Home » , » "Αγιος" σκοταδισμός και το τροπάρι «περί απολεσθέντων εσόδων». (Βίντεο)

"Αγιος" σκοταδισμός και το τροπάρι «περί απολεσθέντων εσόδων». (Βίντεο)

Από giorgis , Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016 | 2:03 π.μ.

Του Γ. Γ.

 Δεν υπάρχει τομέας της κοινωνικής μας ζωής που οι «άγιοι» αρχιρασοφόροι να μην εκδηλώνουν τον σκοταδισμό από τον οποίο διακατέχονται. Όταν μάλιστα πρόκειται να εφαρμοστεί ένα αστικοφιλελεύθερο –που υπάρχει σε όλα τα λεγόμενα πολιτισμένα κράτη- το οποίο όμως περιορίζει τα «όβολα» που παντελονιάζουν από το θρησκόληπτο «ποίμνιο» τους, τότε γίνονται έξαλλοι,  επιδιδόμενοι σε σκοταδιστικά τροπάρια από τον άμβωνα του .. μπακιροκοφτείου τους.

Το πρόσφατο κήρυγμα τους και μάλιστα με την «βούλα» της «ιεράς» Συνόδου τα λέει όλα. Όπως ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε, οι δεσποτάδες συζήτησαν, λέει, για την καύση των νεκρών και την αποτέφρωση και κατέληξαν στο να βγάλουν φιρμάνι ότι «δεν διακρίνουν ιδιαίτερες διαφορές μεταξύ της σύγχρονης αποτέφρωσης των νεκρών και της διαδικασίας ανακύκλωσης απορριμμάτων»! Ολο «χριστιανική αγάπη» οι διαπιστώσεις των «αγίων» της «επικρατούσας θρησκείας». (Ασχετο: Κάτι τέτοιες στιγμές θυμάμαι ένα αναρχικό σύνθημα που λέει ότι «όταν ο τελευταίος μπάτσος κρεμαστεί από τα έντερα του τελευταίου παπά, τότε ο λαός θα ευτυχήσει»).

Φυσικά τέτοιες αντιδράσεις του παπαδαριού μόνο με χιούμορ μπορείς να αντιμετωπίσεις, όπως κάνουν οι συντελεστές του «Ράδιο Αρβύλα» οι οποίοι δημιούργησαν τον ψαλμό «περί απολεσθέντων εσόδων».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger