Home » , » Ε, όχι και να "δοξάσουμε" τον εργατοπατέρα Π. Καλφαγιάννη γιατί έκανε το αυτονόητο απέναντι σε μια αυταρχική κυβέρνηση

Ε, όχι και να "δοξάσουμε" τον εργατοπατέρα Π. Καλφαγιάννη γιατί έκανε το αυτονόητο απέναντι σε μια αυταρχική κυβέρνηση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015 | 1:49 μ.μ.

Η είδηση από την ιστοσελίδα ertopen μας λέει ότι η "πολλά υποσχόμενη" εκκαθάριση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου ξεκίνησε από την ΕΡΤopen που κράτησε ζωντανή την φωνή της κοινωνίας για πάνω από δυο χρόνια. 
... Μια  εκκαθάριση που προφανώς θα τελειώσει εκεί

 Ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης προέδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ και ο Δημήτρης Κούνης, ταμίας της Ομοσπονδίας προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Κυψέλης για τη μετάδοση του προγράμματος της ΕΡΤopen και κρατούνται για την ώρα.

Επειδή όμως παρακολουθούμε στο διαδίκτυο μια προσπάθεια να παρουσιαστεί ο Π. Καλφαγιάννης σαν αγωνιστής συνδικαλιστής και τα σχετικά να θυμίσουμε ότι αυτός ο τύπος έχει επανειλημμένα καταγγελθεί από εργαζόμενους του κλάδου του σαν υπονομευτής των αγώνων τους και εργατοπατέρας.

Παραθέτουμε απόσπασμα περασμένης ανάρτησής μας:

Είναι γνωστό το άσβεστο μίσος που έχουν οι ERTοpenites με τους ΝΕΡΙΤες. Οσοι δημοσιογράφοι για αρκετούς μήνες χωρίς να πληρώνονται κράτησαν «ζωντανή» την δημόσια τηλεόραση, ειδικά την ΕΡΤ3 είναι πυρ και μανία με την ηγεσία της ΠΟΣΠΕΡΤ, του συνδικαλιστικού τους φορέα δηλαδή. Της αποδίδουν ότι «αναγνωρίζει και καθιστά ισότιμους συνομιλητές τον σκληρό πυρήνα των διασπαστών και υπονομευτών του αγώνα, εκείνους που δούλεψαν με ζήλο για να επιβάλλουν το ΜΑΥΡΟ».  Ιδιαίτερα, αγανακτισμένοι είναι οι  ERTοpenites με τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτη Καλφαγιάννη, ο οποίος μαζί με άλλους συνδικαλιστές του χώρου πήγε τις προηγούμενες μέρες στο ραδιομέγαρο και συζήτησε με τους ΝΕΡΙΤες για την στελέχωση της νέας δημόσιας τηλεόρασης (έχει τέτοια αρμοδιότητα άραγε;).

Στην ανακοίνωση που έδωσαν στην δημοσιότητα και υπογράφουν οι εκπρόσωποι των δημοσιογράφων της ΕΡΤ Μάχη Νικολάρα, Νίκος Τσιμπίδας και Γιώργος Γιουκάκης (αντιπρόεδρος ΕΣΉΕΑ), αναφέρουν: 
«Με θλίψη, έντονο προβληματισμό και μεγάλα ερωτηματικά πληροφορηθήκαμε πως η ηγεσία της ΠΟΣΠΕΡΤ το Σάββατο 4 Απριλίου κατάφερε να κάνει πράξη αυτό που ΚΑΝΕΝΑ Σωματείο, ΚΑΜΙΑ Ενωση και ΚΑΜΙΑ Ομοσπονδία δεν διανοήθηκε στη διάρκεια των 22 μηνών του αγώνα για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ: Να “αναγνωρίσει” και να καταστήσει ομοτράπεζους και ισότιμους συνομιλητές τον σκληρό πυρήνα των διασπαστών και των υπονομευτών του αγώνα, εκείνους που δούλεψαν με ζήλο για να επιβάλουν το ΜΑΥΡΟ, εκείνους που έκοβαν συχνότητες, που διέβαλλαν, λοιδορούσαν και έκαναν τα πάντα να αποτύχει ο αγώνας της Ελεύθερης ΕΡΤ, εκείνους που έστησαν την “ντροπή της ΔΤ/ΝΕΡΙΤ” και υπερηφανεύονταν για το έργο τους».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
23 Σεπτεμβρίου 2015 στις 3:48 μ.μ.

Αντι να βγείτε και να καταγγείλετε ευθέως τη φίμωση της ΕΡΤοπεν από την κυβέρνηση Τσίπρα -Καμμένου,κάθεστε και τα ρίχνετε στον Καλφογιάννη που στο κάτω-κάτω έχει συλληφθεί από τους μπάτσους μετά από καταγγελία της κυβέρνησης προφανώς.Αν νομίζετε ότι έτσι οφελείτε τον αγώνα των εθελοντών εργαζομένων της ΕΡΤοπεν μετά το κλείσιμο του σταθμού από την κυβέρνηση,πρέπει να είσαστε πολύ ανώριμοι.
Για να μην πω τίποτα χειρότερο

Ανώνυμος
23 Σεπτεμβρίου 2015 στις 4:15 μ.μ.

Καλα !! Και σημερα εχουμε μονο Τεταρτη!! Μολις τρια εικοσιτετραωρα μετα τις εκλογες!! Εε ρε γλεντια! Ειμαστε ολοι...μια χαρουμενη ατμοσφαιρα!! Ολοι νικησαμε!! Και οι απεχοντες....και οι μετεχοντες ....και οι κατεχοντες !! Μην σκοτωθουμε λοιπον και μεταξυ μας!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger