Home » , » Τρομοκρατικό μακελειό από τους ισλαμοφασίστες του ISIS στο Παρίσι. Πάνω από 160 νεκροί (2 Βίντεο)

Τρομοκρατικό μακελειό από τους ισλαμοφασίστες του ISIS στο Παρίσι. Πάνω από 160 νεκροί (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 | 1:32 π.μ.

Είναι συγκλονιστικά τα όσα παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε να μεταδίδει από το Παρίσι η Μαρία Δεναξά για λογαριασμό της τηλεόρασης του Mega. Οι νεκροί από τις τρομοκρατικές επιθέσεις έχουν ξεπεράσει τους 160 ενώ αδιευκρίνιστος είναι ακόμα ο αριθμός των τραυματιών. Ολη η Γαλλία έχει τεθεί σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης και στρατός μαζί με ειδικές δυνάμεις περιπολούν στους δρόμους του Παρισιού.

Η Γαλλική αστυνομία με ανακοίνωση της ζητάει από τον κόσμο να παραμείνει στα σπίτια του ενώ μέχρι αυτή την στιγμή είναι πιθανόν να βρίσκονται σε εξέλιξη και άλλες τρομοκρατικές επιθέσεις. Αυτή την ώρα ο Ολάντ συγκαλεί έκτακτο υπουργικό συμβούλιο για το πώς θα αντιμετωπιστεί η κατάσταση ενώ στο Παρίσι απαγορεύτηκε η κυκλοφορία, ενώ σε πολλές περιοχές της Γαλλικής πρωτεύουσας διαδραματίζονται σκηνές πανικού.

Σύμφωνα με τα όσα ακούμε στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ έχει δοθεί εντολή σε όλη την Ευρώπη στην Αμερική και στην Ρωσία στην Τουρκία και στον Καναδά να τεθούν σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού.


Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ισλαμοφασίστες του ISIS ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση και μάλιστα τονίζοντας ότι οι επόμενοι στόχοι θα είναι το Λονδίνο και η Ρώμη, ενώ όπως μεταδίδει το Fox News η Γαλλική αστυνομία συνέλαβε έναν ύποπτο για την επίθεση στο συναυλιακό χώρο στο Παρίσι ο οποίος είπε στην αστυνομία ότι είναι τζιχαντιστής.

Την ίδια στιγμή τα Γαλλικά ΜΜΕ μεταδίδουν την πληροφορία ότι υπάρχουν φόβοι για 100 νεκρούς μέσα στο συνεδριακό κέντρο Μπατακλάν και μάλλον ο συνολικό αριθμός των νεκρών θα ξεπεράσει τους 160.

Το παρακάτω βίντεο από την τηλεόραση του Mega αναφέρει τις τελευταίες δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger