Home » , » Εκνευρίστηκε και αποχώρησε από τηλεοπτικό στούντιο ο Γ. Βαρεμένος ακούγοντας δήλωση του Π. Λαφαζάνη (Βίντεο)

Εκνευρίστηκε και αποχώρησε από τηλεοπτικό στούντιο ο Γ. Βαρεμένος ακούγοντας δήλωση του Π. Λαφαζάνη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 11 Αυγούστου 2015 | 7:09 μ.μ.

 Μας εντυπωσίασε η ενέργεια του συνήθως ήρεμου και πράου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ , Γ. Βαρεμένου, να εκνευριστεί και να αποχωρήσει από το πάνελ του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι, όταν ρεπόρτερ του καναλιού διάβασε δήλωση του Παναγιώτη Λαφαζάνη, με την οποία σχολίαζε το 3ο Μνημόνιο που φέρνει για ψήφιση η κυβέρνηση.

(Στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Καθημερινή» δημοσιεύεται το προσχέδιο του νέου μνημονίου, το οποίο περιλαμβάνει ένα «βαρύ» πακέτο προαπαιτουμένων που θα πρέπει να ψηφιστούν άμεσα -πιθανότατα την Πέμπτη- και ένα δεύτερο -εξίσου σκληρό- πακέτο μέτρων που θα πρέπει να υιοθετηθεί από τον Οκτώβριο και μετά).
.
Στην δήλωση του επικεφαλής της «Αριστερής Πλατφόρμας» που αναφέραμε τονίζονται μεταξύ άλλων: «Το νέο Μνημόνιο που  n κυβέρνηση φέρνει άρον άρον για ψήφιση στην Ολομέλεια μέσα στον Δεκαπενταύγουστο, παραβιάζοντας τον κανονισμό της βουλής (σ.σ εδώ αναμένουμε να δούμε την αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου) και το Σύνταγμα θα επιφέρει νέες δυσβάσταχτες και οδυνηρότερες συνέπειες σε μια οικονομία που βρίσκεται σε κατάρρευση και σε μια κοινωνία που έχει εξουθενωθεί, ενώ μεγάλα τμήματά της φυτοζωούν μέσα  στην εξαθλίωση, την ανεργία  την φτώχια και την απελπισία».

Συνεχίζοντας ο Π. Λαφαζάνης υπογραμμίζει στην δήλωση του: «Η κυβέρνηση αντί να συγκρουστεί με τις εκβιαστικές επιλογές των κυρίαρχων κέντρων της Ε.Ε., τα εγχώρια στηρίγματά τους και μαζί τους Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα  για ένα νέο μνημόνιο το οποίο ψηφίζουν και εκλιπαρούσαν την υπογραφή του, επέλεξε δυστυχώς την ρήξη με τις προγραμματικές δεσμεύσεις της».

Στο άκουσμα των δηλώσεων του Π. Λαφαζάνη, ο Γ. Βαρεμένος φανερά εκνευρισμένος, αποχώρισε από το τηλεοπτικό στούντιο, αποφεύγοντας να κάνει τον παραμικρό σχολιασμό για τα λεγόμενα του επικεφαλής της «Α.Π».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

11 Αυγούστου 2015 στις 8:10 μ.μ.

Στην επίθεση κυβέρνησης – Ε.Ε. – επιχειρηματικών ομίλων απαντάμε με οργάνωση και αγώνα σε κάθε χώρο δουλειάς, στους επιχειρηματικούς ομίλους, στις εργατογειτονιές. Δυναμώνουμε το ΠΑΜΕ, τα ταξικά συνδικάτα, τις επιτροπές αγώνα, τις λαϊκές επιτροπές. Η προοπτική βρίσκεται στους ισχυρούς ταξικούς αγώνες και σε μια ισχυρή Λαϊκή Συμμαχία που θα διεκδικήσει ο λαός μας να απολαμβάνει τον πλούτο που παράγει, απαλλαγμένος από την Ε.Ε. και τους καπιταλιστές που τον εκμεταλλεύονται.

Δίνουμε αγωνιστική απάντηση στo νέο μνημόνιο – λαιμητόμο, με τη μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, την Πέμπτη 13 Αυγούστου και ώρα 7.30 μ.μ. στην Ομόνοια. Δεν δίνουμε καμία συναίνεση στα βάρβαρα μέτρα να ακυρωθούν σε κάθε τόπο δουλειάς και γειτονιά.

Ετοιμαζόμαστε για νέους πιο σκληρούς αγώνες.

Βάζουμε τη δική μας σφραγίδα στις εξελίξεις.

Μπορούμε να καταργήσουμε αντιλαϊκούς νόμους και αφεντικά».

11 Αυγούστου 2015 στις 8:22 μ.μ.

Οι Λατσηδες στα προσωπα των Τσιπρολαφαζανηδων βρηκαν τις καλυτερες σουπιες
του σαπιου καπιταλισμου.

Κυβερνηση αντιπολιτευση με τη βοηθεια των ΜΜΕ σε ενα.

11 Αυγούστου 2015 στις 9:35 μ.μ.

Τεράστιες είναι και οι ευθύνες των στελεχών της λεγόμενης «Αριστερής Πλατφόρμας» του ΣΥΡΙΖΑ,
που αφού έσπειραν άφθονες αυταπάτες σε αριστερό, ριζοσπαστικό κόσμο για μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αφού στήριξαν όλα τα βήματα προς το νέο μνημόνιο (συμφωνία 20ης Φλεβάρη, πρόταση Τσίπρα 47 σελίδων κλπ) τώρα διαφοροποιούνται, συνεχίζοντας να στηρίζουν την κυβέρνηση.

Προτείνουν την - εξίσου αδιέξοδη για το λαό - πολιτική της καπιταλιστικής Ελλάδας με εθνικό νόμισμα, που από άλλες αφετηρίες προτείνουν αντιδραστικές δυνάμεις, όπως ο Σόιμπλε, άλλες φασιστικές και ακροδεξιές δυνάμεις του ευρωσκεπτικισμού στη Ελλάδα και την Ευρώπη.

Κρύβουν ότι η έξοδος από το ευρώ και μόνο, χωρίς αποδέσμευση από την ΕΕ, χωρίς ριζικές αλλαγές στην οικονομία και την εξουσία, θα οδηγήσει – από άλλο δρόμο – στο ίδιο αποτέλεσμα, δηλαδή στη λαϊκή χρεοκοπία, την ώρα που κάποια τμήματα του κεφαλαίου θα βγουν πολλαπλά ωφελημένα.

Ανώνυμος
12 Αυγούστου 2015 στις 9:53 μ.μ.

Και υποτίθεται ότι μας ενδιαφέρει εμάς για τα εσωτερικά μαχαιρώματα στο σύριζα. Για κουτσομπολιό και για να γελάμε με την παρέα μας ναι, καλό είναι το θέμα.

13 Αυγούστου 2015 στις 12:21 π.μ.

Εδώ και 25 χρόνια είναι το αριστερό άλλοθι του ΣΥΡΙΖΑ (ΣΥΝ παλιότερα). Εδώ και 25 χρόνια παραμυθιάζουν τον λαό από κοινού.
Ειδικά τα τελευταία πέντε χρόνια και ακόμα περισσότερο προεκλογικά και (κυρίως) μετεκλογικά το ψέμα πήγε σύννεφο.
Μαζί, ΟΛΟΣ ο ΣΥΡΙΖΑ, σκορπούσαν αυταπάτες ότι αρκεί μια κυβέρνηση της "αριστεράς" (με ολίγη από καραδεξιούς ΑΝΕΛ), για να απαλλαγούμε από μνημόνια, εντός ΕΕ και -φυσικά!-εντός καπιταλισμού.
Μαζί, ΟΛΟΣ ο ΣΥΡΙΖΑ, αποκοίμιζαν το λαϊκό κίνημα θέτοντας ως υπέρτατο στόχο την κυβερνητική εναλλαγή για να βελτιωθεί η ζωή του λαού.
Μαζί, ΟΛΟΣ ο ΣΥΡΙΖΑ, χώριζαν τους ιμπεριαλιστές σε "καλούς" και "κακούς" (άλλους κάθε μέρα) στους οποίους μπορούμε "να ακουμπήσουμε ως χώρα" για να ανοίξει η βρύση με τα εκατομμύρια...
Μαζί, ΟΛΟΣ ο ΣΥΡΙΖΑ, συκοφάντησαν τον σοσιαλισμό ως "Δευτέρα Παρουσία"..
Σε αυτούς τους 6 μήνες τα ποντίκια δεν έβγαλαν άχνα όταν:
-ο Βαρουφάκης συμφωνούσε με το 70% του μνημονίου
-η κυβέρνηση υπέγραφε τη συμφωνία της 20 Φλεβάρη για παράταση του μνημονίου, βάζοντας τις βάσεις για το 3ο μνημόνιο
-όταν η κυβέρνηση υπέγραφε παράσταση του εμπάργκο κατά της Ρωσίας
-όταν η κυβέρνηση υποσχόταν καινούρια ΝΑΤΟϊκή βάση στην Κάρπαθο
-όταν ο Καμμένος μιλούσε για "εγγύηση της εσωτερικής ασφάλειας από τον Στρατό"
-όταν ο Τσίπρας έστελνε τις προτάσεις των 47 σελίδων και όλες τις προτάσεις που συμπεριλαμβάνονται στο 3ο μνημόνιο
-όταν (αφού είχε εξαγγελθεί το δημοψήφισμα) ο Δραγασάκης έλεγε ότι μπορεί να ακυρωθεί, ο Βαρουφάκης ότι η κυβέρνηση μπορεί να ψηφίσει τελικά "ΝΑΙ", ο Τσίπρας έστελνε επιστολή συμφωνίας με τις προτάσεις της τρόικας.
-και άλλα πολλά ων ουκ έστι αριθμός.
Και όποτε έπρεπε να διαφοροποιηθεί κατέθετε μια...τροπολογία στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Εκ του ασφαλούς. Να 'χαμε να λέγαμε. (Μια φορά που φάνηκε ότι μπορεί μια από τις τροπολογίες αυτές να περάσει, ο Λαφαζάνης έστειλε τους έμπιστούς του για καφέ...για να μην περάσει!Όπως έκανε και η ΚΟΕ στην τελευταία ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ που παραίτησε τους 17 δικούς της για να αποκτήσουν πλειοψηφία οι τσιπρικοί-τέτοιο στήσιμο!)
Παπαρολογούντες μια ζωή, από κοινού με την άλλη συνιστώσα, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τα υπόλοιπα ναυάγια της ταξικής πάλης, παραληρούσαν κάτω από την εξέδρα όπου ο Τσίπρας έβγαζε selfie με τον Καμμένο.

Ανώνυμος
16 Αυγούστου 2015 στις 10:00 μ.μ.

ω, μια τέτοια τραγωδία μου φέρνει οίστρο....

Ψάλε Θεά τον τρομερό
θυμό του Βαρεμένου
που έφυγε από το πλατό
και γέλασε το χειλάκι κάθε πικραμένου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger