Home » » Ο ηγέτης των Ακροδεξιών ΑΝΕΛ αποκαλύφθηκε- Ο Στρατός ως Δύναμη Καταστολής!

Ο ηγέτης των Ακροδεξιών ΑΝΕΛ αποκαλύφθηκε- Ο Στρατός ως Δύναμη Καταστολής!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015 | 8:15 μ.μ.

Επικίνδυνες δηλώσεις που αποκαλύπτουν μια αυταρχική πολιτική, παρουσία του ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργού Α.Τσίπρα που δεν αντέδρασε!

Το λέμε τόσο καιρό και οι αποδείξεις είναι πλέον πολλές. Από την κάλυψη τω ν ακροδεξιών ΟΥΚάδων μέχρι το μιλιταριστικό Πάσχα των Ελλήνων, από τις γιορτές της μισαλλοδοξίας στη Φλώρινα μέχρι τις ομιλίες του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου που κάνει λόγο για συνέχεια της εξωτερικής και εσωτερικής απειλής και της ανάγκης αναβάθμισης του πολέμου κατά της τρομοκρατίας.
Μέχρι τώρα όμως η μπάλα πετάγονταν στην εξέδρα.

Δεν έχει κατασταλτικό ρόλο ο Στρατός ήταν η απάντηση του ΥΠΕΘΑ στις καταγγελίες των δύο επίτιμων Αρχηγών ΓΕΣ και ΓΕΝ που αποκάλυψαν ότι οι μνημονιακές κυβερνήσεις των τελευταίων ετών είχαν δώσει διαταγές ανάληψης κατασταλτικών επιχειρήσεων από τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Θα βάλω τα στήθια μου μπροστά και θα εμποδίσω κάθε απόπειρα χρήσης του Στρατού στο εσωτερικό της χώρας ήταν η απάντηση στην σχετική ερώτηση του Π.Καρβουνόπουλου σε συνέντευξη του onalert.
Και σήμερα, μετά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο υπουργείο Άμυνας ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος δηλώνει:

«Ανεξάρτητα, λοιπόν, από την οικονομική κρίση οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας με πρώτο το προσωπικό, την Ηγεσία, τους Αξιωματικούς, τους Υπαξιωματικούς, τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, αποτελούν τον σταθερό πυλώνα του κράτους. Ένας δημοκρατικός στρατός και οι δημοκρατικές Ένοπλες Δυνάμεις συνεχίζουν να διαφυλάσσουν με την αποστολή τους την εικόνα της χώρας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό».

Ο Πάνος Καμμένος και η κυβέρνηση του κρίνεται από το αν θα καταργήσει τους νόμους, τις βάρβαρες ταξικές πολιτικές και τα Μνημόνια που επέβαλαν να κατέβει ο Στρατός στο δρόμο!
Αντίθετα αποδεικνύεται ότι όταν διαπραγματεύεται μνημονιακές πολιτικές τότε έχει ανάγκη και το αντίστοιχο κράτος διαρκούς έκτακτης ανάγκης του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού για να τις επιβάλλει στον κόσμο της εργασίας.

Αποδεικνύοντας ότι  ο πραγματικός μονόδρομος για τον κόσμο της εργασίας είναι η συνειδητή και μαχητική αντικυβερνητική-αντιμνημονιακή-αντιΕ.Ε.-αντικαπιταλιστική.
Μόνο με Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με μαχητική συνδικαλιστική δράση  μπορεί και πρέπει να σταθεί ο κάθε φαντάρος απέναντι στον πόλεμο και το φασισμό, τον εθνικισμό και το μιλιταρισμό, τον κάθε είδους ρατσισμό.

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΗΠΑ-Ε.Ε.-ΝΑΤΟ-Ελληνική Ολιγαρχία

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
2 Ιουλίου 2015 στις 11:04 μ.μ.

Ρε σείς εγώ γιατί καταλαβαίνω άλλα ;; Μήπως είμαι ακροδεξιός και Ενδεχωμένος Ναζιστοφασιστάκη και δεν το ξέρω ;;; Βοηθήστε με σαυτό ! Για μήπως έχετε μια αρρωστημένη εμπάθεια με την διαφορετικότητα και την .... Μουντζουρώνεται ;; ή ο Γιαλός είναι Στραβός ή εσείς Στραβά Αρμενίζεται ! Το ίδιο Ισχύει και για Εμέ ! Να Δούμε ποιός έχει δίκιο ! Η Νεκροψία θα το ... Δείξει με ... Φρίκη !!!

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 12:34 π.μ.

Κι εγώ άλλα καταλαβαίνω.
Αμφιβάλλει κανείς πως σε ενδεχόμενο ΟΧΙ,θα υπάρξει αμφισβήτηση του αποτελέσματος από κάποιους;Ενδεχομένως και με διάφορα μέσα προβοκάτσιας;
Αμφιβάλλει κανείς πως μια φιλολαϊκή κυβέρνηση έχει ανάγκη από νομοταγείς Ένοπλες Δυνάμεις;Δεν λέω φιλολαϊκό το ΣΥΡΙΖΑ,και για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ να βγει κυβέρνηση το ίδιο ισχύει.

3 Ιουλίου 2015 στις 2:30 π.μ.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις, ΝΑΙ θα δράσουν ως "Δύναμη Καταστολής"!

Σε περίπτωση που ΝΔ-Πασόκ-Ποτάμι επιχειρήσουν την ανατροπή της νόμιμης κυβέρνησης
και στήσουν "πορτοκαλί επανάσταση" ή EURO-Maidan ¨οπως στην Ουκρανία
με στόχο την επιβολή κυβέρνησης "εθνικής σωτηρίας" ή τεχνοκρατών όπως ήδη λένε ανοικτά!!!

Δηλαδή εσείς ανόητοι του δικτύου Σπάρτακος ΔΕΝ θέλετε ο στρατός να συντρίψει το απειλούμενο ευρώ-πραξικόπημα;;;

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 7:53 π.μ.

Ντροπή ρε! Μέχρι που θα φτάσετε για να παραμείνετε στην εξουσία; Στην θέση των λαϊκών δυνάμεων τα τανκς. Ώστε τόσο πολύ προχώρησε ο "εκδημοκρατισμός" στην χώρα αφού μέσα σε πέντε μήνες άλλαξαν οι δομές στον στρατό & εγγυάται την σταθερότητα στο εσωτερικό της χώρας; Ούτε η αγία Βαρβαρα, προστάτιδα του πυροβολικού δεν αμολάει τέτοιες ρουκέτες. Αλλά έτσι είναι ανίερες συμαχίες με ψεκασμένους & ΧΑ τέτοια & χειρότερα φέρνει.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger