Home » , » Kρεσέντο πολιτικής χυδαιότητας από τον "καραγκιόζη" Μανώλη Κεφαλογιάννη (Βίντεο)

Kρεσέντο πολιτικής χυδαιότητας από τον "καραγκιόζη" Μανώλη Κεφαλογιάννη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015 | 1:04 π.μ.


Ηταν Μάης του 2006 και υπουργός Ναυτιλίας ο Μαν. Κεφαλογιάννης. Σε μια κρίση ειλικρίνειας δηλώνει στους δημοσιογράφους: «Είμαστε όλοι καραγκιόζηδες, τόσο οι πολιτικοί όσο και οι δημοσιογράφοι, χωρίς να εξαιρώ τον εαυτό μου... Eγκλωβισμένοι στο σύστημα της διαπλοκής, δεν συγκρουόμαστε μαζί της».

Προσπερνάμε την απρέπεια του να εξισώσει τον λαϊκό ήρωα που μας χάρισε γέλιο, λαϊκή σοφία, καταπληκτικές ατάκες, με τους ασπόνδυλους υπαλληλίσκους των πλουτοκρατών, -στην συντριπτική τους πλειοψηφία- βουλευτές και δημοσιογράφους και στεκόμαστε στο γεγονός ότι έχει αναλαμπές αυτογνωσίας.

Δεν έχει το ακαταλόγιστο δηλαδή ότι για δεκαετίες έχει επιλέξει για  έμπιστο και εξ απορρήτων του ένα πατενταρισμένο χουντικό τον Ηλία Φιλιππακόπουλο ο οποίος ήταν στέλεχος των φοιτητικών συλλόγων της χούντας στο Πολυτεχνείο. γραμματέας και στη συνέχεια πρόεδρος των διορισμένων από το καθεστώς του Παπαδόπουλου συλλόγων, οι οποίοι ανέλαβαν το έργο της χούντας στους πανεπιστημιακούς χώρους, καταργώντας τους εκλεγμένους από τους φοιτητές αντιπροσώπους. (Δείτε κι αυτή μας την ανάρτηση: «Κρύβουν δικογραφίες για τον Κεφαλογιάννη μεθοδεύοντας παραγραφή» ).

Ούτε ήταν τυχαία η επιλογή του να ψηφίσει κατά της άρσης της ασυλίας του Κασιδιάρη για τη χειροδικία εναντίον της Λιάνας Κανέλλη. Εκλεκτικές συγγένειες του Μ. Κεφαλογιάννη.

Απόσπασμα από περασμένη ανάρτησή μας

 Δεν θα ασχοληθούμε με απίστευτο κρεσέντο πολιτικής χυδαιότητας που εξαπέλυσε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης με αποδέκτη το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτη αναγκάζοντας τον τελευταίο να αποχωρήσει από το τηλεοπτικό πάνελ της ΕΡΤ.  (Το παρακάτω βίντεο καθώς και το ρεπορτάζ απ’ την ιστοσελίδα της «Αυγής» είναι κατατοπιστικά).


Σας συνιστούμε μόνο να ρίξετε μια ματιά σ’ αυτή μας την ανάρτηση όπου μεταξύ άλλων διαβάζουμε:  Ένα από τα διαπρεπή (όχι από τα διαπρεπέστερα) φιλόδοξα και ιδιοτελή καθάρματα, που εξυπηρετούν πρόθυμα τους σκοπούς του κάθε αφεντικού, ξένου, ή ντόπιου είναι κι ο Μανώλης Κεφαλογιάννης εξ Ηρακλείου.

... Ομιλούμε βέβαια, για ένα πρόσωπο ελλιπέστατης πνευματικής και πολιτικής συγκρότησης, έναν καλοαναθρεμένο και θρασύδειλο τσόγλανο, η θέση του  οποίου στο πολιτικό σύστημα οφείλεται στο... μπαμπά του, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τον έτερο φελλό, χαζοχαρούμενο βλάκα και υπόδικο για κακούργημα, Μιλτιάδη Βαρβιτσίώτη. Είναι αυτό, που αποτυπώνεται στη λαϊκή καθομιλουμένη: «Αν δεν είχε τις πλάτες του μπαμπά, δεν θα του ανέθεταν ούτε τη φύλαξη βαλσαμωμένου πουλιού, διότι θα του έφευγε...» 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

8 Σεπτεμβρίου 2015 στις 2:37 π.μ.

Καλά ρε μεγάλε εσύ παρεξηγήθηκες επειδή είπε τον Σκουρλέτη και τους Συριζαίους ψεύτες κι απατεώνες?
Δεν είναι?

Ανώνυμος
8 Σεπτεμβρίου 2015 στις 8:09 μ.μ.

Ο Κεφαλογιάννης είναι ό,τι ακριβώς περιγράφεις: Ένας ταγματασφαλίτης, ένα επίλεκτο μέλος των φασιστικών ταγμάτων εφόδου των Κένταυρων και Ρέιντζερ, ένας θρασύδειλος αγράμματος και μειωμένης αντίληψης τραμπούκος της γνωστής παλαιάς δεξιάς.
Είναι ακριβώς έτσι όπως αρμόζει στην παράταξη από την οποία προέρχεται. Επειδή όμως έχει "λερωμένη τη φωλιά του" από 100 μεριές ακριβώς γι' αυτό το λόγο είναι πανεύκολο να τον αντιμετωπίσει κάποιος με μέτρια πολιτική κατάρτιση και μέτρια ευφυία. Ρωτάω λοιπόν εγώ: Ο Σκουρλέτης, ακόμη και εάν έχει δίκιο, σε τί μπορεί να αντιπαρατεθεί στον Κεφαλογιάννη μετά την ψήφιση του 3ου μνημονίου και το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος που έγινε ΝΑΙ; Αφού κρυφά ή φανερά, άμεσα ή έμμεσα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετούν τα ίδια επιχειρηματικά συμφέροντα, ή έστω διαφορετικά επιχειρηματικά συμφέροντα που ανταγωνίζονται μεταξύ τους πάντοτε όμως σε βάρος του λαού και προσκυνούν την ΕΕ και τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης, και μάλιστα έχουν το ίδιο πρόγραμμα σφαγής του λαού για μετά τις εκλογές όποιος και να είναι πρώτος, είτε συγκυβερνήσουν είτε όχι, ακόμη και εάν οποιοσδήποτε από τους δύο είναι σε ρόλο (μαϊμού) αντιπολίτευσης. Οπότε η τεχνητή ένταση, οι εκατέρωθεν φωνές, η ντεμέκ αντιδικία και η "ηρωική" αποχώρηση του Σκουρλέτη από το πάνελ μπροστά στις κάμερες για ασήμαντα ζητήματα και δίχως να υπάρχει διαφωνία για την ουσία, ανεξαρτήτως εάν ο φασίστας Κεφαλογιάννης ήταν προκλητικός και ξεφτίλας, είναι κάτι που τελικά διευκολύνει και εξυπηρετεί και τους δύο.
Πάλιωσαν αυτά τα κόλπα, θα φάνε μαύρο δαγκωτό και οι δύο ξεγυρισμένο. Για μένα οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ είναι ίδιοι και χειρότεροι από τους δεξιούς, και ασφαλώς δεν θα τους κάνω τη χάρη να κάνω αποχή όπως σχεδιάζουν πολλοί απογοητευμένοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ούτε βέβαια να ψηφίσω γελοία (απο)κόμματα του κεφαλαίου τύπου ΠΑΣΟΚΟΔΗΜΑΡ, ΠΟΤΑΜΙ, ΛΑΕ ή Ένωση Κεντρώων. Τώρα ΚΚΕ.

Ανώνυμος
9 Σεπτεμβρίου 2015 στις 3:46 μ.μ.

2.37 Καλά ρε μεγάλε εσύ παρεξηγήθηκες επειδή είπε τον Σκουρλέτη και τους Συριζαίους ψεύτες κι απατεώνες?
προσεξε κκεδακι πως θα παρεξηγηθεις εσυ:
το κκε εκανε ήταν συνεργατης των ταγματασφαλιστων και δοσιλογων το 1989-1990! με αυτους συνεργαστηκε αρα και το ιδιο εγινε με αυτους!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger