Home » , » Για τους "άγ(ρ)ιους" δεσποτάτες με τους οποίους μπλέξαμε

Για τους "άγ(ρ)ιους" δεσποτάτες με τους οποίους μπλέξαμε

Από giorgis , Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015 | 12:05 π.μ.

Του Γ. Γ.

Αυτός ο αρχιρασοφόρος, ο δεσπότης Πειραιά Σεραφείμ, δεν θα σταματήσει να μας εκπλήσσει από το μέγεθος μισαλλοδοξίας που τον διακρίνει. Ούτε μουλάς στην Σαουδική Αραβία να ήταν.  Για τα «κατορθώματά» του και τα «θεόπνευστα κηρύγματα» του έχουμε γράψει αρκετές φορές.
Από τότε που έκανε παρέμβαση στις βουλευτικές εκλογές και ζητούσε από το «ποίμνιο» του να μην ψηφίσουν ΚΚΕ και ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ γιατί αυτά τα κόμματα «ζουν με τον παλαιοημερολογισμό του Στάλιν και του Λένιν» και «προβάλλουν το μοντέλο της αθεϊας» μέχρι πρόσφατα στην ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε «"Χριστιανική αγάπη" και "Ιερά" μπινελίκια αρχιρασοφόρων».

Σήμερα πάλι ο «φωτισμένος» δεσπότης άστραψε και βρόντηξε εναντίον των βουλευτών που θα ψηφίσουν το σύμφωνο συμβίωσης (εντάσσεται κι’ αυτό στο πόλεμο κατά τῆς ἀληθοῦς Πίστεως –που- εἶναι βέβαια διαχρονικός ἀπό τίς δαιμονικές δυνάμεις). Σύμφωνα με τον ίδιο αυτή η εξέλιξη ἐγκαινιάζει μέ τόν πλέον ἐπίσημο τρόπο τόν κρατικό διωγμό τῆς ἀμωμήτου Πίστεώς μας.

Πολλά και διάφορα –που δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω- γράφει ο «άγιος» στο μπουγιουρντί που έδωσε στην δημοσιότητα

Αυτό όμως που εντυπωσιάζει είναι τα εύσημα που δίνει τον γραμματέα της Κ.Ε του ΚΚΕ,ενώ πριν λίγο καιρό μιλούσε με τα χειρότερα λόγια γ' αυτό το κόμμα:

Μία ἁπλή ἀνάγνωσι τῶν ἄρθρων τοῦ νομοσχεδίου μέ τήν αὐστηροποίηση τῶν διατάξεών του (λ.χ. ἡ διάλυσι προβλέπει τήν ἐπίδοσι διά δικαστικοῦ ἐπιμελητοῦ) ἐξισώνει τό σύμφωνο συμβίωσης πρός τήν ἔννοια τοῦ λεγομένου πολιτικοῦ γάμου καί ἀποδεικνύει περίτρανα ὅτι ὅλος αὐτός ὁ σχεδιασμός ἔγινε γιά τό γκρέμισμα τῆς ἐννοίας τῆς οἰκογενείας, ὅπως ὁ Δημιουργός Θεός τῆς ἀνθρώπινης φυσιολογίας ἔχει καθωρίσει, γεγονός πού ἐπεσήμανε εὐστόχως ὁ Γεν. Γραμματέας τοῦ ΚΚΕ κ. Δημήτριος Κουτσούμπας στόν τηλεοπτικό δίαυλο Megaσήμερα.

Να ολοκληρώσω επαναλαμβάνοντας μια πρόταση που έχω κάνει και στο παρελθόν μήπως και ηρεμήσουμε απ’ τις συνεχείς «ιερές» παρεμβάσεις, του φωτισμένου ιεράρχη και των ομοίων του.
Να αναθέσει δηλαδή  η κυβέρνηση στους «αγίους» δεσπότες Αμβρόσιο, Σεραφείμ και Ανθιμο το καθήκον να επιλέξουν άτομα ώστε να στελεχώσουν μια νέα κρατική υπηρεσία στα πρότυπα της «Επιτροπής για την Προώθηση της Αρετής και την Αποτροπή της Έκλυσης των Ηθών».

Αν σας έπιασα αδιάβαστους αυτή είναι η θρησκευτική αστυνομία της Σαουδικής Αραβίας και λειτουργεί αδιαλείπτως από το 1926 με άριστα αποτελέσματα. Αυτή συλλαμβάνει τους παραβάτες, -από μικροκλέφτες μέχρι μοιχούς, ομοφυλόφιλους και κατηγορουμένους για  "θρησκευτική παρέκκλιση"- και έρχονται οι μουλάδες –κάτι αντίστοιχο με τους δικούς μας δεσποτάδες- και αποδίδουν δημόσια «δικαιοσύνη».

Ετσι κάθε Παρασκευή, στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες, μπορούν να παρακολουθήσουν ακρωτηριασμούς και εκτελέσεις.  Εκεί επικρατεί η αυστηρή ουχαμπίτικη σχολή του σουνιτικού ισλάμ.

Και εδώ στην Ομόνοια ας πούμε δεν θα μπορούσε να εξελιχθεί μια ανάλογο διαδικασία αφού και τα δικά μας «ιερά» βιβλία προβλέπουν ανάλογες ποινές για τους παραβάτες των «θείων εντολών», όπως μας λέει ο δεσπότης Πειραιά;;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger