Home » , » Το θρασύδειλο ανθρωπάκι που λέγεται Δημήτρης Καμμένος (Βίντεο)

Το θρασύδειλο ανθρωπάκι που λέγεται Δημήτρης Καμμένος (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015 | 9:42 μ.μ.

Απ’ τα κεντρικά θέματα των σημερινών τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων ο διορισμός από τον Τσίπρα του φασίστα, ομοφοβικού Δημήτρη Καμένου σαν υφυπουργό στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Ένα μέρος των αντιδράσεων που υπήρξαν –και μέσα στο κόμμα των ΑΝΕΛ- παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε.

Αξιο απορίας είναι πάντως ότι ο Τσίπρας καθώς και τα κυβερνητικά στελέχη  κάνουν τον  «Κινέζο» για τις απόψεις του ιδρυτικού μέλους των ΑΝΕΛ αν και στο παρελθόν αρκετές φορές έχουν επικριθεί από έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

Το πιθανότερο πάντως είναι ότι γνώριζαν τα πάντα και ας παριστάνουν τώρα τους "πεφτωσυννεφάκηδες". Πιθανόν όμως να μην περίμεναν τόσο μεγάλη αντίδραση όπως αυτή που ξεσηκώθηκε στο διαδίκτυο αμέσως μόλις έγινε γνωστή η υπουργοποίηση του ομοφοβικού φασίστα.

Το θρασύδειλο, λοιπόν ανθρωπάκι, που λέγεται Δημήτρης Καμμένος προσπαθεί τώρα να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, αποκηρύσσοντας τον ίδιο του τον εαυτό, κάνοντας λόγο την μια ότι ήταν άσχετος με τα τιτιβίσματα που φέρουν την υπογραφή του γιατί τα έγραφαν εν αγνοία του συνεργάτες του, και την άλλη ότι χάκεψαν  τους διαδικτυακούς λογαριασμούς του.

Λογικά πάντως θα πρέπει να είναι ο ποιο «σύντομος» αξιωματούχος της νέας συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αν και μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ούτε η παραίτησή του ούτε η αποπομπή του.

Υ.Γ «Μέχρι την απόδειξη της αλήθειας για την υπόθεση των αντισημιτικών ρατσιστικών αναρτήσεων ο υφυπουργός θα διευκολύνει με την παραίτηση του», έγραψε στο twitter o πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι την θέση Δ. Καμμένου καταλαμβάνει ο Π. Σγουρίδης.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
23 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:56 μ.μ.

Ο Τσίπρας γιατί θα τον διώξει; Για όσα ομοφοβικά και ρατσιστικά είπε, ή μήπως διότι έβρισε τον ηγέτη; Για τους νεκρούς πρόσφυγες συνανθρώπους μας, ποιόν θα διώξει; Αλλά μ' όποιον δάσκαλο καθίσεις... Τελικά ο Καμμένος θα μάθει στον Αλέξη να γράφει όχι απλά με το δεξί αλλά δεξιά, ακροδεξιά μπορώ να πω.
Κανείς δεν κατάλαβε τη διαφήμιση και τι υπονοούσε. Θυμάμαι ήταν μια εποχή που όσοι έγραφαν με το αριστερό έπρεπε να μάθουν να γράφουν με το "καλό" χέρι! Καταλάβατε σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ; Και που είστε ακόμα. Άντε ρε! "Καλή αρχή". mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger