Home » , » Fasistomalakas Neodimokratikus.

Fasistomalakas Neodimokratikus.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015 | 5:33 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μια παρομοίωση λέει πως με κάποιους είναι σαν να μιλάς με τοίχο. Ο διάλογος με τους φασίστες της ΝΔ είναι σαν να μιλάς με περιττώματα. Κόψε υποψήφιους αρχηγούς που έχουν τα γαλάζια γίδια και βγάλε συμπέρασμα. Ο ένας χειρότερος από τον άλλο.
Υποκριτές, διεφθαρμένοι, ανάλγητοι, πολιτικοί απατεώνες που κοιτάνε να αρπάξουν και να φάνε, θρασύδειλα τομάρια, δοσίλογοι που μας προκαλούν αηδία.

Προσπαθείς να εξηγήσεις για παράδειγμα στο νεοδημοκράτη, πως όταν ο μισθός σου ή η σύνταξη σου δεν φτάνει να πληρώσεις όλα τα χαράτσια, αναγκαστικά θα πληρώσεις κάποια μόνο από αυτά πχ μόνο το λογαριασμό του νερού για να μην κορακιάσεις και θα αναγκαστείς έτσι να κόψεις το τηλέφωνο και το ρεύμα. Δεν καταλαβαίνουν, σε λένε "μπαταχτσή" και σου ανεβάζουν την πίεση πάνω από το ποσοστό που πήρε η ΝΔ τις τελευταίες εκλογές.

Αναρτιούνται γιατί προτίμησαν τους ψεύτες του ΣΥΡΙΖΑ από αυτούς. Από αυτό και μόνο φαίνεται το IQ χωνεμένου ραδικιού. Προσπαθείς μάταια να τους θυμίσεις, ότι οι γαλάζιοι κουμπάροι, οι "ημέτεροι" έχουν κατακλέψει το Σύμπαν. Έχουν στείλει τα φράγκα στο εξωτερικό, λεηλατούν χειρότερα από τους τζιχαντιστές στη Συρία, ρήμαξαν τα ταμεία και μας χρεοκόπησαν. Του κάκου πασχίζεις! Η μνήμη τους αντιστοιχεί με αυτή ενός χρυσόψαρου με άνοια που έγινε το δείπνο της γάτας.

Οι κουταμάρες που λένε είναι απερίγραπτες. Κι άπειρες. Προφανώς η ΦΟΝΝΕΔ που γκρινιάζει για τις δίκαιες διαμαρτυρίες του κόσμου, ξεχνά τους τραμπουκισμούς της παλαιότερα. Ξεχνούν ότι εκτός από επιθέσεις - καταστροφές σε γραφεία πολιτικών τους αντιπάλων, εκτός από το ξύλο που έδιναν οι τραμπούκοι "Κένταυροι" και "Rangers", έχουν σκοτώσει ανθρώπους. Ξεχνούν το παρακράτος που στήριζε το ανάλγητο κράτος τους.

Ότι και να πούμε για τα γαλανά φασιστοειδή είναι λίγο. Ας τα κάνουμε με ληγμένο γιαούρτι και κλούβια αυγά, γιατί με αυτά ταιριάζουν. Μην ξεχνάμε πως από τη ΝΔ φτάσαμε να είμαστε χώρα υπό κατοχή στους πιο ανάλγητους δυνάστες, τους τοκογλύφους.

Θα τους πως ένα μόνο: Να γυρίσουν στις τρύπες τους, τους υπονόμους τους και να μην μας προκαλούν. Να σταματήσουν τα ψέματα και να σπιλώνουν αθώους. Να πάψουν να βρίζουν τον κόσμο, γιατί η ΝΔ είναι ο κύριος υπεύθυνος της οικονομικής καταστροφής και του διχασμού. Η υπομονή έχει όρια... . 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger