Home » , » Εμβλημα και κινητικότητα στην "Λαϊκή ενότητα"

Εμβλημα και κινητικότητα στην "Λαϊκή ενότητα"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015 | 10:59 μ.μ.

Στην διεύθυνση http://laiki-enotita.gr/ κατοχύρωσε την επίσημη ιστοσελίδα της η «Λαϊκή Ενότητα» και αναμένεται να λειτουργήσει κανονικά στις πρώτες μέρες της βδομάδας.
Παράλληλα βλέπουμε και το  έμβλημα του νέου κόμματος, ενώ ήδη κλείστηκαν γραφεία  -τα οποία διαμορφώνονται τώρα-  κοντά στην πλατεία Κάνιγγος.

Το ποιο ενδιαφέρον από όλα προβλέπετε η συγκρότηση των ψηφοδελτίων του κόμματος. Σήμερα συναντήθηκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με τον γνωστό δημοσιογράφο – σκιτσογράφο Στάθη Σταυρόπουλο τον οποίο δημοσιογραφικές πληροφορίες φέρνουν να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Η ομάδα στελεχών της «Λαϊκής Ενότητας», που έχει συσταθεί για στην συγκρότηση ψηφοδελτίων και στην οποία κύριο ρόλο διαδραματίζουν ο Στάθης Λεουτσάκος, και η Σόφη Παπαδογιάννη, φέρεται ότι έχει «κλειδώσει» 150 υποψηφιότητες, ανάμεσα τους και γνωστός δημοσιογράφος προσκείμενος στο ΝΑΡ, ενώ έχει γίνει και πρόταση συμμετοχής σε γνωστή αγωνίστρια της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς που στις περασμένες εκλογές κατέβαινε συνεργαζόμενη με το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 10 σχόλια

Ανώνυμος
25 Αυγούστου 2015 στις 12:59 π.μ.

Sorry !! Χωρίς Φαντασία και Ουσία Το Έμβλημα !

Ανώνυμος
25 Αυγούστου 2015 στις 2:30 π.μ.

Δεν το κάνετε "απαλό ροζ' αντί για "βαθύ κόκκινο"; Αφού μας πρήξατε τόσους μήνες με τη θετική ουδετερότητα απέναντι στον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, τώρα θα κάνετε προπαγάνδα με την ξύλινη δημοσιογραφική γλώσσα για το νέο ανάχωμα;

25 Αυγούστου 2015 στις 2:54 π.μ.

Φωτοβολιδα για τα πανηγυρια της νεοαπατεωνιας.

Ανώνυμος
25 Αυγούστου 2015 στις 8:24 π.μ.

Το μονο αναχωμα που αναγνωριζουμε ειναι το κκε. Από το 1974 αποτελεσματικοτατο. Ο κάθε λοβοτομημενος κνιτης πρεπει να μάθει να παπαγαλιζει την νεα κασετα "εξοδος απο ΕΕ με κοινωνικοποιηηση των μεσων παραγωγής". Ολα αυτά χωρίς καμμια αναφορα σε ταξικές κοινωνικές δυναμεις (γραφειοκρατες γαρ) και προφανως χωρις να σπασει τζαμι θα παραδωσουν οι καπιταλιστες τα εργοστασια τους στην λαικη εξουσια.

Ανώνυμος
25 Αυγούστου 2015 στις 8:33 π.μ.

Λίγο Χριστούγεννα δεν θυμίζει το λογότυπο?

Ανώνυμος
25 Αυγούστου 2015 στις 1:14 μ.μ.

Μην ξεχάσετε να μας ενημερώνετε ανελλιπώς για την βαθιά κόκκινη Λαϊκή Ενότητα, τον νέο φορέα επαναστατικής ιδεολογίας.

Rossa Salonica

Ανώνυμος
25 Αυγούστου 2015 στις 3:26 μ.μ.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος ευχήθηκε στον Πρωθυπουργό να έχει φώτιση για κριτική σκέψη και δύναμη για σωστές αποφάσεις και αναφέρθηκε στη φράση του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη "εμείς οι Έλληνες είμαστε τρελοί, αλλά έχουμε θεό φρόνιμο' και επεμβαίνει στις δύσκολες στιγμές".

AEI σTON δIAOλO !!!

Ανώνυμος
25 Αυγούστου 2015 στις 9:20 μ.μ.

@Ανώνυμο 8:24
Αυτό με το τζάμι (που θα σπάσετε) ως λαφαζάνιαν το λες; Αν όχι τι σε κόφτει;

25 Αυγούστου 2015 στις 9:28 μ.μ.

Τι απόμεινε ωρέ απο τον Σύριζα που το ΚΚΕ ... ξεμπρόστιαζε "άδικα" τόσα χρόνια ??
Μόνο το κίτρινο συριζοαστεράκι που όμως μεταμορφώθηκε ... σε κατακόκκινο !!!
Τι θέλει να μας πεί ο ποιητής ??
- Τέρμα τα μεσοβέζικα αριστεροκεντρώα κόλπα !! Το νέο σχήμα θα διαθέτει έντονο ... μαρξιστικό-λενινιστικό βάθος. Αλλά με προσοχή. Μην τρομάξουμε τον κοσμάκη.

Να πως θα φαντάζονται τον εαυτό τους ... αλλά ντρέπονται να μας το πούν !!! Ετσι όπως ακριβώς τους βλέπουν όλα τα κανάλια ... που ξαφνικά δυσκολεύονται τρομερά να βρουν τις διαφορές της ΛΑΕ ... απο το ΚΚΕ !!!


***
Ας συνεχίσουμε όμως με την πρέπουσα σοβαρότητα που απαιτεί η κρισιμότητα της στιγμής. Το νέο πολιτικό σχήμα δεν είναι κόμμα !!
Είναι ... Μέτωπο !!! Με πολλές μάλιστα δυνάμεις που θα το συγκροτήσουν. Ο Αλαβάνος με το σχέδιο Β ... κάμποσες συνιστωσοπαρέες της Ανταρσύας (μπορεί και ολόκληρη) ... ο Φωτόπουλος της ΔΕΗ ... η Ραχήλ τι κάνει ??? ... η μπορώ να σας g@μήσω όλους Ζωή, είναι ένα σοβαρό υποψήφιο μέλος του Μετώπου ... ο Καζάκης εκδηλώθηκε ή περιμένει κάτι άλλο ?? ... και ο Κορωνάκης παίζει σοβαρά ... εκπληκτικό !!! ο δραχμοΚατσανέβας είναι μέλος του Μετώπου ... ο "και που δεν έχω πάει ακόμα ρε πούστη μου" Μανώλης Γλέζος ... και ότι άλλο μας ξημερώσει.
Να μιά πρόταση ... που σέβεται την "κόκκινη καρδιά" του νέου σχήματος ... αλλά και το πνεύμα του Μετώπου.


***
Απορία ... εύλογη ... προς το νέο σχήμα !!!
Τώρα που λακίσατε απ΄τον Σύριζα ... και εν γένει την "πέφτετε" "αγρίως" στην πρώτη μεταπολεμική "αριστερή" κυβέρνηση της Ευρώπης ... είσαστε ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ??
Αφού είναι έτσι ... έχω κι΄άλλη πρόταση ...


***
Τα μάθατε ?? Το νέο σχήμα ... δεν είναι σίγουρο ... εαν πρέπει να μας βγάλει απ΄το euro !!! Αν χρειασθεί ... θα το αποφασίσουν τότε !!!
Παλληκάρια μέχρι να το αποφασίσετε ... ξαπλώστε αναπαυτικά ... ηρεμήστε και εγώ έχω την ανάλογη πρόταση για σας.

***
Ομως το νέο μέτωπο δεν είναι για όλα τα θεματά του ... αναποφάσιστο. Σε ορισμένα σημεία ... να μην τους αδικούμε ... είναι αποφασισμένοι !!! Είναι αποφασισμένοι για το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαική Ενωση !!! Αυτή η σιγουριά τους ... πρέπει να καταγραφεί.


***
Είναι όμως καθαροί αντιμνημονιακοί !!! Δεν έχει σημασία που δεν ήταν τόσο φανατικοί αντιμνημονιακοί τους τελευταίους μήνες ... αλλά τώρα ... ξαναματαγίναν. Είναι ευαίσθητα και ιδιαίτερα παιδιά ... ονειροπόλα. Είναι αντιμνημονιακοί ... της πέμπτης παρουσίας. Θέλουν να ξανασκίσουν τα μνημόνια ... χωρίς να κακοκαρδίσουν τον καπιταλισμό. Εχουν όραμα !!!

***
Καθ΄ότι όλον αυτό τον αχταρμά ... εδώ στο κουκουέδικο ... τον λέμε οπορτουνισμό ... να η τελική μου πρόταση, προσφορά στο νέο σχήμα.

http://antivaro-for-marx-and-lenin.blogspot.se/2015/08/blog-post_25.html#more

Ανώνυμος
29 Αυγούστου 2015 στις 2:20 μ.μ.

5%! αυτο αξιζει στο κκε και στον καθε αχρηστο μαιλη!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger