Home » » Δ. Κουτσούμπας: Δημοψήφισμα - παρωδία. Ο λαός να εκφραστεί με άκυρο, λευκό, αποχή

Δ. Κουτσούμπας: Δημοψήφισμα - παρωδία. Ο λαός να εκφραστεί με άκυρο, λευκό, αποχή

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015 | 3:59 μ.μ.


Σε συνέντευξη που έδωσε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ο γ.γ της Κ.Ε του ΚΚΕ χαρακτήρισε το δημοψήφισμα της Κυριακής «παρωδία» λέγοντας χαρακτηριστικά: « Δίνουμε τη μάχη να εξηγήσουμε στο λαό ότι αυτό το δημοψήφισμα είναι παρωδία – και δεν το λέμε περιπαιχτικά, γιατί ο λαός πάντα είναι καλό να λέει τη γνώμη του – αλλά δεν πιστεύουμε ότι μέσα σε τρεις μέρες μπορεί να γίνει ουσιαστική συζήτηση και μάλιστα με ερωτήματα, τα οποία στην ουσία δεν ισχύουν πλέον».

Ο λαός  «πρέπει να πάρει αποστάσεις και από τους μεν και από τους δε. Να καταδικάσει και την τρόικα και την απόφασή της – τους τρεις θεσμούς που λένε τώρα – και την κυβέρνηση. Να καταδικάσει και τις άλλες δυνάμεις που εξακολουθούν να έχουν τεράστιες ευθύνες, γιατί οδήγησαν τη χώρα και το λαό μας εδώ, με όλα τα προηγούμενα μνημόνια και τις πολιτικές τους οι οποίες βέβαια δεν μπορούν να ξεχαστούν σε μια βδομάδα», τόνισε ο Δ. Κουτσούμπας, προτείνοντας στο εκλογικό σώμα να επιλέξει το ψηφοδέλτιο που προτείνει το ΚΚΕ.

«Άκυρο θα είναι, -σ.σ το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ- αλλά όχι με ευθύνη δική μας» συμπλήρωσε ο γ.γ του ΚΚΕ επαναλαμβάνοντας την θέση του ΚΚΕ: «Εμείς λέμε ΌΧΙ στην πρόταση ΕΕ – ΕΚΤ – ΔΝΤ, ΌΧΙ στην πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης, ΝΑΙ στην αποδέσμευση από την ΕΕ με το λαό πραγματικά στην εξουσία».

«Άκυρο, λευκό, αποχή πιστεύουμε θα είναι ένα πολύ δυναμικό ποσοστό και πρέπει έτσι να εκφραστεί ο ελληνικός λαός, δηλαδή να γυρίσει την πλάτη σε αυτό που του λένε όλα τα άλλα κόμματα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δ. Κουτσούμπας.

Ολόκληρη η συνέντευξη στην ιστοσελίδα 902
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 16 σχόλια

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 4:46 μ.μ.

Οταν προεξοφλεις την συμφωνια σημαινει οτι το αποτελεσμα του δημοψηφισματος δεν θα παιξει κανενα ρολο....


Βαρουφάκης: Με σίγουρη συμφωνία οι τράπεζες ανοίγουν
http://www.ert.gr/varoufakis-me-sigouri-simfonia-i-trapezes-anigoun-tin-triti/ την Τρίτη

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 5:28 μ.μ.

Διαβάζοντας το Άνω κείμενο π.χ. Για Άκυρο ή Λευκό εκ μέρους του ΚΚΕ ... ΑΔΥΝΑΤΟ να το .... ΠΙΣΤΕΨΩ !!! Αυτό που κάνεται δεν έχει σχέση με πολιτική και δή Κομμουνιστική Ιδεολογία ! Εν τέλη ΟΛΟΙ ΣΑΣ φοράτε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ αλλά από τον ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ! Τους ΑγγλοΑμερικάνους ! Τώρα και Σε Εσάς θα ΠΕΣΟΥΝ οι Μάσκες που φορούσατε Στην ΒΑΡΚΙΖΑ και ΜΕΤΑ μέχρι ΤΩΡΑ !
Πετάτε με τα ΦΤΕΡΑ των Νεκρών Ανταρτών, Βασανισμένων και Κατεστραμένων Παλληκαριών ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ η ΔΟΞΑ του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ !
Άλλοι είναι ΠεμπτοΦαλαγγίτες του Βοθρόδη Προδοτικού Συστήματος, ενώ Εσείς (Ηγεσία) η Ρεζέρβα του ΙΔΙΟΥ Συστήματος των ΠεμπτοΦαλαγγιτών !
Διαβάστε Μάρξ και Λένιν ΧωροΧρονικά να μάθετε ότι Έχουμε ΔΙΚΙΟ !
Αντε, ΒρεττανοΑγγλικές Οχιές !
Δηλώνεται Κομουνιστές, Επαναστατικές Θεωρίες και και, ... ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΑΙ την ΚΙΝΗΣΗ ως Φυσικό Όρο και ως ΚοινονικοΠολιτικό όρο του Γίγνεσθαι !!!

Κρίμα οι Κόποι, οι Θυσίες και ΟΛΑ ΟΣΑ Δώσανε ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ σαυτό το κόμμα ! Οι Νεκροί Σας βλέπουν με το ... Μάτι του ... ! Εσείς Ξέρετε !!!

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 6:09 μ.μ.

Κουτσούμπα θα σε πάρει και θα σε σηκώσει τομάρι.Αν το ΟΧΙ χάσει γιατί εσείς είστε πουλημένα τομάρια,δεν θα μπορέσεις να κυκλοφορήσεις σιχαμένε.
Θα σε φυλάνε 3 διμοιρίες ΚΝΑΤ αλλά και πάλι δεν θα την γλυτώσεις κάθαρμα.

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 6:57 μ.μ.

Σιγά ρε μαυροσκουφη, Γκεβάρα! Πρόσεχε μην σκισεις κάνα καλσον!

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 7:11 μ.μ.

Όχι άλλο νιαξιμο για το καλό του ΚΚΕ, ευχαριστουμε.

Κάθε φορά αγανακτισμένοι όλοι για το καλό του, βρε μήπως τελικά είναι όλοι ΚΚΕ εκτός απο το ΚΚΕ?

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 7:30 μ.μ.

"Διαβάστε Μάρξ και Λένιν..."

Αν ζουσαν οι ΜΑΡΞ και ΛΕΝΙΝ θα εκτελουσαν στα 6 μετρα τον ΤΣΙΠΡΑ για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ που διαπρατει εις βαρος της εργατικης ταξης.

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 7:44 μ.μ.

Aυτό που έρχετε μετά το δημοψήφισμα είναι οι αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις. Οι "μοντέρνες" "νέου τύπου" εργασιακες σχέσεις όπως έχει πει και ο Βαρουφάκης. Ενεργός-Ανενεργός χρόνος και Λοκ Άουτ. Οι καπιταλιστές ήδη κάνουν πρόβα. Το ζήτημα είναι να μπορέσουμε να συσπειρώσουμε τους εργαζόμενους ανεξάρτητα αν ψήφισαν ναι ή όχι και να τους ετοιμάσουμε για σύγκρουση με την εργοδοσία. Ήδη γυρίζουμε σε εργασιακές συνθήκες κυριολεκτικά μεσαίωνα και γαλέρας.
Αυτά πρεπει να αντιληφθούν οι εργαζόμενοι και να αποφασίσουν ως τάξη πως θα απαντήσουν. Και όχι να νομίζουν ότι ψηφίζοντας (όχι ή διάφορους θεόσταλτους μεσσίες) θα λύσουν τα προβληματά τους.
Αυτή είναι και η μεγαλύτερη ζημια που έχει κάνει ο Σύριζα, ενσωμάτωσε τον ριζοσπαστισμό μιας μερίδας κόσμου, τον κοίμησε και θα έρθουν οι καπιταλιστές να κατασπαράξουν την εργατική τάξη με την άδεια της κι όλας. Για να μη θυμηθούμε τώρα το ρόλο που παίξαν και συνεχίζουν και παίζουν οι συνδικαλιστές του Σύριζα στις ομοσπονδίες, τα συνδικάτα και τα εργατικά κέντρα.

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 9:31 μ.μ.

7.30
Μαρξ και Λένιν δεν ζούν.Τους εκτέλεσε το ΚΚΕ και όλο το σταλινικό σκυλολόι.
Σήμερα ζεί Τσίπρας.και σας κλείνει το μαγαζάκι του Περισσού.Δεν χρειάζεται ο Τσίπρας να σας στήσει στα 6 βήματα για προδοσία.Αυτό το έκανε ο λαός που σας πέταξε στα σκουπίδια της ιστορίας.
Ουστ κοπρίτη που θα ανακατέψεις τον Μάρξ στην προδοσία σου.

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 10:00 μ.μ.

9.31 Προφανώς ήθελες να πεις Καούτσκι Μπερστάιν απο την συγχηση σου. Αφού λοιπον δεν ύπάρχει μην ασχολείσαι καθόλου. Εμείς ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΚΕ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. Εσυ με ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ.

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 10:39 μ.μ.

Πράγματι ο "Ενεργός-Ανενεργός Χρόνος" στο εργασιακό πλαίσιο, δεν είναι μόνο ... Ύποπτος, αλλά κρύβει την ουσία της ιδεολογίας του μοντέρνου, είναι η ΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΗ πλέον του ΙΔΙΟΥ του Ανθρώπου στον Πυρήνα του ! Να το πούμε ακόμη πιό απλά: Όταν δουλεύεις και σταματάω για να πάρεις ... αναπνοή, δεν θα λογαριάζεται ως χρόνος ... Δουλείας !!!!!

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 1:35 π.μ.

Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ υπερασπιζεται λεει τις ιδρυτικες αρχες της ΕΟΚ.
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 1:43 π.μ.

Πατε να ψηφισετε μονο συναισθηματικα. Ολοι οι υπουργοι λενε τα ιδια. Η συμφωνια εχει κλεισει και μενει μονο η συμμετοχη σου στο εγκλημα του τριτου μνημονιου που φερνει η Αριστερη κυβερνηση.
Τη Δευτερα μην αρχισετε παλι οτι ολοι ειναι ιδιοι. ΤΟ Κ.Κ.Ε. ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 8:23 π.μ.

10.39
Αναφέρεσαι στον Σταχανοβιτισμό;Σωστά σε αυτόν αναφέρεσαι.

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 12:59 μ.μ.

http://www.rizospastis.gr/getImage.do?size=medium&id=491640

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 4:54 μ.μ.

@1.43
Φυσικά και δεν είναι όλοι ίδιοι.Το ΚΚΕ είναι χειρότερο απ'όλους.
Το ΚΚΕ σε ξαναπροδίδει,μην το εμπιστεύεσαι.Στείλτο στον τάφο μια ώρα αρχύτερα.

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 8:09 μ.μ.

Μας μπέρδεψες ρε Μητσάρα.Μας λές να εκφραστούμε με αποχή,άκυρο λευκό.Πως θα γίνει αυτό;Θα τα κάνουμε ένα-ένα ή όλα μαζί ευτούνα που μας προτείνεις;
Εγώ θέλω να τα χρησιμοποιήσω και τα τρία.Γένεται; Για βόηθα με ρε Μητσάρα μπάς και βρούμε κάποια άκρη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger