Home » » Τοποθέτηση βουλευτή Γ. Κυρίτση: Μνημείο δημοσιογραφικής λογοτεχνίας

Τοποθέτηση βουλευτή Γ. Κυρίτση: Μνημείο δημοσιογραφικής λογοτεχνίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015 | 11:50 π.μ.

Δεν γίνεται με τίποτα να προσπεράσουμε την τοποθέτηση που έκανε ο Γιώργος Κυρίτσης ο οποίος διαδέχτηκε τον παραιτηθέντα βουλευτή Νίκο Χουντή –ο οποίος κατέλαβε την έδρα του Μ. Γλέζου στο ευρωκοινοβούλιο.

Χτες, λοιπόν ο δημοσιογράφος της «Αυγής» που ορκίστηκε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μετά την συμμετοχή του στην ψηφοφορία της βουλής στην οποία ψήφισε «ΝΑΙ» έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μνημείο δημοσιογραφικής … λογοτεχνίας.
Την παραθέτουμε:

«Η αποψινή ήταν η πιο εξευτελιστική στιγμή στη ζωή μου από τότε που κατουρήθηκα στο σχολικό στην τρίτη δημοτικού. Οι πρώτες λέξεις που είπα ως βουλευτής ήταν ένα ΝΑΙ σε κάτι που δεν πιστεύω, ψήφισα μνημόνιο, αισθάνομαι άρρωστος. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση μας έριχνε χημικά στη νεολαία μας. Το έκανα με το σκληρό πολιτικό σκεπτικό ότι η πτώση της κυβέρνησης θα είναι η νίκη του Σόιμπλε και των εδώ μνημονιακών και χαντάκωμα της αριστεράς εδώ και στην Ευρώπη ως αξιόπιστης εναλλακτικής. Επίσης νομίζω ότι όλοι έχουμε καταλάβει άρα και ο ίδιος ο Σόιμπλε, ότι όταν φορτώνεις μέτρα στον Τσίπρα, αυτός χάνει βουλευτές. Δυστυχώς δεν έχουμε αντίληψη τακτικών ελιγμών.

Νομίζω οτι είναι μια άσκοπη προσπάθεια γιατί κρίνω ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και οι οργανωμένες δυνάμεις του δεν έχουν την προετοιμασία να σηκώσουν τέτοιας φύσης ευθύνες. Δεν το λέω υποτιμητικά. Απλώς βλέπω ότι άνθρωποι που αντέχουν στο ξύλο και στα χημικά, και δίνουν τα πάντα για το κίνημα και είναι αλληλέγγυοι, απλώς δεν μπορουν να κυβερνάνε. Αυτό κατά τη γνώμη συνιστά πολιτική αυτοακύρωση του σύριζα. Το ηθικό μεγαλείο δυστυχώς δεν συνιστά πολιτική αρετή. Αλλιώς θα κυβερναγαμε από το 1944».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 8 σχόλια

Ανώνυμος
16 Ιουλίου 2015 στις 12:09 μ.μ.

Το θράσος τους και η αρρωστημένη σκέψεις τους δεν έχουν όρια , αλλά αυτά που λένε τα λένε γιατί απευθύνονται πλέον σε ένα λαό που από αντιμνημονιακός μετατράπηκε σε μνημονιακό μαζί με τους σαμαροβενιζελικους που έβριζαν από το πρωί μέχρι το βράδυ , γιατί το αγόρι τους δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, είχε λέει το μπιστόλι στον κρόταφο, όπως ο σαμαρας το μαχαίρι και αύριο ένα άλλος οπλοπολυβόλο , με τις υγείας μας και σε ανώτερα μνημόνια για το καλό μας !

Ανώνυμος
16 Ιουλίου 2015 στις 4:07 μ.μ.

Πραγματικά πρόκειται για άρρωστα άτομα. Έχουνε κάνει πραξικόπημα και έχουν το θράσος να βρίσκουν όλες τις δικαιολογίες του κόσμου για τον εαυτό τους και τον αρχηγό που τον γλείφουνε όλοι, της Κωνσταντοπούλου συμπεριλαμβανομένης, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ανώνυμος
16 Ιουλίου 2015 στις 9:08 μ.μ.

O Kαμμένος σε πρόσφατη ανάρτησή του εμφάνισε τον εαυτό του ως Οβελίξ και τον Τσίπρα ως Αστερίξ. Από σήμερα η παρέα απέκτησε νέο μέλος, τον Κυρίτση - Κατρουλίξ.
Όταν λέμε Κυρίτση, εννοούμε τον γνωστό σαχλαμαράκια της παρεούλας της Αυγής (Σκουρλέτης, Φίλης, Μιχόπουλος, Καπάκος, κ.λπ.) που μέχρι προχθες έβγαινε με τίτλους του στιλ "Μνημόνιο; Forget it".
Και τι έγραψε το αστέρι αυτό; Ότι "οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και οι οργανωμένες δυνάμεις του απλώς δεν μπορουν να κυβερνάνε"!!!
Ωπα ρε μεγάλε. Μόνος σου το σκέφτηκες αυτό; Ή στο είπαν αυτοί που υπαγορεύεις τις εξυπνάδες σου;
Ξέρεις τι λέει ο λαός; Άμα δεν μπορείτε να πα να ...παραιτηθείτε.
Τον πούλο, ξεφτίλες και γρήγορα. Αλλά, ξέχασα. "Το ηθικό μεγαλείο δυστυχώς δεν συνιστά πολιτική αρετή", ενώ τα 7-8 χιλιαρικάκια το μήνα... Ε;

16 Ιουλίου 2015 στις 10:35 μ.μ.

λόγια, παραιτήσου

Ανώνυμος
17 Ιουλίου 2015 στις 12:44 π.μ.

Τι να πει κανεις; Ο συνδυασμος αμοραλισμου και μ@λ@κι@ς δεν αντιμετωπιζεται με τιποτα!

Ανώνυμος
17 Ιουλίου 2015 στις 3:18 π.μ.

Μονο πράκτορες της μαυρης αντιδρασης θα μπορουσαν να σπειρουν τετοια μοιρολατρια και ηττοπαθεια....Αυτος ο αθλιος δημοσιοκαφρος, σε ποιας πρεσβειας σεμιναρια ψυχολογικου πολεμου δασκαλευτικε αυτα που μας ξερναει...Με το που μπηκε αλλαγη εβαλε αυτογκολ, γιατι η ηγεσια της ομαδας του ειχε στησει το παιχνιδι με 2 οβερ..Δεν παει αλλο...Αυτοι μονο με πατσαβουρες καταλαβαινουν....οι παλιοπατσαβουρες

Ανώνυμος
17 Ιουλίου 2015 στις 8:02 π.μ.

Κυρίτσης ο … ντροπαλός !
https://faros.wordpress.com/2015/07/16/kyritsis-o-dropalos/
Σύμφωνα με όσα διαβάζω, ή λένε στα «κανάλια», ο (προχθεσινός στην κυριολεξία) βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είπε μεταξύ άλλων:
– Η αποψινή ήταν η πιο εξευτελιστική στιγμή της ζωής μου …
– Ψήφισα Μνημόνιο, αισθάνομαι άρρωστος …
– Ντρέπομαι …
– Οι πρώτες λέξεις που είπα σαν βουλευτής ήταν ένα «ναι» σε κάτι που δεν πίστευα …
– Η πτώση της κυβέρνησης θα είναι νίκη του Σόϊμπλε …
– Την ίδια ώρα η κυβέρνησή μας έρριχνε χημικά στη νεολαία μας …
Να μας επιτρέψεις αγαπητές μας μεσιέ Κυρίτση, να σχολιάσουμε λίγο αυτά που λες.
1. Να είσαι σίγουρος, ότι θα έρθουν κι άλλες εξευτελιστικές στιγμές και μάλιστα πολύ σύντομα. Αρχής γενομένης στις 22 του μήνα.
2. Αν πραγματικά ντρέπεσαι, κάνε την ντροπή σου πέρα και βγες στον Ταξικό Αγώνα!
Τώρα, όμως !
3. Μην ξεχνάς ότι ήδη είπες ένα ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ. Ήταν όταν ψήφιζες … ΟΧΙ, στο προχθεσινό δημοψήφισμά ΣΑΣ!
4. Η … περίπτωση, η πτώση της κυβέρνησή σας, να είναι νίκη του λαού, δεν περνάει από το μυαλό σου;;;
5. Εσύ περίμενες δηλαδή ότι θα έρριχνε … λουλούδια;;;
Πλάκα έχεις …
Κοίτα, Φίλε Κυρίτση, αυτή η χώρα, είναι ΓΕΜΑΤΗ από … κοψοχέρηδες!
Από Αγωνιστές πάσχει …
Μπήκες ;;;

21 Ιουλίου 2015 στις 6:41 μ.μ.

1000 ευρώ και πολλά σας είναι... και σιγά-σιγά να μας αδειάζετε τη γωνιά!!
Άντε μπράβο!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger