Home » » «Φασίστες, δολοφόνοι, μπάτσοι», στην Τουρκία επιχειρούν δολοφονίες αγωνιστών

«Φασίστες, δολοφόνοι, μπάτσοι», στην Τουρκία επιχειρούν δολοφονίες αγωνιστών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015 | 8:46 μ.μ.

 Όπως αναφέρει ο ιστότοπος «Αγώνας» το Λαϊκό Μέτωπο Τουρκίας καταγγέλλει ότι οι «φασίστες, δολοφόνοι, μπάτσοι» του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας (ΑΚΡ) επιχείρησαν άλλη μια δολοφονία αυτή την φορά στην Ινσταμπούλ.

 «Η αστυνομία εισέβαλε βίαια αργά το βράδυ στο σπίτι της 25χρονης Ντιλέκ Ντογάν και την πυροβόλησε. Το φασιστικό ΑΚΡ ευθύνεται για την απόπειρα δολοφονίας κατά της συντρόφισσας» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην καταγγελία η οποία υπογραμμίζει: «H αστυνομία, που άφησε την συμμορία του ισλαμικού κράτους (ΙSIS) να δολοφονήσει 100 ανθρώπους στην Άγκυρα, κάνει εισβολές σε σπίτια και πυροβολεί ανθρώπους για να εξοντώσει τους αγωνιστές. Εισβάλλει σε σπίτια μέσα στην νύχτα σπάζοντας την πόρτα και πυροβολεί τους ανθρώπους μας, όπως ακριβώς έχει κάνει στο παρελθόν με την συντρόφισσα Γκιουναϊ Οζαρσλάν»

To AKΡ που έδωσε την εντολή στα αποβράσματα του ISIS να δολοφονήσουν τον λαό, επισημαίνει η καταγγελία, τώρα δίνει εντολή στους μπάτσους να δολοφονήσει τους ανθρώπους μας, προσπαθώντας  να υποτάξουν τον λαό με τα φασιστικά μακελειά. 

Και καταλήγει η καταγγελία:


Προσπαθούν να κάνουν τις εκτελέσεις και τα μακελειά καθημερινό φαινόμενο στην χώρα μας. Το κυβερνών κόμμα ΑΚΡ φροντίζοντας τους συμμορίτες του ισλαμικού κράτους, προσλαμβάνοντας χιλιάδες μπάτσους και ιδρύοντας την δικιά της φασιστική οργάνωση την Οθωμανική Εστία, συνεχίζει την προσπάθεια του να εξοντώσει τους αγωνιστές, σύμφωνα πάντα με τις εντολές που παίρνει από τον Αμερικάνικο ιμπεριαλισμό.

Δεν θα παραδοθούμε. Θα αντισταθούμε. Θα απαντήσουμε στις επιθέσεις του ΑΚΡ διευρύνοντας τον αγώνα μας.

Ο σκοπός των φασιστικών τους επιθέσεων είναι η τρομοκράτηση και η καθυπόταξη του λαού μας. Στην προσπάθεια τους να κρατήσουν όρθιο το άδικο σύστημά τους, χύνουν το αίμα του λαού και προσπαθούν να καταπιέσουν την οργή του.

ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΉΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΑΚΕΛΕΙΑ!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΌΦΙΣΣΑ ΝΤΙΛΕΚ ΝΤΟΓΑΝ!

ΤΟ ΑΚΡ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΚΕΛΕΙΑ
                                                                    
HALK CEPHESİ

                                          ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ - ΤΟΥΡΚΙΑ

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger