Home » » Δεσπότης Κορινθίας: Αλλος ένας Μουλάς της "επικρατούσης θρησκείας" (Βίντεο)

Δεσπότης Κορινθίας: Αλλος ένας Μουλάς της "επικρατούσης θρησκείας" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016 | 9:55 μ.μ.


Στον άμβωνα της εκκλησιάς του ανέβηκε ο δεσπότης Κορίνθου να ψάλει κι αυτός τα τροπάρια τα οποία σεργιάνισε πρώτος στις τηλεοπτικές οθόνες ο ομόσταυλος του Ανθιμος.

Ο αρχιρασοφόρος της Κορίνθου  αφού πήρε σβάρνα τα τοπικά ΜΜΕ αμέσως μετά τις τελευταίες εκλογές για να μας πει ότι «ένα ελαιώδες και κολλώδες, άοσμο υγρό εκχέεται από την εικόνα του Εσταυρωμένου», αφού  ξεπέρασε δημοσιεύματα σε βάρος του που τον έφεραν εμπλεκόμενο σε οικονομικά και σεξουαλικά σκάνδαλα, και αφού έδειξε τον σκοταδισμό του απαγορεύοντας ένα πανηγύρι που γινόταν για δεκάδες χρόνια στο προαύλιο της εκκλησίας στο Βραχάτι, έβαλε στο στόχαστρο του και τον Τσίπρα για την κυβερνητική απόφαση σχετικά με το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Το πώς ακριβώς εξελίχθηκε αυτή η υπόθεση με το ομοφοβικό, μισάνθρωπο κήρυγμα του δεσπότη και τι αντιδράσεις προκάλεσε το παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε.

Όπως δείχνουν τα πράγματα σε λίγο καιρό δεν θα μιλάμε πια για δεσποτάδες της «επικρατούσας θρησκείας» αλλά για μουλάδες της ορθοδοξίας.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
3 Ιανουαρίου 2016 στις 10:56 μ.μ.

Οτι και να λετε,οτι και να γραφετε ,ενα ειναι το θεμα. Που και πως στεκομαστε ολοι μας,απεναντι σε αυτα τα φαινομενα! Μα κατι θειτσες στην αρχη με συνταγες,μα κατι πονηρακια που ξεχνουν να δηλωσουν αυτο που πρεπει,μα κατι ...αντε να μην χαρακτηρισω ,που θεωρουν τους εαυτους τους μεντορες,και κατι προβληματικα σαρανραχρονα -κακοχρονα....ενα ειναι το θεμα....εμεις και μονο εμεις τους τα επιτρεπουμε!! Και οχι μονο αυτο,αλλα λαμπουμε δια της απουσιας μας,και ανοιγουμε δρομο να προχωρουν ανερυθριαστα και να πρατουν τα χειριστα!! Α ρε κατακαημενε ελληνα....να προσεχες!!!!

Ανώνυμος
4 Ιανουαρίου 2016 στις 8:57 μ.μ.

Τον απειλούσαν με Φώτος αλλά δεν μιλούσε μέχρι που βεβαιώθηκε ότι δεν ήταν αυτός.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger