Home » , » Χαοτικές διαφορές μεταξύ ξένων και ελληνικών δημοσκοπήσεων (Βίντεο)

Χαοτικές διαφορές μεταξύ ξένων και ελληνικών δημοσκοπήσεων (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 | 10:45 μ.μ.

Με αφορμή το μαιηλ που μας έστειλε ο αναγνώστης μας Ακης Σ. και το τιτλοφορεί «σημερινή δημοσκόπηση για την Ελλάδα που δεν "παίζει" στην Ελλάδα» παραθέτουμε και τις άλλες δυο σημερινές δημοσκοπήσεις από ελληνικά ΜΜΕ.
Τώρα, πώς γίνεται στην μια να διαβάζεις ότι προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με εφτά ποσοστιαίες μονάδες διαφορά της Ν.Δ και η «Λαϊκή Ενότητα» είναι τρίτο σε δύναμη κόμμα και στις άλλες δυο ότι υπάρχει ισοψηφία για την πρώτη θέση, είναι ένα πρόβλημα.

«Οι τρέχουσες συνθήκες και περιστάσεις είναι δύσκολες για κάθε δημοσκόπηση» σημειώνει η πρώτη δημοσκόπηση που αναφέραμε, διατηρώντας πάντα εμείς τις επιφυλάξεις μας για την αξιοπιστία των δημοσκοπήσεων κάτι που το αιτιολογεί με την συμπεριφορά των αναποφάσιστων ψηφοφόρων. Την περασμένη εβδομάδα ήταν σχεδόν 20%. Αυτή την εβδομάδα είδαμε μια πτώση, φθάνοντας το 17,4%, αλλά όχι σε σημείο που να μπορούμε να κάνουμε ασφαλείς προβλέψεις. Το πολιτικό τοπίο είναι θολό, και οι περισσότεροι από τους αναποφάσιστους  ψηφοφόρους έχουν κολλήσει σε αυτή τη θέση, χωρίς να επιλέγουν  ένα κόμμα, κυρίως επειδή δεν έχουν εναλλακτικές επιλογές. Οι ιδεολογικές γραμμές έχουν παραβιαστεί πολλές φορές , και για την πλειονότητα αυτό δημιουργεί πρόβλημα εμπιστοσύνης, αναφέρει η ανάλυση της ίδιας έρευνας.

Λεπτομέρειες για την δημοσκόπηση που διενέργησε ξένη ειδησεογραφική πηγή διαβάστε εδώ. Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ως προς την πρόθεση ψήφου  να συγκεντρώνει 26,9%, η Ν.Δ 19,8%, η «ΛΑΕ» 6,2%, η Χ.Α 6,1%, το Ποτάμι 5,9% το ΚΚΕ 5,6% και το ΠΑΣΟΚ 3,1%.

 Πάμε τώρα στην δημοσκόπηση της Metron Analysis για τα «Παραπολιτικά».  Στην πρόθεση ψήφου η  ΝΔ λαμβάνει ποσοστό 24%, έναντι 23,4% του ΣΥΡΙΖΑ, με το ΚΚΕ στην Τρίτη θέση με 5,2%. Ακολουθούν   Χρυσή Αυγή με 5,1% και Ποτάμι με 4,8%.  ΠΑΣΟΚ και Ένωση Κεντρώων ισοδυναμούν με   4%, ενώ η «Λαϊκή Ενότητα» μπαίνει οριακά στη Βουλή, με ποσοστό 3,4%. Ως προς την εκτίμηση ψήφου τα ποσοστά έχουν ως εξής: ΝΔ 30,4%,  ΣΥΡΙΖΑ 29,6%, Χρυσή Αυγή 6,5%,  ΚΚΕ 6,5%  Ποτάμι 6% Ένωση Κεντρώων 5,1% ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ 5% Λαϊκή Ενότητα 4,3%

Τέλος παραθέτουμε σε βίντεο την δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ως προς τα ευρήματα της πρόθεσης ψήφου, όπως μεταδόθηκαν απ’ το σημερινό δελτίο ειδήσεων του Σκάι. ,
ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συγκεντρώνουν από 27% η Χρυσή Αυγή 6,5%, κι ακολουθεί το ΚΚΕ με 6%. Το Ποτάμι 5,5%   η Δημοκρατική Συμπαράταξη ( ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) καθώς και η Ένωση Κεντρώων  4,5% των ψηφοφόρων ενώ η  Λαϊκή Ενότητα  4%,

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

5 Σεπτεμβρίου 2015 στις 12:04 π.μ.

Δηλαδη οι Συριζαιοι υπαλληλοι της ΜΚΟ του Σωρος ειναι πιο αξιοπιστοι απο τους ντοπιους υπαλληλους των Λατσηδων;

Analysis by Dimitris Rapidis and Mario Schmidt

Απο που το βγαλατε το συμπερασμα καλα μου Συριζοπουλα;

Ανώνυμος
5 Σεπτεμβρίου 2015 στις 12:18 π.μ.

Ρε σύντροφοι του Β.Κ λυπηθείτε μας. Γιατί μας υποχρεώνεται να διαβάζουμε ηλιθιότητες από τον ΠΑΝ και τον Antoxx Τους τύπους κάτι τους ποτίζουν εκεί στον Περισσό. δεν εξηγείτε διαφορετικά. Αφού δεν τους κλείνουν στο Δαφνί κλείστε τους εσείς την πρόσβαση στο μπλοκ.

Ανώνυμος
5 Σεπτεμβρίου 2015 στις 2:39 π.μ.

12:18

Πιωμενος εισαι ?

Ανώνυμος
5 Σεπτεμβρίου 2015 στις 3:26 μ.μ.

12:18
Ψαριανέ, εσύ;

6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 12:24 μ.μ.

5 Σεπτεμβρίου 2015 - 12:18 π.μ.

Εχεις αμφιβολια για το πιες μυστικες υπηρεσιες του κατασκευαζουν;
Εχεις καμια αμφιβολια για πιους δουλευουν;

http://www.bridgingeurope.net/nationwide-poll-towards-snap-elections-in-greece---september-4-2015.html

Ανώνυμος
7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 11:05 μ.μ.

Οι μνημονιακοι και το κκε φοβουνται την ανοδο της ΛΑΕ και δινοντας στις ντοπιες δημοσκοπησεις ισοπαλια θελουν να παρουν ψηφοφορους απο τη ΛΑΕ πισω στο συριζα. Το προβλημά τους; ο Δρομος προς το εθνικο νομισμα και την εθνική περηφανεια.

8 Σεπτεμβρίου 2015 στις 9:14 μ.μ.

"ο Δρομος του εθνικου νομισματος και την εθνικής περηφανειας" του Κωνσταντίνου Καραμανλή, της Χούντας με την ελληνική Δραχμή, της ισοτιμίας του δολαρίου που θα πει ο Μαρκεζίνης (ο sir σήμερα)...
Ο Δρόμος του εθνικού νομίσματος είναι ωραίος γιατί αλλιώς πηδάνε ο Βαρδινογιάννης και ο Λάτσης με δραχμές τους εργάτες τους.
Η εθνική περηφάνεια να ξεχειλίζει όταν δεν θα έχεις δραχμή για να ψωνίσεις παιδεία για τα παιδιά σου.
Γιατί σήμερα ξεχειλίζεις από Ευρωπαική περηφάνεια που κόβουν την σύνταξη στους γονείς σου;

Όλοι κάνουν πως ξεχνούν την πραγματική και μόνη λύση που θα δώσει την πραγματική Αναγέννηση τους Έθνους μας:
Την υιοθέτηση του Γαλλικού Φράγκου!
Μόνον έτσι επιτέλους θα πάθουμε όλοι εθνική παράκρουση γιατί ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΑΓΚΟ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger