Home » , » Αμφιβάλει κανείς ότι το ΟΧΙ θα θριαμβεύσει;

Αμφιβάλει κανείς ότι το ΟΧΙ θα θριαμβεύσει;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015 | 7:18 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αμφιβάλει κανείς ότι το ΟΧΙ θα θριαμβεύσει; Από τους τοκογλύφους ως τους ντόπιους προδότες ο πανικός είναι ολοφάνερος.

Είναι άκυρο το δημοψήφισμα! Απεφάνθησαν οι ξένοι κι οι Γερμανοτσολιάδες συμφωνούν μαζί τους. Δεν πληροί το δημοψήφισμα τις προϋποθέσεις.
Πράγματι δεν πληροί τις δικές τους προϋποθέσεις:
1) Δεν έχει εκβιαστικό ερώτημα ή ερώτημα που ούτως ή άλλως συμφέρει τους τοκογλύφους.
2) Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι ψηφοφόροι να βγάλουν απόφαση που δεν τους αρέσει.
3) Θα ερωτηθεί όλος ο λαός πράγμα "απαράδεκτο", όταν πρόκειται για τον ίδιο το λαό. Γιατί για το λαό αποφασίζουν πέντε έξι επιχειρηματίες κι οι κηφήνες υπάλληλοί τους.

Τα μνημόνια πάλι πληρούσαν τις προϋποθέσεις ακόμα κι αν ήταν αντισυνταγματικά, προϊόν τρομοκρατίας, ή αποφάσεις της μειοψηφίας που περνούσαν μόνο σαν Προεδρικά Διατάγματα.

Να υποθέσω πως η ΝΔ θα απέχει τώρα; Θα προσπαθήσει να προσμετρήσει αυθαίρετα την αποχή, το άκυρο και το λευκό; Θα 'ήταν παράλογο να συμμετέχει σε κάτι που θεωρεί άκυρο έτσι δεν είναι; Ας το κάνει.

Ο κόσμος δεν εκβιάζεται έχει περάσει πάρα πολλά ειδικά τα τελευταία χρόνια και ξέρει. Θα το δουν και στη συμμετοχή και στο αποτέλεσμα.

Γιατί το κάνουν αυτό τώρα:
Πρώτον γιατί απέτυχαν οι συγκεντρώσεις του ΝΑΙ. Ο κόσμος λέει ΟΧΙ.
Δεύτερο, θα είναι υποχρεωμένοι να αποσύρουν όχι μόνο αυτή την πρόταση αφού ο λαός σύμφωνα με την ΕΕ είναι "ο ανώτατος άρχων" αλλά και τα παλαιότερα μνημόνια, καθώς δεν ρωτηθήκαμε γι αυτά όπως έπρεπε να γίνει!

Επιπλέον αποφασίζουμε εμείς για τη δική μας τύχη κι αυτό είναι πολύ επικίνδυνο παράδειγμα για τους Ισπανούς, τους Ιταλούς τους Γάλλους...

ΟΧΙ λοιπόν και πολύ ξύδι τοκογλύφοι και προδότες. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 8 σχόλια

Ανώνυμος
1 Ιουλίου 2015 στις 7:35 μ.μ.

Είμαι υπερ του ΟΧΙ χωρίς καμιά αμφιβολία. Ο πόλεμος όμως που γίνεται στην κυβέρνηση εκτός κι εντός (κυρίως εντός) είναι πρωτοφανής και φοβάμαι ότι θα γυρίσει πολλούς.
Φοβάμαι ότι όλα θα πάνε χαμένα και οι γνωστοί τρομοκράτες θα ξαναμπούν στην ζωή μας και θα είναι αμείλικτοι. και πραγματικά για το σήμερα, αύριο θα λέμε πως χάσαμε την ευκαιρία που είχαμε τότε.

Ανώνυμος
1 Ιουλίου 2015 στις 7:40 μ.μ.

Μήτσο για το σούπερ μνημόνιο που κατέθεσε σήμερα ο τσίπρας στους θεσμούς και που θα είναι η ανταπόδοση που περιμένει τον λαό στο οχι που θα εκφράσει την Κυργιακή στις κάλπες τι έχεις να πείς;

1 Ιουλίου 2015 στις 7:40 μ.μ.

Καλα ωρε Μιτσο, τρελιτσες τρελιτσες ακομη και τωρα μετα απο καραμπινατο μνημονιο 29 δις;

Οι τρελιτσες Μιτσο δεν θα αποτελουν στοιχειο απαλαγης απο την εξαπατιση.

Εδω το Τσιπρεικο ΟΧΙ σου και περιμενω αρθρο σου.

http://www.902.gr/sites/default/files/esm_loan_agreement_prior_actions_amend_30.06.2015-1.pdf

Ανώνυμος
1 Ιουλίου 2015 στις 8:57 μ.μ.

Καλά ωρε ναζίστα AntonSS δεν πάς ωρε να πνιγείς;
δεν έχεις άλλη δουλειά ωρε΄κοπρόσκυλο;
δεν πα να βάλεις το ψηφοδελτιό σου εκει που ξέρεις ωρε σταλινικό καθήκι;

Ανώνυμος
2 Ιουλίου 2015 στις 12:02 π.μ.

Μήτσο δεν σε ξέρω ούτε με ξέρεις. Υποθέτω όμως ότι εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος με την έννοια της υπεράσπισης των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Φαντάζομαι ότι αντιλαμβανόμαστε ως δυνάστες του λαού τα αφεντικά ντόπια και ξένα. Φαίνεται όμως ότι διαφωνούμε σε κάτι που νομίζω είναι στοιχειώδης λογική.
Πιθανολογώ ότι στο ψηφοδέλτιο που θα σου δώσουν την κυριακή θα βάλεις σταυρό στο ΟΧΙ. Το ΟΧΙ αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο ερώτημα που θα είναι διπλα απο το σταυρό που θα βάλεις. Άρα θα πεις ΟΧΙ στη πρόταση της τρόικας στις 25/6/2015 και αυτό στο ζητάει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ (δεν προβοκάρω για ΧΑ).
Πως γίνεται ρε φίλε να λες ΟΧΙ σε ένα ερώτημα που ο συντάκτης του τώρα λέει ΝΑΙ και ζητάει διακαώς απο την Τρόικα να το επαναφέρει με διαφορετικές βέβαια οξείες και περισπωμένες;
Θέλεις και εσύ μετά το περήφανο ΟΧΙ του ελληνικού λαού να έρθει ένα περήφανο μνημόνιο με τη "θέληση του λαού", γιατί περί αυτού πρόκειται.
Δηλαδή είτε ψηφίσεις ΟΧΙ είτε ψηφίσεις ΝΑΙ , ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ βγαίνει.
Για πές μου ρε φίλε αν κάποιος δεν συμφωνεί με κανένα μνημόνιο , πως μπορεί να το εκφράσει στη κάλπη; Πρέπει με το έτσι θέλω να επιλέξει μνημόνιο;

Κολοκοτρώνης

Ανώνυμος
2 Ιουλίου 2015 στις 11:39 π.μ.

Επαναλαμβάνω: Tο ερώτημα όπως τέθηκε είναι πολύ συγκεκριμένο: ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην πρόταση της ΕΕ. Προφανώς δεν είμαι υπέρ κανενός μνημονίου, ούτε από ΣΥΡΙΖΑ ούτε από κανένα κερατά. Το ίδιο το ερώτημα δεν δίνει δικαίωμα στο ΣΥΡΙΖΑ να φέρει άλλο μνημόνιο. Άσχετα αν ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ μετά σεβαστεί το ΟΧΙ, ή προσπαθήσει να το προδώσει. Φυσικά και δεν είμαι με το ΣΥΡΙΖΑ, μην λέμε τα ίδια. Είμαι ξεκάθαρος και ισχύουν αυτά που γράφω σε όλα τα άρθρα μου. Κάτι ακόμα, αν βγει ΝΑΙ θα έχουμε μνημόνιο εμείς και οι επόμενες γενιές. Τα μπουμπούκια της προδοσίας θα αλυχτάνε "το θέλει ο κόσμος" και τα σχετικά. mitsos175.

Ανώνυμος
2 Ιουλίου 2015 στις 11:53 π.μ.

Ευχαριστώ για την ερώτηση "Κολοκοτρώνη". Θα ψηφίσω ΟΧΙ δεν εγκρίνεται. Πράγματι το συγκεκριμένο του ερωτήματος δεν δίνει δυνατότητα να πεις και ΟΧΙ στο ευρώ, ΟΧΙ και στην ΕΕ κλπ. Ήταν λάθος που δεν μπήκε και η πρόταση του ΚΚΕ, αναμφισβήτητα. Όμως ΟΧΙ στην ΕΕ προφανώς σημαίνει και ΟΧΙ στο μνημόνιο, μάλιστα σε κάθε μνημόνιο. Είναι λοιπόν δυνατό οι Κομμουνιστές που προχωράμε βήματα πιο πέρα, που διαφωνούμε περισσότερο, που αγωνιστήκαμε τόσο, να ψηφίσουμε οτιδήποτε άλλο πέρα από το ΟΧΙ; Αν διαφωνούμε στο σύνολο, πως μπορεί να απέχουμε πχ ή να ρίξουμε στην ουσία άκυρο, στο επί μέρους;
Τα πράγματα είναι απλά: Όποιος πει ΟΧΙ σε αυτό μπορεί να πει ΟΧΙ και στην ΕΕ - Ευρώ - Καπιταλισμό. Οτιδήποτε άλλο πως θα εκληφθεί; Ως Ναι ή ως ανοχή όχι μόνο στα μνημόνια αλλά και στο σύστημα που βγάζει τα μνημόνια. Γι αυτό ΟΧΙ ξεκάθαρα. mitsos175.

Ανώνυμος
2 Ιουλίου 2015 στις 9:03 μ.μ.

Στα μνημόνια του συριζα πως θα πούμε οχι σε αυτό το δημοψήφισμα οταν το ερώτημα αφορά μονάχα το μνημόνιο των θεσμών mitso;Μόνο με το ψηφιδέλτιο του ΚΚΕ κατατέθεις το αδιαμφισβήτητο οχι σε όλα τα μνημόνια.Για αυτό άλλωστε ο συριζα απέρριψε την πρόταση του ΚΚΕ.Για να κάνει το οχι του Ελληνικού λαού ενα πελώριο ΝΑΙ στα αυριανά μνημόνια που θα έρθουν άυριο και τα κατέθεσε σήμερα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger