Home » , » "Χριστιανική αγάπη" και "Ιερά" μπινελίκια αρχιρασοφόρων

"Χριστιανική αγάπη" και "Ιερά" μπινελίκια αρχιρασοφόρων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 | 5:03 μ.μ.

Δεκάδες τα σκίτσα, οι γελοιογραφίες και τα καυστικά σχόλια που προκάλεσε το «κήρυγμα» που έκανε για τους ομοφυλόφιλους ο δεσπότης Αμβρόσιος. Δεν πρωτοτύπησε φυσικά. Είχε προηγηθεί ο «άγιος» Πειραιά, Σεραφείμ Μετζελόπουλος κάνοντας την «διάγνωση» ότι «η ομοφυλοφιλία οδηγεί σε καρκινογενέσεις». ενώ ο ίδιος στο παρελθόν σε κήρυγμα που έκανε στο «ποίμνιο» του αναφέρθηκε στην δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου. Τότε παρατώντας το καλυμμαύχι του δεσπότη και φορώντας την τήβεννο του δικαστή είχε βγάλει «πόρισμα»: Το θύμα «είναι ο ίδιος υπαίτιος για τη δολοφονία του», αφού σύμφωνα πάντα με τον αρχιρασοφόρο «οι "τέτοιοι" πάνε γυρεύοντας».

Ακολουθώντας τα βήματα αυτού του «φωτισμένου» πνευματικού ηγέτη και ένας καλόγερος του «αγίου» όρους. είχε δώσει την «αγιασμένη» προτροπή του «Όποια γυναίκα σκοτώσει πούστη, θα πάει στον παράδεισο».

Για να σας δείξουμε πάντως την «χριστιανική αγάπη» που επικρατεί αναμεταξύ των «αγίων πατέρων» της «Ιεράς» Συνόδου, που μας ψάλουν αυτά τα τροπάρια σας παραθέσουμε ένα περασμένο δημοσίευμα από την εφημερίδα «Ποντίκι» (22/3/07):

«Θέλετε, καλοί μας χριστιανοί, για την επιμόρφωσή σας να πάρετε μια γεύση απ’ αυτό το απάνθισμα φράσεων, λέξεων, επιθέτων, για να δείτε τι πλούτο λεξιλογικό έχουν οι ερίφηδες όταν είναι να θάψουν ο ένας τον άλλον;

Ακούστε πώς στόλιζαν τους εν Χριστώ αδελφούς τους:

Αρσενική πόρνη, πουστόγερος, γομάρι, έκφυλος, κίναιδος, αρχικίναιδος, πισωγλέντης, γυναικωτός, λούστρος, τομάρι, αλήτης, γύφτος, πόρνος, μιζαδόρος, μαέστρος της διαπλοκής, τρέμων από τα οπίσθια, πορνικό στοιχείο, αποδεδειγμένα κλέφτης και ομοφυλόφιλος.

Κι ακόμη παραθέτουν τα εξής χριστιανικά: κλέφτης χηρών και ορφανών, κλέφτης των παγκαριών, ρασοφόρος δαίμονας, θαμών δυσόσμων νεανικών δωματίων, Εωσφόρος, πόρνη αδερφή, Αντίχριστος, γυνή που γυρίζει μονίμως τα οπίσθια, βιτσιόζος, σιδηροδέσμιος αδελφάτου.

Κι αν δεν φτάνουν αυτά, οι ευσεβείς ρίχνουν… κι άλλα κοσμητικά επίθετα που, αν τα άκουγε ένας κανονικός άνθρωπος, θα έπαιρνε πέτρες και δεν θα άφηνε αρτιμελή να κυκλοφορεί δίπλα του.

Απολαύστε κι’ άλλα:

Ηλίθιος, ρεμάλι, καραγκιόζης, γουρούνι, «Γανυμήδης», μαύρος ως πίθηκος, ανίκανος και ανώμαλος, τσαρλατάνος, άπατος και αχόρταγος, βοθρώδης, δαιμονοκρατούμενος, ανθρωποειδές, ανήθικος, διεφθαρμένος και αλήτης, αρχιαλήτης, σατανικό πρόσωπο, σατανικό καρκίνωμα της Εκκλησίας, Αγιος πανούργος, φουκαριάρης που έγινε πάμπλουτος, ανάξιος, φιλοχρήματος, πρώην περιπτεριούχος, μούτσος ηλεκτρολόγος και ξενοδοχοκαμαριέρης που φόρεσε το ράσο, δοτός.

"Αγια" μπινελίκια

Θέλετε κι άλλα; Δώστε βάση αν το βαστάει η καρδιά σας και η όρεξή σας να ακούει εκκλησιαστικά… μπινελίκια:

Ασήμαντος χωρικός, δέσμιος δαιμονικών ατόμων, πρωτομάστορας της οικονομικής ρεμούλας, ρασπουτίνος, ρασπουτίνος πατερούλης, πωρωμένος, καλοπερασάκιας, πρώην ρακένδυτος που τα κονόμησε, αχαρακτήριστος, άπληστος με το ένα πόδι στον τάφο, άθλιος με τα δυο πόδια στην κόλαση, σβούρας, μονίμως χασμώμενος και ντοπαριζόμενος, συνεταίρος του εκκλησιαστικού υποκόσμου, πιόνι, συνεταίρος του Πάπα, φαιδρός αγιότατος, σαμάρι, "βεντούζα" και "πεθερά", "σύζυγος αρσενικοθήλυκου", υπηρέτης πορνικών και υλικών αμαρτιών, αρχιρουφιάνος, ωραιοπαθής και βλαξ, φαιδρός, έχων σαθρά και δαιμονική καρδία».

Ε, δεν μπορείτε να πείτε; Χάριν των "αγίων πατέρων" -την ευλογία τους να έχουμε- σας εμπλουτίσαμε το λεξιλόγιο.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
12 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:29 π.μ.

Αρθρογραφε εισαι σιχαμα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger