Home » , » Το lifestyle των νεοναζί από την Athens Voice και η συμπαράσταση στην φυλλάδα από τον "διανοούμενο" Χωμενίδη

Το lifestyle των νεοναζί από την Athens Voice και η συμπαράσταση στην φυλλάδα από τον "διανοούμενο" Χωμενίδη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015 | 12:50 μ.μ.

Τα ρυπαρογραφήματα της Athens Voice κατά καιρούς έχουν σχολιαστεί με καυστικό τρόπο με τελευταία περίπτωση το ξέπλυμα που επιχείρησε στα μέλη της ναζιστικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου. (Ένα χαρακτηριστικό δημοσίευμα από την Εφημερίδα των Συντακτών με τίτλο «H Athens Voice και το lifestyle των νεοναζί»).

Ανάλογα σχόλια υπήρξαν και σε αρκετές ιστοσελίδες που καυτηρίασαν τον απροκάλυπτα φιλοναζισμό που εκδήλωσε σε υποτιθέμενο  lifestyle η Free Press πατσαβούρα.

Η στάση αυτή της φυλλάδας ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στο διαδίκτυο με τον γνωστό σκιτσογράφο Σπύρο Δερβενιώτη να γράφει το παρακάτω κείμενο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.


Η διεύθυνση, λοιπόν, της Athens Voice αισθάνεται «μειωμένη» και με ένα «πιασάρικο» τίτλο («Βάζεις τον Σπύρο Δερβενιώτη στη φυλακή;») απειλεί με δικαστικές διώξεις τον σκιτσογράφο. Ελαβε όπως την πρέπουσα απάντηση από τον Σ. Δερβενιώτη και την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Κι ένα άλλο όμως είναι κατά την άποψη μας πολύ βασικά σ’ όλη αυτή την ιστορία. Η εμπλοκή σ’ αυτή την διαμάχη του επίδοξου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνου πολιτισμού για ένα διάστημα αυτού του κόμματος Θανάση Χειμωνά. Διαβάστε τοποθέτηση «διανοούμενου»:


Μετά απ’ αυτό δεν έχουμε παρά να σας θυμίσουμε δυο περασμένες αναρτήσεις μας.


Ο πολιτισμός ενός φασιστοειδούς

«Το λέω στη δικιά σου μάνα όταν τη γαμάω από τον κώλο και τραγουδάει Πάριο».

Έτσι ακριβώς!

Δεν πρόκειται για τον Παναγιώταρο της Χρυσής Αυγής. Ούτε είναι κανένας αμόρφωτος ο Θανάσης Χειμωνάς.

Και σε σπίτι διανοουμένων μεγάλωσε και σπουδές φιλολογίας, κινηματογράφου και δημοσιογραφίας έκανε σε Γαλλία και Αγγλία, παρακαλώ. Είναι και συγγραφέας, της συνομοταξίας Τατσόπουλου, Χωμενίδη κ.ά., και ως εκ τούτου υπεύθυνος πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ.

Είναι ένας απ” αυτούς που ελεεινολογούν καθημερινά τους «αμόρφωτους» και τους «λαϊκιστές», που θα μείνουν πάντα Βαλκάνιοι και δεν θα γίνουμε ποτέ Ευρώπη.


Για να μιλάμε όπως ο Παναγιώταρος και ο Χειμωνάς.
________


Ο Οχετός υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ!

Πηγή: Εκδοχή

Λέγεται και Θανάσης Χειμωνάς. Γαμάει κώλους μανάδων που τραγουδάνε Πάριο, γενικώς εκδικείται με το γαμήσι τις γυναίκες που δεν τις γουστάρει.

Είναι κολλητός του άλλου Οχετού, του Πέτρου Τατσόπουλου, που είχε πηδήξει τη μισή Αθήνα, αλλά αυτή η αχάριστη δεν τον ξανάβγαλε βουλευτή. Είναι φιλαράκι και με τον Βόθρο που ακούει και στο όνομα Γρηγόρης Ψαριανός και τη βρίσκει μυρίζοντας παλτά γυναικών, με τον Υπόνομο που λέγεται και Χρήστος Χωμενίδης, με την κυνηγό 19χρονων τσαμπατζήδων, όπως η Λένα Διβάνη, και γενικώς με όλον τον εσμό της κολωνακιώτικης σαπίλας.

Αυτός να γίνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ! Για να γελάσει κι ο πικραμένος σ” αυτό τον τόπο! Να σταθεί στα πόδια του και ο χειμαζόμενος κλάδος των γιαουρτάδων….
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

8 Οκτωβρίου 2015 στις 2:07 μ.μ.

Είσαι μεγ@λο @τχίδι και κ@ριόλης! Τσού ρε Λάκη!!

8 Οκτωβρίου 2015 στις 2:12 μ.μ.

L'Enfant de la Haute Mer :) Δυναμική τσαμπουκαλού :)

Ανώνυμος
8 Οκτωβρίου 2015 στις 4:59 μ.μ.

Σαπίλα οι ΔΗΘΕΝ διαννοούμενοι του κώλου... Χωμεϊνίδης, Τατσόπουλος, Διβάνη, Χειμωνάς

13 Οκτωβρίου 2015 στις 8:13 μ.μ.

Επειδη δεν μου αρεσει κανεις να βριζει την μανα του αλλου, λεω σάυτον τον αληταρα οτι την επομενη φορα που θα τον δω μπροστα μου να δουμε τι τραγουδι θα πει αυτος.
Αληταρα ετοιμασου , ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Ανώνυμος
15 Οκτωβρίου 2015 στις 12:15 π.μ.

Αυτη την νοοτροπια δεν την καταλαβαινω ! Επειδη εκανε και φιλολογια και δημοσιογραφια και οτι αλλο τελος παντων ,και πηγε και στις Αγγλιες ,σημαινει οτι ειναι μορφωμενος και καλιεργημενος και τελος παντων κατι αλλο απο αυτο που ειναι; Εδω μπορει να συναντησεις ανθρωπο που να μην ξερει να γραψει ,αλλα να ειναι κυριος στα αισθηματα και στην συμπεριφορα!! Αποδειξη του ποσο σκαρτος ειναι......εκ;ανε και φιλολογια και δημοσιογραφια ....πηγε και ηρθε απο τας Αγγλιας......και ανθρωπος δεν εγινε!! Για τετοιο καμενο πλασμα μιλουμε!! Και εκφραζεται οπως εκφραζεται!! Οσο για τον φιλο τον mat trump....παρακληση ,αμα τον ξαναδεις μπροστα σου.....εε....σφυρα να παρουμε και εμεις λιγη χαρα! Αυτο πρεπει να κανουμε και εμεις πια! Να κοβουμε υφακια και τουπε.....αντε να τριφτει η μουρη τους στο χωμα,που π.......ολες τις γυναικες και πηραν σειρα οι μαναδες!! Ρε τι τους κοιταμε;;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger