Home » , » Άντε νεοδημοκράτες και του χρόνου!

Άντε νεοδημοκράτες και του χρόνου!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 | 5:55 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Τη συμπαράσταση του στο αδερφό κόμμα της ΝΔ εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ ευχόμενος παράλληλα στο νέο Πρόεδρο, όποιος κι αν είναι, "καλή συνεργασία". Ο τσολιάς της Ελληνοφρένειας, που κατάλαβε πολύ καλά τα όσα εννοεί η Κυβέρνηση, πήγε στις γαλάζιες κάλπες να εκφράσει την αλληλεγγύη μεταξύ των δυο μεγαλύτερων πολιτικών συμμοριών.

Έκανε (καυστικά) σχόλια, ανέμιζε τη σημαία της Νέας Δημαγωγίας, (την παλιά με τον πυρσό που μας έκαψε) φωτογραφήθηκε με το Βαγγέλη, έφερε μάλιστα σε χάρτινο ομοίωμα τον Αλέξη Τσίπρα, πράγμα που συγκίνησε το μουστακαλή αρχηγό.

Από την άλλη η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας έκανε κι αυτή μια επίσκεψη στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ στη Ν. Φιλαδέλφεια. Οι λόγοι της επίσκεψης περιγράφονται στο indymedia 

Τόσο ο Τσολιάς όσο και οι Αναρχικοί ήταν μάλλον οι μοναδικοί γεννηθέντες τον 20ο αιώνα οι οποίοι πήγαν στις γαλάζιες κάλπες. Οι ψηφοφόροι αυτών των εκλογών πρέπει να κηρυχτούν διατηρητέοι.

Κι επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση στη ΝΔ καλώντας εμμέσως να υπογράψουμε δηλώσεις κοινωνικών φρονημάτων, τους λέω να μη στενοχωριούνται. Τους αποδοκιμάζει κι αυτούς ο κόσμος με μεγάλη οργή και αγανάκτηση.

Αφού επιτέθηκαν σε συνταξιούχους, στο ΠΑΜΕ, αφού έδειραν σχεδόν όλους όσους σαν Αντιπολίτευση αγωνίζονταν μαζί, δεν μένει παρά να βάλουν πάλι τη ΝΔ στην κυβέρνηση και να παντρευτεί επιτέλους ο αρχηγός της ΝΔ με τον Αλέξη, διότι τον εξέθεσε έτσι μνημονιακό κι αστεφάνωτο. Για γάμο ψηφίζουν τα γαλάζια γίδια. Το όνομα του γαμπρού βάζουν στην πρόσκληση για Οικουμενική. Κρίμα που τη νύφη θα την πληρώσουμε ΟΛΟΙ.

Η πλειοψηφία είναι αδιάφορη για το αποτέλεσμα. Εκτιμά όμως ένα καλό θέατρο, ιδιαίτερα όταν βγάζει γέλιο. Βέβαια καλύτερα θα ήταν αν υπήρχε ο πρωταγωνιστής της Α' Πράξης, ο Άδωνης, αλλά και πάλι η Κωμωδία θα κερδίσει σίγουρα, ότι κι αν γίνει. Μερικά σχόλια:
"...ο Καραμανλής χτυπά ρυθμικά το πιρούνι στην πιατέλα της χασαποταβέρνας: τζατζίκι διπλό, Βαγγέλα αρχηγό ...
ξέρω σίγουρα ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΝΔ. Το όνομα του αρχίζει από Μ και τελειώνει σε -ακης.

Για όνομα του Θεού ψηφίστε Κυριάκο σήμερα, να βγει και να αναπαυτεί επιτέλους ο Δρακουμέλ.

Το πρωί ψήφισαν οι ηλικιωμένοι κυρίως δηλαδή οι άνω των 90. Οι νέοι του κόμματος 70χρονοι κ 80χρονοι θα ψηφίσουν το απόγευμα.

Ο μικρότερος που ψήφισε σήμερα στις #eklogesnd είχε προλάβει τον Παπάγο ανθυπασπιστή

Σύμφωνα με πληροφορίες του Σκάι ψήφισαν 250.000 και έτσι έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ που ήταν 400.000

Αυτό που η #ND έκανε τρεις φορές εκλογές μέσα σε δύο μήνες, να ξέρετε έχει στοιχίσει στον Τσίπρα".

Άντε νεοδημοκράτες και του χρόνου! 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger