Home » , » Επιβεβαίωση ανάρτησής μας για τον δημοσιογράφο με τα "μαύρα" εκατομμύρια ευρώ

Επιβεβαίωση ανάρτησής μας για τον δημοσιογράφο με τα "μαύρα" εκατομμύρια ευρώ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015 | 6:12 μ.μ.

Με καθυστέρηση αρκετών ημερών έρχεται σήμερα το περιοδικό «Επίκαιρα» να επιβεβαιώσει ανάρτησή μας αν και αποφεύγει να αναφερθεί συγκεκριμένα.  «Ποιος  δημοσιογράφος –περιλαμβάνεται στη "λίστα Νικολούδη"- έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να "καθαρίσει"; Θα του κάνουν το χατίρι; Το παρακολουθούμε», γράφει σε κείμενο που υπάρχει σε «καρεδάκι» το περιοδικό.

Οι πληροφορίες που δημοσίευσε στο ιστολόγιο μας ο «μπλοκάκιας» ήταν λίγο ποιο συγκεκριμένες. Εκανε λόγο για δημοσιογράφο μεγαλοστέλεχος του ΔΟΛ που φέρεται στην «λίστα Νικολούδη» να έχει καταθέσει σε τράπεζες του εξωτερικού πάνω από δυο εκατομμύρια «μαύρα» ευρώ.
Μάλιστα ανάμεσα στους «λυτούς και δεμένους» που έχει βάλει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος για να πέσει ταφόπλακα στην λαμογιά του, ρωτούσαμε στην ανάρτησή μας αν περιλαμβάνεται και ο υπουργός Επικρατείας, στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Νίκος Παππάς.

Απάντηση δεν πήραμε ποτέ παρά εισπράξαμε –από φιλοκυβερνητική ιστοσελίδα- την πληροφορία ότι όταν διάβασαν την ανάρτησή μας «Στο Μέγαρο Μαξίμου και πιο συγκεκριμένα στο περιβάλλον του Νίκου Παππά έπεσαν στα πατώματα κλαίγοντας από το γέλια».

Ελπίζουμε την ίδια αντίδραση να επιδείξουν όταν υπάρξουν –που θα υπάρξουν σύντομα- εξελίξεις σ’ αυτό το θέμα. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger