Home » , » Eπίδειξη αμορφωσιάς από το ανάλγητο ανθρωπάκι!

Eπίδειξη αμορφωσιάς από το ανάλγητο ανθρωπάκι!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015 | 2:41 μ.μ.

Κι άλλη επίδειξη αμορφωσιάς, θρασύτητας και υποκρισίας από τον Ηγετίσκο τον Ασήμαντο!
Για τη γέννηση του "ευρωπαϊκού οράματος", βρε κακομοίρη, μιλούσαν ήδη οι ιδρυτές της ΕΟΚ από το 1958! Αλλά τόσα ξέρεις τόσα λες!

Η πτώση του τείχους του Βερολίνου, βρε αστοιχείωτε, όσο κι αν έπρεπε να γίνει, όσο κι αν παλιότερα ελπίζαμε πως κάτι άλλο θα σηματοδοτούσε, δεν εξέφρασε κανένα "ευρωπαϊκό όραμα" που θα το ζηλεύαμε. Ο δρόμος για την Ε.Ε. του Μάαστριχτ και της νεοφιλελεύθερης βαρβαρότητας άνοιξε τότε.

Όσο για τα νέα τείχη και τα συρματοπλέγματα, άσ' το καλύτερα! Τον φράχτη του Έβρου εσύ τον κρατάς όρθιο. Ανάλγητο ανθρωπάκι!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
30 Οκτωβρίου 2015 στις 6:28 μ.μ.

είναι πλέον προφανέστατο: η απομόνωση, η ατίμωση, το κυνήγι, η πιο ανελέητη χλεύη και η πιο ατσάλινη περιφρόνηση αξίζουν ολοσχερώς σε κάθε Συριζαίο. λιώστε κάθε Συριζαίο που προσπαθεί να κρύψει τη ντροπή του αμαυρώνοντας την πιο ελπιδοφόρα προσπάθεια του ανθρώπινου γένους, την προσπάθεια, εννοώ, που είχε ως αφετηρία της την Οκτωβριανή Επανάσταση και την οικοδόμηση της Τρίτης Διεθνούς.

λιώστε τους!!

υποστηρικτής ΑΝΤΑΡΣΥΑ

30 Οκτωβρίου 2015 στις 9:11 μ.μ.

ΓΙΑΤΙ έπρεπε να πέσει το "Τείχος του Βερολίνου";;;;
Για να λεηλατήσουν τη Λαοκρατική Γερμανία τα δυτικογερμανικά μονοπώλια που είχαν άλλοτε υποστηρίξει το Χίτλερ μέχρι που ήρθαν οι αμερικανοί, τα διέσωσαν και τα υιοθέτησαν;
Για να γιγαντωθεί πάλι ο γερμανικός ιμπεριαλισμός και να αποικιοποιήσει/λεηλατήσει πρώτα τις χώρες του πρώην Ανατολικού μπλοκ και μετά και τη δική μας;
Τείχος και πάλι Τείχος...
Ο Χόνεκερ δικαιώθηκε και κάποιοι-κάποιοι στην Αριστερά δεν το πήρατε ακόμη χαμπάρι...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger