Home » , » Εγκληματική, φασιστική, βλακεία

Εγκληματική, φασιστική, βλακεία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015 | 4:07 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

"Οπαδοί της «ομάδας Ε» (που πιστεύουν στο Δωδεκάθεο και σε μία μυστικιστική οργάνωση που αποτελείται από πολύ ισχυρούς Έλληνες σε ολόκληρο τον κόσμο) φέρονται να ήταν οι τέσσερις δράστες που έβαλαν αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς στο προαύλιο της Τράπεζας της Ελλάδος στην Καλαμάτα και στο άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στον Μυστρά Λακωνίας, τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.

Τέσσερις από τους δράστες προέρχονται από τη Δράμα και είναι ηλικιών 25, 28, 30 και 34 ετών, ενώ υπήρχε και ένας 52χρονος από την Καλαμάτα. Κατά την ομολογία τους, παραδέχθηκαν ότι αυτοί ήταν πίσω από τις εκρήξεις, προκειμένου να γίνει η αρχή «για να απελευθερωθεί η πατρίδα».
Οι εκρηκτικοί μηχανισμοί αποτελούνταν από μεταλλικούς σωλήνες γεμάτους με πυρίτιδα και εξερράγησαν με διαφορά δυο ωρών. Εκτός από μικρές υλικές ζημιές, από τις εκρήξεις κόπηκε το χέρι του αγάλματος του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου", μας λέει η είδηση που διαβάζουμε.

Εκτός από αυτά που λέει η εφημερίδα είναι κι "ελληναράδες", ακροδεξιοί του κερατά. Να τα λέμε κι αυτά. Διότι κάποια site και κάποιες φυλλάδες συγκεκριμένων πολιτικών χορών, της ακροδεξιάς δηλαδή, μιλούσαν για την "Ομάδα Ε" όπου με UFO θα καταλάμβανε την Πόλη κλπ - κλπ. Το "Ε" σημαίνει "Εθνικιστές" ή "Εγκληματίες";

Τι έγιναν τα διαστημόπλοια; Έμειναν από καύσιμα; Τα υπερόπλα που είναι; Στη φαντασία όσων πιστεύουν παραμύθια. Αλλά οι βόμβες είναι αληθινές και σκοτώνουν. Κάποιοι θεώρησαν εαυτούς συνεχιστές των τρακοσίων - τρομάρα τους. Έτσι αποφάσισαν να αρχίσουν πόλεμο. Και φυσικά οι άμαχοι πάντα την πληρώνουν. Κι οι φτωχοί. Γιατί τι κάνει ο φασισμός; Φουσκώνει τα μυαλά με κουταμάρες, εκμεταλλεύεται το φόβο, κατασκευάζει πειθήνια ηλίθια στρατιωτάκια και τα αμολάει να κάνουν το μόνο που ξέρουν: Να αφανίζουν όλους όσους δεν είναι σαν τα μούτρα τους.

"Βλακεία" θα πουν πολλοί. "Έγκλημα' θα πουν κάποιοι άλλοι. Ο φασισμός όμως αυτό είναι: Βλακεία και έγκλημα. Εγκληματική βλακεία που οδηγεί σε σφαγές, καταστροφές και πολλά άλλα.
Δεν έχω καμιά εμπιστοσύνη ότι θα διαλευκανθεί η υπόθεση. Το άγαλμα του Κ. Παλαιολόγου ΔΕΝ το ανατίναξαν τυχαία. Πήγαν να κάνουν Προβοκάτσια. Γιατί ποιός θα σκέπτονταν ότι εθνικιστές θα ανατίναζαν το άγαλμα του τελευταίου Βυζαντινού Αυτοκράτορα; Που θα πήγαινε το μυαλό των πολλών;

Βλέπετε ότι άλλοι είναι οι επικίνδυνοι, όχι οι πρόσφυγες, ούτε φυσικά οι φτωχοί... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger