Home » , , » Αχιλλέας Μπέος: Ο λούμπεν δήμαρχος που βλέπει τον Βόλο ως Μονακό

Αχιλλέας Μπέος: Ο λούμπεν δήμαρχος που βλέπει τον Βόλο ως Μονακό

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015 | 9:21 μ.μ.

Πηγή: Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος & Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος – “Unfollow”

  Παρά το γεγονός ότι η ΕΠΟ του έχει επιβάλει από το 2011 ισόβια απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για την υπόθεση των στημένων αγώνων και ο ίδιος ετοιμάζεται να λογοδοτήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης για πλήθος κακουργημάτων, το 53% των κατοίκων του Βόλου τον εξέλεξε «πρώτο πολίτη» του έβδομου μεγαλύτερου δήμου της χώρας. Και, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι, δημοτικοί υπάλληλοι και φορείς της πόλης, συμπεριφορές, ήθη και πρακτικές της «παράγκας» του ποδοσφαίρου έχουν μεταφερθεί στο δήμο. Δήμαρχος, πρόεδρος, υπόδικος, ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων, ποδοσφαιρικός παράγοντας… Με δυο λέξεις, Αχιλλέας Μπέος.

Ο Αχιλλέας Μπέος το επόμενο διάστημα θα βρεθεί αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να τεθεί σε αργία και να απολέσει το δημαρχιακό αξίωμα. Μαζί με άλλα 84 άτομα, πρόκειται να δικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων και τα παράνομα στοιχήματα. Μεταξύ άλλων, κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, δωροληψία-δωροδοκία και παράνομο στοιχηματισμό.

Ήταν άλλωστε η συγκεκριμένη δικαστική περιπέτεια που, όπως σημειώνουν έγκυρες πηγές, τον οδήγησε στην ενασχόληση με την πολιτική. «Βρήκε τη δίοδο για να επανέλθει στο προσκήνιο, ευελπιστώντας ότι το  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger