Home » , » "Killing Is My Business... and Business Is Good"

"Killing Is My Business... and Business Is Good"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015 | 9:45 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Σκύλα ή Χάρυβδη; Λυπάμαι τους εργαζόμενους στις ΗΠΑ. Οι αμερικάνικές εκλογές είναι μια απάτη, όπου οι πολυεθνικές προωθούν τους υποψηφίους τους. Παντού η αστική δημοπρασία έχει τα χάλια της, (γιατί δημοκρατία δεν είναι σίγουρα) αλλά στις ΗΠΑ το "τερματίζουν".
Οι αμερικάνοι υποψήφιοι καυχώνται για τα εκατομμύρια που μαζεύουν από τα πλούσια αφεντικά τους. Απορώ γιατί έχουν ακόμα τα σήματα των κομμάτων και όχι των εταιριών που είναι από πίσω. Ίσως για να γλυτώνουν οι αφέντες τους τις αγωγές για τη σκαρταδούρα.

Τουλάχιστο εκεί τα κάνουν φανερά, όχι όπως εδώ, που πρέπει να μαντέψουμε (αν και δεν χρειάζεται πολύ προσπάθεια) ποιός είναι ο χορηγός ποιού. Πχ ο Κούλης είναι μια προσφορά της Siemens. Ευνόητο είναι, ότι ο πλούσιος δεν δίνει εκατομμύρια στον πολιτικό, γιατί απλά του αρέσει. Ούτε φυσικά έχει άλλη ιδεολογία εκτός της λατρείας του χρήματος. Θα τα πάρει πίσω στο πολλαπλάσιο, αν ο εκλεκτός του πάρει την καρέκλα της εξουσίας. Όπως γίνεται παντού σε κάθε "ιππόδρομο", με μια διαφορά: Τα χρήματα τα πληρώνει ο κόσμος, συμμετέχει δε συμμετέχει.

Όπως και στην Ελλάδα θα πείτε. Πράγματι, οι διαφορές είναι ελάχιστες, στην ουσία παντού γίνεται το ίδιο: Τα συμφέροντα βάζουν κάποιους άχρηστους, για να μην δέχονται τα αφεντικά τις επικρίσεις (άλλωστε έχουν πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούν), οι υπάλληλοι των εταιριών, οι πολιτικοί, κάνουν ότι τους λένε, ο λαός "πληρώνει το μάρμαρο", και που και που, αλλάζουν υπάλληλο, αλλά το αφεντικό και το χαλασμένο εμπόρευμα παραμένει ίδιο. Βέβαια άλλο να σου πουλάει παραμύθι ο Άδωνης κι άλλο ο Κούλης. Αλλιώς θα σου πλασάρει "το φύκι για μεταξωτή κορδέλα" ο Απόστολος κι αλλιώς ο Βαγγέλας. Διαφέρουν ως προς την τεχνική, αν και είναι το ίδιο ανόητοι, διώχνουν το ίδιο καλά τους πελάτες και όπως πάει το γαλάζιο μαγαζί, βλέπω λουκέτο σύντομα. Άτιμη κρίση.

Πίσω στις ΗΠΑ τώρα. Ακούω για τους επικρατέστερους υποψηφίους στον τελευταίο διαγωνισμό φρίκης και ανηθικότητας. Πραγματικά με πιάνει ρίγος, όταν σκέφτομαι, πως ένας ναζί ή μια κομπλεξική, θα έχουν τη δυνατότητα να στείλουν ηλίθιους με έξυπνα όπλα να σκοτώσουν κι άλλους αμάχους σε χώρες που ούτε καν ξέρουν που πέφτουν στο χάρτη. Βέβαια, αν δεν ήταν καθάρματα, δεν θα ήταν καν υποψήφιοι. Γιατί κάθε Αμερικάνος Πρόεδρος έχει την δύναμη που του προσφέρει το Σύστημα. Γι αυτό άλλωστε είναι για οκτώ χρόνια. Μην καλομάθει και γίνει σαν τους έλληνες κηφήνες. Αν τυχόν έχει δική του γνώμη, υπάρχουν πάντα τα "ατυχήματα". Αλλά αυτό δεν συμβαίνει ποτέ. Οι υποψήφιοι είναι διαλεγμένοι, τα χειρότερα κατακάθια που μπορούν να βρουν. Χωρίς συνείδηση, χωρίς εγκέφαλο, αλλά με πάρα πολύ εγωισμό, κόμπλεξ και δίψα για φράγκα.

Οι ΗΠΑ (τα συμφέροντα που κυβερνούν είτε ως "δημοκρατικοί" είτε ως "ρεπουμπλικάνοι"} πρόκειται να εξαπολύσουν νέες επιδρομές για πλιάτσικο και λεηλασία σε όλο τον πλανήτη. Θα σκεφτείτε ότι αυτό κάνουν πάντα. Ναι, αλλά τώρα θα το παρακάνουν. Οι τελευταίοι υποψήφιοι είναι όλοι τους εντελώς ανισσόροποι και βλάκες με κράνος kevlar. Αυτό με ανησυχεί ιδιαιτέρως, γιατί δε θα διστάσουν να κάνουν πόλεμο κυριολεκτικά για το τίποτα. Ο αφροαμερικανός Ομπάμα έπαιξε τέλεια το ρόλο του και αποσόβησε μια εξέγερση των καταπιεσμένων μειοψηφιών στις ΗΠΑ. Ταυτόχρονα περιόρισε τις ελευθερίες στο εσωτερικό όπως κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να το κάνει χωρίς σοβαρή αντίσταση.

Μετά τις εκλογές οι ΗΠΑ θα στρέψουν περισσότερο το βλέμμα προς το εξωτερικό ανασταίνοντας παλιούς εχθρούς, βρίσκοντας συνεχώς νέους με σκοπό να κάνουν πιο πολλά και πιο αιματηρά ιμπεριαλιστικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, ώστε οι εταιρίες όπλων να βγάλουν απίστευτα κέρδη. Αυτά έχουν οι δουλειές με τα όρνεα κι έχουν τους κατάλληλους ή μάλλον τους πλέον ακατάλληλους: Τους κλώνους του Αδόλφου..
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger