Home » , » Βγήκαν τα "μαχαίρια" στο εσωτερικό της Ν.Δ - "Αποκαθήλωσαν" τον Α. Σαμαρά.

Βγήκαν τα "μαχαίρια" στο εσωτερικό της Ν.Δ - "Αποκαθήλωσαν" τον Α. Σαμαρά.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015 | 6:17 μ.μ.

Πυρ και μανία οι «σαμαρικοί» με τον «μεταβατικό και διορισμένο» - όπως τον χαρακτηρίζουν πρόεδρο της Ν.Δ., Ευάγγελο Μεϊμαράκη και το επιτελείο που τον πλαισιώνει ( Ανδρέας Παπαμιμίκος, Νίκος Καραχάλιος, Γιάννης Χατζής κλπ).
Σήμερα, μάλιστα, ξεσάλωσαν εναντίον τους με αφορμή  ότι «στα γραφεία της Συγγρού κατέβασαν τις φωτογραφίες του Σαμαρά, με στόχο προφανώς να δείξουν ότι η ιστορία της ΝΔ σταματάει στον Καραμανλή...», όπως γράφει το antinews.

Και η «κατραπακιές» που ρίχνει η δεξιά ιστοσελίδα στον σημερινό αρχηγό της Ν.Δ διαδέχονται η μια την άλλη. Αφού πλέκει το εγκώμιο του Σαμαρά η δεξιά ιστοσελίδα ξεσπαθώνει με τα βέλη της να στοχεύουν τον Μεϊμαράκη αφού υπό την ηγεσία του «κινδυνεύει να βρεθεί το κόμμα στα Τάρταρα» κάνοντας και την «διάγνωση» της για την τακτική του αρχηγού της Ν.Δ:  «Η συνάντηση του κ. Μεϊμαράκη με την Κωνσταντοπούλου τον επηρέασε και άρχισε να κάνει κι αυτός τρέλλες».

«Δεν έχουν τελειωμό τα λάθη του επιτελείου της Συγγρού. Μετά από το δώρο στον Τσίπρα με τη συνέντευξη Μεϊμαράκη που αποτύπωσε τον πανικό και τον αιφνιδιασμό του για τις επερχόμενες εκλογές, μετά από το λανθασμένο χειρισμό της διερευνητικής εντολής και τις αγκαλιές με το λόμπι της δραχμής, ήρθαν και τα πισώπλατα μαχαιρώματα στην προηγούμενη ηγεσία του κόμματος», τονίζει η ανάρτηση που αναφέραμε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger