Home » , » Αθλιότητα Τσίπρα.... "ξένοι προβοκάτορες" οι συλληφθέντες στις 15/7

Αθλιότητα Τσίπρα.... "ξένοι προβοκάτορες" οι συλληφθέντες στις 15/7

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015 | 2:34 μ.μ.

Το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Τσίπρα στο δημοσιογράφο Αρβανίτη, στο ραδιοσταθμό 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

Πηγή: left

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ: Κοιτώ και τους ακροατές εδώ που μου λένε και για τη βία της αστυνομίας, εδώ στην προκειμένη περίπτωση, με αφορμή αυτό που είπα για τις Σκουριές. Και με κυβέρνηση της Αριστεράς πέφτει ξύλο, κύριε Πρόεδρε, σπάνε και χέρια μερικές φορές.

ΤΣΙΠΡΑΣ: Εγώ ξέρω, δεν θα το αμφισβητήσω αυτό. Η διαφορά είναι ότι εδώ υπάρχει μια πολιτική ηγεσία με πολιτική βούληση, όπου υπάρχουν τέτοια φαινόμενα να μην τα κουκουλώνει να τα αναδεικνύει και να τιμωρεί ή να θέτει στην κρίση του νόμου αυτούς που διαπράττουν. Ο ρόλος του αστυνομικού δεν είναι ο ρόλος του να ξυλοκοπεί ή να δημιουργεί συνθήκες κατάλυσης της δημοκρατικής νομιμότητας μιας διαδήλωσης, όπως ζήσαμε σε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Εδώ θέλουμε να πούμε ότι έχουν γίνει σημαντικές τομές σε αυτή την κατεύθυνση.

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ: Εγώ ήμουν από τους ανθρώπους που πανηγύρισα εδώ όταν φύγαν τα κάγκελα απ` τη Βουλή, τα οποία τα ξαναείδα.

ΤΣΙΠΡΑΣ: Που τα είδατε τα κάγκελα. Ναι, αλλά λέτε μόνο τη μια πλευρά. Το γεγονός ότι μιλάτε για τα επεισόδια που έγιναν… κατ` αρχάς δεν υπήρχαν κάγκελα. Όλος ο κόσμος ήταν στο προαύλιο της Βουλής. Δημοσιογραφικά δεν πρέπει να λέμε πράγματα που δεν συνέβησαν. Τα γεγονότα δημοσιογραφικά καλύφθηκαν; Το γεγονός, δηλαδή, ότι υπήρξε μια συρροή από βόμβες που εξερράγησαν μπροστά στον κόσμο και κόντευε να καεί ο κόσμος; Και αυτοί που συνελήφθησαν γι` αυτό ήταν 15 αλλοδαποί; Αυτό αποτυπώθηκε πουθενά; Ή μόνο το ένα κομμάτι αποτυπώθηκε. Για να συνεννοηθούμε. Ποιο ήταν το μέγα πλήθος και το μέγα πάθος, λοιπόν, των 15 αλλοδαπών; Τι δουλειά είχαν 15 αλλοδαποί; Δεν ήταν μετανάστες στη χώρα. Δεν ξέρω αν ήταν εν πάση περιπτώσει προβοκάτορες κέντρων μυστικών υπηρεσιών, θα αποδειχθεί αυτό. Μπορεί να ήταν αλληλέγγυοι, δεν με ενδιαφέρει. Αλλά, με συγχωρείτε, γιατί δεν καταγράφετε και αυτό το γεγονός; Εδώ πρέπει να συνεννοηθούμε για κάποια πράγματα και πρέπει να καταλάβουμε ορισμένες ενέργειες και κινήσεις, αντικειμενικά λέω, όχι συνειδητά, λειτουργούν προβοκατόρικα. Και όταν λοιπόν, η δημοκρατική αστυνομία τι πρέπει να κάνει όταν υπάρχει ένας καταιγισμός βομβών μέσα σε μια διαδήλωση που κινδυνεύουν οι διαδηλωτές να καούν ζωντανοί. Πρέπει να το αφήσεις να εξελιχθεί μέχρις ότου καεί και σκοτωθεί άνθρωπος; Για σιγά τώρα, για να συνεννοηθούμε.

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ: Σας θυμώνω, βλέπω. Γιατί;

ΤΣΙΠΡΑΣ: Γιατί είμαι σε οικείο περιβάλλον και μου αρέσει να θυμώνω εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Συλληφθέντες 15ης Ιουλίου: «Αριστερό» Μνημόνιο – «Αριστερή» Καταστολή -«Αριστερή» συκοφαντία.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

Ανώνυμος
30 Ιουλίου 2015 στις 3:51 μ.μ.

'' Το γεγονός, δηλαδή, ότι υπήρξε μια συρροή από βόμβες που εξερράγησαν μπροστά στον κόσμο και κόντευε να καεί ο κόσμος; Και αυτοί που συνελήφθησαν γι` αυτό ήταν 15 αλλοδαποί; Αυτό αποτυπώθηκε πουθενά; Ή μόνο το ένα κομμάτι αποτυπώθηκε. Για να συνεννοηθούμε. Ποιο ήταν το μέγα πλήθος και το μέγα πάθος, λοιπόν, των 15 αλλοδαπών; Τι δουλειά είχαν 15 αλλοδαποί; ''


Εδώ φαίνεται καθαρά ότι χρησιμοποιείται η προβοκατορολογία για να μειωθεί το πολιτικό εύρος των αντιδράσεων ενάντια στα μνημόνια
.
Αφού είναι προβοκ δηλαδή άρα δεν υπάρχουν διαφωνίες και ισχυρές συγκρούσεις με τα μνημόνια!

Λέει αν δείτε: Ποιο ήταν το μέγα πλήθος και το μέγα πάθος, λοιπόν, των 15 αλλοδαπών;
Αρα δεν υπήρχαν αντιδράσεις ουσιαστικές λέει.


Επίσης χρησιμοποιεί την λέξη αλλοδαποί υποτιμητικα.
Επίσης όπως διαβάζω σε άλλο πόστ δεν συνελήφθησαν μόνο ξένοι
αλλά ακόμα και γνωστά άτομα Έλληνες .
Επίσης υποβαθμίζει την σφοδρότητα των συγκρούσεων αναφέροντας τις συλλήψεις
και όχι αριθμό συμμετεχόντων στις συγκρούσεις.
Αφού πιάσανε 15 λέει άρα 15 συγκρούστηκαν !

Το ότι δεν είναι μετανάστες οι ξένοι απο που αποδεικνύεται;

Επίσης η περίοδος της διαδήλωσης είναι περίοδος έλευσης τουριστών.
Ακόμα και έτσι να είναι καταλαβαίνουμε τι γίνεται.
Δίχως να ξέρουμε άν ήτανε όντως καποιοι τουρίστες ή μετανάστες/πρόσφυγες.

Επίσης όσοι έχουνε βολτάρει στα εξάρχεια θα έχουνε δεί φοιτητές αναρχικούς απο άλλες χώρες με εράσμους και μεταπτυχιακά εδώ.

Σε τόσες λίγες γραμμές πόσα κόλπα υπάρχουν !!!!

Ανώνυμος
30 Ιουλίου 2015 στις 4:08 μ.μ.

Στη συγκεκριμένη ψήφιση του νομοσχεδίου(μνημονίου) η αλήθεια είναι ότι με τους ξένους δανειστές σχετίζεται η ψήφιση του μνημονίου.
Οι διαδηλωτές ήτανε απέναντι στην ψήφιση.
Οι ξένοι διαδηλωτές θέλανε να ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΗΛΑΔΗ;
Μιλάμε για παράννοια.

Οργανο των ξένων δανειστών και πράκτορας των ξένων κύκλων δεν ήτανε οι συγκρουόμενοι φυσικά.

30 Ιουλίου 2015 στις 4:47 μ.μ.

http://monaxeros.blogspot.gr/2015/07/blog-post_91.html?m=1

Ανώνυμος
30 Ιουλίου 2015 στις 6:03 μ.μ.

Τετοια ωρα,τετοια λογια!! Στο Συνταγμα,εκεινη την νυκτα δεν ησουν εσυ Αλεξη!! Εσενα ,σου τα ειπε ο Πανουσης ,κατα που τον βολευε. Και τα Ματ χτυπησαν πολιτες,και η ομαδα Δελτα με τα μηχανακια,επεσαν πανω στον κοσμο να τον διαλυσουν,και συλληψεις εκαναν,και τραβουσαν ανθρωπους απο τα μαλια και τους εσερναν,και τους χτυπουσαν, και βουλωστε το στομα σας,ποση πια μ........ια!!!! Ησουν μεσα στην Βουλη Αλεξη,και εμεις ειμασταν απ'εξω,για αυτο και τα ξερουμε! Τουλαχιστον,ενημερωσου και μην γινεσε ρομπα !! Καλυτερος ,για να σε αποδομησει απο τον Πανουση ,δεν υπαρχει,πλην του εαυτου σου,εννοειται!! Αντε λοιπον,και δεν ειναι αλλοδαποι αυτοι που δικαστικαν!! Να τελειωνουμε.

30 Ιουλίου 2015 στις 8:26 μ.μ.

Ο τσιπραςδεν θα αργησει να μιλαει υποτιμητικα για καθε διαμαρτυρομενο πολιτη και να δικαιολογει καθε αυθαιρεσια
της πανω απο 50% χρυσαυγητικης αστυνομιας την οποια πρεδωσε στα χερια του φασιστα Πανουση
Τα οργια τα σημεια και τα τερατα των κατασταλτικων μηχανισμων θα συμβουν τωρα γιατι ο κοσμος εχει εξαντλησει
την υπομονη του κι εχει φθασει στα ορια του οποτε και ειρηνικη συμπεριφορα του δεν μπορει να υφισταται επ απειρον ΜΕΛ

1 Αυγούστου 2015 στις 1:14 π.μ.

Οταν πριν 6 μηνες έγραφα εδω μέσα οτι η βρωμερη σοσιαλδημοκρατια σε λίγο θα σπάει κεφάλια, εσείς όλοι οι αντί ΚΚΕ επαναστάτες των χιλίων σταδίων, με βρίζατε.

Τωρα, ουτε μια αυτοκριτική, ΟΤΕ ενα συγνώμη.

Ανώνυμος
1 Αυγούστου 2015 στις 10:09 μ.μ.

Απο σάιτ :


Κι εδώ βρίσκεται το σοβαρότερο έλλειμμα πληροφόρησης που φαίνεται πως είχε ο πρωθυπουργός. Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, οι συλληφθέντες υπήκοοι της Ε.Ε., 12 τον αριθμό (όχι 15, όπως προφανώς εκ παραδρομής αναφέρθηκε), δεν συνελήφθησαν να πετούν βόμβες, ούτε μέσα στον κόσμο, ούτε πουθενά. Συνελήφθησαν μακριά από το Σύνταγμα, στο Θησείο, στο αμαξοστάσιο του Ηλεκτρικού, να κάνουν γκράφιτι σε συρμούς. «Είχαν έρθει στη χώρα την προηγούμενη εβδομάδα και φέρεται να ανήκουν σε ομάδα ατόμων που ταξιδεύει και κάνει γκράφιτι σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες», διευκρινίζει η «Καθημερινή». Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εφ.Συν.», παραπέμφθηκαν στο 2ο Αυτόφωρο Μονομελές, ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Eπίσης διαβάζω ότι απο τους 12 κατηγορούμενους οι 11 είναι Ελληνες.
Μόλις τώρα το είδα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger