Home » , » Θ. Πάγκαλος: "Είμαι φτωχός, νεόπτωχος συνταξιούχος με 1.800€ τον μήνα"

Θ. Πάγκαλος: "Είμαι φτωχός, νεόπτωχος συνταξιούχος με 1.800€ τον μήνα"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015 | 4:51 μ.μ.

Να θυμώσεις, να γελάσεις, να εξοργιστείς ή να του αποδώσεις το …ακαταλόγιστο; Η ερώτηση έχει να κάνει με την αντίδραση που σου έρχεται αυθόρμητα, διαβάζοντας αυτά που είπε σήμερα ο Θ. Πάγκαλος στον ρ/σ «Βήμα fm». Είναι λέει νεόπτωχος συνταξιούχος με την σύνταξη των 1.800 ευρώ τον μήνα.

«Φιλοχρήματος δεν είμαι. Φτωχός είμαι, νεόπτωχος συνταξιούχος. Η σύνταξή μου είναι η ανωτάτη σύνταξη του Δημοσίου, η οποία είναι 5.900€ καθαρά. Τώρα, έχει κατέβει στα 1.800€. Οι ίδιοι οι βουλευτές πρόσεξαν να διατηρείται η αμοιβή τους σε αξιοπρεπή επίπεδα. Δεν λέω ότι είναι πολύ, όμως η λογική ότι οι συνταξιούχοι είναι άνθρωποι που δεν τους χρειάζομαι πια, άρα τους ξεσκίζω – που είναι η λογική που ισχύει για όλους τους συνταξιούχους της χώρας – κάποτε πρέπει να αντιμετωπιστεί», είναι η πλήρης δήλωση του
.
Φαίνεται ότι οι μπίζνες που επιχείρησε μαζί με την γυναίκα του, -είχαν φτιάξει μια εταιρεία με αντικείμενο από «παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών επιχειρηματικής φύσης» μέχρι εισαγωγή και εμπορία μηχανημάτων για την καύση νεκρών- δεν του βγήκαν και τώρα προσπαθεί να επιβιώσει με μια άθλια σύνταξη.  Λυπηθείτε τον.

 Τελικά εκεί στον ΔΟΛ που έχει πιάσει μόνιμο στασίδι δεν δείχνουν λίγη κατανόηση στο δράμα του να του τσοντάρουν το κάτι τι του;  Τόσο άσπλαχνοι είναι; Στην τελική ας τον πάρουν σύμβουλο στο Μέγαρο Μουσικής, εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ του έκανε "δωράκι" πριν μερικές μέρες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Αλλωστε έχει και καλλιτεχνική φλέβα ο Πάγκαλος (τζάμπα λέτε να είχε τον κωδικό "ο μεγάλος τραγουδιστής" στην υπόθεση Οτσαλάν;)
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger