Home » , » Γ. Πανούσης προς Τσίπρα: "Διώξε τους ακροαριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ"

Γ. Πανούσης προς Τσίπρα: "Διώξε τους ακροαριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015 | 3:20 μ.μ.

Ανάμεσα στα δεκάδες πολιτικά χρεοκοπημένα άτομα που «ξέθαψε» από το παλιό πολιτικό και οικονομικό σύστημα και τους ανέθεσε κρίσιμα κυβερνητικά πόστα ο ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα ξεχωριστεί θέση έχει ο υπουργός Προ – πο.

Ο Γιάννης Πανούσης που υπήρξε στέλεχος της ΔΗΜΑΡ όταν το κόμμα αυτό υπεράσπιζε και ψήφιζε τα Μνημόνια και την άγρια ταξική πολιτική συμμετέχοντας στην ακροδεξιά κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, δεν περνάει μέρα που να μην προκαλεί με την στάση του. 

Αυτό το πολιτικό «ρεμάλι» -ο «λεβέντης – υπουργός» σύμφωνα με την φασιστοφυλλάδα «Στόχος»- είναι πρόβλημα (μάλλον θα έπρεπε να είναι) για την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αφού εκτός από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Κωνσταντοπούλου, Διαμαντόπουλος, Μακρή, κ.α- έχει δεχθεί κριτική και από την οργανωμένη βάση του κυβερνώντος κόμματος.

Εχει όμως και συμμάχους  κάτι τύπους σαν τον Τατσόπουλο καθώς και τα «ΝΕΑ» που φιλοξένησαν πρωτοσέλιδα άρθρο του στο οποίο ο Γ. Πανούσης χαρακτήριζε «Αριστερά του Τίποτα» όσους δεν συμφωνούν με τις επιλογές του- τσουβάλιασε «αντιεξουσιαστές, συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, μέλη του οργανωμένου εγκλήματος και δίκτυα μυστικών υπηρεσιών συμφωνούν», θεωρώντας ότι όλοι αυτοί τον στοχοποιούν επιδιώκοντας ο πρωθυπουργός να τον απομακρύνει από την θέση του.

Σήμερα πάλι  ο ΔΟΛ του δίνει βήμα –στο ραδιοφωνικό σταθμό του συγκροτήματος» για να επιδοθεί σε ένα νέο παραλήρημα, με θράσος χιλίων πιθήκων: «Με κατηγορούν ότι είμαι ο αρχιμπάτσος και ο αρχηγός της καταστολής. Δεν έχει ανοίξει μύτη!», μας λέει.

θα μας τρελάνει εντελώς; Δεν έχει ακούσει  για τα δεκάδες περιστατικά αστυνομικής βίας, και αυθαιρεσίας  που έχουν συμβεί επί των ημερών του; Από πού ν αρχίσεις και που να τελειώσεις. Από την αναίτια επέμβαση των ΜΑΤ, στις Σκουριές, στις δεκάδες προσαγωγές διαδηλωτών που διαμαρτυρήθηκαν για το εργοδοτικό έγκλημα στα ΕΛΠΕ, την αστυνομική εισβολή στο πανεπιστημιακό άσυλο, ή τις αναίτιες προσαγωγές νέων ανθρώπων που απλά κάθονταν στον πεζόδρομο της Ικτίνου στη Θεσσαλονίκη;

Και συνεχίζει «Υπάρχουν κάποιοι τύποι, επειδή έκαναν τρεις πορείες και δύο καταλήψεις είναι αριστεροί κι εμείς που είμαστε 35 χρόνια στην πιάτσα και δεν τα πιάσαμε και δεν συνεργαστήκαμε και δεν είχαμε καμία διαπλοκή κι έχουμε σταθερές απόψεις και ιδέες για το τι είναι Αριστερά στην Ελλάδα και πώς πρέπει να δράσει, εμείς είμαστε ύποπτοι».
Οκ, κ Πανούση μας πείσατε. Αφού είναι «αριστερό» να υπερασπίζεσαι σαν βουλευτής της ΔΗΜΑΡ ταξικές – μνημονιακές πολιτικές που εξολόθρευσαν την ελληνική κοινωνία εμείς δεν έχουμε να πούμε τίποτα. Πάντως πρέπει να σας τέλειωσαν τα χαπάκια μετριοφροσύνης, έτσι;

Τώρα στην προτροπή σας στον Τσίπρα μετά την συμφωνία να «εκδιώξει τους ακροαριστερούς» από τον ΣΥΡΙΖΑ αφού δεν μπορείτε να συνυπάρχετε μαζί τους προφανώς σ’ αυτούς θα συγκαταλέγετε και το Τμήμα Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ , την νεολαία ΣΥΡΙΖΑ το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής αφού όλοι αυτοί έχουν εκφράσει την αντίθεση τους για τις απόψεις και την πολιτική που ακολουθείτε.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
22 Ιουνίου 2015 στις 4:02 μ.μ.

Μη βιάζετε ο υπουργός να κάνει προτάσεις στον Τσιπρα, αυτά τ αριστερά βαρίδια κάποια στιγμή θα γίνουν παρελθόν για το Σύριζα, το πότε δεν ξέρουμε ακόμα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger