Home » , , » Στέφανος Μυτιληναίος, το νέο πρόσωπο του Τσιπρικού Αυριανισμού

Στέφανος Μυτιληναίος, το νέο πρόσωπο του Τσιπρικού Αυριανισμού

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015 | 3:43 μ.μ.

Το νέο πρόσωπο του Τσιπρικού Αυριανισμού (στα χνάρια του Κουρή, του ιδρυτή αυτού του είδους γκαιμπελικής δημοσιογραφίας) ονομάζεται: Στέφανος Μυτιληναίος.

Βαμμένος πασόκος από την εποχή των σχολικών καταλήψεων του '90-91, "δημοσιογράφος" κατινίστικων lifestyle εντύπων στην περίοδο του Σημιτισμού-Κωστοπουλισμού, φανατικός οπαδός της αλά Φαήλος Κρανιδιώτης στρατηγικής συμμαχίας με το Ισραήλ, ορκισμένος νεο12θειστής & αποκρυφιστής, ηγετικό μέλος της ΕΑΡ (του φιλελεύθερου παγανιστικού κόμματος που είχε ιδρύσει μαζί με το νεοδημοκράτη τηλε-φιλόλογο Ευάγγελο Μπεξή, όχι της "Ελληνικής Αριστεράς"), αλλά και ιδρυτικό μέλος του ΕΠΑΜ, φίλος του Δημήτρη Καζάκη και στη συνέχεια ιδρυτικό μέλος της ΔΡΑΧΜΗΣ του Κατσανέβα.

Η βασικότερη τωρινή ιδιότητα του Μυτιληναίου είναι: υπάλληλος του oλιγάρχη Χρήστου Κοπελούζου που έχει τα http://www.tsantiri.gr/ και www.Tribune.gr (τα οποία διευθύνει) και μαζί με τη γερμανική κρατική εταιρεία FRAPORT AG διεκδικεί τα 14 από τα 37 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας που ξεπουλιούνται βάσει του 3ου μνημονίου που υπέγραψε ο Τσίπρας (πηγή Newsweek)

Αυτή η ιδιότητα συγκεκριμένου "πρωθιερέα" του Αυριανισμού εξηγεί και ΓΙΑΤΙ συντάσσεται με τον Τσίπρα και στηρίζει το μνημόνιο που υπέγραψε: "είναι πολλά τα λεφτά" για το αφεντικό του.

Μεταξύ άλλων, "θαυμάστε" στο επισυναπτόμμενο print screen από το προφίλ του Μυτιληναίου στο facebook το "ήθος" του "ανθρώπου" αυτού και με τί πασοκική λύσσα, φασιστικό ύφος, απροκάλυπτο σεξισμό και φανατικό τσιπρικό καθεστωτισμό επιτίθεται (με εντελώς ΜΗ πολιτικούς, γκαιμπελικούς όρους) στη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Φυσικά, αυτός ο επίδοξος Μένιος Κουτσόγιωργας του νέου μνημονιακού Σύριζα όταν δεν βρίζει (την Αριστερή Πλατφόρμα αλλά και γενικά) όποιον αντιτίθεται στο 3ο Μνημόνιο, κολακεύει κι εκλιπαρεί τον Τσίπρα για αξιώματα ("φωτογραφίζει" την αφεντομουτσουνάρα του στην τελευταία παράγραφο αυτού του άρθρου).

Άραγε, δεν χρειάζεται μαζική απάντηση σε τέτοιου είδους μισθοφόρους και τυχοδιώκτες;

Θα αφήσουμε να αλωνίζει τέτοιος πολιτικός υπόκοσμος στο όνομα της "πρώτη φορά Αριστεράς";

Θα αφήσουμε να θεριέψει τέτοιος αυριανικός καιροσκοπισμός, τέτοια νεοπασοκική πανούκλα;

Θα αφήσουμε να μας κυβερνούν τέτοια τυπικά δείγματα πασοκανθρώπων του μνημονιακού Σύριζα-Τσίπριζα, τέτοιοι χυδαίοι υπάλληλοι των ντόπιων ολιγαρχών και των γερμανών ιμπεριαλιστών;

Ο αηδιασμένος
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 9 σχόλια

Ανώνυμος
17 Αυγούστου 2015 στις 4:59 μ.μ.

Ο Κοπελούζος αποτελεί εκπρόσωπο συμφερόντων Ρωσογερμανικών κυρίως τραστ και ανήκει σε εκείνο το κομμάτι του ντόπιου κεφαλαίου που επιθυμεί διακαώς επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.Με τέτοιους φίλους και κεντρικά στελέχοι στο κόμμα του ο καζάκης δεν αποτελεί έκπληξη γιατί σκούζει υπερ της δραχμής και κατά του ΚΚΕ.Αυτές είναι οι παραγγελίες των αφεντικών του.

17 Αυγούστου 2015 στις 10:48 μ.μ.

Λυπούμαστε πολύ, αλλά η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο. Δεν ξέρουμε ποιος είναι ο "αηδιασμένος" που υπογράφει το κείμενο, αλλά κι εμείς αηδιάζουμε με την πολιτική αγυρτεία του οποιουδήποτε κρύβεται πίσω από ψευδώνυμα για να πετάξει λάσπη. Ο αναφερόμενος στο άρθρο Στέφανος Μυτηλιναίος είναι παντελώς άγνωστος στο ΕΠΑΜ, ουδέποτε υπήρξε μέλος του Μετώπου, ούτε ιδρυτικό, ούτε καν πέρασε ποτέ απέξω....
Και φυσικά το ΕΠΑΜ ούτε είχε ποτέ, ούτε έχει καμία σχέση με τα σταντίρια και οτιδήποτε άλλο διαθέτει ο εν λόγω κύριος στο διαδίκτυο για να ασκεί την προπαγάνδα του.
Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.

18 Αυγούστου 2015 στις 12:10 π.μ.

Μετά την παρέμβαση του ΕΠΑΜ είναι αναγκαίο ο "αηδιασμένος" που υπογράφει την ανάρτηση να δώσει εξηγήσεις.

Υ.Γ. Δημοσιεύσαμε ένα κείμενο που έφερε επώνυμη υπογραφή και μας στάλθηκε με μαιηλ άσχετα αν ο αποστολέας του επέλεξε ψευδώνυμο για να δημοσιευτεί.Περιμένουμε τοποθέτηση του "αηδιασμένου" είτε να επιβεβαιώσει είτε να ζητήσει συγνώμη για την ανακρίβεια του. Το Β.Κ έχει επιλέξει να δημοσιεύει κείμενα αναγνωστών του. Είμαστε ανοιχτοί στο να διορθώσουμε κάθε αστοχία σ' αυτή την επιλογή μας.

Ανώνυμος
18 Αυγούστου 2015 στις 9:57 π.μ.

Καλό παιδάκι ο Μυτιληναίος. Πέρασε απ' όλους. ΠΑΣΟκ, ΝΔ, ΕΠΑΜ, ε, τώρα πάει και στο Σύριζα. Γιατί; Τι διαφορά έχουν όλα αυτά τα κόμματα μεταξύ τους; Μια χαρά μπορούν να υποστηριχτούν.
Αυτό που έχει ενδιαφέρον όμως περισσότερο είναι τα επιχειρηματικά του ενδιαφέροντα. Δούναι και λαβείν έχει γίνει κι ο Σύριζα.

18 Αυγούστου 2015 στις 10:47 π.μ.

Καλα, ψαχνετε να βρετιε που ανηκη η ανηκε αυτος ο χυδαιος τυπος ;;
πανου μπορει να ητανε για να γινει λιγο γνωστος.

18 Αυγούστου 2015 στις 10:58 π.μ.

Οταν εγω εδω μεσα αποκαλουσα τον Καζακη Κυπατζη, το ΒΚ εβγαζε τη χατζαρα της λογοκρισιας.

Γιωργής
18 Αυγούστου 2015 στις 11:48 π.μ.

Γιάννη γράφεις:
"...ρόλο του Μυτιληναίου στο ΕΠΑΜ μέχρι την αποχώρησή του λίγο πριν το ιδρυτικό του συνέδριο στις 16 Ιούλη 2011 στην Αργυρούπολη."
Το ΕΠΑΜ δεν είχε ιδρυθεί για να είναι μέσα σε αυτό.
Πέρασμα από την "σεισάχθεια" είχε κάνει;
Έχετε δίκιο και οι δύο πλευρές. Ναι, ήταν στην ομάδα δημιουργίας του ΕΠΑΜ αλλά ποτέ δεν ήταν στο ΕΠΑΜ.
Ακόμα και ο ίδιος θέλει να το ξεχάσει όμως στο βιογραφικό του: http://stephanosmytilineos.blogspot.gr/p/blog-page.html
Οπότε;

18 Αυγούστου 2015 στις 1:29 μ.μ.

Αντιπαρερχόμενοι τη λασπολογία από την πλευρά "αηδιασμένου", ουσιαστικά ο τυπάκος -που εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια- επιβεβαιώνει ότι ο Μυτηλιναίος ουδέποτε υπήρξε μέλος του ΕΠΑΜ, αφού ομολογεί στο απαντητικό του σχόλιο, ότι ο τελευταίος αποχώρησε -από που άραγε αφού μέχρι την ιδρυτική δεν υπήρχε κάτι πέραν από διάσπαρτες πρωτοβουλίες από διάφορους- και ούτε καν συμμετείχε στην ιδρυτική συνδιάσκεψη του Μετώπου στις 16 Ιούλη του 2011 στην Αργυρούπολη.

Το τι παρέες έκανε ο ίδιος ο "αηδιασμένος" και οι φίλοι του και γιατί "πλακώθηκαν" -αν "πλακώθηκαν"- μεταξύ τους πριν τη δημιουργία του ΕΠΑΜ είναι δικό τους θέμα, δεν το γνωρίζουμε, ούτε αφορά στο Μέτωπο.

Όσον αφορά στο blog "ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ" όντως διαχειριστής του ήταν ο συναγωνιστής Δημήτρης Παπαδόπουλος, με τη διαφορά ότι όταν, για τους δικούς του λόγους, αποχώρησε από το Μέτωπο, το ΕΠΑΜ έφτιαξε το δικό του blog με παρεμφερές όνομα, αλλά απολύτως διακριτό, αφού προσέθεσε στον τίτλο και τα αρχικά του Μετώπου, για να μη δημιουργούνται συγχύσεις. Έτσι το "ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ-ΕΠΑΜ" λειτουργεί εδώ και τέσσερα χρόνια υπηρετώντας τη ευρύτερη πολιτική του Μετώπου και την υπόθεση της δημοκρατίας στην πατρίδα μας, χωρίς να ανταγωνίζεται τον οποιονδήποτε.

Δεν χρεώνουμε στο "Βαθύ Κόκκινο" οποιαδήποτε σκοπιμότητα για τη δημοσίευση του άρθρου, αλλά σχολιάσαμε διότι έπρεπε ως ένα βαθμό να αποκατασταθεί η αλήθεια. Έτσι, σταματούμε εδώ, αρνούμενοι να εμπλακούμε περαιτέρω, ούτε να εμπλέξουμε το "Βαθύ Κόκκινο" σε ύποπτα παίγνια του όποιου "αηδιασμένου", ή "απογοητευμένου", ή ακούσιου είτε εκούσιου πεμπτοφαλλαγίτη.....

Γιωργής
19 Αυγούστου 2015 στις 4:02 μ.μ.

Σχετικά με ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΕΠΑΜ :
Επώνυμα ο "αηδιασμένος" τοποθετήθηκε άσχετα αν σβήστηκε ο σχολιασμός του λόγω των προσωπικών του στοιχείων(τηλέφωνο κτλ).
Για όσους θυμούνται ήταν από τους πρώτους που (μετά από βασανιστήρια;) ομολόγησε(κατά ανακοίνωση του ΕΠΑΜ) πως κατέγραφε σε μαγνητόφωνο δημόσιες συνεδριάσεις της ηγετικής ομάδας του ΕΠΑΜ.
Ο συναγωνιστής Δημήτρης Παπαδόπουλος παίρνοντας θέση στο γεγονός εκείνο ήταν ο μόνος που έλεγε πως αποχώρησε από το Μέτωπο. Το ΕΠΑΜ έλεγε πως τον έδιωξαν κλοτσηδόν αφού ήταν πίσω από όλους ο αρχηγός των πεμπτοφαλαγγιτών, των προδοτών, των, των ...
Ευτυχώς βλέπω πως αποκαθίσταται σιγά σιγά ο Δημήτρης που κάποτε έπινε νερό στο όνομα του Καζάκη και η αφοσίωσή του δεν είχε όρια.
Σιγά σιγά κοιτάξτε και το θέμα του "αηδιασμένου" Γιάννη γιατί αν μη τι άλλο του το οφείλεται για τον Αμυρά που επιλέξατε ως αντικαταστάτη του στην οργάνωση της Αθήνας.
Ως παράκληση λοιπόν θα ζητούσα λιγότερη έπαρση στους χαρακτηρισμούς προσώπων που λίγο πολύ δικαιώθηκαν στον χρόνο...

ΥΓ. Μήπως και ο Αμυράς δεν πέρασε από το ΕΠΑΜ και είναι φαντασίωση;
ΥΓ2. Για το blog "Σεισάχθεια": Κάποιοι είχαν φτιάξει την κίνηση "σεισάχθεια" που ως ομάδα μπήκε στις σπίθες του Μίκη. Ως "σεισάχθεια" δημιούργησε την κόντρα με τις σπίθες και ως τέτοια αποχώρησε από την κίνηση του Μίκη. Εκεί κάπου ίσως γιατί κάποια άτομα διαφώνησαν και ο "αηδιασμένος" Γιάννης ξέρει, ατόνησε ο τίτλος και ουσιαστικά "πάγωσε" δίνοντας την θέση του στην ίδρυση του ΕΠΑΜ. Τον Δεκέμβρη του 2011 που αποχώρησε ο ΔΠ που είχε το blog ο Καζάκης και οι δικοί του ζητούσαν τα "κλειδιά" ασχέτως αν από την πρώτη ομάδα της "σεισάχθειας" είχαν απομείνει λιγότεροι από τους μισούς στο ΕΠΑΜ. Ανταγωνιστικά έφτιαξαν το "ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ-ΕΠΑΜ" που σε κάθε ευκαιρία τόνιζαν πως είναι το "αληθινό" blog της "σεισάχθειας" κτλ. Ευτυχώς σήμερα βλέπω μία άμβλυνση και από τότε που ο ΔΠ βάζει πάλι κείμενα του Καζάκη στο δικό του Blog επήλθε ειρήνη, μέχρι την επόμενη έκρηξη.
ΥΓ3. Antonxxx Κανείς δεν λέει κυπατζή τον Καζάκη. Υπάρχει συγκεκριμένος "διπλανός" του που έχει αυτήν την "τιμητική" (κατά τον ίδιο) προσφώνηση. Οι δικοί σου ονομάζουν τον Καζάκη μουσολινάκο. Μην τα κάνουμε όλα αχταρμά!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger