Home » , » Η Ολγα Τρέμη δεν ... τρέμει τα όπλα .. αναλαμβάνει να τα προωθεί ...

Η Ολγα Τρέμη δεν ... τρέμει τα όπλα .. αναλαμβάνει να τα προωθεί ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 | 11:26 μ.μ.

Μπορούν οι δημοσιογράφοι να συμμετέχουν σε εταιρίες προώθησης οπλικών συστημάτων; Μπορούν να διοργανώνουν εκδηλώσεις οι οποίες θα εξωραίζουν κανόνια, αεροπλάνα, πυραύλους και θα ευνοούν την πώλησή τους; Είναι προφανές πως ο καθένας μπορεί να διαθέσει τον εαυτό του όπως θέλει, αρκεί να ξεκαθαρίσει στο κοινό του ότι, εκτός από ειδήσεις, «πουλάει» και άλλα πράγματα, ώστε να μπορεί να τον κρίνει. Αν η πρώτη κυρία των δελτίων ειδήσεων υπογράφει μέσω εταιριών της συμβόλαια με εταιρίες όπλων, τότε ίσως ο ελάχιστα αμειβόμενος δημοσιογράφος να νομιμοποιείται να μεγαλώσει το εισόδημά του κάνοντας ληστείες….

Αντιπρόεδρος της Quattro της εταιρείας δηλαδή  που έχει αναλάβει την προώθηση των στόχων της πολεμικής βιομηχανίας EADS, δηλαδή των Εurofighter, στην Ελλάδα είναι η δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη. 

Τα συμπεράσματα δικά σας. Περισσότερες πληροφορίες εδώ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
10 Σεπτεμβρίου 2015 στις 7:43 π.μ.

Κατ'εμε.....παντα χρησιμα αυτα τα '' ντιπ-ειτ '' !! Αλλος ηταν ο νικητης της βραδυας !! Η αληθεια παιδια !! Οχι αυτη που δεν ακουστηκε απο το στομα των αρχηγων........βρε ποιος τους ''χαιρετα '' αυτους !! Ηταν η νυχτα ,που η Ολγα ......εχασε την ψυχραιμια της!! Ετσι!! Δωσε !! Η κ.ψυχραιμια εχασε τα αυγα και τα πασχαλια.....και εκανε το μοιραιο λαθος !! Αυτα ειναι ! Ετσι για να ξερει και ο κοσμος,''τι κυριες ειμαστε''!! Μπορει να χανεται ο κοσμος,και η φωνη μας,να ειναι η ευθεια του πεθαμενου,καθ'οτι εμεις ειμαστε επαγγελματιες........και μαλιστα ,μοναδικες.......μα αμα ερθει η ωρα και κινδυνεψουν '' τα μισθα μας '''......εε μην τρελαθουμε κι'ολας !! ''Ετσι δεν ειναι Νινετα χρυσο μου ''; Δεν θα υποστηριξουμε τα αφεντικα μας; Δεν θα κανουμε μια παρεμβασουλα......ετσι για το δικαιο και την αληθεια ρε ανθρωποι ;; Μα τι ωραια πραγματα σου δινουν οι προεκλογικες περιοδοι !! Θαυμα-θαυμα !! Η ωρα ,που η Ολγα ειπαι την αληθεια !! Ευχαριστω τον θεο.....ηταν το μονο που παρακολουθησα απο την εκπομπη!!!!!!!!!!!! Ισως......ποτε ξανα, ενα λαθος, να κανει τοσο πολυ καλο !!

Ανώνυμος
11 Σεπτεμβρίου 2015 στις 3:36 μ.μ.

Κατα καιρους θυμομαστε την μπολσεβικα αλεξανδρα παπαρηγα να εκφραζεται με ιδιαιτερη ευαισθησια για τα "εθνικα θεματα". Μηπως παιρνει και το "κομμα" μιζουλες απο αυτα τα εμπορια? Γτ εκει στο mega οποτε πανε οι εκπροσωποι του καθονται σουζα στους πρετετερηδες.

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:40 π.μ.

Αγαπητε ανωνυμε των 3.36 μ.μ. (απο ανωνυμο των 7.43 π.μ ) δεν γνωριζω κατι , για συγκεκριμενο προσωπο του χωρου που αναφερεις,μα να σχολιασω,πως και να μαθω,δεν θα εκπλαγω καθολου ! Πικρα γελουμε πλεον με τα καμωματα μας. Ολα τα κομματα και αποκομματα καταφεραμε ,να τους επιτρεψουμε να εγκληματουν .Τωρα,τωρα πια θεωρω πως ειναι πολυ αργα για να συμαζευτει το χαλι μας!! Ειλικρινα, θεωρω οτι το σκηνικο του ντιπειτ με την Ολγα ,ηταν η ειδηση της ημερας-νυκτας......τωρα ολοι οι υπολοιποι πολιτικοι αρχηγοι και δημοσιογραφοι....στο ιδιο μαγαζι δουλευουν. Εκει που δεν δουλευω εγω. Καλη μερα σε ολους μας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger