Home » , » Εξι βιντεάκια από την "Ελληνοφρένεια"

Εξι βιντεάκια από την "Ελληνοφρένεια"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015 | 11:33 μ.μ.

Αρκετές καλές στιγμές είχε η «Ελληνοφρένεια» που μεταδόθηκε σήμερα, μετά από αρκετό καιρό. Η τηλεοπτική σατιρική εκπομπή έβαλε στο στόχαστρο της την πολιτική επικαιρότητα και την προσέγγισε με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο, όπως πάντα.

Ετσι, λοιπόν, παρακολουθούμε την οβιδιακή μεταμόρφωση του Μπαλούρδου, ο οποίος από ακραιφνείς δεξιός, γίνεται ένθερμος υποστηριχτής του ΣΥΡΙΖΑ, με τις μοναδικές ατάκες του να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Από την ίδια εκπομπή παραθέτουμε άλλα τέσσερα βιντεάκια.
Στο πρώτο τον Τσολιά να «ορκίζει» το Α. Τσίπρα σαν πρωθυπουργό και ακολουθεί το βίντεο με τους έξαλλους πανηγυρισμούς των οπαδών του κυβερνώντος κόμματος μετά τα τελευταία μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστο από την εκπομπή τα όσα συμβαίνουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ετσι παίρνουμε μια γεύση απ’ την προεκλογική εκστρατεία που έχει ξεκινήσει ο Αδωνης Γεωργιάδης διεκδικώντας την αρχηγία της Ν.Δ καθώς και το μήνυμα που εκπέμπεται από τα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ

Θυμηθήκαμε επίσης, από το τελευταίο βιντεάκι την άποψη που είχε και έχει το τρολ της πολιτικής, Λεβέντης για τον Μητσοτάκη.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger