Home » , » Η Ραχήλ "καρφώνει" Θεανώ

Η Ραχήλ "καρφώνει" Θεανώ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015 | 11:33 μ.μ.

Την είδηση φέρνει στην δημοσιότητα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook η Ραχήλ Μακρή.
Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ –σήμερα είναι ευνοϊκά διατεθειμένη με την «Λαϊκή Ενότητα»- παρουσιάζει έγγραφο του Ταμείου Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων σύμφωνα με το οποίο η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου. παίρνει το εφάπαξ της, ύφους  69.360 ευρώ.

Και φυσικά τίποτα μεμπτό δεν θα είχε η είδηση αν εδώ και μήνες το δημόσιο δεν είχε κήρυξη εσωτερική στάση πληρωμών σε δικαιούχους επιστροφής χρημάτων από τις  φορολογικές δηλώσεις καθώς και σε δικαιούχους κοινωνικών επιδομάτων.

Σχολιάζει σκωπτικά στον ιστότοπο της η Ραχήλ Μακρή:

Η Θεανώ η αριστερή υπουργός. Πρόλαβε και έβγαλε για τον εαυτό της εφάπαξ την ώρα που χιλιάδες δικαιούχοι έχουν μείνει χωρίς. Αλλά εκείνοι θα ζήσουν με γεμιστά, πίτες και μαρμελάδες

Δείτε ακόμα:

Χωρίς φάρμακα και νοσοκομεία οι άποροι της Πρόνοιας γιατί η αν. υπουργός αλληλεγγύης κ. Φωτίου και ο Καμίνης χρειάζονται 10 μήνες για την έκδοση των βιβλιαρίων πρόνοιας!

Πρόκληση και θρασύτατος κυνισμός από την Θεανώ Φωτίου
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
26 Οκτωβρίου 2015 στις 8:19 π.μ.

Μήπως είστε λίγο υπερβολικοί; Αφαιρέστε τρία μηδενικά και ίσως πέσετε μέσα στο ποσό... Και δεν υπερασπιζομαι τη Μαρία Αντουανετα, αλλά δεν μπορώ να διαβάζω μπούρδες...

ΥΓ: Η πολιτική γυρολογος Μακρη επέστρεψε στην υπηρεσία της όπου εργαζόταν ως δημόσία υπάλληλος; Ή ο μισθός της πάει στο σπίτι;

Ανώνυμος
26 Οκτωβρίου 2015 στις 8:29 π.μ.

Ειρησθω εν παρόδω, η πολιτική γυρολογος Μακρη κάνει συνεχείς αναρτήσεις στο Facebook εν ώρα υπηρεσίας, από ό,τι είδα στη σελίδα της και συγκεκριμένα την Παρασκευή το πρωί... Και ο νοών νοειτω.

Ο προηγούμενος.

ΥΓ: Όταν δεν έχεις το αγγούρι στον κωλο αποκλείεται να καταλάβεις σε τι θέση βρίσκονται αυτοί που το έχουν (δηλαδή οι εργαζόμενοι). Και αυτό ισχύει και για τη Μαρία Αντουανετα και για την πολιτική γυρολογο.

26 Οκτωβρίου 2015 στις 7:10 μ.μ.

Στάκα ρε Τσιπρόσκυλο!
Ό,τι κι αν είναι η Μακρή (που αποδείχθηκε πολύ πιο συνεπής αριστερή από πολλούς "αριστερούς" του Τσίπρα) μην πετάς τη μπάλα στην εξέδρα για το ποιόν της προκειμένου να αθωώσεις τη λαδιάρα τη Φωτίου!
Επικοινωνιακά κολπάκια δολοφονίας προσωπικότητας (της Μακρή στη συγκεκριμένη περίπτωση) για να ξεπλύνετε τον Τσίπρα και τη νεομνημονιακή οππορτουνιστική-δοσιλογική συμμορία του (συμπεριλαμβανομένης της Φωτίου με τις καταθέσεις της στο Λονδίνο και τα γεμιστά της) ΔΕΝ περνάνε!
Γκαιμπελισμοί στο periodistas,gr του έμμισθου λακέ του Παππά, όχι σε ιστοσελίδες της Αριστεράς, ακούτε τσιπριζαίοι;

Ανώνυμος
26 Οκτωβρίου 2015 στις 10:18 μ.μ.

@ El Carnicero Rojo

1) Δεν είμαι Τσιπρόσκυλο...

2) Το συγκεκριμένο άρθρο έγραφε πριν τη διόρθωση για 69 εκατομμύρια εφάπαξ (εκ παραδρομής προφανώς...) από το Ταμείο Προνοίας των Δημοσίων Υπαλλήλων, γεγονός που δημιουργεί εντυπώσεις και κοινωνικούς αυτοματισμούς, κυρίως εις βάρος των λοιπών ασφαλισμένων.

3) Αν ήμουν στη θέση της Μακρή και αν είχα αγαθές προθέσεις, θα είχα εγκαταλείψει την πολιτική-"βολευτική" από τότε που θα συνειδητοποιούσα το ποιόν του Καμένου, καταγγέλοντάς τον βέβαια. Η πολιτική δράση μπορεί να συνεχιστεί κάλλιστα στο χώρο δουλειάς. Για αυτούς που δουλεύουν βέβαια, όχι για τους βολεμένους τύπου Μακρή...
Προσωπικά δεν εκτιμώ καθόλου τις μιντιακές "εθνομητέρες", σαν τη Μακρή.

Ο προηγούμενος

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger