Home » , » Κουτσούμπας κατά ρήξης με την Ε.Ε

Κουτσούμπας κατά ρήξης με την Ε.Ε

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 | 2:59 π.μ.

Πηγή: «Πριν»

Όλα από χέρι χαμένα!

Πραγματική  ρήξη μπορεί να έρθει  μόνο όταν .... έρθει στην εξουσία η εργατική τάξη και κοινωνικοποιήσει τα μέσα παραγωγής υποστήριξε ο Δημήτρης Κουτσούμπας σε ομιλία στην πλατεία Λαού στη Λαμία για τη συμπλήρωση 70 χρόνων από τον θάνατο του  Άρη Βελουχιώτη. Το ΚΚΕ αντιμετωπίζει την αντίφαση από τη μια να βρίζει όσους επιχειρούν να οικειοποιηθούν τον Άρη Βελουχιώτη θεωρώντας ότι έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα, όταν το ίδιο τον αποκατέστησε μερικώς μόλις πριν από τέσσερα χρόνια. Το ΚΚΕ δεν έχει καν το θάρρος να προχωρήσει στην αποκατάσταση της κομματικής του ιδιότητας καθώς όπως είχε σημειώσει στην απόφαση «η διαφωνία του Αρη με τη Συμφωνία της Βάρκιζας δεν δικαιώνει τη στάση του απέναντι στη συλλογική θέση του Κόμματος και την παραβίαση από αυτόν της κομματικής πειθαρχίας»!

Με μια παρόμοια λογική το ΚΚΕ και σήμερα καλεί μέλη και φίλους να στοιχηθούν πίσω από τις επιλογές της σημερινής ηγεσίας ακόμα και αν αυτές είναι καταστροφικές. Το ΚΚΕ κρατάει για άλλη μια φορά ίσες αποστάσεις ανάμεσα στη γραμμή της «ρήξης» και της «συμφωνίας» με τις Βρυξέλλες.

Υποστηρίζει ότι για τον ελληνικό λαό ...ότι και αν βγει θα είναι αρνητικό και πως σε κάθε περίπτωση στο «επίσης πιθανό σταμάτημα των διαπραγματεύσεων σε λογική ρήξης με τους δανειστές και διπλού νομίσματος για τη χώρα, πάλι ο λαός και η νεολαία θα πληρώσουν τα σπασμένα»! «Όλα είναι ίδια αν δεν τα αγαπάς», που λέει και το τραγούδι. Το ΚΚΕ όπως έλεγε πριν τρία χρόνια ότι η «διαγραφή του χρέους δεν είναι κάτι που αφορά το λαό» έτσι και τώρα βαπτίζει αδιάφορη οποιαδήποτε πολιτική εξέλιξη δεν συνδέεται με την κομματική του ενίσχυση. Φτάνει στο σημείο να τάσσεται κατά της ρήξης που όπως αναφέρει «προκύπτει γιατί δεν σου βγαίνει».

Με απλά λόγια η γραμμή είναι «ρήξη χωρίς ΚΚΕ δεν γίνεται», όταν το ίδιο το κόμμα μεταθέτει τη ρήξη, την έξοδο από το Ευρώ και την ΕΕ για μετά την κοινωνική αλλαγή η οποία θα έρθει όταν «αλλάξουν οι συσχετισμοί», υπέρ του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ.
Το μεγάλο ερώτημα είναι πώς θα γίνει αυτό, όταν το ΚΚΕ δεν καταφέρνει καν να γίνει πόλος συσπείρωσης των ψηφοφόρων που απογοητεύονται από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 54 σχόλια

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2015 στις 5:34 π.μ.

Κλασική περίπτωση της σταλινικής πολιτικής του ολοκληρωτικού ελέγχου της κοινωνίας από το Κόμμα. Σταλινικό κομμουνιστικό κόμμα, όχι κομμουνιστικό κόμμα του Μαρξ, του Ένγκελς και του Λένιν. Παιδιά μην το ψάχνετε παραπέρα...

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2015 στις 6:41 π.μ.

Καταλαβαίνω πως οι δημοσκόποι γλύφουν κάθε φορά αυτόν που κυβερνά. Μάλιστα στο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και στο ΚΚΕ χρωστάνε και μερικές μονάδες που του έκοβαν κατ εξακολούθηση, σύμφωνα με εντολή των τοκογλύφων, πριν από τις εκλογές. Αλλά το να βάζουν τα χρωστούμενα τώρα και να τραβάν από τα μαλλιά τα ποσοστά είναι γελοίο. Το να βγάζουν δημοσκοπήσεις πχ με ποσοστά συνόλου άνω του 100% δεν νομίζω πως τους ωφελεί ιδιαίτερα.
Τα ψέματα δεν αφορούν μόνο τα ποσοστά. Αφορούν τις προβοκατόρικες ερωτήσεις για ευρώ κα, πράγμα που δεν μπορεί να μετρηθεί εύκολα στις εκλογές, εκτός αν γίνει δημοψήφισμα.
Λίγους μήνες μετά τις εκλογές η διαφορά των 8,5 μονάδων γενικά έχει αυξηθεί. Αυτό δε σημαίνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ τα πάει καλά. Κάθε άλλο. Υπάρχει σκεπτικισμός ιδιαίτερα στους Αριστερούς που τίμησαν το κυβερνών κόμμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί την ίδια πολιτική, με τον ίδιο τρόπο ακόμα και με τα ίδια πρόσωπα! Υπάρχει λοιπόν μια πικρία στον κόσμο.
Από τη μια οι δοσίλογοι όχι μόνο έμειναν ατιμώρητοι για τα εγκλήματα τους, αλλά αποθρασύνθηκαν. Από την άλλη οι "κόκκινες γραμμές" σβήνονται προκειμένου να παραμείνουμε πάση θυσία στο Ευρώ και την ΕΕ, πράγμα που θα πληρώσουμε πανάκριβα.
Η ΝΔ έχει πρόβλημα. Παρακαλά το ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσουν μαζί, ενώ ταυτόχρονα υιοθετεί την πιο προδοτική μορφή υποταγής στους τοκογλύφους, πράγμα που της στερεί κάθε ελπίδα ανάκαμψης. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει κάποιο μέρος των ψηφοφόρων προς τα Αριστερά αλλά ακόμα κρατάει τις δυνάμεις λόγω της προφανής αδυναμίας της γαλάζιας συμμορίας, της εξαφάνισης του ΠΑΣΟΚ και της συρρίκνωσης του Ποταμιού, που πέταξε τη μάσκα του "απολιτικού" και τάχθηκε φανερά με τους δανειστές.
Από μόνη της η αποσάθρωση της ΝΔ είναι αρκετή να δώσει αυτοδυναμία στο ΣΥΡΙΖΑ γι αυτό άλλωστε η Αντιπολίτευση τρέμει τις εκλογές. Η περαιτέρω μείωση της ΝΔ είναι δεδομένη, ακριβώς διότι δεν έχει να προσφέρει τίποτα καινούριο, εκτός από νέο Μνημόνιο, αλλά κι εξαιτίας της στάσης της, που θυμίζει κόμμα της εποχής του Όθωνα. Έχει γίνει, θα λέγαμε, το "Γερμανικό κόμμα".
Το ΚΚΕ προς το παρόν δε μπορεί να γίνει πόλος έλξης της δυσαρέσκειας, ίσως γιατί είναι ακόμα νωρίς, αφού ο κόσμος είναι οργισμένος με τη ΝΔ που κυβέρνησε όλα αυτά τα χρόνια κι επειδή συμφωνία με τους τοκογλύφους δεν έχει εφαρμοστεί από το ΣΥΡΙΖΑ, που κρατά όμως όλα σχεδόν τα στραβά των προηγούμενων. Το μόνο θετικό ήταν το άνοιγμα της ΕΡΤ κι η επαναπρόσληψη κάποιων που διώχθηκαν για τις πολιτικές τους απόψεις (καθαρίστριες κα).
Οι άνθρωποι που ψήφισαν το ΣΥΡΙΖΑ θα δουν πως τίποτα δεν έχει αλλάξει και πολύ γρήγορα θα αλλάξουν γνώμη. Εν τούτοις υπάρχει πρόβλημα στην τακτική κι όχι στις στρατηγικές επιλογές, αφού οι θέσεις του ΚΚΕ έχουν πλήρως επαληθευτεί. Έχει τσιμπήσει στα ποσοστά του, αλλά αυτό δυστυχώς δεν φτάνει, ιδιαίτερα σήμερα που γίνεται τέτοια καπιταλιστική επίθεση. Ελπίζω στο μέλλον σε θεαματική άνοδο, αν κι αυτό εξαρτάται από τις κινήσεις του. Άριστα στη θεωρία αλλά υπάρχουν συγκεκριμένα θέματα. Φυσικά φταίει ο Καπιταλισμός, αλλά αυτός εκφράζεται από πρόσωπα και πολύ συγκεκριμένες κινήσεις. Που σημαίνει καλοί αγώνες όπως πριν, με διαφορετική όμως επικοινωνιακή τακτική.
Είναι πραγματική αδικία η εξωκοινοβουλευτική Αριστερά να παραμένει "εξωκοινοβουλευτική" εκτός δηλαδή Κοινοβουλίου, όταν μέσα σ' αυτό βρίσκονται οι Νεοναζί. Είναι όμως ευκαιρία με εντονότερες κινητοποιήσεις κατά της πολιτικής λιτότητας, τα κόμματα που δεν θέλουν την ΕΕ, να εκφράσουν καλύτερα την δίκαιη οργή κι αγανάκτηση των εργαζομένων, ανέργων και συνταξιούχων που θα δουν τα λιγοστά τους εισοδήματα να μειώνονται περαιτέρω.
Σ' αυτό θα μπορούσε ίσως να υπάρξει ένας συντονισμός μια καλύτερη συνεργασία όλων όσων δεν θέλουμε να γίνουμε αποικία των ισχυρών της Ευρώπης. Αυτοί που κατανοούν την καταστροφική πολιτική μέσα στην ΕΕ και το Ευρώ είναι πολλοί περισσότεροι από όσους μας δείχνουν τα πλαστά γκάλοπ. Είναι η πλειοψηφία και συνεχώς αυξάνονται. mitsos175.

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2015 στις 8:58 π.μ.

Καταντήσατε επιεικώς φαιδροί....καημένα !

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2015 στις 9:51 π.μ.

Ας το καταπιούμε το παραλληρηματικό κείμενο που σε 10 γραμμές μπλέκει τον Άρη, τη διαγραφή του χρέους και τον ...πόνο που το ΚΚΕ δεν συσπειρώνει τους απογοητευμένους του ΣΥΡΙΖΑ. Παλιά ξυνά σταφύλια. Όμως, ο τίτλος "Κουτσούμπας κατά ρήξης με την ΕΕ" που κολάει;

Αλήθεια, θα μπορούσε ο αρθογράφος ή οποιοσδήποτε άλλος να καταθέσει την αναφερόμενη στο κείμενο ώς θέση του ΚΚΕ, ότι η «διαγραφή του χρέους δεν είναι κάτι που αφορά το λαό»; Δε νομίζω...

ΑΝΤΑΡΙΖΑ τα κάνανε πάλι.


Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2015 στις 9:53 π.μ.

Ο ΑΡΗΣ ανήκει στο Πάνθεον των ηρώων του ΚΚΕ Πολιτικά είχε δίκιο. ΚΚ χωρίς Δ.Σ δεν μπορεί να υπάρχει σε καμμία περίπτωση. Καταλαβαίνουμε το Αγχος και την Αγωνία των Ταξικών Ναυαγίων της ανταρσυα να στηρίξουνε τον σύριζα και να φτιάξουνε το Νέο Οπορτουνιστικό Ανάχωμα. Η Θέσεις του ΚΚΕ είναι πεντακάθαρες. Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Το ΚΚΕ δεν στηρίζει Εθνικό Καπιταλισμό η Εισοδο σε άλλο Ιμπεριαλιστικό Οργανισμό Ρωσία Κίνα που υποστηρίζουνε και Εθνικιστικές Φασιστικές δυνάμεις. Αφήνουμε τα Ναυάγια στην μοίρα τους.

ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ(ΚΚΕ)
21 Ιουνίου 2015 στις 10:00 π.μ.

Ολα είναι ίδια αν δεν τα αγαπάς.

''αλλαγη δεν γίνεται χωρίς το ΚΚΕ'' Σύνθημα της δεκαετίας του 80.''
''Ρήξη δεν γίνεται χωρίς το ΚΚΕ'' Σύνθημα της δεκαετίας 2010,2020,2040,2060.....μέχρι Δευτέρα Παρουσία.

Το γελοίο της υπόθεσης με το οποίο γελάνε τα σπουργίτια της Λαμίας,είναι οτι το ΚΚΕ ''τιμάει'' τον ΑΡΗ.Οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του,το κόμμα που πρόδωσε τον πρωτοκαπετάνιο λέγοντας ''ούτε ψωμί ούτε νερό στον Μιζέρια,το κόμμα που δεν τολμάει να τον αποκαταστήσει κομματικά,βρωμίζει και λερώνει την μνήμη του.Στην τυμβωρυχία του ΚΚΕ στην μνήμη του ΑΡΗ στην Λαμία,οι κάτοικοι της πόλης απάντησαν όπως απαντούν σε όλη στην Ελλάδα στους σφετεριστές αγώνων θυσιών και αίματος.Με πλήρη αδιαφορία στα καραγκιοζιλίκια των σταλινικών τυμβωρύχων!!Με πλήρη περιφρόνηση στους επαγγελματίες πολιτικούς απατεώνες.Με κανονικό φτύσιμο στους αναχωρητές της προδοτικής σέχτας του Περισσού....
Ετσι πληρώνει ο λαός τους προδότες του ΑΡΗ....

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2015 στις 10:25 π.μ.

Εχουνε μεγάλες πλάκες στο ΝΑΡ. Πάνε να ταυτίσουνε τον ΑΡΗ Με την αθλιότητα τους. Ο ΑΡΗΣ διαφώνησε με την Θεωριτικοποίηση του Ελιγμού των Λαικών Μετώπων και έλεγε ότι έπρεπε να πάρουμε την Εξουσία τον Οκτώβρη του 1944. ΟΙ Αθλιοι στο ΝΑΡ μας λένε να κάνουμε το ίδιο λάθος με Τότε. Αλλάξτε π΄λευρό ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΑ

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2015 στις 11:39 π.μ.

Η ομιλία του Δ. Κουτσούμπα για τα 70 χρόνια από τον θάνατο του Άρη Βελουχιώτη στην Άρτα (αποσπασμα)

"Ο λαός μας μπορεί αν το αποφασίσει να γυρίσει την πλάτη σε παλιούς και νέους «σωτήρες» που από το πρωί ως το βράδυ του πιπιλίζουν το μυαλό ότι θα τον σώσουν, ότι θα τον βγάλουν στο ξέφωτο, ότι θα του δώσουν πίσω τη χαμένη του αξιοπρέπεια και θα τον κάνουν αυτοδύναμο.
Ο λαός μας μπορεί, αν το αποφασίσει, να σώσει ο ίδιος τον εαυτό του.
Να πει όχι σε νέες συμφωνίες ντροπής με τους δανειστές που δένουν χειροπόδαρα τα λαό μας για πολλά πολλά χρόνια.
Να πει ναι στον αγώνα για την κατάργηση όλων των αντιλαϊκών εφαρμοστικών νόμων των προηγούμενων μνημονίων. Να διεκδικήσει αυξήσεις μισθών- συντάξεων- ΣΣΕ- ουσιαστική ανακούφιση ανέργων- αναπλήρωση των απωλειών από τα χρόνια της κρίσης. Κι όλα αυτά σε ρήξη με την ΕΕ, το κεφάλαιο, την εξουσία τους."

Αυτο ειναι κατα λεξη το αποσπασμα του Κουτσουμπα στην Λαμια, τωρα το ΠΡΙΝ πως βγαζει τα δικα του συμπερασματα...

και οποιος θελει ν ακουσει και να δει κατα γραμμα τι ειπε ο Κουτσουμπας ας κανει κλικ στο συνδεσμο

http://www.902.gr/eidisi/politiki/69950/i-omilia-toy-d-koytsoympa-gia-ta-70-hronia-apo-ton-thanato-toy-ari-veloyhioti#/0

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2015 στις 11:51 π.μ.

Όσο οι στόχοι της εκμεταλλεύτριας τάξης ενός λαού γίνονται και δικοί του στόχοι, τόσο οι χαμένες θυσίες θα συνεχίζονται, θα γίνονται πιο αιματηρές και θα πλασσάρονται κάθε φορά με ψεύτικες ελπίδες.
Η ανάπτυξη και η κρίση του καπιταλισμού θα κτίζεται πάνω σε κοινωνικά ερείπια, πάνω σε εκατομμύρια άνεργους και εξαθλιωμένους, ευκολόπιστους και πάντα προδομένους....

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2015 στις 1:26 μ.μ.

Έλεος με την κοπτορραπτικη και τα σοφισματα του αρθρογράφου... Δηλαδή αν γίνει η Ελλάδα κάτι σαν τη γειτονική καπιταλιστικη Βουλγαρία (εντός εε, εκτός ευρώ) θα έχει επέλθει ρήξη προς όφελος του λαού ... Τι να πει κανείς;

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2015 στις 2:28 μ.μ.

Κόκκινο και Πριν, ξυπνήσετε προτείνετε μας κάποιο σοβαρό κώμα εκτός ΚΚΕ
για να δούμε πόσο <> είστε!!!
Υ.Σ.δεν είναι Κουτσούμπας κατά ρήξης με την Ε.Ε είναι Κουτσούμπας υπέρ ρήξης με την Ε.Ε
και μην μασάτε ότι σας πετάνε απ το Πριν έτσι χάνετε την όπια σοβαρότητα

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2015 στις 2:40 μ.μ.

'Με απλά λόγια η γραμμή είναι «ρήξη χωρίς ΚΚΕ δεν γίνεται»'
Ποιο ειναι το παραξενο; Ποιος θα την κανει τη ρηξη ο Τσακαλωτος,ο Μητροπουλος,η Λουκα,ο Σταθακης,ο Βαρουφακης ασε που χασαμε και την Παναριτη αλλα ποτε δεν ειναι αργα η Μιραντα περιμενει.

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2015 στις 2:48 μ.μ.

Ρήξη χωρίς ΚΚΕ δεν γίνεται!!! Ούτε με βαστάζους κόμματα της αριστεράς, τύπου σύριζα και ανταρσίας ουστ απο δω καιροσκόποι...

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2015 στις 3:51 μ.μ.

γγ κκε ενας... κυρ-παντελης

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2015 στις 3:56 μ.μ.

Τραγική η ηγεσία του ΚΚΕ. ..
Ένα μάτσο νευρωτικων δεινοσαύρων που νομίζει ότι είναι η πρωτοπορία της εργατικής τάξης.
Σε μερικές δεκαετίες θα έχει σβήσει όπως και κάθε οργανισμός που δεν μπορεί να εξελιχθεί...

21 Ιουνίου 2015 στις 4:33 μ.μ.

ΠΟΥ τα ειδατε αυτα ρε γκαιμπελακια? Γιατι διαστρεβλωνετε την θεση του ΚΚΕ που σταθερα απο το 09 λεει οτι μοναδικη λυση ειναι :
-MONOMEΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ
-ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΕΕ ΚΑΙ ΝΑΤΟ
-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ
-ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΤΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ

ποτε ειπε ρε Γκαιμπελς οτι η "διαγραφη του χρεους δεν αφορα τον λαο " ? "Το χρεος δεν αφορα τον λαο "!...λεει σταθερα το ΚΚΕ !!! Γιατι δεν το εχει κανει ο ιδιος και αρα ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ !!
Στα παιχνιδακια με τα νομισματα που πατε να μπλεξετε τον λαο ,"εξοδο απο ευρω" -αλλα ΜΕΣΑ στην ΕΕ ,τα δυο νομισματα που και κυκλοι της ΕΕ εχουν στα σκαρια ....σας απανταμε : ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ εχετε τα κοτσια να παμε ? Εχετε την παλληκαρια να πητε στον λαο την αληθεια ? Οτι και με δραχμη και με ευρω και με τα κερατα σας τα τραγια ...ΟΣΟ ισχυουν οι νομοι ,οι ντιρεκτιβες ,οι συμφωνιες και οι δεσμευσεις του Ευρωμαντριου σας ο λαος θα υποφερει και θα λιμοκτονει ?
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ αν εχετε τα κοτσια λοιπον και τα μεσα παραγωγης στον λαο να χτισει το μελλον του μετα ..."αριστεροι" παπαντζες

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2015 στις 4:44 μ.μ.

απ' το τζάντε: Aν θέλετε (που απ' ότι φαίνεται δεν θέλετε) να ενημερώσετε τί λέει κ τι δεν λέι το ΚΚΕ κ ο γραμματέας Του εδώ ολοκληρωμένα:
http://www.902.gr/eidisi/politiki/68929/ekdiloseis-tis-ke-toy-kke-gia-ta-70-hronia-apo-ton-thanato-toy-ari-veloyhioti#/0

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2015 στις 5:22 μ.μ.

Καλά ρε ΠΡΙΝ, γιατι κατασκευάζεις φανταστικά επιχειρήματα για να συγκρουστείς με το ΚΚΕ; Αφου το ΚΚΕ απο το 1980 όπου βρεθεί και όπου σταθεί λέει "αποδεσμευση απο την ΕΕ". Αυτό τί σας φαίνεται; Οτι θελουν να βγουν απο την ΕΕ αλλα δεν θελουν να βγουν απο το ευρω;;

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2015 στις 5:57 μ.μ.

Ρε ΚΚΕδες απο τα πολλά σουβλάκια την έπαθε την δυσκοίλια ο Κουτσούμπας;Αυτός ρε μιλάει και σφίγγεται λες και θέλει να χ...σει όλο το ακροατήριο.

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2015 στις 6:21 μ.μ.

Ότι θέλει τους κάνει τους συριζαίους ο Κουτσούμπας. Οτι και να κάνει ο συριζα το κκε θα τους την λέει. Η καθαρή λύση το grexit δεν θέλει δειλούς και εξαρτήματα της διαπλοκής όπως ο Τσίπρας.

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2015 στις 6:21 μ.μ.

Πάλι τον καύκον ήπιατε, πάλι τον νουν απωλέσατε, αδόλεσχοι βλιτομάμες!

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2015 στις 6:56 μ.μ.

Αχ κ. Δημητρη μου,μου το ελεισες το σπιτι μου,...και οχι τιποτα αλλο ,δεν ειναι δικο σου,ειναι του ΛΑΟΥ!! Αν αληθευει το γεγονος των δηλωσεων του κ.Παολο Μπατιστα εκτελεστικου διευθυντη του ΔΝΤ (καλο θα ηταν και το Β.Κ να το ελεγξει και να κανει αναρτηση) τα πραγματα για εσας ,πανε απο το κακο στο χειροτερο. Κρατηθητε λιγουλακι στις δηλωσεις σας,γιατι η πραγματικοτητα τρεχει με ταχυτητα φωτος!! Αν ειναι αληθηνες οι δηλωσεις......αδειασε μεχρι και την Λαγκαρντ,εσας θα λυπηθει;; Κατα που φαινεται,δεν ειναι και τοσο καβαλα οι ξενοι,οπως θελουν να παρουσιαζονται, σιγα-σιγα αρχιζουν να τα μασουν τα λογια τους!! Χε....ντε, εχουν παθει οι ανθρωποι.....λιγο κρατημα,να δουμε που θα κατσει στο τελος η ιστορια! Μην φανητε και εχθροι του λαου στο τελος!!!!!!

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2015 στις 8:05 μ.μ.

Το ΠΡΙΝ εκτέθηκε κανονικότατα, ότι θέλει γράφει και όπως θέλει τα παρουσιάζει διαστρεβλωνοντάς τα, και εγώ που νόμιζα ότι τέτοια μονταζιέρα την βλέπει και την διαβάζει κανείς μόνο στον αστικό τύπο της δεξιάς και του κέντρου πχ Βήμα ΝΕΑ, Δημοκρατία, τελικά όχι μόνο δεν συμβαίνει αλλά εκφράζετε και από μέσον της αριστεράς, να το εκλάβω σαν αδυναμία και κινήσεις πανικού? ΜΠΡΑΒΟ!!! (Giannis me 2 n)

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2015 στις 9:24 μ.μ.

μου αρέσει που και καλά το ΚΚΕ έχει κάνει πρόσφατες προσεγγίσεις για το 20ο και ο άλλος υπογράφει με το μισητό όνομα του τύπου που οργάνωσε το στρατιωτικό βραχίονα του πολιτικου πραξικοπήματος του εικοστού: του Ζούκοφ με τα τανκσ του. Υποκριτές κουκουέδες

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2015 στις 9:59 μ.μ.

@6.21
Oτι θέλει τους κάνει τους κκεδες ο Τσίπρας.Στην αρχή τους πήρε τους μισούς ψηφοφόρους,μετά τους ανάγκασε να συμμαχήσουν με τους Σαμαροβενιζέλους ύστερα τους πότισε φαρμάκι που έγινε κυβέρνηση και τώρα παίζει μόνος του στο γήπεδο χωρίς αντίπαλο.
Τελικα ο Τσίπρας θα εκδικηθεί για όλους τους συντρόφους κομμουνιστές που πρόδωσε το κώμα,απο την Βάρκιζα μέχρι την περιφρούρηση της βουλής.
Ολα εδώ πληρώνονται προδότες της εργατικής τάξης.

Ανώνυμος
22 Ιουνίου 2015 στις 7:41 π.μ.

Βλεπω τον Τσιπρα να μπαινει στο ελικοπτερο ΜΑΖΙ με τους ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ.

Ανώνυμος
22 Ιουνίου 2015 στις 8:24 π.μ.

Δεν ξερω που θα καταληξει αυτη η ιστορια...
πιο πιθανη καταληξη ομως, ειναι η θλιψη να δουμε ανθρωπους που μεχρι πρν λιγους μηνες ηταν ντουροι επαναστατες, να πανηγυριζουν ενα τεραστιο εξευτελισμο προσδοκιων και ενος ολοκληρου πολιτικου χωρου....

Ανώνυμος
22 Ιουνίου 2015 στις 11:01 π.μ.

9:59
Tελικα ο Τσιπρας θα εκδικηθει ολο τον ελληνικο λαο(εκτος τους τραπεζιτες) με το τριτο μνημονιο που θα υπογραψει σημερα-αυριο.

Ανώνυμος
22 Ιουνίου 2015 στις 1:38 μ.μ.

Μα κι αυτός ο Κουτσούμπας, να μη θέλει να καταλάβει ότι η θέση της κυβέρνησης για ένα νέο μνημόνιο είναι ρήξη;

α.

Ανώνυμος
22 Ιουνίου 2015 στις 3:50 μ.μ.

Κλακαδόροι και κομπάρσοι, όταν τα site και τα blog του ΣΥΡΙΖΑ κοινοποιούν την λάσπη και την βρωμιά σας, ακριβώς κάτω από το "ευρώ ή τίποτα"" η ΕΕ είναι φίλη μας" και " νέα βάση για το ΝΑΤΟ" νιώθετε επαναστάτες μεγάλοι; Τσίρκο είσαστε. Από την στιγμή που αρχίσατε να γλύφεστε με αυτούς που υποτίθεται διαφωνούσατε εδώ και 20 χρονάκια. Αλητεία!

Ανώνυμος
22 Ιουνίου 2015 στις 9:48 μ.μ.

Η θέση του ΚΚΕ δια στόματος Κουτσούμπα είναι αυτή: "Σήμερα ΚΑΘΕ σκέψη για έξοδο από ΕΕ και ευρώ είναι καταστροφική για το λαό".

Η θέση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι αυτή: "Η έξοδος από την ΕΕ και το ευρώ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ (και ΜΟΝΟ σε συνδυασμό) με την εθνικοποίηση και τον εργατικό έλεγχο των βασικών τομέων της οικονομίας, ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΗ για τον λαό και μπορεί να ανοίξει δρόμους για τον σοσιαλισμό".

Ανώνυμος
23 Ιουνίου 2015 στις 12:36 π.μ.

Ρίξτε λάσπη και δώστε διαστρέβλωση και παπατζηλίκι στον κόσμο ΑΝΤΑΡΣΥΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ του ΠΡΙΝ, Β.Κ κλπ.
Τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με παράταση του υπάρχοντος και προετοιμασία του νέου μνημονίου, χρειάζονται ΓΕΡΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ!
Μην χειραφετηθεί ο κόσμος και οργανωθεί και παλέψει να πάρει την εξουσία, μην συμπαραταχθεί με το ΚΚΕ...
Θέλετε όμως πολλή δουλειά ακόμα: Λάσπη στο ΚΚΕ, συκοφαντία, διαστρέβλωση αλλά και σουλούπωμα του "χώρου" σας, μόνο με τον αλαβάνο δεν τσουλάει το πράμα ανταρσυόπουλα. Έχετε ρόλο να παίξετε, η σταθεροποίηση του συστήματος περιμένει περισσότερα από σας!

(Σα δε ντρέπεστε ρε λέω γω... γκεμπελίσκοι...)

Ανώνυμος
23 Ιουνίου 2015 στις 8:21 π.μ.

@3.50 @9.48 @12.36
Πολύ πεσμένους σας βλέπω.Γράφεις 3 σχόλια ο ίδιος κνίτης για να φανείτε πολλοί.
επεσε φτώχια στην ομάδα.Που είναι οι καλές εποχές;Που είναι ο ΠΑΝ;το μανωλάκι;ο Λολοκοτρώνης;ο SS AntonSS;
Ακμή και παρακμή ρε κνίτες.Μετά απο τόσες αποτυχίες έρχεται λογικά η πτώση.Μετά απο τόσο φτύσιμο,μετά απο τόσο φάσκελο απο το λαό,κουράζονται τα παλληκάρια.
Ουτε οι κατσαρόλες δεν έχουν πλέον αποτέλεσμα.
Δράμα........

Ανώνυμος
23 Ιουνίου 2015 στις 5:12 μ.μ.

Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι επί της ουσίας η εξής: ΥΠΟΤΑΓΗ στην αστική τάξη της ελλάδας και στις αστικές τάξεις της Ε.Ε. ΟΛΗ η πολιτική του καθορίζεται ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ. Συνεπώς, θα κάνει κοκοκο τις κόκκινες γραμμές του.

Η θέση του ΚΚΕ δια στόματος Κουτσούμπα είναι αυτή: "Σήμερα ΚΑΘΕ σκέψη για έξοδο από ΕΕ και ευρώ είναι καταστροφική για το λαό".

Η θέση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι αυτή: "Η έξοδος από την ΕΕ και το ευρώ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ (και ΜΟΝΟ σε συνδυασμό) με την εθνικοποίηση και τον εργατικό έλεγχο των βασικών τομέων της οικονομίας, ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΗ για τον λαό και μπορεί να ανοίξει δρόμους για τον σοσιαλισμό".

ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

Ανώνυμος
23 Ιουνίου 2015 στις 7:38 μ.μ.

@Ανώνυμος
@ 12:36
Δραματική είναι η κατάστασή σου,κακομοίρη!

Ανώνυμος
23 Ιουνίου 2015 στις 8:05 μ.μ.

Το "πριν" (πριτς) ανακαλύπτει πως το κκε δεν είναι υπέρ της ρήξης με την εε, κάτι που εξηγεί πιθανότατα την ξεχωριστή συγκέντρωση της ανταρσυα στις 11 ιούνη που είχε συλλαλητήριο το παμε, σε αντίθεση με την Κυριακή που δεν είχε πρόβλημα να βρεθεί στην ίδια συγκέντρωση με τη ρηξιακή αδεδυ και το μεγάλο καπέλο του σύριζα...

23 Ιουνίου 2015 στις 10:39 μ.μ.

Από το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, στο οποίο συμμετείχε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, δήλωσε: «Καμία ανοχή. Όλοι στους δρόμους. Λέμε όχι στη νέα αντιλαϊκή συμφωνία. Δεν φοβόμαστε την ρήξη με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία τους. Ζητάμε, απαιτούμε εδώ και τώρα κατάργηση όλων των μνημονίων και των εφαρμοστικών τους νόμων, άμεση ανάκτηση απωλειών του λαϊκού εισοδήματος. Προχωράμε μπροστά με το ΚΚΕ, δυναμώνουμε την κοινωνική λαϊκή συμμαχία».

Ανώνυμος
24 Ιουνίου 2015 στις 9:26 π.μ.

1039
......και μόλις τον άκουσε ο καπιταλισμός έκλασε μέντες και οι καπιταλιστές αυτοκτόνησαν ομαδικά για να γλυτώσουν απο τον Μητσάρα.
Υ.Γ Ο Μητσάρας απαιτεί....και ο λαός τον γράφει.

Ανώνυμος
24 Ιουνίου 2015 στις 12:34 μ.μ.

Το ΚΚΕ, μόλις είδε πως ΔΕΝ υπάρχει πλέον ουδεμία πιθανότητα για έξοδο από το ευρώ και την ΕΕ σήμερα, εκεί που έλεγε δια στόματος Κουτσούμπα ότι "σήμερα η έξοδος από το ευρώ είναι καταστροφική για το λαό", άλλαξε τροπάρι. Και επανήλθε στην καταγγελία του ευρώ και της ΕΕ. Διότι το ΚΚΕ ΔΕΝ θέλει απι της ουσία να διαταραχεί η ισορροπία που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα: Το να βγούμε από ευρώ και ΕΕ μπορείς να το λές στα κείμενά σου όπως τα λέει το ΚΚΕ, αλλά σιγά μην το ΚΚΕ διαταράξει την ισοροπία.

Ο AntonSS και οι υπόλοιποι ΚΚΕδες εδώ μέσα, νομίζουν ότι δεν θυμάται ο κόσμος. Αμ δε! Ο κόσμος κύριοι, θυμάται τις κολοτούμπες και του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο που τουλάχιστον απο τον ΣΥΡΙΖΑ περιμένει ένα ξεροκόμματο μιας και το μεγάλο κοψίδι ο ΣΥΡΙΖΑ το θέλει για να το δώσει στο μεγάλο κεφαλαιο, ελληνικό και ξένο!

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ήταν και είναι καθαρή από την αρχή! Ρήξη και έξοδος από το ευρώ και την ΕΕ, στην κατεύθυνση του σοσιαλισμού. ΑΥΗ ήταν, είναι και θα είναι η θέση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ!

Ανώνυμος
24 Ιουνίου 2015 στις 12:44 μ.μ.

Σε συλλαλητήριο την Πέμπτη 25 Ιουνιου καλεί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Με σύνθημα «Όχι στη νέα συμφωνία- μνημόνιο» η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί το λαό σε κινητοποίηση την Πέμπτη 25 Ιούνη και ώρα 7 μ.μ., στα Προπύλαια.

Η ανακοίνωση – κάλεσμα ΑΝΤΑΡΣΥΑ αναφέρει:

Η διαφαινόμενη πλέον συμφωνία κυβέρνησης-δανειστών αποτελεί μία βαθιά αντιδραστική πράξη, μέσα από την οποία συνεχίζεται η βάναυση μνημονιακή επιτήρηση, διατηρείται αλώβητο όλο το πλαίσιο των μνημονιακών νόμων που τσάκισαν τον λαό την προηγούμενη πενταετία και κλιμακώνεται η επίθεση στα λαϊκά στρώματα μέσα από την φορολεηλασία, τις σαρωτικές ιδιωτικοποιήσεις και την άμεση ή έμμεση μείωση του εισοδήματος.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τον κόσμο να βγει στους δρόμους. Να καταγγείλει την νέα συμφωνία μνημόνιο. Καλεί όλες τις μαχόμενες δυνάμεις της αριστεράς και του εργατικού και λαϊκού κινήματος να πάρουν απόφαση για κινητοποίηση την Πέμπτη ώρα 19.00 στα Προπύλαια, πρώτη μέρα της συνόδου κορυφής που θα επικυρώσει την μνημονιακή συμφωνία. Να καλέσουν σε συλλαλητήριο την Κυριακή στο Σύνταγμα και σε όλες τις πλατείες, σε πανελλαδικές πανεργατικές απεργίες για να μην περάσει ούτε στον λαό ούτε στην Βουλή.

Δεν παλέψαμε πέντε χρόνια για να μας έλθει ένα νέο μνημόνιο!! Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει την νομιμοποίηση να υπογράψει μια τέτοια συμφωνία!! Όλες οι δυνάμεις του κινήματος, το ΚΚΕ, οι μαχόμενες δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, το σύνολο της αριστεράς οφείλουν να δώσουν έμπρακτα το παρών στις κινητοποιήσεις, να εκδηλώσουν έμπρακτα με κάθε δυνατό τρόπο την αντίθεσή τους και να παλέψoυν για να μην περάσει η συμφωνία αυτή. Είναι καθήκον και υποχρέωση κάθε συνειδητού εργαζόμενου και κάθε αριστερού αγωνιστή να μην επιτρέψουμε η μνημονιακή συμφωνία από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛΛ, να κάνει την αριστερά παρένθεση στην λαϊκή συνείδηση για δεκαετίες.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Ανώνυμος
25 Ιουνίου 2015 στις 2:12 μ.μ.

Ο γραφειοκράτης Πάφιλης την πάτησε χθες στο mega και έδινε εύσημα αγωνιστικότητας σε δήθεν αγρότη και στην ουσία καπιταλιστή και εκμεταλλευτή της εργασίας των μεταναστών στα χωράφια του. Στο τέλος ο "αγρότης" υπερασπίστηκε και τους εφοπλιστές για να αναγκάσει τον Παφίλη με τρόπο να μαζέψει τα σορόπια (μη χαλάσει και το μέτωπο της αγροτιάς που έχουν με κόπο φτιάξει τόσα χονια παρέα με την δεξια). Αυτα είναι τα ταξικά αντανακλαστικά του ΚΚΕ. Θέλουν την εργατιά εξαπτέρυγο της μεσαίας τάξης και των μικροιδιοκτητων (μην πούμε τπτ για εθνική αστική τάξη και μας παραπέμψουν στο προγραμμα τους). Ας βγει το ΚΚΕ και να ζητήσει την υποχρεωτική ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΗΣ και την υπογραφή κλαδικών συμβάσεων.

Ανώνυμος
25 Ιουνίου 2015 στις 8:09 μ.μ.

Σε χθεσινό μήνυμα έλεγα ότι η αριστερά, μεταξύ άλλων, έχει και αδιάρρηκτες σχέσεις με την ΑΛΗΘΕΙΑ και αναρωτιόμουν γιατί λέτε τόσο χοντρά και εκκωφαντικά ψέματα, διαστρεβλώνοντας τις θέσεις του ΚΚΕ, άνθρωποι που αυτοαποκαλείστε αριστεροί. Μια απλή επαφή με τα επίσημα μέσα ενημέρωσης του ΚΚΕ, η ανάγνωση για π.χ. ενός όποιου φύλλου του ριζοσπάστη ή των θέσεων του 19ου συνεδρίου, δείχνει όχι μόνο το απλό, δηλαδή το ποιες είναι θέσεις του ΚΚΕ, αλλά και το είδος της "κριτικής" σας, δηλαδή τη χοντροκομμένη και εκκωφαντική διαστρέβλωση, τα ελατήρια της οποίας δεν έχω διάθεση να σχολιάσω.
Συμπτωματικά ή όχι, το σημερινό(25/06/2016) εξώφυλλο του ριζοσπάστη βγαίνει με το εξής πρωτοσέλιδο: "Όχι στη νέα συμφωνία. Αρκετά πληρώσαμε τους εκβιασμούς και την κοροϊδία κυβερνήσεων - δανειστών. Ρήξη με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία τους".
(για του λόγου το αληθές: http://www.rizospastis.gr/ ).
Φυσικά το χθεσινό μήνυμα δεν εμφανίστηκε πιθανόν είτε λόγο δικού μου λάθους, είτε για άγνωστο λόγο(υποψιάζομαι λογοκρισία. Ξέρετε λογοκρισία και διαστρέβλωση πάνε μαζί)
Οι θέσεις του ΚΚΕ είναι ξεκάθαρες και δημοσιοποιημένες.
Και ο καθένας έχει δικαίωμα να τις κρίνει και να τους αντιπαρατίθεται με όσο σθένος θέλει. Αυτή η κριτική όμως είναι καλό για να είναι γόνιμη να γίνεται, σε αντίθεση με ότι γίνεται εδώ, με επιχειρήματα και τεκμηρίωση.
Ο Παφίλης στη χθεσινή εκπομπή το μόνο που δεν έκανε ήταν να δώσει εύσημα στον «δήθεν αγρότη».
Για του λόγου το αληθές: http://www.902.gr/eidisi/politiki/70231/oi-paremvaseis-toy-th-pafili-sto-mega-video

Ανώνυμος
26 Ιουνίου 2015 στις 12:30 μ.μ.

Προς 25 Ιουνίου 8:09 μμ: Φίλε του ΚΚΕ, δυστυχώς δεν είναι διαστρεβλωμένες οιθέσεις του ΚΚΕ: Ο ΓΓ του ΚΚΕ σε δηλώσεις του πολλάκις, έχει επιμείνει πως "....σήμερα η έξοδος από ΕΕ και ευρώ, είναι καταστροφική για το λαό". Ενώ οι γραπτές θέσεις του ΚΚΕ, λένε το αντίθετο: Ας εξηγήσει το ίδιο το ΚΚΕ γιατί έχει αυτή την αντίφαση. Μπορεί να οφείλεται στο εξής: Δεν θέλει με την καμμία το ΚΚΕ έξοδο από ΕΕ και ευρώ, και όσο έπαιζε το ενδεχόμενο αυτό το ΚΚΕ το πολέμαγε. Τώρα που μάλλον παρόλη την αναμπουμπούλα έχει κλειδώσει ενός είδους συμφωνίας, το ΚΚΕ σιγούρεψε πως δεν παίζει το εκτός ΕΕ για την ώρα τουλάχιστον, και σήκωσε τους τόνους.

Αλλιώς, πως εξηγείς φίλε του ΚΚΕ ότι ο Κουτσούμπας σε δηλώσεις του πολλάκις έχει πει ότι "σήμερα η έξοδος απο ΕΕ και ευρώ θα είναι καταστροφική για το λαό";

Ανώνυμος
26 Ιουνίου 2015 στις 12:32 μ.μ.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με συνέπεια τόσο στις θέσεις της όσο και στις προφορικές τοποθετήσεις των μελών κ στελεχών της, λέει πως η έξοδος από την ΕΕ και το ευρώ σε σοσιαλιστική κατεύθυνση, θα είναι η σωτηρία της εργατικής τάξης και του λαού.

Ανώνυμος
26 Ιουνίου 2015 στις 9:10 μ.μ.

Το ΚΚΕ είναι ο πρωταθλητής του οπορτουνισμού.

Μέχρι το Γενάρη το ΚΚΕ έλεγε "δεν υπάρχουν μνημόνια, αλλά μόνο καπιταλισμός". Τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ υπογράφει νέα μνημόνια, το ΚΚΕ λέει "κάτω τα μνημόνια"!
Μέχρι πριν 20 μέρες το ΚΚΕ έλεγε "είτε ρήξη είτε όχι είναι το ίδιο". Τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ (όπως και αναμενόταν) δεν πάει σε καμία ρήξη, το ΚΚΕ λέει "Ρήξη τώρα"!

Η διγλωσσία, η υποκρισία και η κωλοτούμπα χαρακτηριστικά του οπορτουνισμού. Οι κουκουεδες είναι οι πιο ειλικρινείς συριζαίοι. Για αυτό και η αστική ταξη αλλά και ο ιμπεριαλισμός τους περιβάλλει με τόση φροντίδα. Πρέπει να ετοιμάσει άλλωστε η αστική τάξη μετά το ξεβράκωμα του ΣΥΡΙΖΑ τα νέα αναχώματα που θα εμποδίσουν τη συγκρότηση της εργατικής τάξης σε επαναστατική κατεύθυνση.

Ανώνυμος
26 Ιουνίου 2015 στις 9:41 μ.μ.

Η εξοδος από ΕΕ αρκεί από μόνη της και δεν θέλει κουκουεδικες σάλτσες περι κοινωνικοποιησης παραγωγης κλπ. Αλλίως αναιρούνται τα βασικά συμπερασματα του Λένιν για τον ιμπεριαλισμό και δεν λαμβάνεται υπόψη η σύνδεση των ντοπιων μονοπωλιών με τα ιμπεριαλιστικά κέντρα ισχύος. Επίσης και η έξοδος απο το ευρώ από μόνη της ερχεται σε ρήξη με τα συμφεροντα των καταπιαλιστών (και δεν χρειάζεται ανάλυση - στις πλατειες βγήκαν οι ευρωπαϊστες φίλοι του επιχειρείν), αυτό για να τελιέωνουμε με τις μπαρουφες περι ψευτοδιλήμμματος που πρωτολάνσαρε το κόμμα των γραφειοκρατών και τα αναπαράγουν και άλλες κουκουεδολάγνες οργανώσεις και κόμματα της αριστερας. Εξοδος από ευρώ σκέτο. όλα τα άλλα ειναι παπαδιστικες συστημικές απολογίες.

Ανώνυμος
26 Ιουνίου 2015 στις 11:19 μ.μ.

Κουφαλίτσες:

Μανιαδάκηδες! Χυδαίο φωτομοντάζ του «Εργατικού Αγώνα»
http://revol-now.blogspot.gr/2015/06/blog-post_26.html

Θέλουν οι αντικομμουνιστές, τα τσιράκια των αστών να κρυφτούν και ο ενθουσιασμός τους δεν τους αφήνει. Είναι τόσο το μένος των Μανιαδάκηδων του «Εργατικού Αγώνα» να χτυπήσουν το ΚΚΕ, που σε πρόσφατο κείμενο στην σελίδα τους έβαλαν πλάϊ-πλάϊ το ΓΓ του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπα με τον Ναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκο!

Οι χυδαίοι προβοκάτορες του «Εργ. Αγώνα» έφτιαξαν το παραπάνω φωτομοντάζ διαλέγοντας έναν όχι τυχαίο τίτλο. «Ρήξη εδώ και τώρα με ΕΕ-ΔΝΤ», θέλοντας να περάσουν το μήνυμα ότι κανένα κόμμα δεν είναι αντίθετο στην ΕΕ, κανένα δε μιλά για ρήξη με την ΕΕ. Και φυσικά να περάσουν στους αναγνώστες τους ότι, τι ΚΚΕ, τι Χρυσή Αυγή, ένα και το αυτό είναι. Πρόκειται για πρακτικές που θα ζήλευε και ο ίδιος ο αλήστου μνήμης υπουργός του Μεταξά, Μανιαδάκης.

Αφού λοιπόν έφαγαν κράξιμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το απαράδεκτο, αντικομμουνιστικό, αντιΚΚΕ αυτό φωτομοντάζ, οι σύγχρονοι μανιαδάκηδες... άλλαξαν φωτογραφία! Πρόσθεσαν δε κάτω απ' το (επιεικώς γελοίο) άρθρο τους και «απαραίτητη διευκρίνηση απ' το καλλιτεχνικό τμήμα του Εργατικού Αγώνα»!! Λες και δεν κατάλαβε και η κουτσή Μαρία ποιός ήταν ο σκοπός τους απ' την αρχή. Τέτοιοι κουτοπόνηροι είναι...
Το δε άρθρο που υπογράφει ένας Δημητριάδης στερείται σοβαρότητας για να γίνει αντικείμενο συζήτησης ή κριτικής. Απ' τη μια παραδέχεται ότι «Το ΚΚΕ φυσικά δεν είναι υπέρ της ΕΕ. Έχει τη θέση και ορθά, ότι ο σοσιαλισμός δεν μπορεί να η οικοδομηθεί εντός της ΕΕ, γι' αυτό και η χώρα πρέπει να αποχωρήσει από την ΕΕ όταν η εργατική τάξη και οι σύμμαχοί της πάρουν την εξουσία» κι' απ' την άλλη... εγκαλεί το ΚΚΕ ότι στην ουσία δεν έχει γραμμή ρήξης με την ΕΕ, όπως τα αστικά κόμματα!! Εκτός και αν πιστεύουν ότι η έξοδος από την ευρωζώνη στην σημερινή συγκυρία, με το εργατικό-λαϊκό κίνημα σε στασιμότητα, θα ήταν το πρώτο βήμα για την σοσιαλιστική επανάσταση. Θα ήταν παράφρονες εάν δεν ήταν συνειδητοί προβοκάτορες...

Ανώνυμος
26 Ιουνίου 2015 στις 11:22 μ.μ.

@9:10
Πήγες ,αδερφέ,σε κάποια από τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις του ΚΚΕ σήμερα ή δεν μπορούσες λόγω βαθιάς ομφαλοσκόπησης και βαθύτατου καναπεδισμού μετά πασοκοσυριζοχρυσαβγίτικων συνδρόμων;

Ανώνυμος
26 Ιουνίου 2015 στις 11:43 μ.μ.

Εξοδος απο το Ευρώ η την Ε.Ε χωρίς Κοινωνικοποίηση των Μέσων Παραγωγής αποτελεί Καταστροφή για τον λαό και είναι προς Οφελος τμημάτων της Αστικής Τάξης με Συμφέροντα στην Ιμπεριαλιστική ΡΩΣΙΑ. Μόνο με Κοινωνικοποίηση υπάρχει λύση. Ολα τα άλλα είναι ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.

Ανώνυμος
27 Ιουνίου 2015 στις 6:05 π.μ.

Μετά τις τελευταίες συγκλονιστικές εξελίξεις το ΚΚΕ βρίσκεται σε δυσχερή θέση.Είναι να το κλαίνε οι ρέγγες.
Οι οπορτουνιστές το πιάσαν στον ύπνο το ΚΚΕ.Εκεί που το ΚΚΕ περίμενε νέα μνημόνια σφαγές του λαού,δίς μέτρα,οι άθλιοι οπορτουνιστές του πετάνε ένα δημοψήφισμα στα μούτρα,και πάει το κώμα το χάνουμε.
Τσάμπα τόσες κατσαρόλες,τσάμπα τόσοι λόγοι του Κουτσούμπα,τσάμπα τόσες ανακοινώσεις καταγγελίας.Πήγαν όλες στράφι.Το δημοψήφισμα τους αποτελείωσε.
Οι άθλιοι οπορτούνες βάλθηκαν να το ξεκάνουν το κώμα.
Και δεν θα προλάβει να κάνει την κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής ρε γμτ.

Ανώνυμος
27 Ιουνίου 2015 στις 10:17 π.μ.

Τα ψέμματα τελειώσανε. Το 3ο Μνημόνιο του τσύριζα με 8 δις μέτρα σφαγής του λαού είναι εδώ. Εξοδος απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Ολα τα άλλα είναι καταστροφή για το λαό Ολοι στους δρόμους.

Το κώμα πάει εκδρομή
27 Ιουνίου 2015 στις 10:12 μ.μ.

Απο το γραφείο τύπου και εκδρομών του ΚΚΕ ανακοινώνονται τα κάτωθι.

Μετά και την τελευταία ύπουλη ενέργεια του αρχιοπορτουνιστή ΧΑΛΙΦΗ να βάλει τον λαό και την χώρα σε περιπέτειες με το ψευτοδημοψήφισμα,το ντιμημένο και δικαιωμένο κώμα της εργατιάς της αγροτιάς και των οffshore αναλαμβάνει τις κάτωθι πρωτοβουλίες.
Διοργανώνει την Κυριακή 5 Ιούλη μεγάλη λαική εκδρομή στις καλύτερες παραλίες της Αττικής.Ωρα αναχώρησης την 6 π.μ και επιστροφή την 11 μ.μ.
Οι εκδρομείς θα επιβιβάζονται σε πολυτελή πούλμαν που το κώμα νοίκιασε επι τούτου απο εταιρείες που συνεργάζεται απο την εποχή της συγκυβέρνησης με τον Μητσοτάκη.Η μεταφορά θα γίνεται εντελώς δωρεάν και στούς εκδρομείς επιβάτες κατά την διάρκεια του ταξιδείου θα παρέχεται κολατσιό απο τυρόπιτα,ντόνατς και καφέ espresso.Χώροι συγκέντρωσης και αναχώρησης των πούλμαν καθορίζονται,το Σπίτι του Λαουτζίκου στον Περισσό,και η πλατεία Κλαυθώνος και Οδυρμού για την χαμένη κατσαρόλα του Συντάγματος .Προσυγκεντρώσεις δεν θα πραγματοποιηθούν.
Για την πλέρια ενημέρωση των επιβατών-εκδρομέων,κνίτες θα μοιράζουν μέσα στα πούλμαν το κομματικό όργανο γνωστό και σαν Ψευτοσπάστης,Βρωμοσπάστης ή Ρυποσπάστης.
Αφού οι εκδρομείς φτάσουν στις παραλίες της επιλογής τους και κάνουν το μπανάκι τους,οι κνίτες θα διοργανώσουν συζητήσεις γύρω απο το ηρωικό παρελθόν του κώματος,το αβέβαιο και σαθρό παρόν,και το ανύπαρκτο μέλλον του κώματος.
Το γεύμα,δωρεάν και αυτό του κώματος,απο προσφορές εκλεκτών φίλων του κώματος όπως ο Μελισσανίδης,η COCA COLA η ALFHA BANK,και οι κυπριακές οffshore θα είναι πλούσιο σε θερμίδες και ή ποσότητα αρκετή να σαβουρώνει ο Κουτσούμπας για ένα μήνα.
Κρασί και μπύρες αβέρτα και κατά βούληση.Προσφορά της Γερμανικής εταιρείας Ζύθου,''η ωραία Ανγκέλα'' απο τα πρώην Ανατολικά της Καγκελαρίας.
Στην επιστροφή οι κνίτες θα τραγουδήσουν επαναστατικά τραγούδια,όπως: ''δεν περνάς κυρ ΧΑΛΙΦΗ δεν περνάς'',''μας πήρε το ποτάμι μας πήρε ο ποταμός,μας έκλεισε το σπίτι ο Αλέξης ο μικρός'' , το ''Λιάνα μου το μαντήλι σου το πήρε το τσογλάνι'',και το ''κλαίει η μάνα σας στο μνήμα κλαίει και ο Πρετεντέρ''.
Το κώμα ελπίζει να γεμίσει 59.372 πούλμαν με συνολικό αριθμό 200.801 άτομα,αριθμό ικανό να κρατήσει το ποσοστό συμμετοχής κάτω απο το 40%,ωστε το δημοψήφισμα να κηρυχτεί άκυρο,ο Σόιμπλε να χεστεί απο την χαρά του,ο Γιούνκερ να γίνει σκνίπα απο την πολλή ευτυχία,η Λαγκάρντ να κερνάει όλο το ΔΝΤ σαμπάνιες,ο Σαμαράς να ξαναπάρει την κυβέρνηση και ο ΧΑΛΙΦΗΣ να οδηγηθεί στο Γουδή.

Την Κυριακή 5 του Ιούλη όλοι στις παραλίες.
Ολοι παρά θίν αλός.
Ναί στα μπάνια του λαού.
Ναι στην θαλασσινή αύρα των λαικών στρωμάτων.
Οχι στην Σκύλλα και την Χάρυβδη.Οχι στον Μινώταυρο της Κρήτης.Οχι στην μάγισα Κίρκη και τα γουρούνια της.Οχι στις Σειρήνες που ξεμπούρησαν τον Οδυσσέα και έχασε τον δρόμο για το Θιάκι.
Ναί στην λαική συμμαχία των δεινόσαυρων του Περισσού με τους τυρανόσαυρους της Ε.Ε,και τους βροντόσαυρους του Βενιζέλου και Σαμαρά.
Οχι στο δημοψήφισμα του ΧΑΛΙΦΗ που βάζει φρένο στο επαναστατικό προτσές της εργατικής τάξης και γίνεται το άλλοθι για το λούμπεν προλεταριάτο να πάρει το πάνω χέρι στην μάχη για την ταξική πάλη της μικρομεσαίας μικροαστικής τάξης για να μην περάσουν ποτέ τα μέσα παραγωγής στα χέρια του κώματος και η αντεπανάσταση να κερδίσει τον αγώνα και να περάσει στα τελικά του Τσάμπιονς Λίνγκ.

28 Ιουνίου 2015 στις 12:10 π.μ.

Καλά, προχθές δέν ήταν στό Σύνταγμα γιά τό ''Οχι'' ;;;Τί πίνουνε ; Κάποιοι γράφουν γιά ''μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις''....όλοι στούς δρόμους...(υπό τήν σημαία τού κκε.) βέβαια...Είστε οι μοναδικοί κάτοχοι τής αλήθειας αλλά όλο καί λιγότεροι....

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2015 στις 10:57 π.μ.

10.12 Αυτό σίγουρα στο δώσανε απο την Χρυσή Αυγή ΜΠΡΑΒΟ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger