Home » » ΑΠΑΤΕΣ του υπουργείου Εξωτερικών με κρατικό χρήμα;

ΑΠΑΤΕΣ του υπουργείου Εξωτερικών με κρατικό χρήμα;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015 | 9:04 μ.μ.

Την είδηση μας την έστειλαν στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο από την εφημερίδα "Καλάμι" την οποία εκδίδουν οι ομογενείς μας στην Αμερική. Την παραθέτουμε χωρίς δικά μας σχόλια:

H ''παράγκα'' του υπουργού Εξωτερικών Ν. Κοτζιά, μέσω της ΜΚΟ ''Πράττω'', καλά δουλεύει με κρατικό χρήμα (και μας... δουλεύει)

Είναι για ''δέσιμο'': Η Ελλάδα ''θριαμβεύει'', αφού απόκτησε και... ''γεφυροποιό'' μεταξύ Ανατολής και Δύσης!!!

O ταξιδευτής-''κηπουρός'' του υπουργού Ν. Κοτζιά «θεμελίωσε ''Γέφυρα συνεργασίας μεταξύ Ανατολής και Δύσης'', με σειρά επαφών στην Ιορδανία». Πρόκειται για τον επικεφαλή της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού (Γ.Γ.Α.Ε., υπάγεται στο Υπ. Εξωτερικών) Μιχάλη Κόκκινο, που είχε ''ιστορικές συναντήσεις'' με... πατριάρχη, μητροπολίτη, επίσκοπο και ολίγους Ομογενείς, σε Λίβανο και Ιορδανία.

 'Οτι δεν κατάφεραν τόσα χρόνια Ομπάμα και Πούτιν, Ηνωμένα 'Εθνη και βάλε, ένα ακόμα ταξιδάκι τουριστικό με κρατικό χρήμα του γραφικού επικεφαλής της ΓΓΑΕ, έστησε ''γέφυρα'' -κατά φαντασία- μεταξύ Ανατολής και Δύσης, που την ''θεμελίωσε'' ο ίδιος. 
Πριν, με τα πολλαπλά ταξίδια του στα Δωδεκάνησα (τόπο καταγωγής του) με κρατικό χρήμα, σίγουρα θα έστησε ''γέφυρα συνεργασίας'' μεταξύ Αθήνας και Ρόδου, αφού έχει βλέψεις και για... βουλευτής.

- Μην ξεχνάμε ότι  ο Ν. Κοτζιάς, έχει την δική του... ''ομάδα-συνιστώσα'' στην κυβέρνηση, μέσω της ΜΚΟ ''Πράττω'', στην οποία ''αφεντικό'' είναι ο υπουργός και μέλος είναι και ο επικεφαλής της ΓΓΑΕ.

- ΑΠΑΤΕΣ του υπουργείου Εξωτερικών με κρατικό χρήμα (προϋπολογισμός), στο όνομα του απόδημου Ελληνισμού;;;

- 'Aρχισε η ''περίοδος της πλάκας'', με τις απονομές ''τιμητικών πλακών'' σε ''ψώνια'' και μη, της Ομογένειας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger