Home » , » Α. Κοτσακάς: Από alter ego του Άκη "κολλατός" του Τσίπρα

Α. Κοτσακάς: Από alter ego του Άκη "κολλατός" του Τσίπρα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 | 7:12 μ.μ.

 Να γράψουμε, δυο λόγια για την συγκεκριμένη περίπτωση, προσθέτοντας ότι δεν αποτελεί εξαίρεση αλλά κανόνας για το κυβερνητικό κόμμα. Η ηγετική του ομάδα, του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή, επιλέγει συστηματικά στελέχη από το παλιό πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο και να τους αναθέτει κρίσιμα κομματικά και κυβερνητικά πόστα.

Οντος ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ  Αντώνης Κοτσακάς, υπήρξε το alter ego του Άκη Τσοχατζόπουλου, όμως κι αυτός «εξαγνίστηκε» στην Συριζέικη  "κολυμβήθρα του Σιλωάμ".

Αλλωστε, Α. Κοτσακάς έχει προσφέρει τεράστιες υπηρεσίες στην ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Λόγω της πρώην ΠΑΣΟΚικής του θητείας είχε επαφές με στελέχη και συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ σε όλη την χώρα, που τα παρότρυνε να οργανωθούν στο κόμμα της Κουμουνδούρου Με παρέμβαση του ο Σπύρος Παπασπύρος, ο Νίκος Φωτόπουλος (τώρα προσχώρησε στην ΛΑΕ) και δεκάδες πρώην ΠΑΣΟΚικά στελέχη έκαναν αγώνα για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης ο Α. Κοτσακάς ήταν ο άνθρωπος που πρωτοστάτησε σε παρασκηνιακά χτυπήματα «κάτω απ’ την ζώνη» σε όσους/ες η ηγετική ομάδα της Κουμουνδούρου θεωρούσε εσωκομματικούς αντιπάλους.

Στην τελική δεν πρέπει να μας εντυπωσιάζει η περίπτωση του. Ανάλογες υπάρχουν δεκάδες.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger