Home » , » Μας άφησε στην άγνοια μας ο "τρισμέγιστος" Λεβέντης

Μας άφησε στην άγνοια μας ο "τρισμέγιστος" Λεβέντης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015 | 5:44 μ.μ.

«Εχουμε γραφείο αλλά είναι του Μητσοτάκη. Χρειάζεται πολύ σοβαρός αγιασμός, να μη μας πιάσει η κατάρα του».

Βασίλης Λεβέντης

Σωστός ο πρόεδρος των Κεντρώων! Και από θεωρητική θρησκευτική κατάρτιση σκίζει! Αυτό το προσόν του το εκδήλωσε σε σημερινή ραδιοφωνική συνέντευξη του.
Θα κάνει αγιασμό στα γραφεία του κόμματος του στην βουλή, μας είπε, για να ξορκίσει την γκαντεμιά του Μητσοτάκη. Διευκρίνισε, επίσης ότι δεν θα κάνει αγιασμό ότι κι ότι. Αλλά "πολύ σοβαρό".

Πληροφορηθήκαμε δηλαδή, και εμείς οι άσχετοι περί των θρησκευτικών δρώμενων, ότι και ο αγιασμός έχει τις διαβαθμίσεις του. Θα υπάρχει, δηλαδή, αγιασμός της πλάκας, του φραμπαλά, σοβαρός, πολύ σοβαρός και πάει λέγοντας.

Εκεί που μας άφησε απληροφόρητους ο νέος τρισμέγιστος «εθνοσωτήρας» μας, είναι ποιος είναι ο «τιμοκαταλογος» στο είδος αγιασμού που θα προτιμήσει, και αν χορηγείται έγγραφη εγγύηση για την αποτελεσματικότητά του.

Τουλάχιστον ο ρασοφόρος που βλέπουμε στην φωτογραφία που παραθέτουμε είναι ξεκάθαρος «στην παροχή υπηρεσιών» του.

Ο Β. Λεβέντης μας άφησε στην άγνοια μας, σχετικά με το πολύ σοβαρό αυτό θέμα που θα έχει άμεση αντανάκλαση στην λειτουργία της «νέας ελπίδας για τον λαό», όπως χαρακτήρισε το κόμμα του.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
9 Οκτωβρίου 2015 στις 9:41 μ.μ.

Καλά ρε παιδιά του Β.Κ.μ είναι αληθινή η φωτογραφία; Δεν το πιστεύω. Δ.Ζ

9 Οκτωβρίου 2015 στις 11:28 μ.μ.

Αναγνώστης μας την έχει στείλει ισχυριζόμενος ότι είναι αληθινή. Από και και πέρα ...

10 Οκτωβρίου 2015 στις 1:25 π.μ.

ο λεβεντης ειναι ο πρωτος στη λιστα γραφικων της βουλης; αλλα τοτε ο γεωργιαδης τι ειναι; τοτε μηπως ο λεβεντης ειναι δευτερος; ο ψαριανος τοτε; μηπως τριτος; αλλα ο γιακουματος , η κανελη, ... μηπως να αρχισουμε αναποδα; απο τους πιο σοβαρους; ...

Ανώνυμος
10 Οκτωβρίου 2015 στις 2:02 μ.μ.

Σωστά. Ο Λεβέντης, ο Καμένος, ο Νικολοπουλος, ο Μιχελογιαννακης και όλα τα δεκανίκια του αστικού καθεστώτος (το οποίο υπηρετεί και η σημερινή κυβέρνηση) είναι σοβαροί και η Κανέλλη που τους αντιπολιτευεται είναι γραφική...

ΥΓ: Θυμίζω ότι η Κανέλλη έχει χαρακτηριστει γραφική, εμετικη, τραμπουκα και λοιπά γιατί "τόλμησε" να αντιπολιτευτει τους ναζί, τον τσογλανο Τσιπρα, το σημερινό δημιο των συνταξιούχων Κατρουγκαλο και άλλα κατ' επιφαση "αριστερά" λαμογια... Για να μην ξεχνιόμαστε.

Ανώνυμος
10 Οκτωβρίου 2015 στις 2:59 μ.μ.

Συγνωμη κι'ολας......και να μην ειναι αληθινη η φωτογραφια......κατα την γνωμη σας,αλλα γεγονοτα ,οπως '' τα δυο μας ,στο χακι'' ,που ντυθηκαν,δεν ειναι αρκετα για να καταλαβουμε πως μας αντιμετωπιζουν ολοι;; Μεσα στα μουτρα, μας πετουν και την τρελα ,και την προδοσια τους , ανερυθριαστα,και χωρις κανενα προβλημα! Και οχι μονο αυτοι ! Πολυ σωστα σημειωνει ο ''giannis 1:25 π.μ'' ....ποιον να πιασουμε και ποιον να αφησουμε απο '' νουμερα ''!! Δραματικη κατασταση! Σε καθε σπιτι ενας τρελος,και στο δικο μας ,ολοι!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger