Home » , » ΚΚΕ: Ακυρο ψηφοδέλτιο στο δημοψήφισμα

ΚΚΕ: Ακυρο ψηφοδέλτιο στο δημοψήφισμα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 | 10:18 π.μ.

Από τα λεγόμενα του βουλευτή του ΚΚΕ Μανώλη Συντυχάκη, προκύπτει ότι η θέση που προτείνει στα μέλη και στους οπαδούς του το κόμμα του είναι στο δημοψήφισμα της ερχόμενης Κυριακής να επιλέξουν το άκυρο ψηφοδέλτιο.

Αυτό συνεπάγεται από την τοποθέτησή του σε τηλεοπτική εκπομπή: «Την άλλη Κυριακή ο κόσμος πρέπει να πάει να πει ένα περήφανο ΟΧΙ και στην πρόταση των εταίρων και στην πρόταση της κυβέρνησης και την ίδια στιγμή να διεκδικήσει την αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ενωση».

Συμπλήρωσε επίσης ότι η Κ.Ε του ΚΚΕ που συνεδριάζει σήμερα θα γίνει ποιο συγκεκριμένη πώς πρακτικά θα εκφραστεί αυτή η άποψη, δίνοντας ο ίδιος το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί αυτή η απόφαση. Ο κόσμος που θα προσέλθει στις κάλπες του δημοψηφίσματος μπορεί «να γράψει σε ένα χαρτί για παράδειγμα όχι στις προτάσεις για συμφωνία τόσο των θεσμών όσο και της κυβέρνησης, αποδέσμευση από την Ε.Ε», μας είπε.

Το ίδιο στέλεχος του ΚΚΕ, είχε λεκτική αντιπαράθεση με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ   Δημήτρη Βίτσα όταν ισχυρίστηκε ότι υπάρχει «φλερτ» μεταξύ του κυβερνώντος κόμματος και της Χ.Α.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 100 σχόλια

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2015 στις 10:45 π.μ.

Λοιπόν υπάρχει ένα παιχνίδι που λέγεται κολοκυθιά. Κάποιοι παίζουν αυτό το παιχνίδι τόσο χάλια που καταντά γελοίο. Το ΚΚΕ λέει ΟΧΙ. Δεν προτείνει άκυρο, ούτε τίποτα άλλο. Πως είμαι τόσο σίγουρος; Απλό: Το ΚΚΕ μόλις πριν 2 μέρες έκανε συγκέντρωση τόσο κατά των μνημονίων όσο και κατά της ΕΕ. Σ' αυτά ακούγονταν ΟΧΙ στα μνημόνια, ΟΧΙ στην ΕΕ, ΟΧΙ στο Ευρώ, ΟΧΙ στην πολιτική της κυβέρνησης που είναι ίδια κι απαράλλακτη με την προηγούμενη (εκτός από κάποια επουσιώδη).
Θα κάνει πίσω τώρα; Δηλαδή θα χαρίσει το ΟΧΙ στο ΣΥΡΙΖΑ, παρόλο που ο ΣΥΡΙΖΑ συζητούσε και μάλιστα δέχτηκε αντιλαϊκά μέτρα; Άσχετα όταν είδε τις επιπτώσεις που είχε και στον ίδιο έκανε μια σωστή κίνηση μετά από πέντε μήνες σοβαρών λαθών. Ας σταματήσει η κολοκυθιά είναι παιχνίδι και τα πράγματα είναι σοβαρά.
Ως Κομμουνιστής θα ψηφίσω ΟΧΙ στη Συμφωνία στο πολύ συγκεκριμένο ερώτημα για τους δικούς μου λόγους, προπάντων γιατί είμαι Συνεπής σε όσα έχω πει πριν. Ούτε άκυρο, ούτε τίποτε άλλο. Αλλά ασφαλώς θα είμαι κατά του ΣΥΡΙΖΑ όταν θα προσπαθήσει να περάσει τα δικά του μνημόνια. Ας κοπούν οι προβοκάτσιες, και το να λένε άλλα κι άλλα να καταλαβαίνουν κάποιοι "μάντεις". mitsos175.

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2015 στις 10:53 π.μ.

κκε = βασταζοι της αστικης εξουσιας, πιο ξεκαθαρα απο ποτε

κκε= συντριπτεο στηριγμα της αστικης εξουσιας , πιο ξεκαθαρα απο ποτε.

να μη γινει παλι το ιδιο λαθος. να μη λειτουργησει ο σεβασμος για τον αρη βελουχιωτη, για το νικο ζαχαριαδη, για το νικο πλουμπιδη, για τον διαμαντη, για τον παντελη λασκα προστατευτικά για τη σπειρα της παπαρηγα και του γόντικα.

να αναληφθει επειγόντως η αναγκαια μαχη απο καθε τίμιο στοιχείο ώστε να συντριβεί το κκε, αυτό το βασικότατο κόμμα-στήριγμα της αστικής εξουσίας


ανώνυμος 87

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2015 στις 11:01 π.μ.

Οχι στο Μνημόνιο του Σύριζα Ε.Ε. Εξοδος απο την Ε.Ε Κοινωνικοπίηση των Μέσων Παραγωγής.

28 Ιουνίου 2015 στις 11:05 π.μ.

Ο Βαρουφακης δηλωσε καθαρά ότι "αν οι δανειστες υποχωρησουν μπορει να γινει συμφωνία και τοτε η κυβερνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα καλεσει το λαο να ψηφισει ΝΑΙ στη συμφωνία". Τι θα γινει μεχρι την Κυριακή ;; Κανένας δεν μπορει να ισχυρισθεί με απολυτη βεβαιοτητα οτι δεν υπαρχει ενδεχομενο να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του Βαρουφακη . Noμίζω λοιπον ότι μεχρι την Κυριακή 5/7/15 θα έχουμε διαφορετικές ενδεχομενως τοποθετησεις εκ μερους του ΚΚΕ. Φυσικά ήταν λαθος η σταση του ΚΚΕ μεσα στη Βουλή (Σαββατο 27/6/15). Το ΚΚΕ επρεπε να ψηφισει ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ με τη διευκρινιση "ΟΧΙ και στις 2 προτασεις ". Ας μην αποκλειουμε ομως το ενδεχομενο ( μικρή πιθανοτητα, αλλά υπαρχει ) το ΚΚΕ να ψηφισει ξεκαθαρο ΟΧΙ στη συμφωνια κυβερνησης -τροικανων (αν γινει τετοια συμφωνία) ενω ο ΣΥΡΙΖΑ να ψηφισει ΝΑΙ. Θα δουμε....

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2015 στις 11:06 π.μ.

Γιώργη, επειδή το παραπάνω σχόλιο που έστειλα περί κολοκυθιάς μπορεί να ερμηνευτεί από ορισμένους "μάντεις" ως είδος μομφής κατά του site ξεκαθαρίζω πως το Βαθύ Κόκκινο είναι η όαση της ενημέρωσης και οι προβοκάτορες δεν είναι όσοι σωστά αναρτούν κι αναρωτούνται για τα όσα ακούνε, αλλά κέντρα της ΝΔ που στον πανικό τους για την επικράτηση του ΟΧΙ λένε παραμύθια. mitsos175.

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2015 στις 11:20 π.μ.

είναι πλέον φανερό, μετά και το τελευταίο φοβερό ξεβράκωμα της σπείρας Παπαρήγα- Γόντικα, ότι πρώτιστο καθήκον κάθε τίμιου ανθρώπου είναι να πρωτοστατήσει στη συντριβή και του ΚΚΕ, μαζί με όλα τα άλλα αστικά κόμματα

ανώνυμος 87

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2015 στις 11:22 π.μ.

κανένα έλεος πλέον, κανένας συναισθηματισμός να μη σταματήσει την αναγκαία προσπάθεια συντριβής του ΚΚΕ. πρόκειται για ζωτική αναγκαιότητα

ανώνυμος 87

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2015 στις 11:35 π.μ.

Για όσους δεν κατάλαβαν την τοποθέτηση του εκπροσώπου του ΚΚΕ στο θέμα του δημοψηφίσματος και ισχυρίζονται γκεμπαιλίστικα ότι δεν έχει πάρει σαφή θέση, μπορούν να την πληροφορηθούν από δω https://www.youtube.com/watch?v=ASDTDxcw4Kg.

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2015 στις 11:46 π.μ.

Ανοικτή Επιστολή προς Φίλους του Π.Γ. κ. Κ.Ε. του ΚΚΕ !

Θεωρούμε πολιτικά απαράδεκτη την θέση σας αναφορικά του δημοψηφίσματος μέσα στην βουλή των Ελλήνων ! Δεν θα μπούμε σε σφαίρες ιδεολογικής θεωρίας, διότι η ερώτηση του δημοψηφίσματος είναι συγκεκριμένη, και ο Λένιν μίλησε συγκεκριμένα για το συγκεκριμένο ! Εξάλλου η Λαϊκή Κυριαρχία περνά, έστω και λίγο στρεβλά μέσα σαυτό το αστικό σύστημα που είμαστε, και οι συνθήκες για να ωριμάσει και να συνειδοτοποιθεί το Λαϊκό Κίνημα προέρχεται την σήμερα εποχή και από τα δημοψηφίσματα ! Καλό είναι να κρατάτε την Ιδεολογοπολιτική Κοσμοθεωρία σας, αλλά δεν πρέπει να απέχεται από την δυναμικότητα της κίνησης της κοινωνίας, δεν πρέπει να απέχεται από το συγκεκριμένο ! Έχουμε την άποψη ότι έχετε Αυτοεγκλωβιστή, πολιτικά Αυτοεγκλωβιστή ! Κάτι σαν την Εκκλησία της Ελλάδος, εδώ η Χώρα έχει Ζωτικό Υπαρξιακό Πρόβλημα, εδώ η Χώρα, ο Ελληνικός Λαός βουλιάζει μέσα στο ψέμα του σάπιου, σαθρού και υποτελικού πολιτικού συστήματος, και αυτοί μοιράζουν Φακές κ. Φασολάδες !
Ακόμη φίλοι μου, κοιτάξτε και αναλύστε σωστά τα τεκτενωμένα και λάθοι που έκαναν οι Γερμανοί Κομμουνιστές και οι Αριστεροί γενικά πρίν το 1933 στην Γερμανία ! Η αντίληψη "Σφάξε με Αγά μου να αγιάσω" είναι ξένη με την Ελληνική Αντίληψη και την Αριστερά !
Συγνώμη αλλά άθελα σας παίζεται ένα μη δημιουργικό ρόλο, και έτσι χάνει και η Ελληνική Κοινωνία, ο Ελληνικός Λαός, η Ελλάδα !
Διότι έχετε Ιστορική ΕΛΛΗΝΙΚΗ Πατριωτική παράδοση, μην το ξεχνάτε Αυτό ! Άλλωστε και κάπως έτσι γέμισε το κενό το NSDAP στην Γερμανία, εύκολα με ρηχώτητες "πατριωτικες", όπως το βλέπουμε σήμερα στην Χώρα μας με ΟΛΕΣ της Μορφές και Εκφάνσεις του ΚαπιταλοΝαζιστοΦασισμού !

Έχετε Ευθήνη ως ζωντανό μέρος και μέλος την Ελλάδας !

Με Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2015 στις 12:13 μ.μ.

@Ανώνυμος
@11:20 ανώνυμος 87
Δεν είναι η συντριβή του καπιταλισμού;Ούτε των "αριστερών" μνημονίων;Ούτε των προτάσεων της συριζανελ κυβέρνησης;
Καημένε!!!

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2015 στις 12:28 μ.μ.

Τα τάγματα εφόδου του αστικού συστήματος (=οι αυριανιστες που έχουν συνωστιστει στο κυβερνών κόμμα) παρακαλουνται να βγάλουν το σκασμό. Ούτε εμείς θα δείξουμε κανένα έλεος αν τολμήσει το κυβερνών κόμμα να γίνει συνιστώσα της ΝΔ.

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2015 στις 12:34 μ.μ.

Ρε συριζαίοι ποιόν πάτε να κοροιδέψετε; Κάνετε δημοψήφισμα με το ερώτημα αν θέλουμε την πρόταση το δανειστών ή την δικιά σας; Αφήστε τα τερτίπια και τις π@π@ριες, αν η τρόικα είχε δεχθεί τις 47 σελίδες συν 8 συν 3 θα κάνατε δημοψήφισμα; OXI βέβαια. Θα λέγατε ότι κάνατε υπερήφανη διαπραγμάτευση και έναν έντιμο συμβιβασμό. Γιατί δεν ρωτάτε τον ελληνικό λαό αν θέλει και την δική σας συμφωνία;
Είστε πολιτικοί απατεώνες, έτσι ήσασταν πάντα απο τα γεννοφάσκια σας. Το ΚΚΕ στη βουλή σας πρότεινε συγκεκριμένο ερώτημα για το δημοψήφισμα και δεν είχατε τα @@ρδια ούτε σε ψηφοφορία να το βάλετε. Φοβάστε τον ίδιο σας τον εαυτό. Ακόμα ζείτε στις 25/1/15 όταν το παραμυθάκι σας νανούρισε τον ελληνικό λαό, όμως τα ψέμματα τελείωσαν.
ΟΧΙ στο ΣΥΡΙΖΕΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΧΙ και στο ΤΡΟΙΚΑΝΟ, ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΝΩΣΗΣ

Κολοκοτρώνης

28 Ιουνίου 2015 στις 1:13 μ.μ.

Ανώνυμος, 28 Ιουνίου 2015 - 11:01 π.μ
'Οχι στο Μνημόνιο του Σύριζα Ε.Ε. - 'Εξοδος απο την Ε.Ε - ΚοινωνικοπΟίηση των Μέσων Παραγωγής.

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2015 στις 1:14 μ.μ.

Το ΟΧΙ του ΚΚΕ είναι δεδομένο, το λέει παντού και πάντα, το λέει στις συγκεντρώσεις τους το λέει στις συνεντεύξεις του από τον Γραμματέα μέχρι το τελευταίο μέλος του κόμματος, τώρα ο καθένας καταλαβαίνει ότι γουστάρει, αυτό όμως είναι πρόβλημα προσωπικότητας και όχι του ΚΚΕ.
Είμαι ΚΚΕ και θα ψηφίσω ΟΧΙ, όχι όμως όπως το εννοεί ο Συριζα και ο Τσιπρας, κοροϊδεύουν και αυτό θα φανεί τις επόμενες μέρες, προσπαθούν να περάσουν το δικό τους πακέτο τον 8δις γιατί απλά ήξεραν εκ τον προτέρων ότι τα 11 ήταν αδύνατο να περάσουν από την βουλή χωρίς να μην δημιουργηθεί σεισμός στην κοινοβουλευτική και κομματική τους ομάδα, τα παίζουν όλα για όλα, εκβιάζουν δήθεν την τρόικα αλλά την τελευταία στιγμή ίσως και στο και 1 θα γίνουν όλα μελί γάλα, και θα περάσουν τα μέτρα που έχουν προαποφασίσει πριν από τρεις μέρες

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2015 στις 1:29 μ.μ.

Η Θέση του ΚΚΕ είναι ξεκάθαρη. Εξοδος απο την Ε.Ε με Κοινωνικοοίηση των μέσων Παραγωγής. Στο Δημοψηφίσμα Παρωδία Ψηφίζουμε όχι στο 3 μνημόνιο σύριζανελ με μέτρα 8 δις οχι στο Μνημόνιο Ε.Ε με μέτρα 9 δις. Δεν διαλέγουμε τον Δήμιο που θα μας Σκοτώσει. Καμμια Αυταπάτη.

28 Ιουνίου 2015 στις 2:28 μ.μ.

Ανώνυμος, 28 Ιουνίου 2015 - 11:46 π.μ
Ανοικτή Επιστολή προς Φίλους του Π.Γ. κ. Κ.Ε. του ΚΚΕ !

Θεωρούμε πολιτικά απαράδεκτη την θέση σας αναφορικά του δημοψηφίσματος μέσα στην βουλή των Ελλήνων ! Δεν θα μπούμε σε σφαίρες ιδεολογικής θεωρίας, διότι η ερώτηση του δημοψηφίσματος είναι συγκεκριμένη, και ο Λένιν μίλησε συγκεκριμένα για το συγκεκριμένο ! Εξάλλου η Λαϊκή Κυριαρχία περνά, έστω και λίγο στρεβλά μέσα σ'αυτό το αστικό σύστημα που είμαστε, και οι συνθήκες για να ωριμάσει και να συνειδοτοποιθεί το Λαϊκό Κίνημα προέρχεται την σημέρΙΝΗ εποχή και από τα δημοψηφίσματα ! Καλό είναι να κρατάτε την Ιδεολογοπολιτική Κοσμοθεωρία σας, αλλά δεν πρέπει να απέχετΕ από την δυναμικότητα της κίνησης της κοινωνίας, δεν πρέπει να απέχετΕ από το συγκεκριμένο ! Έχουμε την άποψη ότι έχετε ΑυτοεγκλωβιστΕΙ, πολιτικά ΑυτοεγκλωβιστΕΙ ! Κάτι σαν την 'Εκκλησία της Ελλάδος, εδώ η Χώρα έχει Ζωτικό Υπαρξιακό Πρόβλημα, εδώ η Χώρα, ο Ελληνικός Λαός βουλιάζει μέσα στο ψέμα του σάπιου, σαθρού και υποτελικού πολιτικού συστήματος, και αυτοί μοιράζουν Φακές κ. Φασολάδες !
Ακόμη φίλοι μου, κοιτάξτε και αναλύστε σωστά τα τεκτενΟμένα και λάθΗ που έκαναν οι Γερμανοί Κομμουνιστές και οι Αριστεροί γενικά πρίν το 1933 στην Γερμανία ! Η αντίληψη "Σφάξε με Αγά μου να αγιάσω" είναι ξένη με την Ελληνική Αντίληψη και την Αριστερά !
Συγνώμη αλλά άθελα σας παίζετΕ ένα μη δημιουργικό ρόλο, και έτσι χάνει και η Ελληνική Κοινωνία, ο Ελληνικός Λαός, η Ελλάδα !
Διότι έχετε Ιστορική ΕΛΛΗΝΙΚΗ Πατριωτική παράδοση, μην το ξεχνάτε Αυτό ! Άλλωστε και κάπως έτσι γέμισε το κενό το NSDAP στην Γερμανία, εύκολα με ρηχΟτητες "πατριωτικές", όπως το βλέπουμε σήμερα στην Χώρα μας με ΟΛΕΣ της Μορφές και Εκφάνσεις του ΚαπιταλοΝαζιστοΦασισμού !

Έχετε Ευθήνη ως ζωντανό μέρος και μέλος την Ελλάδας !

Με Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2015 στις 2:41 μ.μ.

Προς τον Πατριώτη

Συμφωνώ ότι είναι μεγάλη ευθύνη, τεράστια ευθύνη να λες στο λαό ότι η ΕΕ είναι μονόδρομος και το κοινό μας ευρωπαικό σπίτι (έτσι μετονομάζεται το σφαγείο... κατ' ευφημισμό όπως η τρόικα λέγεται θεσμοί και το ξύδι γλυκάδι, όπως λέει ο λαός μας)
Συμφωνώ ότι είναι μεγάλη ευθύνη , τεράστια ευθύνη να μην λες στο ελληνικό λαό ότι η συνθήκη του Μάαστριχτ (το σύνταγμα της ΕΕ) και εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία είναι έννοιες ασυμβίβαστες.
Συμφωνώ ότι είναι μεγάλη ευθύνη, τεράστια ευθύνη να λες επί 5 χρόνια στον ελληνικό λαό για κατοχές , γερματσολιάδες και Τσολάκογλου και να μην του λες ποιός είναι ο "κατακτητής" (είναι η ΕΕ των καπιταλιστών) , η οποία ουδέποτε έφυγε επειδή έγινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και άλλαξαν φρουρά οι γερμανοτσολιάδες αφού διαπραγματεύονται τους όρους κατοχής (νέο μνημόνιο)
Συμφωνώ ότι είναι μεγάλη ευθύνη, τεράστια ευθύνη να μιλάς για ανθρωπιστική κρίση και να είσαι έτοιμος να συμφωνήσεις (πρότεινε συγκεκριμένη συμφωνία ο ΣΥΡΙΖΑ), όπου θα υπάρξει επιδείνωση της ανθρωπιστικής κρίσης.Ισως βγάλεις περισσότερα κουπόνια (τα οποία παρεπιπτόντος ελάχιστοι τα πήραν λόγω κριτηρίων, ευτυχώς που υπάρχουν οι δήμοι και η εκκλησία γιατί εκεί μας έφτασαν για να φάει ο πεινασμένος θέλει κριτήρια)
Συμφωνώ ότι είναι μεγάλη ευθύνη, τεράστια ευθύνη να βάζεις το λαό να διαλέξει (με δημοψήφισμα) τους όρους εξαθλίωσής και κατακρεούργησής του.
Συμφωνώ ότι είναι μεγάλη ευθύνη, τεράστια ευθύνη να μην βλέπεις ότι το εσωτερικό του πρόβλημα ο ΣΥΡΙΖΑ πάει να το κάνει λαικό πρόβλημα ώστε να περάσει μετά με ευκολία το δικό του μνημόνιο σαν υπερήφανη λαική νίκη....δηλαδή η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.

Κολοκοτρώνης

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2015 στις 2:50 μ.μ.

Σύντροφοι μην μασάτε.Δεν ψηφίζει άκυρο το ΚΚΕ.Πάει να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου για να περάσει την μπόρα του δημοψηφίσματος με τις λιγώτερες απώλειες.Ετσι νομίζει αλλά τούτη την φορά το ΚΚΕ δεν την γλυτώνει.Θα φάει φτύσιμο που θα πάει σύννεφο,Η ''γραμμή''θα είναι ή ίδια με τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014.Το ΚΚΕ έλεγε δημόσια πως ρίχνει λευκό άκυρο,αλλά η γραμμή στους οργανωμένους και στους έμπιστους οπαδούς,ήταν ψηφίζουμε Μπέο Μαρινάκη και όποιο ακροδεξιό σκουπίδι ήταν απέναντι στον Συριζα..
Εξάλλου το λέγανε φόρα παρτίδα οι άθλιοι.Καλύτερα ο Μπέος παρά ο Συριζαίος.
Το ίδιο λένε και τώρα.Καλύτερα ο Σόιμπλε παρά ο Λαφαζάνης.

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2015 στις 2:50 μ.μ.

Δεν ξέρω αν είσαι τυφλός, αλλά το αλισβερισι σύριζα με ναζί βγάζει μάτι. Παρόμοια έγιναν και στη Γερμανία του 1933, το Μάη του 1936 στην Ελλάδα, το Δεκέμβρη του 1944 στην Ελλάδα. Ο φασισμός είναι παιδί του αστικού συστήματος και μαμη είναι η σοσιαλδημοκρατια. Δε φταίνε τα θύματα του φασισμού για το αβανταρισμα τους από το σύστημα.

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2015 στις 3:02 μ.μ.

διαβαστε ρε τα δυο μνημονια
το συριζε΄ι'κο και της εε και μετα μιλατε...
μια αλλη ερωτηση αυτου του δημοψηφισματος θα μπορουσε να ειναι
<>

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2015 στις 3:26 μ.μ.

Ευχαριστώ αλλά δεν χρειάζεται ! Καλύτερα να κάνεις τέτοια λάθη, τα οποία δεν είναι στρατηγικής ... Σημασίας, παρά να κάνεις λάθος πολιτικές αναλύσεις, που μπλοκάρουν την κοινωνία ! Πάντως το "σήμερα" είναι έτσι όπως το έγραψα και όχι "σημερινή" !
Χαιρετώ

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2015 στις 3:44 μ.μ.

Το Κ.Κ.Ε. λέει οτι και η πρόταση της συγκυβέρνησης ΣΎΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η πρόταση της Τροίκας είναι αντίλαϊκή και ληστρική.
Να υποθέσω <> του ΣΥΡΙΖΑ οτι για να βριζετε τόσο πολύ το Κ.Κ.Ε, όλη μέρα χθες ,ΟΤΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ 8 ΔΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Γιατί δεν το λεγατε όλη τη βδομάδα και μας πάτε σε δημοψήφισμα;

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2015 στις 4:08 μ.μ.

Το ΚΚΕ θα υποστήριξη όπως έχει κάνει μέχρι τώρα την άποψη του που είναι ξεκάθαρη.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δέχτηκε την διαμόρφωση του ερωτήματος του δημοψηφισματος,
Γιατί φοβόταν ο ΣΥΡΙΖΑ αυτήν την πρόταση του ΚΚΕ

Guevara001

28 Ιουνίου 2015 στις 5:37 μ.μ.

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2015 - 11:46 π.μ.

Έχετε ΕυθΥνη ως ζωντανό μέρος και μέλος την Ελλάδας !

Με Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

28 Ιουνίου 2015 στις 7:12 μ.μ.

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2015 - 11:46 π.μ.

Έχετε ΕυθΥνη ως ζωντανό μέρος και μέλος την Ελλάδας !

Με Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2015 στις 7:49 μ.μ.

http://www.902.gr/eidisi/politiki/70482/diakiryxi-tis-ke-toy-kke-gia-ti-diorganosi-toy-dimopsifismatos#/0
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη διοργάνωση του δημοψηφίσματος

Ξεστραβωθείτε συριζανελ ,χρυσαβγίδηδες και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις !

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2015 στις 8:25 μ.μ.

4.08 Οχι ρε βοιδομούσχαρο.Δεν φοβήθηκε ο Συριζα την πρόταση του ΚΚΕ,άλλωστε δεν κλάνει ο πεθαμένος.
Απλά δεν την δέχτηκε για να μην μολύνει την ταξική της καθαρότητα,με την οπορτουνιστική βρωμιά της δικής του πρότασης.
Αυτή δεν είναι η λογική σας;Ετσι δεν λέτε;
Καταντάει γελοίο να θέλει το ΚΚΕ να στηριχτεί η προτασή του,όταν το ίδιο απορρίπτει κάθε συνεργασία και διαδηλώνει με τις κατσαρόλες σε ατελιωτες σεχταριστικές λιτανείες..
για μαλάκες ψάχνεις ρέ;

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2015 στις 8:41 μ.μ.

7.49
Την διακήρυξη του κκε να την βάλεις εκεί που ξέρεις.Εκεί που θα στην βάλει ο λαός την Κυριακή.
Σταλιναβγουλίδες και λοιπές φασιστικές δυνάμεις.

Το κώμα πάει εκδρομή
28 Ιουνίου 2015 στις 8:46 μ.μ.

Απο το γραφείο τύπου και εκδρομών του ΚΚΕ ανακοινώνονται τα κάτωθι.

Μετά και την τελευταία ύπουλη ενέργεια του αρχιοπορτουνιστή ΧΑΛΙΦΗ να βάλει τον λαό και την χώρα σε περιπέτειες με το ψευτοδημοψήφισμα,το ντιμημένο και δικαιωμένο κώμα της εργατιάς της αγροτιάς και των οffshore αναλαμβάνει τις κάτωθι πρωτοβουλίες.
Διοργανώνει την Κυριακή 5 Ιούλη μεγάλη λαική εκδρομή στις καλύτερες παραλίες της Αττικής.Ωρα αναχώρησης την 6 π.μ και επιστροφή την 11 μ.μ.
Οι εκδρομείς θα επιβιβάζονται σε πολυτελή πούλμαν που το κώμα νοίκιασε επι τούτου απο εταιρείες που συνεργάζεται απο την εποχή της συγκυβέρνησης με τον Μητσοτάκη.Η μεταφορά θα γίνεται εντελώς δωρεάν και στούς εκδρομείς επιβάτες κατά την διάρκεια του ταξιδείου θα παρέχεται κολατσιό απο τυρόπιτα,ντόνατς και καφέ espresso.Χώροι συγκέντρωσης και αναχώρησης των πούλμαν καθορίζονται,το Σπίτι του Λαουτζίκου στον Περισσό,και η πλατεία Κλαυθώνος και Οδυρμού για την χαμένη κατσαρόλα του Συντάγματος .Προσυγκεντρώσεις δεν θα πραγματοποιηθούν.
Για την πλέρια ενημέρωση των επιβατών-εκδρομέων,κνίτες θα μοιράζουν μέσα στα πούλμαν το κομματικό όργανο γνωστό και σαν Ψευτοσπάστης,Βρωμοσπάστης ή Ρυποσπάστης.
Αφού οι εκδρομείς φτάσουν στις παραλίες της επιλογής τους και κάνουν το μπανάκι τους,οι κνίτες θα διοργανώσουν συζητήσεις γύρω απο το ηρωικό παρελθόν του κώματος,το αβέβαιο και σαθρό παρόν,και το ανύπαρκτο μέλλον του κώματος.
Το γεύμα,δωρεάν και αυτό του κώματος,απο προσφορές εκλεκτών φίλων του κώματος όπως ο Μελισσανίδης,η COCA COLA η ALFHA BANK,και οι κυπριακές οffshore θα είναι πλούσιο σε θερμίδες και ή ποσότητα αρκετή να σαβουρώνει ο Κουτσούμπας για ένα μήνα.
Κρασί και μπύρες αβέρτα και κατά βούληση.Προσφορά της Γερμανικής εταιρείας Ζύθου,''η ωραία Ανγκέλα'' απο τα πρώην Ανατολικά της Καγκελαρίας.
Στην επιστροφή οι κνίτες θα τραγουδήσουν επαναστατικά τραγούδια,όπως: ''δεν περνάς κυρ ΧΑΛΙΦΗ δεν περνάς'',''μας πήρε το ποτάμι μας πήρε ο ποταμός,μας έκλεισε το σπίτι ο Αλέξης ο μικρός'' , το ''Λιάνα μου το μαντήλι σου το πήρε το τσογλάνι'',και το ''κλαίει η μάνα σας στο μνήμα κλαίει και ο Πρετεντέρ''.
Το κώμα ελπίζει να γεμίσει 59.372 πούλμαν με συνολικό αριθμό 200.801 άτομα,αριθμό ικανό να κρατήσει το ποσοστό συμμετοχής κάτω απο το 40%,ωστε το δημοψήφισμα να κηρυχτεί άκυρο,ο Σόιμπλε να χεστεί απο την χαρά του,ο Γιούνκερ να γίνει σκνίπα απο την πολλή ευτυχία,η Λαγκάρντ να κερνάει όλο το ΔΝΤ σαμπάνιες,ο Σαμαράς να ξαναπάρει την κυβέρνηση και ο ΧΑΛΙΦΗΣ να οδηγηθεί στο Γουδή.

Την Κυριακή 5 του Ιούλη όλοι στις παραλίες.
Ολοι παρά θίν αλός.
Ναί στα μπάνια του λαού.
Ναι στην θαλασσινή αύρα των λαικών στρωμάτων.
Οχι στην Σκύλλα και την Χάρυβδη.Οχι στον Μινώταυρο της Κρήτης.Οχι στην μάγισα Κίρκη και τα γουρούνια της.Οχι στις Σειρήνες που ξεμπούρησαν τον Οδυσσέα και έχασε τον δρόμο για το Θιάκι.
Ναί στην λαική συμμαχία των δεινόσαυρων του Περισσού με τους τυρανόσαυρους της Ε.Ε,και τους βροντόσαυρους του Βενιζέλου και Σαμαρά.
Οχι στο δημοψήφισμα του ΧΑΛΙΦΗ που βάζει φρένο στο επαναστατικό προτσές της εργατικής τάξης και γίνεται το άλλοθι για το λούμπεν προλεταριάτο να πάρει το πάνω χέρι στην μάχη για την ταξική πάλη της μικρομεσαίας μικροαστικής τάξης για να μην περάσουν ποτέ τα μέσα παραγωγής στα χέρια του κώματος και η αντεπανάσταση να κερδίσει τον αγώνα και να περάσει στα τελικά του Τσάμπιονς Λίνγκ.

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2015 στις 10:19 μ.μ.

@Το κώμα πάει εκδρομή
@Σιγά,μικρέ,σου'φυγε ένας πόντος!!

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2015 στις 10:36 μ.μ.

Αντε ρε τραβάτε με ΑΝΕΛ και ΧΑ να κάνετε... επανάσταση. ΓΕΛΟΙΟΙ του ΣΥΡΙΖΑ. Να πάτε να κάνετε και κοινές επιτροπές για να μας φέρετε το μνημόνιο Τσίπρα. Να ψηφίσω όχι γιατί ρε? για τις 140 ιδιωτικοποιήσεις του Τσίπρα; Ουστ καραγκιόζηδες. ΒΑΡΚΙΖΑ τέλος

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2015 στις 10:51 μ.μ.

Οπαδοι της παραμονης στην ΕΕ μιλανε με ορους εθνικης κυριαρχιας... αλλοι το πανε και παρα περα και μιλανε για λαικη κυριαρχια!!!!!!!!!!!!!!!!....
ακουστε αγορια και κοριτσια ...
σε μια ενωση οικονομικη, με κοινο νομισμα ,με πλαισιο την συμφωνια του Μααστριχτ η εθνικη κυριαρχια εχει καταργηθει με την βουλα και με επισημο τροπο. Η δε λαικη κυριαρχια σε μια καπιταλιστικη ενωση και σε μια καπιταλιστικη χωρα ?????????????....
εισαστε και αριστεροι....

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2015 στις 10:52 μ.μ.

Την επόμενη Κυριακή ψηφίζω ΟΧΙ στην ΕΕ
και δεν παω να ψηφίσω το μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΧΑ...

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2015 στις 11:10 μ.μ.

Το οτι καποιοι στρουθοκαμηλιζουν και δειχνουν να μην καταλαβαινουν τι σημαινει ΟΧΙ στα μνημονια (και της κυβερνησης και των δανειστων) με ξεπερναει.. Το οτι οι ιδιοι θα ψηφισουν ΟΧΙ (στο εκβιαστικο δημοψηφισμα) και νομιζουν οτι με αυτο τον τροπο επαναστατουν και δεν ψηφιζουν μνημονιο (της κυβερνησης) ειναι αστειο.
Οσο για αυτους που θετουν ανιστοριτα "ιδεολογικα" το ζητημα για να δικαιολογησουν τη σταση τους, επειδη ντρεπονται να πουν ανοιχτα οτι "στηριζω την κυβερνηση και το μνημονιο της" ας το παρδεχτουν και ας αφησουν την θεωρια απ'εξω, δεν τους παει κιολας!
Υ.Γ. Για τους ευρωλαγνους "Μενουμε Ευρωπη" ουτε μια σταγονα σαλιο...
ΟΧΙ σε ολα KAI τα 3α μνημονια... Τι δεν καταλαβαινεις?

Ανώνυμος
29 Ιουνίου 2015 στις 12:02 π.μ.

Ακόμα και έξοδο απο την Ευρώπη να πρότεινε ο Σύριζα (ή ο οποιοσδήποτε) στη Βουλή, είμαι πλεόν σίγουρος ότι το ΚΚΕ θα έβρισκε να θέσει μια προυπόθεση για να μη συμφωνήσει π.χ. να βγούμε από την Ευρώπη όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος και η ΑΕΚ πάρει το πρωτάθλημα. Υψηλά νοήματα φίλε μου, σου λέει το κομματικό στέλεχος που δεν μπορεί να τα καταλάβει ο μαλάκας ο λαός. Για το μόνο που λυπάμαι και οργίζομαι πιο πολύ είναι τον Παππού μου πέρασε διακοπές στη Γυάρο και στη Λέρο για να σουλατσέρνουν τώρα αυτά τα κωπρόσκυλα στη Βουλή με την κομματική αντιμησθία.

Ανώνυμος
29 Ιουνίου 2015 στις 12:14 π.μ.

Κώμα που πας εκδρομή και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις...κλείστε τις τράπεζες μια βδομάδα..βάλτε και capital control.. βάλτε και δελτίο στα σούπερ μάρκετ και πηγαίνετε την Κυριακή για δημοψήφισμα για να πάρει το ΝΑΙ 80% . Το ψυχαναιμιζόμασταν ότι θέλατε το μνημόνιο της Τρόικας αλλά είπαμε μήπως κάναμε λάθος. Γιατί δεν μας το λέγατε από την αρχή ότι θέλετε τροικανό μνημόνιο με τη βούλα του λαού. Δεν παίζεστε με τίποτα γι αυτό και εγω δεν θα πάω εκδρομή και θα πέσω σε κώμα γιατί αρνούμαι την δικαίωση των Σαμαροβενιζελοτσιπραίων.
Μια εκδρομή θα σου κάνει καλό και εσένα σου προτείνω στις Βρυξέλλες εκεί που είναι το περίφημο manneken pis (το παιδί που κατουράει) το σύμβολο της πόλης των Βρυξελλών. Να κάτσεις κάτω απο αυτό το αγαλματάκι μπας και ξυπνήσεις απο το κώμα που βρίσκεσαι.

Κολοκοτρώνης

Ανώνυμος
29 Ιουνίου 2015 στις 9:38 π.μ.

Μαύρη 'ν η νύχτα στα βουνά, μαύρη κι η προπαγάνδα...

Ανώνυμος
29 Ιουνίου 2015 στις 6:25 μ.μ.

Οι παπατζιδες του Περισσού μην τολμήσουν να υπαινιχθούν συμφέροντα καπιταλιστικά που θέλουν το grexit γτ θα είναι υποχρεωμένοι να τα κατονομάσουν.

Ανώνυμος
29 Ιουνίου 2015 στις 9:19 μ.μ.

@Λολοκοτρώνη
Πρέπει να πέρασες ωραία στα μπάνια του λαού.
Πάντα τέτοια ρε και στο επόμενο μπανιο θα πάτε στον πάτο να σας φάνε οι ζαργάνες..
καλά σαράντα....

Ανώνυμος
29 Ιουνίου 2015 στις 10:24 μ.μ.

6.25 Εξοδος απο το Ευρώ και την Ε.Ε Χωρίς Κοινωνικοποίηση των Μέσων παραγωγής εξυπηρετεί τμηματα της Αστικής Τάξης με συμφέροντα σε Ρωσία Κίνα Παπατζή.........................................

Ανώνυμος
30 Ιουνίου 2015 στις 12:08 π.μ.

Έραψαν τα ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ κοστούμια τους και βγήκαν να υπερασπιστούν το Αριστερό Μνημόνιο των 8 δις το οποίο θα σας τσακίζει ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Ανώνυμος
30 Ιουνίου 2015 στις 12:20 μ.μ.

Φορέσαν ξένα άρματα και πάνε στη παραλία για άκυρο - λευκό μαζί με το Π.Γ. τους για κανένα ουζάκι. Όταν καιγόταν το πελεκουδι το 2012 τα ουζάκια οι ποντικοί τα έπιναν στο θησείο. Το κοτέρ, νούμερα του κκε, μηδένισε, ανεξάρτητα τι λέει ο μπαρουφάκης. Το μηδενίζει αντικειμενικά το ΟΧΙ. Μαζί με το Σοιμπλε εσεις ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ και ΤΕΛΙΚΑ. Να σας θυμόμαστε και ιδιαίτερα το π.γ.σας και τη λεγόμενη κεντική σας επιτροπή. Χα,χα, χα.

Ανώνυμος
30 Ιουνίου 2015 στις 7:30 μ.μ.

Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και χαλάει κόσμο.
Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ είναι μαλακό σαν βελούδο.
Ή στην κάλπη το ρίξεις,ή το ρίξεις στην τουαλέτα,το αποτέλεσμα είναι σκατά.
Διαδώστε.Γελάνε ακόμα και τα αποχωρητήρια.

Ανώνυμος
1 Ιουλίου 2015 στις 12:22 π.μ.

Εγώ την Κυριακή θα ψηφίσω το ψηφοδέλτιο που προτείνει το ΚΚΕ (αν γίνει τελικά το δημοψήφισμα). Με καλύπτει απόλυτα πολιτικά αλλά και νομικά.
Το πολιτικά λίγο πολύ το αντιλαμβάνεται ο καθένας , το νομικά ίσως όχι.
Με την τυπική έννοια αυτό το ψηφοδέλτιο είναι άκυρο αλλά και η όλη διαδικασία του δημοψηφίσματος σύμφωνα με το ισχύον σύνταγμα (άρθρο 44) δεν είναι δεσμευτική ως προς το αποτέλεσμα, έχει δηλαδή συμβουλευτικό χαρακτήρα. Δεν παράγονται νομικά αποτελέσματα διότι η νομοθετική δυνατότητα σύμφωνα με το σύνταγμα είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της βουλής (άρθρο 26) και κανενός άλλου. Στη μόνη περίπτωση που το αποτέλεσμα ενός δημοψηφίσματος είναι δεσμευτικό και παράγει νομικά αποτέλεσμα είναι αυτό που προκηρύσσει ο ίδιος ο πρόεδρος της δημοκρατίας για την ακυρωση ψηφισθέντος νομοσχέδιου.
Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Για να δείξω σε μερικούς εξυπνάκηδες ότι το άκυρο ψηφοδέλτιο είναι άποψη, δηλώνει πολιτικό ρεύμα και επομένως είναι προσμετρήσιμο. πχ αν ψηφίσουν 100.000 και έχεις 40000 ΝΑΙ και 60000 τέτοια άκυρα τότε είναι φανερό ότι πολιτικά και νομικά με την συμβουλευτική έννοια του όρου αφού όπως προείπα το δημοψήφισμα είναι συμβουλευτικού χαρακτήρα , η θέση η άποψη του άκυρου έχει επικρατήσει.
Ας πούμε ότι το δημοψήφισμα είναι δεσμευτικό ηθικά με την έννοια της λαικής κυριαρχίας (δεν συμμερίζομαι αυτές τις απόψεις αλλά σαν υπόθεση εργασίας το αναφέρω) τότε γιατί η άποψη των 60000 δεν είναι δεσμευτική; Λαική κυριαρχία είναι ότι σου επιβάλλεται να ψηφίσεις. Ο λαός δεν δικαιούται να έχει άλλη άποψη απο αυτή που του προτείνουν - επιβάλλουν τότε τι λαική κυριαρχία είναι αυτή;
ΥΓ. .Μην μπερδεύει κανείς το άκυρο ψηφοδέλτιο στη εκλογική διαδικασία εκεί είναι άλλο θέμα διότι το άκυρο ή το λευκό δεν εκλέγει και γι' αυτό δεν προσμετράται καθόλου

Κολοκοτρώνης

Λέσχη Φίλων ΠΑΝ
1 Ιουλίου 2015 στις 12:22 π.μ.

Οι ώρες που απομένουν μέχρι το δημοψήφισμα είναι κρίσιμες και δεν περισσεύει χρόνος για μακροσκελείς αναλύσεις. Ως εκ τούτου, περιοριζόμαστε μόνο στα τελείως απαραίτητα.

Αποκαλύπτουμε ότι συστήνεται δίκτυο οπορτουνιστών - εκλογικών αντιπροσώπων που θα κατακλύσει τα εκλογικά κέντρα και θα προσπαθήσει να διαστρεβλώσει τη σοφή στάση του Κόμματος. Συγκεκριμένα, επειδή το ψηφοδέλτιο που θα μοιράσει το Κόμμα στους οπαδούς του θα έχει δύο ΟΧΙ, θα προσπαθήσουν λέει να τα καταμετρήσουν στο δικό τους ΟΧΙ και μάλιστα επί δύο. Γι΄ αυτό συστήνουμε στους οπαδούς του κόμματος να βάλουν μέσα στο φάκελο – εκτός από το τιμημένο ψηφοδέλτιο του Κόμματος – και ένα κομμάτι παστουρμά ή μια παστή σαρδέλα ώστε να πιαστεί σίγουρα άκυρο.

Με αγωνιστικούς συντροφικούς άκυρους χαιρετισμούς, δε θα περάσουν τα κόλπα των οπορτουνιστών. Τελικά, το Κόμμα τα πάντα εν σοφία εποίησεν

Ανώνυμος
1 Ιουλίου 2015 στις 7:25 π.μ.

ΠΡΟΔΟΤακοΣΥΡΙΖΑΙε ,γράψατε στα @@ σας τον λαό, και το ότι ούτε τον ετοιμάσατε, ούτε τον οργανώσατε, ούτε τον ενημερώσατε, και γενικά δεν προσπαθήσατε καν για τίποτα από αυτά, ήταν σαν να τον σπρώχνεται να "ψηφίζουν τον Γεωργιάδη, τον Βορίδη, το Βαρβιτσιώτη, το ποταμι, τη φωφη, τη Μέρκελ κλπ".
Δεν βάζω καν ότι σε αυτή την κατεύθυνση τον πήγαν και οι αυταπάτες που του σπείρατε όπως και τα ψέματα που είπατε για ΕΕ κλπ...
Οπότε μην λες και πολλά, και κρύψου, όπως λογικά θα κάνει και όποιος έχει και είχε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος
1 Ιουλίου 2015 στις 3:55 μ.μ.

το κκε ψηφιζει ακυρο ειτε του αρεσει ειτε οχι. πολιτικοι κομπογιανιτες γοντικο-μαιληδες λειτουργουν αντικειμενικα υπερ των συμφεροντων του σοιμπλε που επιμενει στο ΝΑΙ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΛΑΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1989. θα ρθει η ωρα που θα λογαριαστουν οι εργαζομενοι με την ηγεσια του κκε

Ανώνυμος
1 Ιουλίου 2015 στις 6:16 μ.μ.

7.25
Την Δευτέρα θα γυρίσεις στην τρύπα σου σταλινικό σκουλήκι.
Το κωλόχορτο που φτιάξατε για ψηφοδέλτιο θα σας βάλει ο λαός να το φάτε κοπρίτες.

Ανώνυμος
1 Ιουλίου 2015 στις 6:47 μ.μ.

Το ΚΚΕ δεν ψηφίζει άκυρο

Είναι άκυρο από μόνο του

Από πάνω μέχρι κάτω

Ανώνυμος
1 Ιουλίου 2015 στις 7:22 μ.μ.

Θα ήθελα όλοι αυτοί οι Αριστεροί ! Του Σύριζα που καλούσαν το ΚΚΕ να συμμετέχει σε μια κυβέρνηση συνεργασίας! Όταν τα Μέλη τα στελέχη του ΚΚΕ φώναζαν ότι θα πάρει Νέα μέτρα γιατί τα νήματα τις οικονομίας τα κινούν τα Μονοπώλια! Άρα η πας σε σύγκρουση η υποταγή ! Ο ΣΎΡΙΖΑ τότε και τώρα συνεχίζει να σπέρνει αυταπάτες! Όσο είναι νωρίς να τους σταματήσουμε!!!

Ανώνυμος
1 Ιουλίου 2015 στις 9:00 μ.μ.

7.22 μην ρίξεις το κωλόχαρτο του ΚΚΕ στην κάλπη.Στην τουαλέτα έχει μεγαλύτερη αξία.

Ανώνυμος
1 Ιουλίου 2015 στις 10:49 μ.μ.

ΚΚΕ το κόμμα σου χαφιέ

Ανώνυμος
2 Ιουλίου 2015 στις 3:21 π.μ.

KKE ψηφίζω

άλλο πράγμα δε γνωρίζω

Ανώνυμος
2 Ιουλίου 2015 στις 8:04 π.μ.

@321
το ΚΚΕ το φτύνω
ΟΧΙ δαγκωτό ψηφίζω.

Ανώνυμος
2 Ιουλίου 2015 στις 4:12 μ.μ.

To KKE Δικαιώθηκε 100%. Ο Λαός ζει μια τραγωδία απο την Εγκληματική δράση του Οπορτουνισμού μπροστά σε κλειστές Τράπεζες και σε άδεια καταστήματα. Ψηφίζουμε ΚΚΕ Για Κοινωνικοποίηση των ΜΈΣΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. Ολοι στους δρόμους και ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ να τους Ανατρέψουμε.

Ανώνυμος
2 Ιουλίου 2015 στις 7:05 μ.μ.

Το Ερώτημα στο Δημοψήφισμα είναι Παραπλανητικό. Και στις 2 Περιπτώσεις ψηφίζεις μνημόνιο. Πάμε μαζικά στις Κάλπες με το Ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Εξοδος απο την Ε.Ε Κοινωνικοποίηση των Μέσων παραγωγής. Αχρηστεύουμε τον Τυχοδιωκτισμό του συριζανελ μαζί με τον Μιχαλολιάκο. Δαγκωτό ΚΚΕ.

Ανώνυμος
2 Ιουλίου 2015 στις 8:31 μ.μ.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ ό, τι και να μας ρωτάνε.... και προπαντός δεν μπερδευόμαστε...είμαστε συγκεντρωμένοι και δε χαζεύουμε

Μνημόνιο ή όχι; ΚΚΕ

Ευρώ ή δραχμή; ΚΚΕ

Ευρωπαϊκή Ένωση ή Ανεξαρτησία; ΚΚΕ

Καπιταλισμό ή Σοσιαλισμό; ΚΚΕ

Τι ώρα είναι; ΚΚΕ

Πολύ ωραία σύντροφοι Μπορείτε να το επαναλάβετε όσες φορές κρίνετε ότι είναι αρκετές. Τώρα συντονιστείτε στο MEGA αλλά να έχετε το νου σας και στο ΣΚΑI. Οι ώρες των οπορτουνιστών είναι μετρημένες. Άντε, γιατί πολύ αέρα είχαν πάρει

Ηλίας τζαμ.
2 Ιουλίου 2015 στις 10:49 μ.μ.

Μια μούντζα στην μαφία των "ευπρεπών" συντηρητικών ΝΔ-Ποτάμι-Φωφώ-Γιοργάκι, πάνω στο νενέκικο "ΝΑΙ-σε-όλα" της.
Αλλη μια μούντζα στην άλλη μαφία, στον ΟΜΟΓΕΝΕΣΤΑΤΟ εσμό τΣύριζανέλ+Ανταρσύα+Χ.Α.+"Αντιεξουσιαστές", το ΠΑΣΟΚ σε νέα έκδοση, πάνω στο πασόκικο "ΟΧΙ-στην-κάλπη" της, και στο "αριστερό" της μνημόνιο!
Ο λαός αυτές τις στιγμές πληρώνει σκληρά τον τυχοδιωκτισμό και την δουλοπρέπεια αυτών των δύο μαφιών, που τον κατασπάραξαν τα τελευταία ~40 χρόνια. Αλλά, από καιρό, και τώρα με αυτά τα τελευταία ξεβρακώματα, έχει αρχίσει και σας παίρνει χαμπάρι.
Θα εκπλαγείτε και οι δύο μαφίες την Κυριακή.

Ανώνυμος
2 Ιουλίου 2015 στις 11:23 μ.μ.

1049
Θα δούμε ποιός θα εκπλαγεί την Κυριακή.Να μην κρυφτείς όμως στην τρύπα σου.Γιατί και να κρυφτείς να είσαι σίγουρος πως θα σε ξετρυπώσουμε.
Θα φάς το κράξιμο της ζωής σου τραμπούκε φασιστοκνίτη.Και εσύ και η συμμορία που έχετε για κώμα.
κοπρίτη.

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 12:43 π.μ.

Το ΚΚΕ θα διεκδικήσει όλα τα άκυρα ψηφοδέλτια της Κυριακής. όλα. Και αυτά που έχουν μέσα τα ψηφοδέλτια του Κόμματος ακόμη και αυτά που είχαν τη συντρόφισσα τη Δαμανάκη που πόρτα πόρτα δίναμε τα ψηφοδέλτιά της αλλά και αυτά που θα έχουν μέσα παστουρμά, παστή σαρδέλα, λουκάνικο αέρος και ό,τι νάναι. Γιατί το Κόμμα σύντροφοι είναι πλέον αλλού. πολύ αλλού. Τόσο αλλού που ο λαός δεν μπορεί πλέον να το δει.

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 1:45 π.μ.

Η Κανέλλη στο MEGA φοράει κονκάρδα που γράφει «Άκυρο ΚΚΕ!». Άκυρο ΚΚΕ! Τι πιο αληθινό;

ΥΓ. Η Κανέλλη στο δημοψήφισμα του 75 τι είχε ψηφίσει; Άκυρο ΚΚΕ; Ή μήπως δεν είχε μπει στο ψευτοδίλημμα; Ή μήπως είχε ψηφίσει βασιλιά; Περίεργα πράγματα για το ηρωϊκό Κόμμα

3 Ιουλίου 2015 στις 3:25 π.μ.

Την αλλη βδομαδα με το τριτο μνημονιο τηε εξαθλιωσης,
θα βρεχει ΑνταρσυοΣυριζεους που θα πεφτουν απο τα συνεφα.

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 8:36 π.μ.

Η Λιάνα δεν μπαίνει σε ψευτοδιλήμματα ρε.Ψηφίζει ελιά και Κώτσο Βασιλιά.Ψηφίζει και ΥΕΝΕΔ ψηφίζει και χούντα αμα λάχει.
Αν ο γελοίος μπόγος που λέγεται Κανέλλη,είχε λίγο μυαλό δεν θα εμφανιζόταν με το ''Ακυρο ΚΚΕ''.Υπενθύμησε σε πολλούς που προσπαθούσαν να το ξεχάσουν οτι το ΚΚΕ είναι άκυρο.Οριζοντίως και καθέτως και γενικώς.

Υ.Γ Ξέρει κάποιος απο τους φασιστοκνίτες (ο σταλινοναζιστοκνίτης AntonSS ας πουμε,ο μπετόβλακας φασίστας Λολοκοτρώνης ας πούμε),να μας πεί αν τα ψηφοδέλτια που θα έχουν μέσα σαλάμι αέρος Λευκάδος,θα μετρήσουν υπέρ των ακύρων του ΚΚΕ?
Υπάρχει ένα ζήτημα εδώ.Διαφωνούν το σαλάμι με την μορταδέλα στα ψηφοδέλτια,για το πιό είναι πιό άκυρο.....

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 11:40 π.μ.

Όταν κάποια στιγμή αποκαλυφθεί ο άθλιος ρόλος που ανέθεσε το παρακράτος στην κυρία από την Εκάλη, θα είναι πολύ αργά για το Κόμμα. Δε θα έχει ούτε καν Κεντρική Επιτροπή για να κάνει την αυτοκριτική του

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 3:46 μ.μ.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ Για Κοινωνικοποίηση των ΜΈΣΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ!!
η απολυτη αρλουμπα του περισσου! ποτε προτεινει ο μαιλης γιακινημα της επαναστασης; μετα τα μπανια του λαου; κακομοιτηδες κνιτες καντα ντου στις τραπεζες να μοιρασατε το χρημα στον κοσμο!! μπροσταρης ο κουτσουμπας

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 4:08 μ.μ.

@8.36

Το ΚΚΕ το έχει λύσει το θέμα που θέτεις σύντροφε. Τα σαλάμια αέρος και ο παστουρμάς που θα μπουν στους φακέλους από τους γνήσιους κομμουνιστές θα έχουν πάνω τους χαραγμένο το νέο όνομα του Κόμματος : "Άκυρο ΚΚΕ" και έτσι λύνεται το πρόβλημα

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 5:00 μ.μ.

Άκυρο ΚΚΕ, έγραφε ο πράκτορας που παριστάνει τη βουλευτἠ του Κομμουνιστικού Κόμματος. Ο Κουτσούμπας εκείνη την ώρα έτρωγε σουβλάκια και κατήγγειλε τους οπορτουνιστές γιατι με πενήντα ευρώ μπορούσε να τρώει μόνο 25 σουβλάκια τη μέρα

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 7:06 μ.μ.

Λυσαξτε όσο θέλετε. Τριπλό ΟΧΙ. ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΚΕ. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 8:45 μ.μ.

4.08
Ευχαριστώ σύντροφε για την διευκρίνηση.Το είχα μεγάλη αγωνία.
Επειδή ο παστουρμάς αυτή την εποχή σπανίζει,μπορώ να βάλω στον φάκελο του ΚΚΕ απο τα σουβλάκια που τρώει ο Κουτσούμπας;

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 9:37 μ.μ.

Είμαι υπέρ του άκυρου.
Να ρίξω στην κάλπη το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ με κρεατικό ή με ψάρι?
Κάποιοι λένε οτι ο μπακαλιάρος στο ψηδοδέλτιο του ΚΚΕ μετράει δυό φορές για άκυρο.
Νομίζω θα προτιμήσω μπακαλιάρο σκορδαλιά.

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 1:32 π.μ.

Και να που ολα για "πρωτη φορα" θα τα κανουμε.
Για πρωτη φορα λοιπον , παγκοσμια πρωτοτυπια, αριστεροι πανηγυριζουν που για μια εκτιμηση του ΔΝΤ .
Δεν ειναι βιωσιμο το χρεος απεφανθη αυτη η δρακα των πιο αναλγητων καπιταλιστων ( οριστε?...δεν ειναι αυτο το ΔΝΤ?) και ωπα ζητω ουρα οι αριστεροι.
Βεβαια δεν στεκονται να σκεφτουν οτι το οτι βγαινει το ΔΝΤ δυο μερες πριν το δημοψηφισμα να κανει αυτη την εκτιμηση δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο μια πολιτικη παρεμβαση και η στοχευση δεν εχει να κανει σε τιποτα με τα λαικα συμφεροντα .
Εξ αλλου το ΔΝΤ δεν ειναι αυτο που σε ολους τους τονους ελεγε η κυβερνηση οτι πρεπει να αποχωρησει απο την υποθεση μας?.
Ο καιροσκοπισμος στα καλυτερα του...

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 8:36 π.μ.

1.32
Που τα είδες τα πανηγύρια?Στον πόλεμο με τους καπιταλιστές όλες τις διαφορές μεταξύ των καπιταλιστικών όρνεων πρέπει να τις εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο.
Με την έννοια αυτή έκαναν πολύ καλά που χρησιμοποίησαν την εκτίμηση πως το χρέος δεν είναι βιώσιμο.

Υ.Γ.Αφησε τα λαικά συμφέροντα στην ησυχία τους.δεν σου έδωσαν το δικαιώμα να μιλάς εξ ονοματός τους.

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 11:11 π.μ.

Αν και δεν ξέρω πόσο νόημα έχει μια σοβαρή απάντηση στον τραμπουκισμό του πληκτρολογίου ας κάνουμε μια προσπάθεια:
Όση τρέλα κι αν πουλάτε, τα πράματα είναι απολύτως ξεκάθαρα, το ίδιο κι οι ευθύνες του καθενός, ιδιαίτερα μετά από τη στάση που κράτησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε και λέμε λοιπόν:
1. Στο δημοψήφισμα την ερώτηση (και τη διατύπωσή της) τη θέτει η κυβέρνηση
2. Επιλέγοντας να απαντήσεις, απαντάς θέλεις δε θέλεις σε αυτό ακριβώς που σε ρωτάει η κυβέρνηση κι όχι σε αυτό που κουβαλάς στο κεφάλι σου, αν θες να τα έχεις καλά με την "καρτεσιανή λογική".
3. Ο ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να θέσει στη "δημοκρατική κρίση του λαού" τη δική του πρόταση για μνημόνιο, όπως πρότεινε στη Βουλή το ΚΚΕ, εμμένοντας πονηρούλικα να ζητάει την τοποθέτηση του λαού μόνο για την πρόταση της τρόικας.
4. Ο ΣΥΡΙΖΑ κι η κυβέρνηση μέσα από τα διάφορα αλλεπάλληλα γιούρογκρουπ έχουν αποδεχτεί σχεδόν το σύνολο των αντιλαϊκών μέτρων που προτείνει και η τρόικα-θεσμοί, με ελάχιστες τριτεύουσας σημασίας εξαιρέσεις για το λαό, αλλά με σημαντικές εξαιρέσεις ως προς συγκεκριμένες μερίδες του κεφαλαίου (πχ. διατήρηση των φοροαπαλλαγών για τους εφοπλιστές από το ΣΥΡΙΖΑ -οπότε κύλισε κι ο "τέντζερης" των ναζί εγκληματιών της ΧΑ και βρήκε το καπάκι- σε αντίθεση με την πρόταση της τρόικα, ευνοική μεταχείριση των φαρμακοβιομηχάνων- εξού και η στήριξη του Γιαννακόπουλου στο "όχι" κλπ)- για τις διαφορές των 2 προτάσεων μνημονίων λεπτομέρειες στο σημερινό κυριακάτικο "Ρ". (http://902.gr/eidisi/mme/70925/ayrio-ston-kyriakatiko-rizospasti-ananeomenos-pinakas-me-tis-antilaikes-protaseis)
5. Ο ΣΥΡΙΖΑ που κρατάει την παντιέρα του "όχι" και δίνει και την "αυθεντική ερμηνεία" του έχει διακηρύξει επανειλημμένα ότι αυτό ΔΕ σημαίνει άρνηση της ΕΕ, ίσα-ίσα θα το χρησιμοποιήσει ως διαπραγματευτικό χαρτί για να πιέσει για συμφωνία- νέο μνημόνιο στη βάση της δικής του πρότασης
6. Τέλος, είναι σαφές πως το όποιο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος (είτε "ναι" είτε "όχι") θα το επικαλούνται ως λαϊκή νομιμοποίηση της επερχόμενης νέας συμφωνίας-μνημονίου, είτε της τροϊκανής είτε της συριζέικης εκδοχής αντίστοιχα.
Όλα τα παραπάνω διαμορφώνουν ένα πολύ συγκεκριμένο τοπίο, που κανείς δε μπορεί να αγνοήσει, απλά πουλώντας τρέλα.
Σ' αυτά τα πλαίσια, το "όχι" της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και των διάφορων άλλων ομάδων-κινήσεων κλπ.
α) μαζεύει αντικειμενικά ψήφους για λογαριασμό της κυβέρνησης σε ρόλο νεροκουβαλητή
β) στηρίζει πολιτικά την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως άλλωστε κάνει σταθερά, τόσο σε κεντρικές επιλογές (βλ. φιλοκυβερνητικές διαδηλώσεις το Φεβρουάριο) όσο και με "κοινή δράση" ή κοινά μετωπικά σχήματα σε επιμέρους χώρους ή μέτωπα, πέρα από τις αναγκαίες φραστικές διαφοροποιήσεις
γ) παρέχει ένα "αριστερό", "αντικαπιταλιστικό", "κινηματικό", "ριζοσπαστικό" άλλοθι στις κυβερνητικές επιλογές
δ) στοιχίζεται αντικειμενικά πίσω από συγκεκριμένες μερίδες του κεφαλαίου
ε) βάζει συνειδητά το λαό να διαλέξει θηλιά που θα τον κρεμάσουν, να υπογράψει ο ίδιος για τα νέα μνημόνια και αντιλαϊκά μέτρα που θα πάρουν για λογαριασμό του κι εναντίον του
Οι ευθύνες πια είναι ξεκάθαρες για όλους.
Δε διαλέγουμε μνημόνιο- Ακυρώνουμε το ψευτοδίλημμα της κυβέρνησης- Ρίχνουμε στην κάλπη την πρόταση του ΚΚΕ:
Όχι και στην πρόταση των ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ/ Όχι και στην πρόταση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Αποδέσμευση από την ΕΕ με λαϊκή εξουσία

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 11:42 π.μ.

Άκυρο ΚΚΕ. Όσο κι αν λυσσάτε, άκυρο ΚΚΕ

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 2:15 μ.μ.

9.37
αν προτιμήσεις ψάρι για το ψηφοδέλτιο του κώματος,σου συνιστώ τον σολωμό.Περιέχει περισσότερο λίπος και βιταμίνη ωμέγα.
Σύμφωνα με τους ιχθυολόγους επιστήμονες η ωμέγα βιταμίνη και το λίπος του σολωμού,διαχέονται καλύτερα σε όλο το ψηφοδέλτιο,και το άκυρο μετράει επι τρία.Ενα ψηφοδέλτιο,τρία άκυρα.Μπίνγκο!!!!!!
Με ένα τόνο σολωμούς,το άκυρο του κώματος θα σαρώσει.

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 4:57 μ.μ.

11.42 @Ακυρος ο σωλομός.Οσο και να λυσσάτε άκυρος ο σωλομός.Καλύτερα η λακέρδα στο ψηφοδέλτιο.

αντιρρησίας
4 Ιουλίου 2015 στις 5:03 μ.μ.

@1.11

Μετά τη μακροσκελή τοποθέτηση στην οποία απαριθμούνται οι πονηριές του ΣΥΡΙΖΑ και τα αποτελέσματα της λαθεμένης κατά τη γνώμη σου επιλογής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταλήγεις στην πρόταση "Ρίχνουμε στην κάλπη το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ" και συμπληρώνω εγώ "και τους κάνουμε τα μέτρα κρέας".

Σύντροφε, δε χρειαζόταν να χύσεις τόσο μελάνι για να μας πεις τους λόγους για τους οποίου θα ρίξεις το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Το ξέρουμε ότι μυαλά σαν τα δικά σου, ό,τι και να συμβαίνει, πάντα το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ θα ρίχνουν. Δε χρειάζεται τεκμηρίωση. Πες μας λοιπόν απλά : "Aφού το λέει το ΚΚΕ, αυτό θα κάνω" και μη μας κουράζεις με τα σεντόνια σου

Να γνωρίζεις μόνο πως στη χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση που τα βοθροκάναλα τη θεώρησαν ισάξια σε μέγεθος με τη συγκέντρωση του Αλιάγα, του Καμίνη και του Τζήμερου και που και συ στηριζόμενος μόνο σε τέτοιες πηγές μπορεί να νομίζεις ότι ήταν μόνο 10.000 στο Σύνταγμα τη στιγμή που οι πιο συγκρατημένες εκτιμήσεις των συμπαθούντων του ΟΧΙ την ξεκινάνε από τους 150.000 , να ξέρεις λοιπόν πως ΟΛΟΙ μιλούσαν με τα χειρότερα λόγια για την επιλογή της ηγεσίας του ΚΚΕ και ανάλογα με τη ψυχοσύνθεση του καθενός είτε το έβριζαν είτε το ειρωνευόντουσαν.

Τη στιγμή λοιπόν που το αυριανό δημοψήφισμα παίρνει ξεκάθαρα ταξικά χαρακτηριστικά, πιθανότατα τα πιο ξεκάθαρα από τη μεταπολίτευση και μετά, το ΚΚΕ κάθεται στη γωνία αποκομμένο από τον κόσμο και καθυβριζόμενο από αυτόν. Ποια είναι η προοπτική αυτού του Κόμματος για το μέλλον κάτω από αυτές τις συνθήκες; Δικαίωμά σας βέβαια να κάνετε ό,τι θέλετε, η Ιστορία όμως θα σας κρίνει και δε θα σας απαλλάξει τόσο εύκολα

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 5:05 μ.μ.

11.11 Δεν ήταν ανάγκη να γράψεις όλο το κατεβατό που σου δώσαν απο τα κεντρικά.Δεν πρόκειται να το διαβάσει κανείς.
Μπορούσες να γράψεις ψηφίστε άκυρο για να βγεί ΝΑΙ,να πέσει η κυβέρνηση,να περάσουν τα μέτρα του Σόιμπλε και να επιστρέψει ο Σαμαράς.
Εμείς έτσι και αλλοιώς ΟΧΙ ψηφίζουμε.Οσο και να σκούζεις,όσο και να γκαρίζεις.ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ και ματά ξανά ΟΧΙ.

Υ.Γ. Σου έχω άσχημα νέα.Η Ανταρσύα σας έχει ξεπεράσει.Μάχη δίνετε με το μ.λ ΚΚΕ και τον Λεβέντη....

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 5:05 μ.μ.

@9.37

Μπορείς επίσης για να μην ξοδεύεσαι, να βάλεις στο φάκελο μια φωτογραφία της Κανέλλη με την κονκάρδα στο πέτο της "΄Ακυρο ΚΚΕ" . Δυο λέξεις όλα τα λεφτά

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 6:15 μ.μ.

@5.05
Ευχαριστώ σύντροφε.Με απάλλαξες απο περιττό έξοδο.
Ετσι και αλλοιώς και η λακέρδα και η Κανέλλη ψάρια είναι.
Η Κανέλλη απλά είναι.....χάνος.

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 7:21 μ.μ.

Που ειδες βρε ανοητοπουλο τα ταξικα χαρακτηριστικά,στο οχι του Γιαννακόπουλου ?

badizo kai paramilo

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 10:21 μ.μ.

Κ.Κ.Ε Σταθερή άξια. Άκυρο σε δεξιά και αριστερά μνημόνια και Ε.Ε Δ.Ν.Τ Ε.Κ.Τ.
Παλεύει μόνο του στη κόκκινη ζώνη όταν τ αλά κόμματα παραδιδονται....
Υ.Σ Άκυρο και εγώ και δεν ει με κουκουές

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 11:32 μ.μ.

Εσύ που βαδίζεις και παραμιλάς πήρες την εξαίρεση, την έκανες κανόνα και έβγαλες συμπέρασμα; Πώς να μην κάνει πλάκα ο κόσμος μαζί σας; Ολίγιστοι και χολερικοί. Σα να λέμε και βλάκες και φθονεροί

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 12:53 π.μ.

@10.21 Αν δεν ει σε κουκουες, τι ει σε.. αλό κόμμα;

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 7:42 π.μ.

10.21 To μόνο σίγουρο είναι πως είσαι ανορθόγραφος.
Το ΚΚΕ ξέμεινε απο οπαδούς και επιστράτευε όλα τα ανορθόγραφα κοθώνια στο ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Πούναι τα μεγαλεία του Λολοκοτρώνη?του μανωλάκι? ΠΑΝίβλακες βέβαια και αυτοί αλλά είχαν ενα επίπεδο ρε παιδί μου

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 9:48 π.μ.

5 Ιουλίου 2015 - 12:53 π.
Δεν είμαι κουκουές αλά ούτε και βλάκας να μου περάσουν μνημόνιο με το όχι..
Κόμματα πέρασα πολλά, όμως αυτί λένε αλήθειες.

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 10:08 π.μ.

@10.21
Σταθερή αξία είναι και ο Λεβέντης.Και αυτός άκυρο ψηφίζει.Γιατί να προτιμήσω το άκυρο το δικό σας,και όχι το άκυρο του Λεβέντη;
Είσαστε ομορφόπαιδα εσείς;

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 12:49 μ.μ.

@12.53
Αυτός δεν ξέρω τι εί νε εσύ πάντως είσαι ΠΑΣΟΚος που μεταλάσσεται σε χρυσαυγίτη (κατα τις καλές παραδόσεις του ΄30 στη Γερμανία)

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 4:31 μ.μ.

Σα να μου μυρίζει ψαρίλα σήμερα...

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 5:40 μ.μ.

4.31 Απο την λακέρδα στα ψηφοδέλτια του κώματος είναι.................................................

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 10:03 μ.μ.

Ρε κεκέδες ξέρει κανείς πόσο πήρε στο δημοψήφισμα το ΚΚΕ; Το ξεπέρασε το 1.5%;

Ανώνυμος
7 Ιουλίου 2015 στις 10:17 μ.μ.

10:03 μ.μ. κρατήσου
9.858.508 πρόσφοροι Ψήφισαν 62,50 %= 6.161.576
ΌΧΙ 61,31 % 3.777.662 ΝΑΙ 38,69 % 2.383913
ΆΚΥΡΟ ΛΕΥΚΌ 5,80 % 357.371 ψήφος» που προέρχεται από τους οπαδούς του ΚΚΕ
Συν η αποχή 37.50% που σε έγραψαν κανονικά 3.696.940,+357.371 του ΚΚΕ--- 4.054.311 άνθρωποι
σας γυρίζουν τη πλάτη δεν είναι τυχαίο περίμενε τη συμφωνία και ξαναρώτα.

Ανώνυμος
7 Ιουλίου 2015 στις 11:48 μ.μ.

ΆΚΥΡΟ ΛΕΥΚΌ 5,80 % 357.371 ψήφος» που προέρχεται από τους οπαδούς του ΚΚΕ
Συν η αποχή 37.50% που σε έγραψαν κανονικά 3.696.940,+357.371 του ΚΚΕ ε κατ 4.054.311
Υ.Σ Θες δεν θες ότι και να λες ερχονται οι κομουνιστές Σώπα όπου να `ναι θα σημάνουν οι καμπάνες.

Ανώνυμος
8 Ιουλίου 2015 στις 12:12 π.μ.

Το ανορθόγραφος σε πείραξε η το ΚΚΕ. Μαλλον είσαι το όχι περιτύλιγμα του ναι στην Ε.Ε
Χτυπάς το ΚΚΕ για να ψαρεύεις χάννους, IQ βλακολίθου

Ανώνυμος
8 Ιουλίου 2015 στις 11:44 μ.μ.

5 - 4:31 μ.μ. 5 - 5:40 μ.μ. 5 10:03 μ.μ. με αγάπη από το χ λίγα σου δίνουν
www.youtube.com/watch?v=MEb5oYHzveA

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 11:09 π.μ.

Κολοκυθοκορφάδες που ασχολούνται με την <>
Τρώνε μνημόνια αμάσητα και έχουν και αποψη ο θεός να βάλει το χέρι του!!!
Ψηφίζουν όχι μετρά και δεχονται φόρους και κόψιμο μισθού ανεργία και εξευτελισμο!
Δεν καταλαβαινω τη πλειοψηφία που το δεχεται αυτό συγνωμη.
Υ.Σ. Αυτόκλητη τιμητές κυβερνητικής εξουσίας πάντα είχαν άξιο μισθο για να δειχνουν τους
απέναντι...
www.youtube.com/watch?v=MEb5oYHzveA

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 4:42 μ.μ.

Πράγματι το ΚΚΕ πήρε 5.80% στο δημοψήφισμα.................................

ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ;;;;;

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 6:14 μ.μ.

9 Ιουλίου 2015 - 4:42 μ.μ.To ΚΚΕ Πήρε 5.04%
Εγγεγραμμένοι Ψήφισαν Εγκυρα Ακυρα Λευκά
9.858.508 6.161.140 / 62,50 % 5.803.987 / 94,20 % 310.812 / 5,04 % 46.341 / 0,75 %
Και το 37.50% Που το βαζης στο ΌΧΙ με μετρά;; η στο ΝΑΙ σε όλα;; Δεν νομίζω !!!!!!!!!



Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 11:35 μ.μ.

6.14
Βάλε και την αποχή μέσα.Μην την ξεχνάς.Αν μετρήσει και η αποχή το ΚΚΕ μαζι με λευκά άκυρα λακερδες και παστουρμάδες ξεπερνάει το 75%
Ωρε μάνα μου αφιόνι που τα ποτίζουν τα κνιτόπουλα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger