Home » , » Πάλι εκτιθέμενος ο Α. Φλαμπουράρης

Πάλι εκτιθέμενος ο Α. Φλαμπουράρης

Από giorgis , Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 | 3:56 π.μ.

Κάτι παραπάνω από εύγλωττα είναι τα ερωτήματα που θέτει η Ραχήλ Μακρή στον προσωπικό της λογαριασμό και απευθύνονται στον υπουργό Επικρατείας  Φλαμπουράρης. Μάλιστα αυτά τα ερωτήματα παίρνουν άλλη διάσταση αν τα συνδυάσει κανένας με το αποκαλυπτικό κείμενο που υπάρχει στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού  Unfollow που σχολιάζαμε στην ανάρτησή μας με τίτλο  «Κυβερνητοσυμμορίτες με βούλα Βρυξελλών με Ν. Παππά και Α. Φλαμπουράρη στις "βρόμικες" δουλειές».

Παραθέτουμε την ανάρτηση της πρώην βουλευτού και ελπίζουμε να υπάρξει κάποιος «αρμόδιος» να δώσει απαντήσεις

Τι γυρεύει ένας συνιδιοκτήτης εταιρείας κατασκευής οικοδομών, μέλος του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ που διαχειρίζεται όλη την δημόσια περιουσία και ελεγχόμενος στη λίστα των 1.600 πλουσίων που παρέλαβε το ΣΔΟΕ από την «ομάδα Ράιχενμπαχ» στο Γραφείο του υπουργού Επικρατείας ως ειδικός σύμβουλος σε θέματα πολεοδομίας; 

Εχει καμιά δουλειά με τον πολεοδομικό σχεδιασμό και τα πολεοδομικά έργα ο Φλαμπουράρης; Αυτά είναι αρμοδιότητας Των υπουργών ΠΕΚΑ. 

Οι αρμοδιότητες που ο πρωθυπουργός Τσίπρας εκχώρησε στον υπουργό Φλαμπουράρη είναι να «υποστηρίζει τις ενέργειες και τις δράσεις του πρωθυπουργού που αποβλέπουν στη διασφάλιση της ενότητας της κυβέρνησης και της συνοχής του κυβερνητικού έργου», άρα καμία σχέση με 
πολεοδομικά ή μήπως όχι;

Διαβάζουμε στην απόφαση του υπουργού, ότι υπάρχει «ανάγκη εξασφάλισης παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών από εμπειρογνώμονα ειδικό σε ζητήματα σχεδιασμού και προγραμματισμού πολεοδομικών έργων αρμοδιότητας του υπουργού Επικρατείας».

Καταλάβατε τώρα τι ρόλο βαράνε.



Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η προηγούμενη ανάρτηση στο f./b  της Ραχήλ Μακρή σύμφωνα με την οποία:

Διορισμός του διαχειριστή του Olympia.gr στο υπουργείο εθνικής άμυνας για να εκτελεί συμβόλαια πολιτικής εξόντωσης των βαριδίων και ιδιαίτερα της πρώην προέδρου της Βουλής κ Ζωής Κωνσταντοπουλου. Δημοσιεύματα ψευδή, συκοφαντικά, κατ' εντολή του πολιτικού του προϊσταμένου λίγο πριν τις εκλογές. Αντί να τους πληρώνει για τις υπηρεσίες τους, τους πληρώνει το υπουργείο. 


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger