Home » , » Ομιλία Τσίπρα στο Σύνταγμα (Βίντεο)

Ομιλία Τσίπρα στο Σύνταγμα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015 | 10:38 μ.μ.

Φανερά συγκινημένος, με δακρυσμένη φωνή θα λέγαμε ο Αλέξης Τσίπρας έκανε σήμερα μια ομιλία στο Σύνταγμα, που ακούμπησε την καρδιά των ακροατών του.

Στοχεύοντας κύρια στο συναίσθημα ο πρωθυπουργός είπε αυτά που ήθελε να ακούσει ο πάρα πολύς κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα. Κάλεσε τους έλληνες πολίτες την Κυριακή στο δημοψήφισμα να επιλέξουν το «ΟΧΙ»  απορρίπτοντας «τα τελεσίγραφα» των ξένων, αδιαφορώντας ταυτόχρονα σε όσους προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο.

Απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους ο Α. Τσίπρας του παρότρυνε: «Να αποφασίσετε υπερήφανοι για ένα μικρό λαό που πολεμά χωρίς σπαθιά, αλλά με το έχει το δίκιο με το μέρος του» δηλώνοντας την πεποίθεση του ότι «Θα νικήσουμε. Κανείς δεν μπορεί να κρύψει ότι έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. Ό, τι και να γίνει, θα είμαστε νικητές. Οι απειλές ηττήθηκαν. Το ΟΧΙ θα γράψει ιστορία στην Ευρώπη της αλληλεγγύης».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 12:26 π.μ.

Εγω πάλι ειδα εναν Τσιπρα πολυ λίγο. 15' ομιλία μόνο με "παπανδρεικές" ατάκες. Δια βεβαιώσεις ότι έχουμε ήδη νικήσει "ο, τι και να γίνει" (άρα δεν είναι και τόσο κρίσιμο τελικά). Ασχολίαστο τα φιλιά με Καμένο. Κρίμα για τον κόσμο που με τόσο πάθος συγκεντρώθηκε. Παραμένω μεταξύ ΟΧΙ και αποχής αλλά δεν εχω αυταπάτες: και ο Τσίπρας μνημόνιο φέρνει

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 3:07 π.μ.

Φίλε ανώνυμε στις 12.26 εγώ συγκινήθηκα βλέποντας το πλήθος κόσμου, με τόση θέρμη και παλμό παρά τη λυσσαλέα επίθεση καναλιών και δημοσιογράφων , παρά την εξάντληση από την κακοπληρωμένη δουλειά ή την ανεργία, τα πέντε χρόνια μνημονιακής κόλασης.
Ίσως συγκινήθηκα γιατί είμαι στο εξωτερικό και τα βλέπω από μακριά.
Στα ντοκιμανταίρ για το Πολυτεχνείο έχω ξαναδεί τόσο κόσμο με πάθος και ναι! έχεις δίκιο στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Ανδρέα Παπανδρέου. Είναι δημαγωγός ο Τσίπρας σαν αυτόν; Θα καταλήξει στα γεράματα παρόμοιος; Θα μας προδώσει μετά από λίγο, τη Δευτέρα κιόλας; Κανείς δεν μπορεί να είναι απολύτως βέβαιος γιατί εξαρτάται προς τα πού, με πόση δύναμη θα τον τραβήξουν το κίνημα, τα γεγονότα. Κι εγώ τη φοβάμαι πολύ αυτήν την κυβέρνηση. Σίγουρα ο Αλέξης θα ξεχάσει την συγκίνηση της αποψινής εξέδρας, όπως ξέχασε και τα προεκλογικά "ω μπέλα τσάο" με τους Ποδεμος όταν πήγαινε Βρυξέλες και Βερολίνο και μιλούσε με τους "Θεσμούς", αλλιώς δε θα ήταν πολιτικός.
Αλλά επειδή αμφιταλαντεύεσαι - την Κυριακή σκέψου κι εμάς, πολλούς νεομετανάστες που είμαστε μακριά και θέλουμε αλλά δεν μπορούμε να έρθουμε να ψηφίσουμε. Αν μας θυμηθείς, ρίξτο ΟΧΙ.
Ε.



















;
;

4 Ιουλίου 2015 στις 4:12 π.μ.

Το ποστ για αρχείο....
Χωρίς άλλα σχόλια.
Μόνο με την λέξη "επανάσταση" ή κάποιο παράγωγο της μην τολμήσετε να συσχετιστήτε ποτέ, καθώς τα ζαρζαβάτια είναι καθ'οδόν.

Ο κυβερνητικός τύπος του "βαθύ κόκκινο"...

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 8:55 π.μ.

Εδώ ξεθάψαν τον κουρασμένο, τον Βούδα της πολιτικής, το εφευρέτη του Play Station, στον Λαλιώτη θα κολλήσουμε ;; Από πότε ο Λαλιώτης είτανε αριστερός ; Το ΥΠΕΧΩΔΕ το ... Έφαγε, όπως λέει και το άσμα "Τα λεφτά τα Λεφτά" ! Εμείς περιμένουμε ακόμη, αυτό το Ανθελληνικό Σύστημα, με μέσον την "Εκκλησία των Βογιάρων" να ξεθάψουν και άλλους "Εθνάρχες κ. Ελληναράδες" για να πείσουν τον Λαό των Ελλήνων, πιό είναι το "Συμφέρον" των Ελλήνων !
Για να μήν όμως παρουσιάζονται ακόμη μάλλον και ΑΥΤΟΙ του ΟΧΙ θα ναί !!!
Διότι μόλις άκουσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μιλά με τον Ήσυχο, προτίμησαν από Ντροπή και μόνο να παραμείνουν εκεί που είναι και να μην βγουν στα Ξενόφερτα και Ανθελληνικά TV για να Γκαιμπελίσουν το ΝΑΙΝΑΙΚΙΚΟ των Αλητήριων Γραβατομένων Ρουφιάνων, Μητσοτακαίων και όχι μόνον !!!

ψίτ-ψίτ Καναλάρχες, ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ της Αδείες Σας Αναδρομικά και ΜΕ ΤΟΚΟ !!!

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 11:58 π.μ.

Φίλοι μου, Αδέλφια μου !

Ως τα Πέρατα του Κόσμου, Ως την Άκρεια της Γης φτάνει .... ΤΟ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ !!!

Αγκαλιάζω ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 5:33 μ.μ.

Φίλε μου με κάθε σεβασμό θα εχω την στάση που θα ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ και μόνο. Ο τσιπρας έχει ήδη περάσει στο στρατόπεδο του μνημονίου. Αν ψηφίσω ΟΧΙ θα το κάνω μονο αν θεωρήσω οτι αυτός ο λαός θα στείλει και τους Τσίπρα και Καμένο και τις φριχτες προτάσεις τους στα αζήτητα της ιστορίας. Αλλιως θα τους επιστρέψω το ψευτοδίλημμα στα μούτρα. Εγω κ Τσίπρα ΔΕΝ θέλω να φέρεις μνημόνιο/συμφωνία σε 48 ώρες! Εκτός αν αυτός ήταν εξ αρχής ο στόχος και ισχύει αυτό που είπε ο Τσακαλώτος ότι κάνετε δημοψήφισμα γιατί στη βουλή θα έπεφτε η κυβέρνηση

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 1:32 π.μ.

Ίσως έχεις δίκιο. Κατά βάθος το γνωρίζω πως ο Τσίπρας μας σέρνει όλους από τα μαλλιά να τον υποστηρίξουμε, μας βγάζει μπροστά για να κρύψει την αποτυχία της στρατηγικής του και των κενών συνθημάτων του "Αλλάζουμε την Ευρώπη μέσα στην Ευρώπη κ.ττ.λ. Δύσκολες μέρες έρχονται σε κάθε περίπτωση.
Ε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger