Home » , » Ο Β. Λεβέντης θα αντικαταστήσει τον Ν. Φίλη στο υπουργείο; (Βίντεο)

Ο Β. Λεβέντης θα αντικαταστήσει τον Ν. Φίλη στο υπουργείο; (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015 | 3:23 π.μ.

Εξω πέσαμε στην άποψη μας ότι μ’ αυτή την κυβέρνηση τα έχουμε δει όλα και ότι δεν θα μας εντυπωσίαζε πια καμιά της ενέργεια.
Το ενδεχόμενο ότι στην «δεύτερη φορά αριστερή κυβέρνηση» θα μπορούσαμε να δούμε υπουργό τον Βασίλη Λεβέντη, ομολογούμε ότι ξεπερνούσε την φαντασία μας, αν και σχετικές δημοσιογραφικές πληροφορίες είχαν κυκλοφορήσει κατά κόρο.

Και όμως αυτή την εξέλιξη την άφησε να διαφανεί ο Φλαμπουράρης –λειτουργώντας προφανώς σαν λαγός του Τσίπρα- δηλώνοντας ότι μπορεί να υπάρξει δυνατότητα κυβερνητικής συνεργασίας αφού θεωρεί ότι η κυβέρνηση θα μπορούσε να αποδεχθεί 4 - 5 σημεία από τις προϋποθέσεις που θέτει η Ένωση Κεντρώων για να δώσει την στήριξη της στην συγκυβέρνηση. 

Ένα απ’ τα μεγαλύτερα πολιτικά τρολ που έχουν παρουσιαστεί από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, ο γραφικός Βασίλης Λεβέντης, όχι μόνο κατόρθωσε με το κόμμα του να μπει στην βουλή, αλλά έγινε και προνομιακός συνομιλητής της κυβέρνησης και αν μεταφράζουμε σωστά τα λεγόμενα του υπουργού Επικρατείας, το ενδεχόμενο να τον δούμε σε υπουργικό θώκο είναι ορθάνοιχτο.

Φήμες ότι ο Λεβέντης προορίζεται να αντικαταστήσει τον Φίλη στο υπουργείο Παιδείας δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger