Ντροπή.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015 | 6:22 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Εικόνες που προκαλούν κατακραυγή την ώρα που βρισκόταν στο νησί το πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον καγκελάριο της Αυστρίας. Μπάτσος, χωρίς κανένα ίχνος ανθρωπιάς, κλωτσά μετανάστες στον προσφυγικό καταυλισμό της Μόριας στη Μυτιλήνη, που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του νησιού από εκείνη όπου βρισκόταν ο Τσίπρας.

Τις εξοργιστικές φωτογραφίες ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook ο Saverio Serravezza, ενώ μέσω Twitter ο δημοσιογράφος Olivier Drot, κατηγορεί τον Έλληνα πρωθυπουργό πως δεν μπορεί ή δεν θέλει να ελέγξει την ελληνική αστυνομία.

Δε θέλει να σταματήσει τα αίσχη. Ο νέος Ναπολέων υπογράφει τη δική του δήλωση κοινωνικών φρονημάτων στους τοκογλύφους. Στη δήλωση αποκηρύττει μετά βδελυγμίας όλους τους αγώνες για τα ανθρώπινα δικαιώματα και κάθε τι αριστερό. Άλλωστε δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Ή με το Μνημόνιο ή με τους ανθρώπους. Και τα δυο δεν γίνονται, καθόσον το Μνημόνιο καταστρέφει εργαζόμενους.

Απορούν μετά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν τους καλούν στις αντιρατσιστικές εκδηλώσεις. Έλα ντε! Μπορούν πάντα να τους καλέσουν σε κάποιο συνέδριο της Χρυσής Αυγής ως επιτίμους προσκεκλημένους. Με τόση μπουγάδα που έκαναν στο φασισμό.

Φυσικά δεν κατηγορώ τους απλούς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, που δώσαμε μαζί αγώνες για τους πρόσφυγες. Αλλά, αν συνέβαινε επί ΝΔ, τι θα έλεγαν οι ίδιοι για την κυβέρνηση; Τί έλεγαν επί δεξιών κυβερνήσεων για παρόμοια περιστατικά; Θυμούνται τα λόγια περί νοοτροπίας, περί πλάτης και πολιτικής κάλυψης στους μπάτσους, περί εντολών κλπ; Μόνο αυτό τους ρωτώ.

Θα κάνουν ΕΔΕ; Να ζητωκραυγάσουμε τότε για την απονομή δικαιοσύνης σε κάποια άλλη διάσταση. Να υπενθυμίσω πως μια ρατσίστρια δημοσιογράφος που έκανε ακριβώς την ίδια βίαιη και κτηνώδη πράξη απολύθηκε. Εκεί προφανώς δεν έκαναν ΕΔΕ. Αλλά εδώ είναι πρώτη φορά αριστερά που πάει ακροδεξιά.  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

8 Οκτωβρίου 2015 στις 7:17 μ.μ.

Και ας θυμηθουμε (αν ενοειτε την ουγγαρεζα εικονοληπτρια που εβαλε κλωτσησε το μεταναστη που ειχε και
το παιδακι του στην αγκαλια του) οτι αυτη εργαζονταν για λογαριασμο ναζιστικου τηλεοπτικου σταθμου
Δηλαδη ο ``αρστερος`` Συριζα που κραταει στους κολπους της αστυνομιας τετοια κτηνη δειχνει οτι περασε σε
ζητηματα βιας και ρατσισμου δεξιοτερα και απ τα ναζιστικα καθαρματα της Ουγγαριας

Ανώνυμος
8 Οκτωβρίου 2015 στις 10:40 μ.μ.

Ο ενας ο Δημητρακης χαστουκιζει ,ο αλλος ο Γιαννακης κλωτσα σαν γαιδουρι.......αραγε ρε παιδια,θαρθει ποτε η μερα,οχι που ο λαος θα τους κανει τα ιδια,αυτο δεν θα το επικροτουσα ποτε,αναρωτιεμαι ομως,αν το μετρουν και αυτοι....να'ρθει η μερα που τα πραγματα αντιστραφουν......τοτε τι χαμπαρια;Δηλεδη τοτε,θα βγει ας πουμε η Χρυση Αυγη να παραπονεθει για τα βλασταρια της; Θα βγει η ΝουΔουλα να κανει δηλωσεις περι αυτοδικιας...... η , θα τις '' τρωνε'' και δεν θα μιλανε,γιατι θα ξερουν καλα τον λογο;;; Ετσι ...αμα τους βλεπω.....και ολοι εχουν ''σπινθηροβολο βλεμμα'' συχνα διερωτομαι......καταλαβαινουν τι κανουν;;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger