Home » , » Μετά τον δεσπότη Σεραφείμ και τον Μπάμπη τον Σουγιά ήρθε και ο Ρουσόπουλος για να μας στείλει αδιάβαστους (Βίντεο)

Μετά τον δεσπότη Σεραφείμ και τον Μπάμπη τον Σουγιά ήρθε και ο Ρουσόπουλος για να μας στείλει αδιάβαστους (Βίντεο)

Από giorgis , Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015 | 9:17 μ.μ.

Του Γ. Γ. 

Εχουν ρθει τα «ύστερα του κόσμου» που θα ‘λεγε και ο Νίκος Καζαντζάκης. Την μια ακούμε να κάνει την αγιογραφία του πρωθυπουργού ένας χθεσινός αμείλικτος διώκτης του. Ο γνωστός  σε όλους για τον σκοταδισμό, την μισανθρωπιά, και τις ακραίες θρησκόληπτες απόψεις του, δεσπότης Πειραιά Σεραφείμ. «Τον κ. Τσίπρα  χαίρομαι, να τον ακούω. Κατενόησε πως προέχει το εθνικό συμφέρον. Δεν πρέπει επ΄ ουδενί να θυσιαστεί η ενότητα στο βωμό μικροκομματικών συμφερόντων», είχε δηλώσει δημοσίως
.
Μετά ήρθε το ποιο μνημονικό δημοσιοκαφρικό μαντρόσκυλο που κυκλοφοράει στα ΜΜΕ, ο Μπάμπης ο Σουγιάς να εκδηλώσει δημόσια τον θαυμασμό του για τον Τσίπρα και τις πολιτικές που εφαρμόζει.

Ακολούθησε σήμερα και ο Θοδωρής Ρουσόπουλος –αλήθεια, τι κάνει αυτή η ψυχή; Πέρα απ’ το ότι σιτίζεται από το «μαγαζί» του Χατζηνικολάου, «καθάρισε» με κάποιες δικαστικές περιπέτειες που είχε για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου;- και μας έστειλε αδιάβαστους. «Ο Τσίπρας έχει αναδειχτεί σε ηγέτη. Αυτό είναι αλήθεια. Και αναδεικνύεται σταθερά σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται», τον ακούμε να μας λέει μεταξύ άλλων στο βίντεο που παραθέτουμε.
Τέσπα. Εχουν ρθει τα πάνω κάτω σε σημείο που να δυσκολεύεσαι να βρεις λέξεις για να σχολιάσεις αυτές τις οβιδικές μεταστροφές.

Οσο για τις παρασκηνιακές επαφές Τσίπρα – Καραμανλή, ποτέ δεν θα μάθουμε σε τι ουσιαστικά αποσκοπούσαν και πιο ήταν το αποτέλεσμα τους. Αλλωστε υπάρχει και η διαχρονική αλήθεια του «εθνάρχη»: «Στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται».


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
18 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:17 π.μ.

Ατυπη συγκυβερνηση με τους καραμανλικους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger