Home » , » Τα σάλια είναι για όποιον κρατά την κουτάλα με το φαΐ.

Τα σάλια είναι για όποιον κρατά την κουτάλα με το φαΐ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016 | 9:01 μ.μ.

Γράφει ο  mitsos175

"Πως το τρίβουν το πιπέρι του διαβόλου οι καλόγεροι" λέει το τραγούδι. Πως τον γλείφουνε τον Κούλη τα λαμόγια και οι δούλοι. Με τη γλώσσα τους τον γλείφουν κι όλο τόνε λιβανίζουν.

Αχ Αντωνάκη μου, τι ξεφτίλα ήταν αυτή! Μετά τη φόλα του Α' γύρου να αναγκάζεσαι να στηρίζεις Μητσοτάκη! Και καλά ο Άδωνης είναι συνηθισμένος σε τέτοια. Όποιον βρίζει στην αρχή, τον στηρίζει μετά. Αλλά κι εσύ; Ο συνομιλητής του Θεού; Κι εσύ και όλοι της Πολιτικής Άνοιξης. Φυλάτε την κατουρημένη ποδιά του Επίτιμου των Νοσφεράτου Δαγκώνουν (ΝΔ). Καλά να πάθετε ρε, είναι κι ο εξευτελισμός μια τιμωρία.

Νομίζεις πως θα τη γλυτώσεις; Γλυτώνει βρε ο πληγωμένος στα βαθιά από τους καρχαρίες; Μπορεί να τη γλυτώσει, αν έχει πολύ τύχη, εσείς όμως από τον Μπαμπά της Ντόρας και του Κούλη με τίποτα. "Γκαντεμιά": Εσύ κι ο Καραμανλής ματώσατε άσχημα, ενώ οι Μητσοτάκηδες είναι πεινασμένοι για εξουσία και διψασμένοι για αίμα. Στην αρχή, σαν γνήσιοι καρχαρίες, θα κόβουν βόλτες γύρω σας, μετά όμως... μια μπουκιά θα σας κάνουν. Εδώ θέλουν να απολύσουν ανθρώπους που δεν τους πείραξαν ποτέ, μάλιστα πολλούς τους διόρισαν οι ίδιοι, εσάς, που σας έχουν άχτι; Έ ρε γλέντι που θα γίνει. Να βάλετε αλατοπίπερο στις πληγές σας, να είστε νόστιμοι.

Οι Γερμανοί δεν είναι φίλοι σου. Δεν ήταν ποτέ, είναι αφεντικά και τα αφεντικά δεν νοιάζονται πολύ για υπαλλήλους. Τώρα πιστεύουν, ότι οι βρικόλακες εξυπηρετούν καλύτερα τα σχέδια τους. Βαρέθηκαν να ακούνε "μην το κάνουμε αυτό, θα έχουμε αντιδράσεις, θα πέσουμε" θέλουν κυνισμό, λύσσα, σκληρότητα στον υπερθετικό βαθμό, κάτι που υπάρχει μόνο στο Σόι των Αποστατών. Γι αυτό δώσανε εντολή στα κανάλια να θυμιατίζουν από το πρωί ως το βράδυ το χαζό ιό (όχι υιό) των Δρακουμέλ. Να τον κάνουν να φανεί έξυπνος κι ικανός! Πολύ δύσκολο το βλέπω, εδώ δεν το κατάφεραν με το "Ναι" θα το καταφέρουν με τον Κούλη; Θα προσπαθήσουν πάντως. Από κοντά κι όλα τα site της ΝΔ, που πριν τον λοιδορούσαν, όταν κολάκευαν το Σαμαρά. Έτσι γίνεται, τα σάλια είναι για όποιον κρατά την κουτάλα με το φαΐ.

Αλλά τώρα μια κουβέντα για ένα νεκρό "μάγκα". Πέθανε ξαφνικά κι ούτε ένας επικήδειος; Αντίπαλοι είμαστε με το Μεϊμαράκη, ορκισμένοι εχθροί, αλλά ένα μοιρολόι να του το κάνουμε.
Αχ Βαγγέλη μου! Τι θα κάνει τώρα ο Τσίπρας, χωρίς εσένα, μπούφε μου; Θα τα φτιάξει με τον Κούλη; Σίγουρα, αλλά με σένα θα ήταν γάμος από έρωτα, τώρα είναι συνοικέσιο. Τον είδες τον Κυριάκο; Πολύ "μπάζο" και πολύ "κωλόπαιδο". Σου πήρε την καρέκλα, έπεσες, χτύπησες κι έμεινες στον τόπο. Έπεσε από πάνω σου κι ο Καραμανλής... χαλάκι σε κάνανε!

"Σπαράζω μέσα μου", που θα 'λεγε κι ο Μπαλούρδος. Από τα γέλια. Τι το θελε ο Τσολιάς και σ' είπε "αντιμνημονιακό"; Μόλις οι Γερμανοί άκουσαν την απαγορευμένη λέξη, σε εκτέλεσαν επιτόπου. Αφού στα μισά προηγούνταν. Σαν το λαγό. Αλλά όταν κοιμάσαι, ο σαλίγκαρός με τα σάλια και τα κέρατα του σε περνά και τερματίζει αυτός. Χελώνα ήταν με το λαγό; Έ τώρα είναι σκυλόψαρο, σε τέτοιες λεπτομέρειες θα κολλάμε;

Αφού ήσουν τόσο καιρό με το Μητσοτάκη, δεν τον έμαθες; Γιατί τον λένε Εφιάλτη αναρωτήθηκες; Στη φέρανε μάγκα μου, στημένο ήταν από την αρχή όλο το σκηνικό κατά παραγγελία της Siemens. Ακόμα κι οι άλλοι που τσακώνονταν μαζί σου, για τον Κούλη δούλευαν, χαϊβάνι. Να πάρει ξανά τα ηνία ο Δράκουλας μέσω του κλώνου του. Διότι οι τοκογλύφοι θα δείξουν το πιο αποτρόπαιο πρόσωπο του Καπιταλισμού, το Νεοφιλελευθερισμό και θέλουν τα πλέον "κατάλληλα μούτρα" για να γυρίσουν τις πιο ακατάλληλες σκηνές Ανθρωποφαγίας..
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
11 Ιανουαρίου 2016 στις 9:53 μ.μ.

Ρουσφετια - διορισμοι από το παραθυρο και μαυρο χρημα.
Οτι πιο τριτοκοσμικό και μαφιοζικο υπαρχει στην πολιτική ζωη της χωρας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger