατεία, και ότι αρπάξει ευκαιριακά από δυσαρεστημένους ψηφοφόρους της αριστεράς. Έτσι με την κομματική επιχορήγηση εξασφαλίζει τα προς το ζην το ανεπάγγελτο ιερατείο. Ότι και να έκανε το ΕΑΜ, χωρίς αυτό το ΚΚΕ δε θα είχε καμία απήχηση στο λαό, αποτέλεσμα της οποία είναι η σημερινή του επιβίωση. Η απόλυτη καταδίκη του ΕΑΜ, εκτός από φτύσιμο του λαού και των αγώνων του, αποτελεί και μέγιστη αχαριστία. Ο λαός ήθελε δημοκρατία, εθνική ανεξαρτησία και κοινωνική ευημερία. Δεν ξέρω γιατί δεν πήρε το ΕΑΜ την εξουσία αλλά σήμερα μόνο φασίστες και ακροδεξιοί το καταγγέλουν ολοκληρωτικά, και κάποια αναθεωρητές αντικομμουνιστές ιστορικοί τύπου Μαραντζίδη, Καλύβα κλπ. Άλλη μια ταύτιση ΚΚΕ - ακροδεξιάς βλέπουμε εδώ. Αυτά έχω ως απάντηση και σε όποιον αρέσει. Ακόμα περιμένω όμως να μάθω αν δικαιολογείται ο σημερινός κομμουνιστής να έχει εθνικές ευαισθησίες στην "ιμπεριαλιστική" Ελλάδα και απάντηση δεν παίρνω. Πάμε στα επιμέρους τώρα:
Φασιστάκια 9.45, 9.55, 11.57, 12.17, 1.31 οι μόνες φωτογραφίες/βίντεο με χρυσαυγίτες είναι αυτές του Σιφωνιού στη Χαλυβουργία. Στου κρεμασμένου το σπίτι δε μιλάνε για σκοινί. Τις απειλές σας ξέρετε που να τις βάλετε, οπότε πηγαίνετε να εισπράξετε το μεροκάματο, βουλώστε το και στην τρύπα σας.
3.17 Η επίθεση στο ΠΑΜΕ σε συλλαλητήριο έγινε από κουκουλοφόρους που ξεκίνησαν από το Μοναστηράκι οργανωμένα με σκοπό την προβοκάτσια. Καμία σχέση με τον κόσμο - οποιασδήποτε απόχρωσης και ταυτότητας - που κατέβαινε ειρηνικά και αυθόρμητα στις πλατείες ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ και το ΚΚΕ έχει βαλθεί να συκοφαντεί διαρκώς επιβεβαιώνοντας πόσο γνήσια αντιδραστική δύναμη έχει καταντήσει η ηγεσία του.

Ανώνυμος
22 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:03 π.μ.

Γιαννάκη ο φίλος σου ο Μιχάλης είμαι με ξέχασες. Συνεχίζεις να ξύνεσαι δεν ακούς και θα Σκούζεις...............

Ανώνυμος
22 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:23 π.μ.

Το Κ.Κ συμμετέχει στις Αστικές εκλογές για την καλύτερη προβολή των θέσεων του και τα χρήματα για την προπαγάνδα και τίποτα άλλο.Η δημιουργία πολιτικών μετώπων και συμμετοχή σε κυβερνήσεις μέσα στον καπιταλισμό είναι καραμπινάτος Οπορτουνισμός οταν έχεις Καπιταλισμό στο Ιμπεριαλιστικό Στάδιο σύμφωνα πάντα με τον ΛΕΝΙΝ.

22 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:11 μ.μ.

Φίλε "Μιχάλη" ξέχασες την κατάληξη "-λιάκος" στο όνομά σου, για να συνεννοούμαστε. Βγαίνει από τη φυλακή ο συναγωνιστής Ρουπακιάς και συνεχίζουμε τις απειλές... Πήραμε τα πάνω μας, ε!

Ανώνυμος
22 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:51 μ.μ.

10.11 Χαίρομαι που με θυμήθηκες Φίλε. Θυμάσαι την ημέρα που μας κέρασες όλους με τον διορισμό σου απο τον Σύριζα.Χαμογέλαγες ολόκληρος μπαγάσα. Αξιζε μπράβο τόσο κόπο έκανες. Αντε και πιο ψηλά φίλε ΧΑΙΡΕΤΩ.

Ανώνυμος
23 Φεβρουαρίου 2016 στις 2:45 μ.μ.

10.11 Θα σε πάρω τηλέφωνο καμμιά μέρα να πάμε για κανένα κρασί φίλε. Θα πάρουμε μαζί την Μαρία και την Φώφη θα περάσουμε ωραία. Χαιρετώ.

23 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:36 μ.μ.

Μάλλον σας έχουν κεράσει πολλοί συριζαίοι που διορίστηκαν και έχετε μπερδευτεί. Άλλωστε εγώ πίνω μόνο βόκτα.

Ανώνυμος
24 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:09 π.μ.

11.36 Οτι θέλεις φίλε δεν σου χαλάω το κέφι. Θα πιούμε Βότκα μαζί με τα δυο Κορίτσια που σου είπα. Θα σε πάρω τηλέφωνο Χαιρετώ

24 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:54 μ.μ.

Τα 'χεις μπερδέψει από τα πολλά κεράσματα και γλέντια με διορισμένους, μου φαίνεται. Το μόνο βέβαιο είναι ότι λάθος τηλέφωνο θα πάρεις...

Ανώνυμος
25 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:21 π.μ.

11.54 Το έχω το τηλέφωνο σου φίλε Γιάννη.Μη φοβάσαι εσένα θα πάρω. Χαιρετώ.

26 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:04 π.μ.

Μην παίρνεις τηλέφωνα στην τύχη, και ενοχλείς τον κόσμο... Δικό μου τηλέφωνο δεν έχεις, τους κομματικά διορισμένους και μισθοδοτούμενους φίλους σου ψάχνεις... Μην τα μπερδεύεις..

Ανώνυμος
26 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:11 π.μ.

12.09 Μη στεναχωριέσαι φίλε εσένα θα πάρω τον φίλο μου. Το έχω το τηλεφωνο σου Θα περάσουμε ωραία. ΧΑΙΡΕΤΩ.

27 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:01 π.μ.

Ξέρεις πόσο "καλά" θα περνούσες αν τα έλεγες αυτά live... Μια χαρά κρύβεσαι πίσω απ' το πληκτρολόγιο και λες τις συκοφαντίες σου...

Ανώνυμος
27 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:32 π.μ.

12.01 Σίγουρα θα περάσουμε καλά φίλε. Πάντα όποτε βγήκαμε μαζί έχουμε περάσει θαυμάσια. Είσαι απο τους καλύτερους φίλους που έχω. Και ποιό πολύ χάρηκα που τακτοποιήθηκε ο διορισμός σου απο τον Σύριζα. Το άξιζες φίλε χρόνια τρέχεις. ΧΑΙΡΕΤΩ.

Ανώνυμος
27 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:14 μ.μ.

12.01 Σου έχω και ενα δώρο φίλε για αύριο που θα βρεθούμε. Πιστεύω οτι θα σου αρέσει σίγουρα. Το διάλεξε η Μαρία. Θα σου φέρω και ένα Μπουκάλι Βότκα που σου αρέσει.Τα λέμε αύριο χαιρετώ.

28 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:40 π.μ.

Ότι οι καλύτεροί σου φίλοι είναι διορισμένοι από το ΣΥΡΙΖΑ το ξέρουμε, και κομματικά διορισμένοι γενικώς, δε χρειάζεται να μας το λες... Φυσικά και χαίρεσαι γιατί ανήκεις στην ίδια κατηγορία... Γι'αυτό και δεν έχεις καμία σχέση με μένα...

Ανώνυμος
28 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:51 π.μ.

12.4Ο θα το γλεντήσουμε αύριο φίλε. Είμαι πολύ χαρούμενος με τον διορισμό σου. Θα τα πούμε απο κόντα αύριο Χαιρετώ

28 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:34 μ.μ.

Σίγουρα θα περάσετε καλά όλα τα διορισμένα κομματόσκυλα, και από Περισσό και από Κουμουνδούρου... Αυτό θα πει "Ενωμένη Αριστερά". Η κομματική αργομισθία ενώνει...

Ανώνυμος
29 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:03 π.μ.

11.34 Καλημέρα φίλε. Ωραία περάσαμε χτες πιστεύω να ευχαριστήθηκες και εσύ. Σε ευχαριστούμε και για το κέρασμα.Σε ευχαριστεί και ο Γιώργος για την χάρη που σου ζήτησε. ΧΑΙΡΕΤΩ.

Ανώνυμος
29 Φεβρουαρίου 2016 στις 8:30 μ.μ.

11.34.Το δώρο σου άρεσε φίλε.

29 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:23 μ.μ.

Ξέρω ότι περάσατε καλά όλα τα διορισμένα κομματόσκυλα, Κουμουνδούρου και Περισσού... Και βέβαια ανταλλάξατε και δώρα και χάρες, τι άλλο; Η "ενότητα της αριστεράς" στην πράξη...και ας δουλεύουν τα κορόιδα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger