Home » » Ζ. Κωνσταντοπούλου: Νεομνημονιακή αλητεία

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Νεομνημονιακή αλητεία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015 | 6:31 μ.μ.

Μια σοβαρή καταγγελία κάνει από την προσωπική της σελίδα στο facebook η πρώην πρόεδρος της βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Συγκεκριμένα γράφει:

Παραβίαση σήμερα αξημέρωτα γραφείου μου κ γραφείων Επ. Αλήθειας στη Βουλή κ αλλαγή κλειδαριών. Οι θρασύδειλοι Βούτσης-Αθανασίου κρύβονται.

Ο Φρούραρχος της Βουλής δηλώνει άγνοια, η Ασφάλεια του κτιρίου παραπέμπει στις υπό τους Βούτση - Αθανασίου υπηρεσίες. Νεομνημονιακή αλητεία.

Κατάντια να μην μπορείς να δεις στα μάτια τον αντίπαλό σου κ να τον πολεμάς με μικροπρέπεια, στα μουλωχτά. Ψηφίστε τώρα τα προαπαιτούμενα.

Σε νεώτερο ποστάρισμα της η Ζ.Κ συμπληρώνει:

Τρέμη κ Ευαγγελάτος από διαφορετικά κανάλια υπερασπίζονται τους αποκαθηλωτές που έγιναν κλειδαράδες. Φερέφωνα στην υπηρεσία νεομνημονιακών.

Βούτσης-Αθανασίου εξακολουθούν να κρύβονται.Και φιλοτεχνούν ψευδείς διαρροές. Θέλει πολλή θρασυδειλία και ποταπότητα για τέτοιο ξεπεσμό.


Τώρα κρύβεται και ο Φρούραρχος της Βουλής. Είναι, λέει, σε σύσκεψη στο Αρχηγείο κ δεν τον βρίσκει το γραφείο του.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

21 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:05 μ.μ.

"Κατάντια να μην μπορείς να δεις στα μάτια τον αντίπαλό σου κ να τον πολεμάς με μικροπρέπεια, στα μουλωχτά." Καταντια κα. Κωνσταντοπουλου (μακρια απο μενα οροι οπως ...συντροφισσα κλπ - μπλιαχ) ειναι να θεωρεις εαυτον "αγωνιστη" της αριστερας ενταγμενη στους λαικους & κοινωνικους αγωνες, και για χροοοοονια να τακιμιαζεις με οπορτουνες του κερ@τ@ σαν& τον παραπανω, που τωρα πια καταγγελεις ..και να μας κανεις ρε γμτ κατοπιν αποπανω και την ανηξερη, και την ...πεφτω απο τα συννεφα της ροζ αριστερας πληγωμενη καταλευκη περιστερα: Δεν δουλευει ετσι κοριτσι μου το πραμα. Δεν ητανε μ@λακες οι Λενιν, σταλιν και οι συν αυτω..κατι ξερανε περισσοτερο απο σενα την ...ανυποπτη, που λεγανε οσα λεγανε, και, κυριως, που κανανε οτι κανανε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger