Home » » «Σχέδιο Β: αν το εθνικό νόμισμα είναι αντισυνταγματικό, εμείς είμαστε κατά του Συντάγματος»

«Σχέδιο Β: αν το εθνικό νόμισμα είναι αντισυνταγματικό, εμείς είμαστε κατά του Συντάγματος»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 1 Αυγούστου 2015 | 4:15 μ.μ.

 «Ο εξαιρετικός για την ηθική προσήλωση στις αρχές πρωθυπουργός Τσίπρας και ο εξαιρετικός για την επιστημονική αρτιότητα πρώην υπουργός οικονομικών Βαρουφάκης, μαζί με όλη την εξαιρετική ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, κατάφεραν μέσα σε έξι μήνες να φέρουν την Ελλάδα στην οξύτερη κρίση από την έναρξη της εποχής της τρόικα. Οδήγησαν  στο τρίτο μνημόνιο, πολύ πιο επαχθές και δουλικό και από τα δύο προηγούμενα.

Δεν έκαναν όμως μόνον αυτό. Την ίδια στιγμή με την παιδική χαρά αυτών των έξι μηνών, τους ερασιτεχνισμούς, τα άλλα αντ' άλλων, τα ψεύδη, τις συνεχείς απάτες ενάντια στο λαό με αποκορύφωμα το δημοψήφισμα, τα επινοήματα τύπου χακάρισμα των ΑΦΜ, τις αποκαλύψεις για δήθεν αντιπερισπασμούς που γίνονταν μόνο σε εκπροσώπους των hedge funds, τα κατά πρωθυπουργικήν φαντασίαν «σχέδια άμυνας» που οδήγησαν σε αφάναστη  ταλαιπωρία και την απόγνωση τους πολίτες, την υιοθέτηση της πιο αντιδραστικής θεωρίας ότι είναι εθνικός κίνδυνος το εθνικό νόμισμα,  καταφέρνουν να προκαλέσουν κι ένα δεύτερο, ακόμα μεγαλύτερο κακό. Να εμφανίσουν ως γελοίο, αφερέγγυο και ολέθριο ένα εναλλακτικό σχέδιο που περιλαμβάνει την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

Την εικόνα γελοιότητας που έρχεται από τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί το κατεστημένο, κι όχι μόνο με τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, να αξιοποιήσει για να  στερεώσει την θέση του για την παραμονή στο ευρώ, αναθαρρημένο από το γεγονός ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να ξαναφέρει τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στην κυβερνώσα κοινοβουλευτική πλειοψηφία της Ελλάδας. Έφτασαν επώνυμοι δικηγόροι της Αθήνας να ζητούν, με νομικές ακροβασίες, η υποστήριξη στο εθνικό νόμισμα να θεωρείται ωμή παραβίαση του Συντάγματος και να τιμωρείται αυστηρά.

Το Σχέδιο Β, που πάντα απευθύνθηκε με ειλικρίνεια στην ελληνική κοινωνία, θα κάνει ότι μπορεί για να μη υλοποιηθεί η δεύτερη πράξη της προδοσίας των ιδεών της αριστεράς από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή μετά την υιοθέτηση του μνημονίου η διακωμώδηση και η απαξίωση κάθε αντιμνημονιακής επιλογής. Καλούμε τις άλλες αριστερές δυνάμεις με παρόμοιες προσεγγίσεις να αγωνισθούμε από κοινού. Καλούμε την Αριστερή Πλατφόρμα να προχωρήσει με τόλμη, να μη αφήσει να καλυφθεί με ένα νέφος αποδόμησης, φθοράς και σήψης που με επιτυχία δυστυχώς επιχειρεί να περιβάλλει αυτήν και τα στελέχη της η ηγεσία του  ΣΥΡΙΖΑ, αξιοποιώντας πραγματικές αντιφάσεις της, όπως «όχι στο τρίτο μνημόνιο, ναι στην κυβέρνηση.

Όσο για τους διαπρεπείς νομικούς ένα πράγμα έχουμε να τους πούμε: Αν το εθνικό νόμισμα είναι αντισυνταγματικό, εμείς είμαστε κατά του Συντάγματος. Κοπιάστε λοιπόν. Τίποτε δεν θα μας σταματήσει μπροστά στην ανάγκη σωτηρίας της πατρίδας μας από την καταστροφή, του λαού μας από την στέρηση και τον εξευτελισμό».

Αθήνα, 31.7.15
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 22 σχόλια

Ανώνυμος
1 Αυγούστου 2015 στις 4:59 μ.μ.

Είναι πραγματικά έγκλημα για τον Λαό η Επιστροφή στο Εθνικό Νόμισμα σε συνθήκες Καπιταλισμού. Μιλάμε για την Απόλυτη Εξαλίωση του λαού χειρότερη και απο την Τραγωδία που ζούμε σήμερα. Εξαφάνιση μισθών συντάξεων Κλείσιμο Νοσοκομείων Σχολείων Εξαφάνιση ειδών Πρώτης Ανάγκης Μαύρη Αγορά το σύνολο δηλαδή του λαού να ψάχνει στα Σκουπίδια για να φάει. Ταυτόχρονα θα ευνοηθούνε στο Επακρο ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ που έχουνε Συμφέροντα στον Εθνικό Καπιταλισμό όπως και η Χρυσή Αυγή. Ο Λαός δεν έχει κανένα συμφέρον να εγκλοβιστεί σε αυτό το Χάος Νομίζοντας οτι θα γλιτώσει απο την Τραγωδία που ζει. Πρέπει να παλέψει κάτω απο την δική του Ταξική Σημαία Ενισχύοντας παντου την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Αλλος δρόμος δεν υπάρχει. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

1 Αυγούστου 2015 στις 7:39 μ.μ.

Είναι πραγματικά έγκλημα για τον Λαό η Επιστροφή στο Εθνικό Νόμισμα σε συνθήκες Καπιταλισμού. Μιλάμε για την Απόλυτη ΕξαΘλίωση του λαού χειρότερη και απο την Τραγωδία που ζούμε σήμερα. Εξαφάνιση μισθών συντάξεων Κλείσιμο Νοσοκομείων Σχολείων Εξαφάνιση ειδών Πρώτης Ανάγκης Μαύρη Αγορά το σύνολο δηλαδή του λαού να ψάχνει στα Σκουπίδια για να φάει. Ταυτόχρονα θα ευνοηθούνε στο Επακρο ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ που έχουνε Συμφέροντα στον Εθνικό Καπιταλισμό όπως και η Χρυσή Αυγή. Ο Λαός δεν έχει κανένα συμφέρον να εγκλΩβιστεί σε αυτό το Χάος Νομίζοντας οτι θα γλιτώσει απο την Τραγωδία που ζει. Πρέπει να παλέψει κάτω απο την δική του Ταξική Σημαία Ενισχύοντας παντου την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Αλλος δρόμος δεν υπάρχει. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Ανώνυμος
2 Αυγούστου 2015 στις 12:11 π.μ.

Τι έγινε βρε παιδιά; Το ίδιο σχόλιο γραμμένο δύο φορές από δύο διαφορετικά έμμισθα τρολ του "Κ"ΚΕ; Ως εκεί φτάσαμε; Πρέπει να διαβάζουμε το ίδιο πράγμα δύο φορές για να το μάθουμε καλύτερα; Το εξωφρενικό της υπόθεσης είναι ότι το εν λόγω σχόλιο είναι γραμμένο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο: ίδιες λέξεις που αρχίζουν με κεφαλαία, ίδιες λέξεις που γράφονται με κεφαλαία. Γενικά, όλα τα σχόλια από τα έμμισθα "Κ"ΚΕδικα τρολ γράφονται με τον ίδιο τρόπο: Οι μισές λέξεις αρχίζουν με κεφαλαίο. Τα ίδια γίνονται και στην iskra. Εκεί είναι κάποιος που συστήνεται σαν "GH" ο οποίος προπαγανδίζει την πολιτική του Κόμματος γράφοντας σχόλια με το ίδιο περιεχόμενο και ύφος. Γενικά θα λέγαμε, πραγματικός τραγέλαφος. Ο μεγαλύτερος όμως τραγέλαφος για το "Κ"ΚΕ είναι άλλος: οι θέσεις του για την έξοδο από το ευρώ και την ΕΕ είναι ακριβώς οι ίδιες με τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του Ποταμιού, του Βορίδη, του Άδωνι, του Σαμαρά (γενικά όλης της δωσιλογικής πολιτικής συμμορίας), αλλά και της... ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, από την οποία προσπαθεί με νύχια και με δόντια να διαφοροποιηθεί. Σε τραγικό αδιέξοδο λοιπόν έχει φτάσει η πολιτική του "Κ"ΚΕ.
Κατά τα άλλα, για το άρθρο των συντρόφων του ΒΚ δεν έχω να σχολιάσω κάτι, γιατί συμφωνώ.

Ανώνυμος
2 Αυγούστου 2015 στις 7:39 π.μ.

Είναι πραγματικά έγκλημα για τον Λαό η Επιστροφή στο Εθνικό Νόμισμα σε συνθήκες Καπιταλισμού. Μιλάμε για την Απόλυτη ΕξαΘλίωση του λαού χειρότερη και απο την Τραγωδία που ζούμε σήμερα. Εξαφάνιση μισθών συντάξεων Κλείσιμο Νοσοκομείων Σχολείων Εξαφάνιση ειδών Πρώτης Ανάγκης Μαύρη Αγορά το σύνολο δηλαδή του λαού να ψάχνει στα Σκουπίδια για να φάει. Ταυτόχρονα θα ευνοηθούνε στο Επακρο ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ που έχουνε Συμφέροντα στον Εθνικό Καπιταλισμό όπως και η Χρυσή Αυγή. Ο Λαός δεν έχει κανένα συμφέρον να εγκλΩβιστεί σε αυτό το Χάος Νομίζοντας οτι θα γλιτώσει απο την Τραγωδία που ζει. Πρέπει να παλέψει κάτω απο την δική του Ταξική Σημαία Ενισχύοντας παντου την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Αλλος δρόμος δεν υπάρχει. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

2 Αυγούστου 2015 στις 11:11 π.μ.

@L'Enfant de la Haute Mer
Πολύ καλή υπεράσπιση του Ευρώ από "Αριστερά".

Ανώνυμος
2 Αυγούστου 2015 στις 3:23 μ.μ.

12.11 To KKE μιλάει ξεκάθαρα. Εξοδος απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των Μέσων Παραγωγής. Τα υπόλοιπα να τα προσέξεις γιατί θα σου δημιουργήσουνε τρομερό Πρόβλημα.

2 Αυγούστου 2015 στις 4:37 μ.μ.

Ποτέ δεν μίλησα για κάτι τέτοιο!!!

Ανώνυμος
2 Αυγούστου 2015 στις 7:51 μ.μ.

οτι λεει η δεξια για το ευρω τα ιδια λεε και το κκε!! προσφερει υπηρεσιες στην αστικη ταξη!!

Ανώνυμος
2 Αυγούστου 2015 στις 8:50 μ.μ.

7.51 Εξοδος απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των Μέσων Παραγωγής. Αυτό δεν το λέει η Αστική Τάξη. Αντιθετα Εφοπλιστές Ξενοδόχοι Φαρμακοβιομήχανοι και η Χρυσή Αυγή λένε το ίδιο μεεσένα. Προσφέρεις μια χαρά υπηρεσίες στην ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ Σοβαρέψου.

Ανώνυμος
2 Αυγούστου 2015 στις 11:12 μ.μ.

Τρείς !!!!!φορές το ίδιο σχόλιο. Ντροπή στους συντάκτες και περισσότερη επιμέλεια από το Β.Κ.

Ανώνυμος
3 Αυγούστου 2015 στις 2:48 π.μ.

2 Αυγούστου 2015 - 8:50 μ.μ.: Η αστική τάξη, και συνεπώς και οι εφοπλιστές, οι ξενοδόχοι, οι φαρμακοβιομήχανοι, λένε το μεγάλο ΝΑΙ στο ευρώ όπως και το "Κ"ΚΕ. Επίσης, αυτοί όταν λένε ΝΑΙ ενοούν στον παρόντα πολιτικό χρόνο, όπως άλλωστε και το "Κ"ΚΕ. Όλα αυτά τα υπερεπαναστατικά που λέει το "Κ"ΚΕ (κοινωνικοποίηση μέσων παραγωγής, λαϊκή εξουσία, σοσιαλισμός κλπ) δεν απασχολούν τόσο την αστική τάξη όσο και το προλεταριάτο της χώρας μας γιατί τοποθετούνται εκτός ορατού πολιτικού χρόνου, στη Δευτέρα Παρουσία της ιστορίας. Στο δια ταύτα, στο ορατο ΣΗΜΕΡΑ, το "Κ"ΚΕ είναι ΣΥΜΜΑΧΟΣ και ΔΕΚΑΝΙΚΙ της αστικής τάξης, αφού υποστηρίζει τις ίδιες θέσεις με αυτήν, είτε σας αρέσει είτε όχι. Όλες αυτές οι υπερεπαναστατικές αρλούμπες του "Κ"ΚΕ δεν φοβίζουν την αστική τάξη γιατί είναι εκτός της ορατής ιστορικής πραγματικότητας. Πραγματικό φόβο της προκαλεί ο Λαφαζάνης (για παράδειγμα, δες το κύριο άρθρο του Βήματος της Κυριακής 2 Αυγούστου). Η έξοδος από το ευρώ και την ΕΕ ΣΗΜΕΡΑ είναι που προκαλούν ΤΡΟΜΟ στην αστική τάξη, αλλά το "Κ"ΚΕ λέει ότι η έξοδος από ευρώ/ΕΕ θα είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ για το λαό!! Με τις εξωφρενικές θέσεις σας, έχετε γίνει ΣΥΜΜΑΧΟΙ του κεφαλαίου. Εντάξει, είναι κατανοητό ότι το Κόμμα σας έχει αποβλακώσει, αλλά κάντε μια προσπάθεια να χρησιμοποιήσετε όσο μυαλό σας έχει απομείνει στο καφάλι!

Ανώνυμος
3 Αυγούστου 2015 στις 4:37 μ.μ.

2.48 Πολύ σωστά λες οτι έχεις Αποβλακωθεί και πρέπει να ξυπνήσεις. Εφοπλιστές Φαρμακοβιομήχανοι και Ξενοδόχοι μαζί και η Χρυσή Αυγή επιδιώκουνε την Επιστροφή στον Εθνικό Καπιταλισμό που για τον λαό αποτελεί την απόλυτη Εξαθλίωση. Μοναδική λύση είναι μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ να παλέψουμε για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των Μέσων παραγωγής. Δεν διαλέγουμε τον Δήμιο που θα μας σκοτώσει. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Ανώνυμος
3 Αυγούστου 2015 στις 8:50 μ.μ.

2 Αυγούστου 2015 - 8:50 μ.μ και 3 Αυγούστου 2015 - 4:37 μ.μ: "Κ"ΚΕδόβλακα, δεν μου απαντάς. Δεν σε κατηγορώ, γιατί δεν έχεις τι να απαντήσεις, αφού τα πράγματα μικάνε μόνα τους. Μόνο σε παρακαλώ να μην λες ψέματα. Που είδες ότι οι εφοπλιστές, οι ξενοδόχοι και οι φαρμακοβιομήχανοι υποστηρίζουν την επιστροφή στη δραχμή; Εγώ ξέρω ότι τα κανάλια του εφοπλιστή Βαρδινογιάννη μέρα-νύχτα μας τρομοκρατούν με τις υποτιθέμενες καταστροφές που θα βρουν σε περίπτωση επιστροφής στο εθνικό νόμισμα. Λοιπόν βλάκα μου (και σε λέω βλάκα γιατί υποστηρίζεις τη βλακώδη πολιτική του Κόμματος) ασε τα ψέματα. Εξ' άλλου, όπως φάνηκε με το δημοψήφισμα, οι εργαζόμενοι σας έχουν ξεπεράσει.

Ανώνυμος
3 Αυγούστου 2015 στις 9:34 μ.μ.

8.50 Μη σε νοιάζει για μας. Οτι γουστάρουμε κάνουμε. Στο δημοψήφισμα ψηφίσατε μαζί με την Χρυσή Αυγή τον Γιαννακόπουλο την Αγγελοπούλου τον Μαρινάκη. Τα τμήματα της Αστικής Τάξης είναι αυτά που είπα. Επαναλαμβάνω λοιπόν Εξοδος απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των Μέσων Παραγωγής. Για τις βρισιές δεν σε παρεξηγώ. Ο πανικός σου φταίει

Ανώνυμος
4 Αυγούστου 2015 στις 12:38 π.μ.

3 Αυγούστου 2015 - 9:34 μ.μ. Ποιός πανικός ρε κακομοίρη! Είμαι περήφανος γιατί το 61,3% είπε το μεγάλο, περήφανο και κυρίως ΤΑΞΙΚΟ ΟΧΙ κόντρα στην τρομοκρατία των κλειστών τραπεζών και των ανοιχτών τηλεοράσεων. Εσείς εκεί στον Περισσό είστε σε πανικό γιατί η πλειψηφία των ψηφοφόρων σας αποδείχθηκε ώριμη, ψύχραιμη και σοφή, και δεν υπάκουσε στην ανάξια ηγεσία σας. Περιμένω ακόμα όμως να μου πεις με στοιχεία ποιά τμήματα του κεφαλαίου υποστηρίζουν την επιστροφή στη δραχμή. Αν δεν το κάνεις, θα είσαι ένας άθλιος λασπολόγος και προβοκάτορας που αναπαράγει την προβοκατόρικη θεωρία της "συμμορίας της δραχμής" που μας σερβίρει το κεφάλαιο μέσα από το χουντοκάναλά του. Αν δεν το κάνεις (αν θέλεις, στείλε mail στο ΒΚ να το αναρτήσουν), θα συμπεράνω ότι το "Κ"ΚΕ έχει πέσει τόσο χαμηλά στο βόθρο που διαδίδει τις πιο άθλιες θεωρίες του κεφαλαίου. Το ακούς ΑΘΛΙΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ;

Ανώνυμος
4 Αυγούστου 2015 στις 1:49 π.μ.

12.38 Ποιό Ταξικό όχι ρε Νούμερο. Στην ίδια Τάξη ανήκεις με τον Γιαννακοπουλο Μαρινάκη Αγγελοπούλου τον Φασίστα Μιχαλολιάκο. Αντε απο εδώ Καραγκιόζη που θα μιλήσεις για το ΚΚΕ ΑΛΗΤΗ. ΡΕ ΟΥΣΤ

Ανώνυμος
4 Αυγούστου 2015 στις 1:50 π.μ.

9.34. Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει το ΚΚΕ; Ώστε έχετε φτάσει να λέτε ότι το 61,3% του λαού ψήφισε μαζί με τη ΧΑ, το Γιαννακόπουλο, την Αγγελοπούλου και το Μαρινάκη; Είστε τελείως αποκομμένοι από το λαό και γι' αυτό διδίοδετε τις μεγαλύτερες αθλιότητες! Ένα μόνο σας λέω: ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! Η κατρακύλα σας δεν έχει πάτο! Στο δημοψήφισμα οι ψηφοφόροι σας σας έφτυσαν, και στις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα είστε ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! (αν και για το "Αριστερά" πολύ αμφιβάλλω!)

Ανώνυμος
4 Αυγούστου 2015 στις 6:30 π.μ.

Ο σχολιαστής 9.34 (τρολ του ΚΚΕ) υβρίζει τον ελληνικό λαό για την ψήφο του στο δημοψήφισμα! Το ΚΚΕ έφτασε στο έσχατο σημείο κατάπτωσης: Κατηγορεί τον ελληνικό λαό ότι συμπλέει με ΧΑ, Γιαννακόπουλο, Αγγελοπούλου και Μαρινάκη, γιατί, υποστηρίζει, οι τελευταίοι επιθυμούν τη μετάβαση στη δραχμή! Εκτός από τη ΧΑ που λέει, για ακόμα μια φορά, ψέματα, που είδε το ΚΚΕ ότι αυτοί οι καπιταλιστές θέλουν τη μετάβαση στη δραχμή; Τι ψέματα είναι αυτά; Το σταλινικό ΚΚΕ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΒΟΘΡΟΣ!

Ανώνυμος
4 Αυγούστου 2015 στις 11:09 π.μ.

12.38 Συνέχισε να γράφεις μη σταματάς με τίποτα προσφέρεις άφθονο γέλιο. Ακου περήφανος που πήγε αγκαλιά με τους Εφοπλιστές και τον Μιχαλολιάκο. Μη φοβάσαι δεν βρέχει ροχάλες είναι. Σε έχει κάνει ο άλλος και παραμιλάς ΝΟΥΜΕΡΟ

Ανώνυμος
4 Αυγούστου 2015 στις 1:27 μ.μ.

12.38 Γειά σου ρε Μιχαλολιάκο με το Ταξικό σου όχι μαζί με τους Εφοπλιστές χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχα

Ανώνυμος
4 Αυγούστου 2015 στις 2:37 μ.μ.

Εισαι περηφανος που το ΟΧΙ το εκανες ΝΑΙ ρεταλι? Εισαι περηφανος που φερνεις νεα μνημονια? Εισαι περηφανος που εγινες συμμαχος με Σαμαρα, ΠΑΣΟΚ και Ποταμι?
Εισαι περηφανος που πας τη ΧΑ για αθοωση? Ε? Πες ρε καθικι.
Σου φταιει το ΚΚΕ απο πανω. Λινατσα της Μερκελ.

Ανώνυμος
4 Αυγούστου 2015 στις 10:10 μ.μ.

Ο υπόκοσμος του "Κ"ΚΕ υβρίζει τον ελληνικό λαό για το μεγαλειώδες 61,3%! Ο υπόκοσμος του "Κ"ΚΕ ρίχνει χολή στον ελληνικό λαό, γιατί αυτός ο περήφανος ελληνικός λαός δεν υπάκουσε στις προσταγές της ανάξιας ηγεσίας του (του "Κ"ΚΕ)! Ο υπόκοσμος του "Κ"ΚΕ κατηγορεί τον ελληνικό λαό ότι έφερε το τρίτο μνημόνιο!! Ο κατήφορος του υποτιθέμενου κόμματος της εργατικής τάξης δεν έχει σταματημό. Όταν η εργατική τάξη αγνοεί την παρανοϊκή και ταυτόχρονα ΑΣΤΙΚΗ πολιτική του κόμματος, το κόμμα ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ! Το δήθεν κόμμα της εργατικής τάξης βρίσκεται στο ζενίθ της παράνοιας και της απομόνωσης από της εργατικές μάζες (= σεχταρισμός). Το δήθεν κόμμα της εργατικής τάξης βρίσκεται στο ζενίθ της ξεφτίλας. Η ξεφτίλα της ανάξιας ηγεσίας του "Κ"ΚΕ είναι μεγαλύτερη από την ξεφτίλα της επίσης ανάξιας - και οριστικά μνημονιακής πλέον - ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ.
Υ.Γ.: Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν δόθηκε καμιά απάντηση για τα υποτιθέμενα τμήματα του κεφαλαίου που υποστηρίζουν δήθεν την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα. Απλώς, πρόκειται για μια ακόμα λασπολογία της ανάξιας ηγεσίας του "Κ"ΚΕ που υιοθετεί συνειδητά τα χυδαία επιχειρήματα του δωσιλογικού μπλοκ. Αγαπητοί σύντροφοι του ΒΚ, να δημοσιεύετε ΟΛΑ τα σχόλια των τρολ του "Κ"ΚΕ. Έτσι θα συμβάλετε και εσείς ώστε η ξεφτίλα της ανάξιας ηγεσίας του "Κ"ΚΕ θα είναι οριστική και αμετάκλητη...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger