Home » , » Κάγκελα παντού

Κάγκελα παντού

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015 | 3:12 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κάγκελα, κάγκελα, κάγκελα ξανά,
και στο μυαλό τους έχουνε κάγκελα και βρομιά.

Να πως ξεχωρίζει ο φασίστας από τον αριστερό: Ο φασίστας βάζει τα κάγκελα, ο αριστερός διαμαρτύρεσαι για την ύπαρξη τους. Τι έλεγαν τότε, που παρουσιάζονταν ως αριστεροί, τα φασιστοειδή καρχαριοειδή της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ; Πριν πετάξουν τη μεταμφίεση οι προδότες του κερατά; Μα τα αυτονόητα.

Μιλούσαν σωστά για "prive" παρελάσεις και διαμαρτύρονταν εντονότατα για τα κάγκελα του αίσχους. Μάλιστα έλεγαν πως τάχα θα καταργούσαν τις παρελάσεις, αλλά αυτό ήταν ένα ακόμη "σχήμα λόγου". Όπως όλα τα ψέματα που είπαν προεκλογικά για να ψαρέψουν αριστερούς ψήφους, ώστε να ζεσταθεί ο πισινός τους από την καρέκλα της εξουσίας.

Ότι γράφαμε για αυτό το θέμα τότε, που κυβερνούσε ο δοσίλογος Σαμαράς, μπορούμε να το διαβάσουμε και σήμερα, αλλάζοντας μόνο το όνομα. Από τη ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ κι από Σαμαράς, Τσίπρας.
Να υπενθυμίσουμε μόνο, πως τα κάγκελα δεν προσφέρουν ασφάλεια. Το αντίθετο: Είναι ομολογία ανασφάλειας αυτών που τα τοποθετούν. Παραδέχονται ότι δεν έχουν πλέον καμία λαϊκή στήριξη και φοβούνται τις απόλυτα δικαιολογημένες αποδοκιμασίες για την απάνθρωπή πολιτική τους.

Στην πραγματικότητα είναι διαχωρισμός από τον κόσμο, που κακώς για διαφόρους λόγους τους εμπιστεύτηκε. Είναι η ομολογία ήττας, η παραδοχή της ντροπής τους. Δεν μπορούν πια να είναι μέσα στον κόσμο, κι απομονώνονται. Ζουν στη δική τους περιφραγμένη διάσταση πίσω από τις ασπίδες των ΜΑΤ. Των μπάτσων, που πριν πάρουν την κουτάλα, τους κατηγορούσαν. Ω κατάντια! Να σε φυλάνε αυτοί που κάποτε έφτυνες.

Η Νέα Δικτατορία έπεσε στον γκρεμό, γιατί ακολούθησε τα βήματα του ΠΑΣΟΚ. Εσείς στο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθείτε πιστά τα βήματα του Σαμαρά και του ΓΑΠ. Τι περιμένετε ότι θα γίνει; Θα πέσετε και μάλιστα πολύ σύντομα.

Τα κάγκελα ηλίθιοι, είναι η φυλακή σας. Κοιτάτε να συνηθίσετε τη θέα τους, θα σας χρειαστεί στο ανύπαρκτο μέλλον σας. Ο κόσμος είναι σαν το νερό της θάλασσας. Δεν τον σταματάνε κάγκελα και φράγματα, αν αγριέψει. Έρχεται τσουνάμι δοσίλογοι. .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger